Itchrist86 Δημ. April 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Δεν είναι τίποτα... Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Ιστού και στη κατηγορία γενικά θα βρεις την επιλογή σημείο πρόσβασης. Εκεί λοιπόν επέλεξε το ερώτηση πάντα. Επίσης τέτοια επιλογή υπάρχει και στις γενικές ρυθμίσεις της συσκευής στη κατηγορία σύνδεση > προορισμοί > επιλογές > προεπιλεγμένη σύνδεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Δεν είναι τίποτα... Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Ιστού και στη κατηγορία γενικά θα βρεις την επιλογή σημείο πρόσβασης. Εκεί λοιπόν επέλεξε το ερώτηση πάντα. Επίσης τέτοια επιλογή υπάρχει και στις γενικές ρυθμίσεις της συσκευής στη κατηγορία σύνδεση > προορισμοί > επιλογές > προεπιλεγμένη σύνδεση. ολα ενταξει!! ευχαριστω:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 εχει εδω και καμια εβδομαδα που φορτιζω το κινητο ολο το βραδυ και μου κραταει η μπαταρια ως το μεσημερι το χρησιμοποιησω δεν το χρησιμοποιησω!! ειναι τραγικο, τι συμβαινει? μηπως επειδη το φορτιζω οποτε να ναι και δεν περιμενω να αδειασει απο μονο του? η μηπως χαλασε η μπαταρια? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 εχει εδω και καμια εβδομαδα που φορτιζω το κινητο ολο το βραδυ και μου κραταει η μπαταρια ως το μεσημερι το χρησιμοποιησω δεν το χρησιμοποιησω!! ειναι τραγικο, τι συμβαινει? μηπως επειδη το φορτιζω οποτε να ναι και δεν περιμενω να αδειασει απο μονο του? η μηπως χαλασε η μπαταρια? Η μπορει καπου να βραχυκυκλωνει. Ειχε πεσει προσφατα νερο? Οταν μπαινεις για μπανιο, το εχεις μαζι σου? Ειχα παθει ακριβως το ιδιο με το Ν91 αφου ειχα ριξει πανω του καφε. Η μπαταρια κραταγε μονο μιση μερα. Επεμενα να το χρησιμοποιω, και διαπιστωσα πως μετα απο κανα 10ημερο ειχε επανελθει κομπλε. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Αυτό με την υγρασία σε τέτοιου είδους μοντέλα της nokia έχει παραγίνει.. Πριν μιάμιση βδομάδα είχα ίδιο πρόβλημα στο Ν81 μου όπου το πήγα στη nokia, βρήκαν υγρασία και μου το έδειξαν μάλιστα! Περιμένω να μου πουν τί θα γίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 το κατεστρεψα δηλαδη παει?? το περνω μαζι στο μπανιο ναι!! αν αλλαξω μπαταρια δεν σωζεται η κατασταση?? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 Όχι.. εμένα η υγρασία ήταν πάνω στην αριστερή μεριά της πλακέτας. Και μένα μάλλον από το μπάνιο είναι που το αφήνω στον καθρέφτη.. λογικά από τους υδρατμούς. Μου είχαν πει από το τηλ ότι μπορούν να το καθαρίσουν αλλά θα έχει κάποιο κόστος το οποίο δεν γνώριζαν (έλεος)! Από δευτέρα τρίτη θα μου πουν λογικά το κόστος και θα δω τί θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 δηλαδη πρεπει να το παω οποσδηποτε για φτιαξιμο? δεν μπορει να φτιαξει απο μονο του αν δεν το ξανακλεισω στο μπανιο? δεν μπορω να το αφησω μερες στην νοκια το χρειαζομαι :( Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 δηλαδη πρεπει να το παω οποσδηποτε για φτιαξιμο? δεν μπορει να φτιαξει απο μονο του αν δεν το ξανακλεισω στο μπανιο? δεν μπορω να το αφησω μερες στην νοκια το χρειαζομαι :( Mπορει να φτιαξει μονο του. Ναι. Κανε υπομονη για καποιες μερες ακομα. Η μπαταρια λογικα θα επανελθει στα φυσιολογικα της επιπεδα... Μακρια ομως απο υγρασιες. Η τουαλετα σκοτωνει το κινητο!!:p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2010 δηλαδη πρεπει να το παω οποσδηποτε για φτιαξιμο? δεν μπορει να φτιαξει απο μονο του αν δεν το ξανακλεισω στο μπανιο? δεν μπορω να το αφησω μερες στην νοκια το χρειαζομαι :( Ακολούθησε αυτά που είπαμε και βλέπουμε . Good Luck for tomorrow:luck: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 γεια σας παιδες εχω το ν86 κ εγω κ η κοπελα μου, εγω το πηρα τελος σεπτεμβρη απο πλαισιο κ η κοπελα μου 2 βδομαδες μετα απο γερμανο κ μολις χθες σε μια εκδρομη που πηγαμε μαζι διαπιστωσα πως το δικο μου ν86 τραβαει αισθητα καλυτερα απο το δικο της σε τετοιο βαθμο που να το καταλαβαινει κ ενα μικρο παιδι. Ουσιαστικα το προβλημα ειναι οτι το δικο της τραβαει πολυ ξε8οριασμένες φωτο..(ασπρες)ενω το δικο μου φουλ στο χρωμα,λες κ ειναι 2 τελειως διαφορετικα τηλ.Το ειχα παρατηρησει κ στην αρχη αλλα δεν ειχα δωσει σημασια τι να κανω εχει αντιμετωπισει καποιοσ το ιδιο προβλημα?κ δεν ειναι η οθονη γιατι στελνοντας την ιδια φωτο στο κινητο μου ειναι το ιδιο ξεθοριασμενη!εχω θυμωσει γιατι εδωσα ποσα λεφτα για αυτο το κινητο της (της το εκανα δωρο)οπως κ για το δικο μου επισεις..τι να κανω να παω στο γερμανο να δω τι θα μου πουν η ειναι καλυτερα να το παω στη νοκια-πορκια!!ετσι που τα κανει..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Ποιά έκδοση λογισμικού έχει το ένα και ποια το άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 Γεια σας παιδια! Παρηγγηλα απο Wind το κινητο σε ασπρο μονο 349 ευρω!!! Μια χαρα δεν ειναι η τιμη; Το εψαχνα παντου και σημερα που πηγα τυχαια να μιλησω σε ενα γνωστο που δουλευει εκει μου ειπε οτι τους ηρθε νεος τιμοκαταλογος και βλεπω ασπρο Ν86 μονο 349!! Οποτε η παραγγελια εφυγε... Φιλε fillipe ειδες αν εχουνε και τα δυο κινητα την ιδια εκδοση λογισμικου; (με προλαβαν χεχε) Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. May 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2010 κ τα 2 την ιδια εκδοση λογισμικου εχουν τις εχω βαλει εγω ο ιδιος.Πηγε σημερα στο γερμανο κ της ειπαν πως αν το αφησει θα το παρει σε 15 ημερες..γιατι αργει τοσο το σερβις τησ ΝΟΚια? ελπιζω να το φτιαξουν κ να μην το γυρισουν πισω οπως τους το εδωσε.. γιατι θα θυμωσω πολυ :D..μια κ εχω δωσει τοσα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 κ τα 2 την ιδια εκδοση λογισμικου εχουν τις εχω βαλει εγω ο ιδιος.Πηγε σημερα στο γερμανο κ της ειπαν πως αν το αφησει θα το παρει σε 15 ημερες..γιατι αργει τοσο το σερβις τησ ΝΟΚια? ελπιζω να το φτιαξουν κ να μην το γυρισουν πισω οπως τους το εδωσε.. γιατι θα θυμωσω πολυ :D..μια κ εχω δωσει τοσα λεφτα. Δεν αργεί το σέρβις της Nokia. Ο Γερμανός αργεί. Να το πάει κατευθείαν σε ένα Nokia Care !!! Δες εδώ: http://www.nokia.gr/find-a-store ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. May 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2010 (edited) παιδια βγαζει συνεχεια μυνημα για γεματη μνημη αλλα δεν εχω ιτποτα. ειδα με το profimail οτι στη c εχει κατι view (αν το ανοιξω γραφει τα τηλ. του καταλογου) αλλα ειναι 900+ καταχωρεισης οποτε αν τα σβησω θα χαθη η λιστα των επαφων η οχι? τι να κανω να τα σβησω?η μνημη ειναι η c: Edited May 5, 2010 by kinitos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Ειστε ικανοποιημενοι απο την ποιοτητα της οθονης ? ειδικα εξω στον ηλιο δε βλεπεις την τυφλα σου και ειναι στο εντονοτερο σημειο φωτεινοτητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2010 Έχεις δίκιο.