spireto Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Ο ηχος του Ν-95 8gb ειναι απλα απαιχτος. Οσο για το 86, καλη συσκευη με πολλα πλεονεκτηματα αλλα στον ηχο ειναι πολυ κατω απο το προαναφερθεν τηλεφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lathos Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Ο ηχος του Ν-95 8gb ειναι απλα απαιχτος. Οσο για το 86, καλη συσκευη με πολλα πλεονεκτηματα αλλα στον ηχο ειναι πολυ κατω απο το προαναφερθεν τηλεφωνο. μπορεις να αναφερεις μερικα απο αυτα τα πλεονεκτηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 παιδια επειδη εχω επιδοτηση απο cosmote αξιζει να το παρω η να περιμενω κατι αλλο τωρα ειμαι κατοχος του Ν82 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Nα ρωτήσω κάτι και εγώ που έχω Ν82? Λέτε ότι δεν έχει και πολύ καλή μπαταρία το Ν86. Αν το πάρω δεν θα έχει καλύτερους χρόνους αναμονής/ομιλίας απο το Ν82 που εξαρχής είχε χαμηλούς χρόνους αναμονής και ομιλίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scorp_X Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Παιδια εμενα η μπαταρια του και η αντοχες της με εχουν αφήσει άφωνο... Μετα απο 3 μερες με αρκετα τηλεφωνα, καμια ωρα+ μουσικη, wireless και gps, μου εβγαλε οτι η μπαταρια εξαντλείται, και ειπα να την αδειασω τελειως για να το ξαναφορτίσω... το εβαλα λοιπον να παιζει μουσικη τερμα μεχρι να τελειωσει, και επαιζε τουλαχιστον 20 με 25 λεπτα... Και οσο για τα ακουστικα του, εκτος του οτι δεν κουνουν καθολου απο τα αυτια μου, απομονώνουν τελειως τους εξωτερικους ήχους και ακομα και στο 30 - 40 % του ηχου του κινητου δεν ακους τιποτα απο τριγύρω! Και ασε που εχουν 3 μεγεθη του πλαστικου, κοινως κανουν για καθε αυτι!! Και το gps, εκτος απο 1-2 φορες που καθηστερησε κανα 3λεπτο να συνδεθει, ποτε δεν φτανει το λεπτο... Και επειδη του εχω βαλει το mobileXt της garmin, και μου αρεσει να παιζω, το αναβω πολυ συχνα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 παιδια επειδη εχω επιδοτηση απο cosmote αξιζει να το παρω η να περιμενω κατι αλλο τωρα ειμαι κατοχος του Ν82 μπορεις να αναφερεις μερικα απο αυτα τα πλεονεκτηματα? σαν πρωην κατοχος του 82 κτλ και εγω...το κινητο ειναι πραγματικα απιθανο..... πλεονεκτηματα..... απιστευτη οθονη....!!!! και κατω απο το φως του ηλιου.... Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η καμερα την ημερα απιστευτο βιντεο μερα νυχτα!!!! απιστευτη κατασκευη ειδικα αν εισαι ενας απο τους πρωτους κατοχους του 95(ακομη δεν μπορω να ξεχασω τις ταινίες μεσα στα κλειστρα τα κλαντς κρουτσ και ολα τα σχετικα...:p) ταχυτατο gps πομπος fm!!! σημερα το χρησιμοποίησα για πρωτη φορα και τρελαθηκα!!! 8 giga ενσωματωμένα.... ταχυτητα μεταφορας με το καλωδιο πολυ γρηγορη σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα.... χαμηλο σαρ:):) ταχυτατο γενικα.... μειονεκτήματα... θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη οθονη(95 8g η n96 ας πουμε....).. το βραδυ δεν βγαζει τις photos που εβγαζε το 82.....πρεπει να το ψαξεις πολυ να εισαι ακίνητος και ολα τα σχετικα για να βγει καλο αποτελεσμα που με το 82 ηταν παιχνιδακι) απαραδεκτα για μενα ηχεια.....εδω μεγαλο λαθος της νοκια........:mad::mad: αυτα..... Παιδια εμενα η μπαταρια του και η αντοχες της με εχουν αφήσει άφωνο... Μετα απο 3 μερες με αρκετα τηλεφωνα, καμια ωρα+ μουσικη, wireless και gps, μου εβγαλε οτι η μπαταρια εξαντλείται, και ειπα να την αδειασω τελειως για να το ξαναφορτίσω... το εβαλα λοιπον να παιζει μουσικη τερμα μεχρι να τελειωσει, και επαιζε τουλαχιστον 20 με 25 λεπτα... εγω απο την μπαταρια δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημένος..... το τσακιζω κανονικοτατα βεβαια.....