Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ το έχω 6,5 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Αναμένω βέβαια τον διαδοχο κάποια στιγμή με 2,8 ίντσες οθόνη και καλύτερη μπαταρία. :D

Θα είναι το τέλειο κινητό για μένα.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα οπως το track id που εχει η ericsson για να περασουμε και στο συγγεκριμενο? ευχαριστω προκαταβολικα
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα οπως το track id που εχει η ericsson για να περασουμε και στο συγγεκριμενο? ευχαριστω προκαταβολικα

Υπάρχει το shazam και το midomi. Κάνε μια αναζήτηση στο store.ovi.com

Για ότι άλλο θες και έχει σχέση με εφαρμογές το ρωτάς στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Εφαρμογές Symbian OS v9.1, v9.2, v9.3 - Μέρος ΙΙ

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Αναμένω βέβαια τον διαδοχο κάποια στιγμή με 2,8 ίντσες οθόνη και καλύτερη μπαταρία. :D

Θα είναι το τέλειο κινητό για μένα.

Ξέρεις κάτι ή είναι απλή ευχή;

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εντόπισα εξαιρειτκή προσφορά για το n86, αν και είναι λίγο παλιό γμτ με ψήνει....... 299 το έχουν στα Multirama.

Εντόπισα εξαιρειτκή προσφορά για το n86, αν και είναι λίγο παλιό γμτ με ψήνει....... 299 το έχουν στα Multirama.

Εξαιρετικη τιμη, αν σε ενδιαφερει αγορασε το διχως δευτερη σκεψη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

και απ'οτι ειδα εχουν στα 179 το Ν95 8GB

Αυτο και αν ειναι φοβερη προσφορα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

βρε παιδια την βοηθεια σας!κατεβασα ενα mp3 τραγουδι για να το βαλω σαν ηχο κλησης.που να το εγκαταστησω(σε μνημη τηλ, μεμορυ η στην ενσωματωμενη μνημη;) ευχαριστω:)

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Όπου θες..απλά πάς στο τραγούδι κ πατάς επιλογές κ το επιλέγεις για ήχο κλήσης

να σε ρωτησω φιλε μου κατι αλλο!στις μεμορυ στα αρχεια ηχου εχει 2 φακελους(απλοι ηχοι κ ψηφιακοι ηχοι).εκει μεσα νατο βαλω το τραγουδι;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

να σε ρωτησω φιλε μου κατι αλλο!στις μεμορυ στα αρχεια ηχου εχει 2 φακελους(απλοι ηχοι κ ψηφιακοι ηχοι).εκει μεσα νατο βαλω το τραγουδι;

Όπου και να το βάλεις θα παίξει. Βάλτο τους ψηφιακούς

Καλησπερα , εχω την τελευταια εκδοση 30.009 και θελω παλι την αρχική(10.000.... αν θυμαμαι καλα), γίνεται?

Με το *#7370# δε γινεται παντως..............

Καλησπερα , εχω την τελευταια εκδοση 30.009 και θελω παλι την αρχική(10.000.... αν θυμαμαι καλα), γίνεται?

Με το *#7370# δε γινεται παντως..............

Δεν γίνεται να επιστρέψεις σε παλιότερη έκδοση firmware, μόνο αναβάθμιση γίνεται αλλά όχι υποβάθμιση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ok ευχαριστω . Θελω να ρωτησω το εξης, εχω μεσα στο κινητο εχω περιπου 1400 φωτο............οταν παω Φωτογραφιες-Μηνες μου εμφανιζει μονο τον Ιουλιο μηνα οπου εχω βγαλει φωτο...................ενω πριν εμφανιζε ολους τους μηνες απο τον Οκτωμβριο 09 εως Μαιο 10..............

Επισης οταν βγαινω απο το gps χαρτες πολλες φορες ο δορυφορος ειναι στην οθονη αναμενος και πρεπει να κανω επαννεκινησει για να φυγει................

Ok ευχαριστω . Θελω να ρωτησω το εξης, εχω μεσα στο κινητο εχω περιπου 1400 φωτο............οταν παω Φωτογραφιες-Μηνες μου εμφανιζει μονο τον Ιουλιο μηνα οπου εχω βγαλει φωτο...................ενω πριν εμφανιζε ολους τους μηνες απο τον Οκτωμβριο 09 εως Μαιο 10..............

Επισης οταν βγαινω απο το gps χαρτες πολλες φορες ο δορυφορος ειναι στην οθονη αναμενος και πρεπει να κανω επαννεκινησει για να φυγει................

το προβλημα με τον δορυφορο το εχω και εγω και αρκετοι αλλοι χρηστες. ειναι bug της συσκευης

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα ειμαι νεος κατοχος νοκια ν 86 το πηρα 5 μηνων μεταχειρησμενο 220ευρο με 2 χρονια εγγυηση,θα ηθελα να ρωτησω το κινητο εχει λογισμηκο αριθμο εκδοσης 30.009 χρειαζετε να του κανω αναβαθμιση εχουν βγει νεες αναβαθμισεις εαν ναι προσφερουν τιποτα καλυτερο?

Ευχαριστω

Αυτή που έχεις είναι η τελευταία,αναφέρεται και στην πρώτη σελίδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

το προβλημα με τον δορυφορο το εχω και εγω και αρκετοι αλλοι χρηστες. ειναι bug της συσκευης

Μένει μόνο το εικονίδιο ή δουλεύει κιόλας παρασκηνιακά το GPS και τρώει μπαταρία;

Μένει μόνο το εικονίδιο ή δουλεύει κιόλας παρασκηνιακά το GPS και τρώει μπαταρία;

απο οσο εχω παρατηρησει απλα παραμενει το εικονιδιο. Δεν δουλευει το gps

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα και από μένα,

Μετά από το Ν95 αναβάθμισα και γω στο Ν86, μη θέλοντας κινητό με οθόνη αφής και αφού είχε όσα το Ν95 αλλά και παραπάνω.

Ευτυχώς έχει ήδη του νέο σύστημα καλύμματος κάμερας για αποφυγή γρατζουνιών.

Απλά παρατήρησα κάτι που δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή απλά υπάρχει.

Όταν έκανα μεταφορά το ημερολόγιο οι εορτές αντιγράφηκαν δυο φόρες, μια στην σωστή μέρα και μια στην προηγούμενη.

Παρολαυτά και οι δύο καταχωρήσεις έχουν σωστή ημερομηνία!!

Πχ αν στις 23 γιορτάζει ο Γιωργος η καταχώρηση υπάρχει και στις 23 του μήνα αλλά και στις 24. Αλλά στις 24 όταν πας στην επεξεργασία η ημερομηνία που έχει είναι η 23!!!

Στην αναμονή εμφανίζεται τελικά και η χθεσινή γιορτή.

Έτσι έπρεπε να λειτουργεί ως υπενθύμιση ας πούμε για μια γιορτή που πέρασε? Ή είναι πρόβλημα μεταξύ των FP1 και FP2??

Ευχαριστώ

http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg

Καλησπερα , παρατηρησα μερικες φορες οτι μου βγαζει μονο τον αριθμο εισερχομενης κλησης ενω εχω αποθηκευμενο στην επαφη και το ονομα .Εχει καποιο προβλημα το δικτυο ή η συσκευη ...................?

Αν κατά λάθος ο αριθμός αυτός είναι αποθηκευμένος σε δύο επαφές δεν θα λειτουργεί η αναγνώριση κλήσεων.

Για ψάξε το...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

με ποιο κουμπι μπορω να κανω σηγαση του ηχου κλησης οταν με καλουν? και πως κανουμε αντιγραφη-επικολληση στο Ν86? Edited by dimitris15
υπογραφή εκτός ορίων