Και εγώ δεν βλέπω τίποτα με τον ήλιο. Αναγκάζομαι να βάλω το χέρι για να δημιουργηθεί σκιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PePeRaN Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 αναγκαστηκα ολο το καλοκαίρι πρέπει να έχουμε θέμα με άσπρο φόντο και φουλ την φωτεινοτητα αλλιως δεν γίνεται τίποτα!ειναι το plexi-glass.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverick_ Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Παιδια αν και δεν ξερω πολλα πολλα απο νοκια μιας και δεν εχω ειπα να ψαξω λιγο το Ν86 της κοπελας μου. "Πεταξα" μερικα sis αρχεια στην καρτα μνημης με σκοπο να τα κανω εγκατασταση αλλα δεν μπορω να τα βρω στη διαχειρηση εφαρμογων ουτε βρηκα κατι σαν file manager οπως εχει στα WM. Εκανα κατι λαθος??? Τα αρχεια αν το συνδεσω στο PC με λειτουργια μαζικης αποθηκευσης φαινονται οτι βρισκονται στην καρτα αλλα απο το κινητο δεν τα βρισκω πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 6, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Η διαχείριση εφαρμογών δεν είναι file manager, αλλά η εφαρμογή προσθαφαίρεσης των προγραμμάτων. Η διαχείριση αρχείων είναι αυτό που ψάχνεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Παιδια το πηρα το κινητο σε ασπρο. Πουλησα το Ν97 μινι το οποιο με απογοητευσε και και δεν μπορουσα να δουλεψω την αφη καθολου. Μια και ειχα Ν95 8gb πιο πριν το Ν86 ηταν μονοδρομος. Σε αυτο που θελω να ρωτησω τωρα. Το κινητο εχει το flash lite 3.0 . Δεν μπορουμε να βαλουμε την 3.1(4) ή εστω την 3.1 ? Περασα καποια που βρηκα στα γνωστα μερη αλλα μολις παω να ανοιξω σελιδα με flash lite περιεχομενο (π.χ. odeon) με ''πεταει''. Εχει ασχοληθει κανεις με το θεμα? Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Παιδια το πηρα το κινητο σε ασπρο. Πουλησα το Ν97 μινι το οποιο με απογοητευσε και και δεν μπορουσα να δουλεψω την αφη καθολου. Μια και ειχα Ν95 8gb πιο πριν το Ν86 ηταν μονοδρομος. Σε αυτο που θελω να ρωτησω τωρα. Το κινητο εχει το flash lite 3.0 . Δεν μπορουμε να βαλουμε την 3.1(4) ή εστω την 3.1 ? Περασα καποια που βρηκα στα γνωστα μερη αλλα μολις παω να ανοιξω σελιδα με flash lite περιεχομενο (π.χ. odeon) με ''πεταει''. Εχει ασχοληθει κανεις με το θεμα? απο που το πηρες το ασπρο; το ψαχνω και εγω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Το γραφω λιγο πιο πανω... Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanhood Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Γειά σας παιδια Διαβάζω εδώ και 3 μέρες τα threads σχετικά με το πώς μπορώ να εγκαταστήσω unsigned εφαρμογές στο Ν86 και ειδικά το freeswfp και κάποια εφαρμογή gps αρχικά κατεβασα nokia loader όπου επιλέγω κανονικά χώρα χωρίς όμως να έχει και voices, όπου αρχικά χρειάστηκε να κάνω update to firmware (το μόνο που κατάφερα) για να κάνω update και το nokia map γιατί άκουσα ότι είναι free πλέον, το ovi suite, garmin xt, και άλλα πολλά όμως τζίφος. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με το πώς μπορώ: 1 να κάνω sign εφαρμογές για το κινητάκι μας 2 να κάνω update το nokia maps 3 και αν ξέρετε κάποιο site με εφαρμογές (αυτό μάλλον με pm γιατί σβήνονται) Σας παρακαλώ ας ασχοληθεί κάποιος. Είμαι απεγνωσμένος και προβλέπω να εγκαταλείπω το άθλημα αν δεν δω φως! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts