Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

1)Μπορείς να απευθυνθείς στο ανάλογο θέμα για το πως μπορείς να προμηθευτείς πιστοποιητικό [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed

2)Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go)

3)Μπορείς να δεις τι εφαρμογές υπάρχουν εδώ http://my-symbian.com/main/index.php και να πληροφορηθείς για το πως μπορείς να αγοράσεις ότι σε ενδιαφέρει.Μέσα από το φόρουμ απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων που παραπέμπουν σε παράνομο περιεχόμενο.

Επίσης σαν καινούργιος καλό είναι να διαβάσεις το Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 3rd Edition Platform FAQ .Θα σε βοηθήσει πολύ στα πρώτα σου βήματα.

Καλή παραμονή και καλή συνέχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα.θελω να ρωτησω πως μπορω να ελεγχω(βλεπω), ποσες ωρες ομιλειας σε αλλους εχω κανει.και αυτο γιατι ειμαι σε συμβολαιο της cosmote.να μην ξεπερασω τις δωρεαν κλησεις! ευχαριστω

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

καλησπερα.θελω να ρωτησω πως μπορω να ελεγχω(βλεπω), ποσες ωρες ομιλειας σε αλλους εχω κανει.και αυτο γιατι ειμαι σε συμβολαιο της cosmote.να μην ξεπερασω τις δωρεαν κλησεις! ευχαριστω

Μέσα από το μενού του Μητρώου. Διάβασε την σελίδα 140 του εγχειριδίου.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Παρατήρησα ότι όταν συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή ξεκάνει φόρτιση αυτό δεν έχει επιπτώσεις στην μπαταρία αφού φορτίζει χωρίς να έχει ξεφωρτησμενη
ΕΛΛΑΣ

γεια σας 2 αποριες....

1) πως γινεται να ακουσουμε ραδιο μεσω ιντερνετ..

2) οταν πηγα στο μητρωω μοθ εδειχνε οτι συνδεεται μονο του στα wifi δικτυα που εχω αποθηκευμενα.. αυτο μπορει να διακοπει καπως? γιατι πρφανως μου "τρωει" μπαταρια

Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

Παρατήρησα ότι όταν συνδέεις το κινητό με τον υπολογιστή ξεκάνει φόρτιση αυτό δεν έχει επιπτώσεις στην μπαταρία αφού φορτίζει χωρίς να έχει ξεφωρτησμενη

Οχι δεν εχει τοσο πολυ σημασια αφου δεν φορτιζει το ιδιο οπως με το ρευμα,ετσι και αλλιως δεν υπαρχει ρυθμισει για απενεργοποίηση οποτε δνε πειράζει

γεια σας 2 αποριες....

1) πως γινεται να ακουσουμε ραδιο μεσω ιντερνετ..

2) οταν πηγα στο μητρωω μοθ εδειχνε οτι συνδεεται μονο του στα wifi δικτυα που εχω αποθηκευμενα.. αυτο μπορει να διακοπει καπως? γιατι πρφανως μου "τρωει" μπαταρια

1)πας στην μουσικη και εχει επιλογη να ακουσεις ραδιώφονο απο το ιντερνετ

2)δτο μητρώο και να στο έβγαλε αυτο δεν νομιζω..αν πάντως ειναι ανοιχτί συνέχεια μπορεις να πας ρυθμίσεις-σύνδεση-ασύρματο lan-και στο προβολη διαθέσημων wlan βαλε Ποτέ

αλλαξα το κλειδι του ασυρματου internet (wifi)στο σπιτι μου κ θελω μεσο του κινητου μου να μπω ξανα μεσο wifi αλλα το κινητο εχει κρατησει το παλιο κλειδι με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω .Πως μπορω να κανω το κιν.τηλ να μου ξαναζητησει το κλειδι του wifi μου ωστε να του ξαναδωσω το καινουργιο νουμερο ευχαρηστω.

αλλαξα το κλειδι του ασυρματου internet (wifi)στο σπιτι μου κ θελω μεσο του κινητου μου να μπω ξανα μεσο wifi αλλα το κινητο εχει κρατησει το παλιο κλειδι με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω .Πως μπορω να κανω το κιν.τηλ να μου ξαναζητησει το κλειδι του wifi μου ωστε να του ξαναδωσω το καινουργιο νουμερο ευχαρηστω.

Μενού -> εργαλεία -> ρυθμίσεις -> σύνδεση -> προορισμοί -> διαδίκτυο. Επιλέγεις το δίκτυο που θέλεις να επεξεργαστείς τις ρυθμίσεις του και μετά ρυθμίσεις ασφαλ. wlan -> προδιανεμ. κλειδ.

καταλαθος στις ρυθμ.ασφαλειας WLAN εσβησα τις ρυθμησεις κλειδιου WEP :( τι πρεπει να βαλω εκει τωρα?

βασικα ενω σε facebook k youtube μπαινω κανονικα δεν μπορω να μπω σε καμια αλλη σελιδα μεσο του browser του κινητου. Mου λεει κατι μη εγγκυρο ονομα - κλειδι διακομηστη κατι τετοιο

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ποσο γριγορα λοκαρει το κινητο στους χαρτες, γιατι εμενα αργει παρα πολυ σε σχεση με το ν82 που σε ενα λεπτο το πολυ ειχε βρει δορυφορο.Βεβαια στο ν82 ειχα garmin μαλλον παιζει ρολο κ αυτο.

ποσο γριγορα λοκαρει το κινητο στους χαρτες, γιατι εμενα αργει παρα πολυ σε σχεση με το ν82 που σε ενα λεπτο το πολυ ειχε βρει δορυφορο.Βεβαια στο ν82 ειχα garmin μαλλον παιζει ρολο κ αυτο.

Ποσο κανει μεχρι να βρει την πρωτη φορα?

Εμενα το Ν95 οντως αργει. Παιζει απο 5-10 λεπτα:cry:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Με ενεργοποιημένο το A-GPS βρίσκει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Χωρίς A-GPS αργεί.Μπορεί να κάνει και 5 λεπτά.

Με ενεργοποιημένο το A-GPS βρίσκει μέσα σε 10 δευτερόλεπτα ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Χωρίς A-GPS αργεί.Μπορεί να κάνει και 5 λεπτά.

Εμένα κάνει 15¨....:lol::lol:,όντως πολύ γρήγορα λοκάρει και με την νέα έκδοση 3.04 των Χαρτών ξεχνάς όλες τις άλλες εφαρμογές(πολύ γρήγορη εκκίνηση της εφαρμογής και επιτέλους στους χάρτες - μάλλον και στην 3.03 - αφού δεν μπορούσαν να βάλουν το τελικό ς τα έκαναν κεφαλάια όλα,καλύτερα έτσι).:);)

Δεν έχω βάλει ακόμα την 3.4 για να σου πω,γιατί δεν θέλω να μου δεσμεύσει χώρο από την μνήμη του τηλ.

Θα περιμένω να ενσωματωθεί στην επόμενη αναβάθμιση.

Δεν έχω βάλει ακόμα την 3.4 για να σου πω,γιατί δεν θέλω να μου δεσμεύσει χώρο από την μνήμη του τηλ.

Θα περιμένω να ενσωματωθεί στην επόμενη αναβάθμιση.

Καλά κάνεις,εμένα μου την έβγαλε στην ενημέρωση λογισμικού και λέω δε βαριέσαι,κοπάνα την-έμεινα με 43 ΜΒ εσωτερική-αλλά έτσι κι΄αλλιώς στο επόμενο update θα ενσωματωθεί και η τότε νέα έκδοση Ovi Maps και αυτομάτως θα αποδεσμευτεί και ο χώρος που καταλαμβάνει η 3.04.

Πάντως μια χαρά πλοήγηση κάνεις τελικά έτσι όπως διαμορφώθηκε το Ovi Maps,και έτσι ξέχασα και τα άλλα (Sygic,Ndrive-το Garmin εντελώς γιατί έχει μείνει στάσιμο από απόψεως εφαρμογής-όχι χαρτών γιατί αυτοί ενημερώνονται τακτικά βλ. Autodrivehellas),άλλωστε ο λόγος που τα βάζαμε αρχικά ήταν ότι οι Χάρτες της ΝΟΚΙΑ δεν είχαν ούτε τζάμπα πλόηγηση αλλά δεν ήταν και σαν εφαρμογή σωστή;),τώρα όμως η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Το οτι εχω το κινητο σε λειτουργεια GSM κ οχι διπλη λειτουργεια παιζει ρολο στο ποσο γρηγορα μπορει να κλειδωσει δορυφορο?με το A_GPS που ειπε ο φιλος πιο πανω τι ακριβως παιζει??

Το οτι εχω το κινητο σε λειτουργεια GSM κ οχι διπλη λειτουργεια παιζει ρολο στο ποσο γρηγορα μπορει να κλειδωσει δορυφορο?με το A_GPS που ειπε ο φιλος πιο πανω τι ακριβως παιζει??

Η διπλή λειτουργία δικτύου δεν επηρεάζει το A-GPS αλλά το σημείο πρόσβασης έχει άμεση σχέση, στην Cosmote που είμαι εγώ πριν που είχα καρτοκινητό αριθμό και χρησιμοποιούσα το Cosmote GPRS ως σημείο πρόσβασης του υποβοηθούμενου A-GPS αργούσε πολύ,μετά όταν μετέτρεψα τον αρθιθμό σε σύνδεση και πλέον έβαλα το Cosmote Internet ως σημείο πρόσβασης μέσα σε " λοκάρει πλέον....:)

Ακριβώς τα ίδια και εγώ.

Πριν 10 μέρες έκανα το καρτοκινητό σύνδεση με ίντερνετ και πιάνει σε 10 δευτερόλεπτα ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Τι να πώ?

Καλημέρα.

Δεν είναι κάποιο bug για να φτιαχτεί σε επόμενη αναβάθμιση. Το wap επιτρέπει κατέβασμα με συγκεκριμένη ταχύτητα η οποία είναι περίπου 9600 bps (έτσι τουλάχιστον αναφέρεται σε μια αναζήτηση που έκανα στο google), οπότε αυτό δεν βοηθάει στο κατεβούν γρήγορα τα δεδομένα από το πάροχο μας και να εντοπίσει την θέση μας.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

παιδια μια απορια .... εχω κατεβασει το ebuddy στο κινητο αλλα την απορια την εχω και για αλλες εφαρμογες οπως και για τους χαρτες.... οταν μπαινω σε αυτεσ τις εφαρμογες συνδεεται στι ιντερνετ αμεσως και δεν ψαχνει για wifi. πως γινεται να το βαλλω να ψαξει για καποιο wifi. οταν μπαινω απο το "διαδυκτιο" με ρωταει παντα. εχω επιλεγμενο το "ερωτηση παντα" αν παιζει αυτο ρολο
Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

παιδια μια απορια .... εχω κατεβασει το ebuddy στο κινητο αλλα την απορια την εχω και για αλλες εφαρμογες οπως και για τους χαρτες.... οταν μπαινω σε αυτεσ τις εφαρμογες συνδεεται στι ιντερνετ αμεσως και δεν ψαχνει για wifi. πως γινεται να το βαλλω να ψαξει για καποιο wifi. οταν μπαινω απο το "διαδυκτιο" με ρωταει παντα. εχω επιλεγμενο το "ερωτηση παντα" αν παιζει αυτο ρολο

Κανονικά θα έπρεπε στο Διαδίκτυο να έχεις βάλει και δικό σου Wifi(του σπιτιού ας πούμε-υποθέτω το έχεις βάλει) και μετά από ερώτηση θα το επέλεγε πρώτο,αλλά πάνω πάνω θα έλεγε αναζήτηση wlan-στις ρυθμίσεις πήγαινε στην Σύνδεση>Προορισμοί>Επιλογές>Προεπιλεγμένη συνδεση>Ερωτηση πάντα.

Κανονικά θα έπρεπε στο Διαδίκτυο να έχεις βάλει και δικό σου Wifi(του σπιτιού ας πούμε-υποθέτω το έχεις βάλει) και μετά από ερώτηση θα το επέλεγε πρώτο,αλλά πάνω πάνω θα έλεγε αναζήτηση wlan-στις ρυθμίσεις πήγαινε στην Σύνδεση>Προορισμοί>Επιλογές>Προεπιλεγμένη συνδεση>Ερωτηση πάντα.

ευχαριστω πολυ φιλε.. μηπως ξερεις και τι μπορω να κανω για να γινεται αυτο και στους χαρτες ovi? γτ με το που μπαινω συνδεεται ιντερνετ αλλα παλι δεν με ρωταει για wifi. εχω επιλεγμενο το "σε συνδεση"

ευχαριστω πολυ φιλε.. μηπως ξερεις και τι μπορω να κανω για να γινεται αυτο και στους χαρτες ovi? γτ με το που μπαινω συνδεεται ιντερνετ αλλα παλι δεν με ρωταει για wifi. εχω επιλεγμενο το "σε συνδεση"

Και εκεί ισχύει το ίδιο αν έχεις βάλει δικό σου wifi θα συνδέεται με αυτό αλλά δεν κάνει αναζήτηση για άλλο wifi,συνήθως εδώ βάζουμε το προφίλ Internet του πάροχου(αν έχουμε και data plan συμφέρει)-η σύνδεση στους Χαρτες πλέον είναι για τον καιρό,συμβάντα/εκδηλώσεις,ενημέρωση κυκλοφορίας και αν δεν τα χρειάζεσαι απόλυτα αυτά το βάζεις εκτός σύνδεσης.

Παιδια το Ν86 βγαζει καλυτερες φωτο και βιντεο απο το Ν82? Ξερω οτι το Ν82 εχει xenon οποτε τη νυχτα θα ειναι πολυ καλυτερο αλλα οι φωτο του Ν86 τη νυχτα ειναι χαλια ή ψιλοικανοποιητικες? Απο μπαταρια παει καλα?