αλλα ειναι μερες που δεν βγαζει την μιση μερα..... θα παρω και δευτερη συντομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 αν εχεις γεματη μπαταρια και αρχισεις να μιλας στο τηλ θα σου τελειωσει κανονικα μετα απο 3-4 ωρες καπου εκει.αν ομως μιλας λιγο το κλεινεις στελνεις μηνυματα βγαζεις καμια φωτογραφια τελειωνει ευκολα.στις αρχες μονο δεν νιωθει μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Δεν υπαρχει τηλεφωνο που κρατα παραπανω απο μια μερα σε φουλ χρηση, αν μπορει να σε βγαλει σε ενα 5ωρο ταξιδι (παιχνιδια, βιντεα, κλησεις, wifi, gps) ευχαρηστιμενος να εισαι... Η μπαταρια του Ν86 ειναι κανονικη προς το καλη. Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 αν εισαι επαγγελματιας η κανεισ φουλ χρηση ολη μερα το μονο που σε σωζει και σου λυνει τα χερια ειναι 2 μπαταριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 αν εισαι επαγγελματιας η κανεισ φουλ χρηση ολη μερα το μονο που σε σωζει και σου λυνει τα χερια ειναι 2 μπαταριες! ή αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505032 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 ναι αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να φορτισει το κινητο φουλ αν ενω το εχεις στην φορτιση μιλας συνεχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 απλα τα δενεις μεταξυ τους με ενα λαστιχακι και συνεχιζεις να μιλας, δεν ξεμενεις, ειναι σαν να το εχεις στον φορτιστη του. στο Ν82 που το χρησιμοποιω , το φορτιζει 1,5 φορα , πριν ξεφορτιστει. βεβαια ειναι απαραιτητος ο φορτιστης της νοκια απο USB ο οποιος στοιχιζει 20 ευρω περιπου. με απλα λογια στηναναγκη σου καλυπτεσαι επαρκως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 το κοστος εινα περιπου 40ευρω και ολες οι μπαταριες νοκια εκτος απο μια που κανει 44ευρω εχουν κατω απο 40 οποτε περνεις μια μπαταρια και εισαι ανετος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Μεσα ειχε κουπονι για δωρεαν παιχνιδι στο ngage, εγω με απο αρκετο τεσταρισμα "εξαργυρωσα" το bounce ειναι το μονο που εχω γρει για n86 και στριβει με τον αισθητηρα... Οσοι το εχετε χρησημοποιηστε το ληγει 31/12 Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppiccasso Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 το κοστος εινα περιπου 40ευρω και ολες οι μπαταριες νοκια εκτος απο μια που κανει 44ευρω εχουν κατω απο 40 οποτε περνεις μια μπαταρια και εισαι ανετος! ο καθε ενας εχει τις συνηθειες του. παντως με τα 40 εχω και τον USB φορτιστη της νοκια με τον οποιο φορτιζω απο το λαπτοπ οποιοδηποτε κινητο νοκια, ενω την εξωτερικη μπαταρια την χρησιμοποιω για οτιδηποτε φορτιζει απο USB, nintendo, αλλα κινητα νοκια, navigators κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 ή αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505032 παιδια σορυ αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως ειναι αυτο.....? σημερα ειχε ΓΕΝΕΘΛΙΑ ενα φιλαρακι μου και εβγαλα πολλες βραδυνές photos... παιδια το ξαναλεω για αλλη μια φορα... ειναι πολυ δυσκολο να πετύχεις καλη photo το βραδυ... τους ειχα ολους ακίνητους με το ζορι για να πετυχω καλο αποτελεσμα.....:lol: σε αυτο μου λειπει το 82 μου..... το δε βιντεο που τραβηξα...με τα λεντακια ειναι το κατι αλλο......!!!!!!!!!!! σε αυτο δεν εχω να πω τιποτα.....!!!!!!!! οπως και οι photos την ημερα....απιστευτες/... αλλα το βραδυ....δεν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. November 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2009 αυτο ειναι φορτιστης με μπαταρια,δηπαδη τον εχεις μαζι σου και φορτιζεισ το κινητο.Ναι εχεις δικιο το βραδυ δυσκολα βγαινει καλη φωτογραφια..αλλα μετα βγαζεις ενα βιντεο και τα ξεχνας ολα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Παιδιά πήγα να το δώ σήμερα στο Πλαισιο και έγραφε 264 ώρες αναμονής και 4 ώρες ομιλίας.Γιατί τόσο λίγο?:( Νόμιζα οτι έχει πολύ καλή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 η μπαταρια ειναι 'καλη'.Δηλαδη με απλη χρηση(μερικα μηνυματα τηλφωνα καμια φωτογραφια λιγο μουσικη)βγαζει 2 ολοκληρες μερες.Αν ομως μιλησεις ενα 2ωρο η στελνεις μηνυματα ολη μερα τοτε τελειωνει πολυ πιο γρηγορα.Εγω πιστευω πως η μπαταρια ειναι μια χαρα αλλα το κινητο δεν κανει σωστη διαχειρηση ενεργειας,αν εχεις εξοικονομηση κραταει πολυ παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Ενώ συνδέεται μέσω bluetooth με το pcsuite, δεν συνδέεται με το καλώδιο. Τι μπορεί να φταίει? Στην επιλογή "μαζική αποθήκευση" δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Και μενα με το ovi suite ολο νερα μου κανει, οποτε βαζω συσκευη αποθυκευσης και τελειωνει το παραμυθι... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Και πως παίρνεις μπακ απ? Για μένα είναι πολύ σημαντικό. Με έσωσε στο παρελθόν μερικές φορές.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 4, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Φίλε montoya_42 ρωτάς συνέχεια πράγματα τα οποία είτε έχουν απαντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν είτε αναφέρονται εκτενώς στο FAQ της ενότητας για το οποίο σου έχει δοθεί link πάρα πολλές φορές. Σε παρακαλώ ασχολήσου λίγο και μόνος σου. Όλα υπάρχουν στο FAQ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 ενω εχω περασει το τελευταιο update, τελευταια μου σβηνει και ανοιγει παλι μονο του.δεν το κανει πολυ συχνα αλλα το κανει. τι λετε να φταιει? μηπως πεθενει? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scorp_X Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 Ευτυχως φιλε μου που το ανεφερες, γιατι μου παρουσιασε χτες το ιδιο προβλημα... Το ολο σκηνικο ξεκινησε ως εξης. Ξεχασα να το φορτισω προχτες το βραδυ και το μεσιμερακι χτες μου εβγαλε οτι ειναι ξεφορτιστο, και επειδη επρεπε να φυγω το εβαλα να φορτισει ενα 10λεπτο με τεταρτο μπας και νιωσει λιγο... Επειδη δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου μετα απο λιγες ωρες μου εδειχνε οτι η μπαταρια ειναι γεματη... Μιλησα λοιπον κανα 5λεπτο στο τηλ και μετα αρχισε τα τρελα του, δηλαδη εκλεινε, το αναβα και μπαμ ξανακλεινε, μου εβγαζε οτι η μπαταρια ειναι ξεφορτιστη ενω η ενδειξη της ηταν στο τερμα, ξαναδωστου εκλεινε και ξαναναβε και τετοια... Στην αρχη θεωρησα οτι μπορει να παρουσιαζει καποιο προβλημα με το θεμα το οποιο το ετρεχε απο την μνημη των 8Gb και οχι απο την συσκευη και ισως ζοριζοταν, οποτε το αλλαξα, του εριξα και ενα φορτισμα μεχρι να μου βγαλει μηνυμα οτι φορτισε, και στην αρχη θεωρησα οτι αυτο εφταιγε μιας και για ωρες ηταν μια χαρα, αλλα πριν κανα 2 ωρο ξαναεβγαλε προβλημα... Δεδομενου οτι το κιν δεν εχει κλεισει μηνα στα χερια μου, και επισης του κανω αριστη χρηση και δεν το ταλαιπωρω ουτε σαν συσκευη ουτε σαν λειτουργικο ουτε σαν χρηση της μπαταριας, αποκλειω το γεγονος να τα εχει παιξει η μπαταρια η να χτυπησε καπου και να χαλασε ετσι... Μιλησα με το καταστημα απο οπου πηρα την συσκευη και μου ειπε και η ιδια η τυπησσα οτι δεν παιζει να εχει προβλημα η μπαταρια και μαλλον θα στρωσει με αναβαθμηση... Εγω εχω κανει την τελευταια αναβαθμηση που εχει βγαλει η nokia δηλαδη την 20.115 οποτε μαλλον δεν ειναι και θεμα αναβαθμησης... Anyway αν συνεχιστει η κατασταση, την δευτερα θα το παω στην nokia να μου πει τι εχει... Αν καποιος εχει καμια ιδεα του τι μπορει να φταει θα με βοηθουσε πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts