Jump to content

[Επίσημο] Nokia N86

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σου φιλε Δημητρη :) ελα ντε αφου απαντας σε ολα και αμεσα :D

δηλαδη δεν κανει

1. για αντ/ση του Ν96?

2. για 2ο κινητο με αξιοπρεπη καμερα,ευχρηστια,ποιοτητα κατασκευης?

3. για στοιχειωδες browsing & GPS?

:( :rolleyes:

Αντί του Ν96?Ετη φωτός μπροστά!!17 φορές πιό γρήγορο, ανωτερη κατασκευή, δεν τρίζει, καλύτερη οθόνη(αν και μικρότερη), γενικά δεν υπάρχει σύγκριση. Η κάμερα κατα την γνώμη μου είναι παραπάνω απο αξιοπρεπής. Η ευχρηστία είναι τυπική S60 και όσον αφορά το ιντερνετ, ενταξει δεν είναι HD αλλά την δουλίτσα του την κάνει τις δύσκολες στιγμές, φαντάζομαι δεν θα το πάρεις για να σερφάρεις συνέχεια..

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σου φιλε Δημητρη :) ελα ντε αφου απαντας σε ολα και αμεσα :D

δηλαδη δεν κανει

1. για αντ/ση του Ν96?

2. για 2ο κινητο με αξιοπρεπη καμερα,ευχρηστια,ποιοτητα κατασκευης?

3. για στοιχειωδες browsing & GPS?

:( :rolleyes:

Αντί του Ν96?Ετη φωτός μπροστά!!17 φορές πιό γρήγορο, ανωτερη κατασκευή, δεν τρίζει, καλύτερη οθόνη(αν και μικρότερη), γενικά δεν υπάρχει σύγκριση. Η κάμερα κατα την γνώμη μου είναι παραπάνω απο αξιοπρεπής. Η ευχρηστία είναι τυπική S60 και όσον αφορά το ιντερνετ, ενταξει δεν είναι HD αλλά την δουλίτσα του την κάνει τις δύσκολες στιγμές, φαντάζομαι δεν θα το πάρεις για να σερφάρεις συνέχεια..

θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου :)

ειναι ομορφη και βολικη συσκευη για αυτο και περιμενω καποιο update μηπως και λυθουν τα προβληματα που εχει...

ειναι θεμα software και οχι hardware οποτε και ελπιζω ...

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου :)

ειναι ομορφη και βολικη συσκευη για αυτο και περιμενω καποιο update μηπως και λυθουν τα προβληματα που εχει...

ειναι θεμα software και οχι hardware οποτε και ελπιζω ...

ΟΚ παιδια ευχαριστω και τους 2 ...πιστευω οτι αξιζει την ...προσπαθεια...και δοκιμη!

και λογικα με τα update που θα βγουν θα γινει και καλυτερο..αλλωστε ειναι και απο τα

τελευταια 3rd ...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

φιλε Νικο δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητησω...

αλλα με 3 bl hands freee(itech radio-jabra και ενα se) εχει την ιδια συμπεριφορα ακριβως...

δεν μπορω να αγορασω κι αλλα hands free για να το δοκιμασω...:O

την στιγμη που με οσα τηλ τα εχω δοκιμασει δουλευουν αψογα :)

η μονη μου ενσταση ειναι τα 20 μετρα...επετρεψε μου να μην σε πιστεψω ....

Φίλε Δημήτρη,

Ελπίζω να συμφωνείς ότι εδω μέσα ανταλάζουμε εμπειρίες και απόψεις χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ίχνος απο πλευράς μου να παραπληροφορήσω και μάλιστα χωρίς λόγο. Η μόνη διαφορά που έχει το τηλεφωνό μου απο το δικό σου είναι η χώρα κατασκευής του. Το τηλεφωνό μου δεν το έχω αγοράσει απο Ελλάδα όπως και κάθε τηλεφωνο μου τα τελευταία 6 χρόνια. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σημαντικός παράγοντας αλλα απλα το παραθέτω. Τώρα αν ήταν 20 μέτρα ή 17 θα σε γελάσω αλλά ήμουν στο μπαλκόνι 2 ορόφου και το αυτοκίνητό μου παρκαρισμένο στο στενό και δουλευε χωρίς πρόβλημα.

Παραθέτω και ένα λινκ σχετικά με την ποιότητα κατασκευής..

http://migs.wordpress.com/2008/01/28/know-where-your-nokia-phone-was-made/

Φιλικά Νίκος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Φίλε Δημήτρη,

Ελπίζω να συμφωνείς ότι εδω μέσα ανταλάζουμε εμπειρίες και απόψεις χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ίχνος απο πλευράς μου να παραπληροφορήσω και μάλιστα χωρίς λόγο. Η μόνη διαφορά που έχει το τηλεφωνό μου απο το δικό σου είναι η χώρα κατασκευής του. Το τηλεφωνό μου δεν το έχω αγοράσει απο Ελλάδα όπως και κάθε τηλεφωνο μου τα τελευταία 6 χρόνια. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σημαντικός παράγοντας αλλα απλα το παραθέτω. Τώρα αν ήταν 20 μέτρα ή 17 θα σε γελάσω αλλά ήμουν στο μπαλκόνι 2 ορόφου και το αυτοκίνητό μου παρκαρισμένο στο στενό και δουλευε χωρίς πρόβλημα.

Φιλικά Νίκος

φιλε Νικο εθιξες ενα θεμα πολυ σημαντικο

πραγματικα ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ στην κατασκευη.

εγω που τυχαινει να φερνω απο Αγγλια ΝΟΚΙΑ & SE το εχω διαπιστωσει και τωρα τελευταια

φερνω απο εκει και για λογους ποιοτητα και για λογους οικονομιας.

οπως και να το κανουμε σιγουρα κοιτανε που και σε ποιες αγορες θα στειλουν τα κινητα τους

και τωρα που φτιαχνονται ολα σχεδον στην Κινα ειναι παρα πολυ ευκολο να φτιαξουν

2-3 κατηγοριες ποιοτητας σε καθε μοντελο...εκτος αν ειναι ολα τυχαια

το ιδιο τηλεφωνο εσυ δεν εχει προβλημα και ο Δημητρης που ξερουμε ολοι ποσο την "ψαχνει" την δουλεια εχει...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

φιλε Νικο εθιξες ενα θεμα πολυ σημαντικο

πραγματικα ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ στην κατασκευη.

εγω που τυχαινει να φερνω απο Αγγλια ΝΟΚΙΑ & SE το εχω διαπιστωσει και τωρα τελευταια

φερνω απο εκει και για λογους ποιοτητα και για λογους οικονομιας.

οπως και να το κανουμε σιγουρα κοιτανε που και σε ποιες αγορες θα στειλουν τα κινητα τους

και τωρα που φτιαχνονται ολα σχεδον στην Κινα ειναι παρα πολυ ευκολο να φτιαξουν

2-3 κατηγοριες ποιοτητας σε καθε μοντελο...εκτος αν ειναι ολα τυχαια

το ιδιο τηλεφωνο εσυ δεν εχει προβλημα και ο Δημητρης που ξερουμε ολοι ποσο την "ψαχνει" την δουλεια εχει...

Καλησπέρα και σε σένα Γιώργο.

Και εγώ αγοράζω ή από Αγγλία ή από Ισραήλ. Μάλιστα φέτος και με το Ν86 έβαλα Ελληνικο firmware για πρώτη φορά γιατι είχα πρόβλημα με το update.

Oποιος έχει όρεξη ας κάνει register και ας το ψάξει πιο πολύ. Ξέρω ότι πολύ από εδω μέσα την ψάχνουν αρκετά.

http://www.numberingplans.com/

Φιλικά Νίκος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Φίλε Δημήτρη,

Φιλικά Νίκος

εμένα δεν υπάρχει σε αυτόν τον κατάλογο γιατί στα 7,8 έχω 03 νούμερο.ας το δουνε και οι υπολιποι με τα 86 να μας πούνε .πάντως είναι χωρίς τον παραμικρό τζόγο και με πάρα πολύ καλή κατασκευή.

Γιαννης

εμένα δεν υπάρχει σε αυτόν τον κατάλογο γιατί στα 7,8 έχω 03 νούμερο.ας το δουνε και οι υπολιποι με τα 86 να μας πούνε .πάντως είναι χωρίς τον παραμικρό τζόγο και με πάρα πολύ καλή κατασκευή.

Ψάξε και εδώ.

http://www.numberingplans.com/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το δικό μου 03 έχει. μπορεί να μην κάνει για νέα μοντέλα. εγω εχω και το 8910i αθάνατο και εχει 10 δλδ filand οτι λεει και ο κατάλογος. και να ξέρετε οτι δεν εχουμε ακόμα ανταλακτικά για μας. έσπασα το μπροστινώ τζάμι (μαγκιά) και δεν υπαρχει πρόσοψη ακόμη.

Ελπίζω να συμφωνείς ότι εδω μέσα ανταλάζουμε εμπειρίες και απόψεις χωρίς να υπάρχει το παραμικρό ίχνος απο πλευράς μου να παραπληροφορήσω και μάλιστα χωρίς λόγο.

μακαρι ολοι να ειχαν αυτην την αποψη εδω μεσα,αλλα και σε ολα τα φορα...

χαιρομαι που εχουμε την ιδια λογικη:)

δεν ειχα κανενα σκοπο να σε προσβαλλω!!απλα ειπα αυτο που εχω δει με τα ματια μου στο ιδιο τηλ με το δικο σου (αλλα τελικα μαλλον δεν ειναι και πολυ ιδιο,απο οτι λες...)

Φίλε Δημήτρη,

Η μόνη διαφορά που έχει το τηλεφωνό μου απο το δικό σου είναι η χώρα κατασκευής του. Το τηλεφωνό μου δεν το έχω αγοράσει απο Ελλάδα όπως και κάθε τηλεφωνο μου τα τελευταία 6 χρόνια. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σημαντικός παράγοντας αλλα απλα το παραθέτω. Τώρα αν ήταν 20 μέτρα ή 17 θα σε γελάσω αλλά ήμουν στο μπαλκόνι 2 ορόφου και το αυτοκίνητό μου παρκαρισμένο στο στενό και δουλευε χωρίς πρόβλημα.

Φιλικά Νίκος

Νικο με προβληματισες....εμενα ειναι αγορασμενο απο γερμανο και γραφει made in china :confused:

το ιδιο προβλημα ειχα και με το Ν82 που ειχα αγορασει επισης απο γερμανο,αλλα μετα απο 2 αναβαθμισεις ειχε βελτιωθει παρα πολυ..

αντιθετα με ενα Ν82 που ειχα παρει απο εξω και δεν ειχε κανενα προβλημα:confused:

μολις ομως του αλλαξα product code και περασα ελληνικα,αρχισε τα ιδια...

πιστευω οτι εχει να κανει με το λογισμικο του τηλ (ραδιο) μιας και το σημα του τηλ μου δεν ειναι ικανοποιητικο...

μου αρεσει σαν συσκευη και ειμαι ικανοποιημενος απο το συνολο εμφανισης,καμερας,ευχρηστιας...για αυτο και θα περιμενω καποιο update μηπως και βελτιωθει εκει που ποναει...

με βλεπω να του αλλαζω product code και να το κανω αγγλικο :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

μακαρι ολοι να ειχαν αυτην την αποψη εδω μεσα,αλλα και σε ολα τα φορα...

χαιρομαι που εχουμε την ιδια λογικη:)

δεν ειχα κανενα σκοπο να σε προσβαλλω!!απλα ειπα αυτο που εχω δει με τα ματια μου στο ιδιο τηλ με το δικο σου (αλλα τελικα μαλλον δεν ειναι και πολυ ιδιο,απο οτι λες...)

Νικο με προβληματισες....εμενα ειναι αγορασμενο απο γερμανο και γραφει made in china :confused:

το ιδιο προβλημα ειχα και με το Ν82 που ειχα αγορασει επισης απο γερμανο,αλλα μετα απο 2 αναβαθμισεις ειχε βελτιωθει παρα πολυ..

αντιθετα με ενα Ν82 που ειχα παρει απο εξω και δεν ειχε κανενα προβλημα:confused:

μολις ομως του αλλαξα product code και περασα ελληνικα,αρχισε τα ιδια...

πιστευω οτι εχει να κανει με το λογισμικο του τηλ (ραδιο) μιας και το σημα του τηλ μου δεν ειναι ικανοποιητικο...

μου αρεσει σαν συσκευη και ειμαι ικανοποιημενος απο το συνολο εμφανισης,καμερας,ευχρηστιας...για αυτο και θα περιμενω καποιο update μηπως και βελτιωθει εκει που ποναει...

με βλεπω να του αλλαζω product code και να το κανω αγγλικο :lol:

Κουβέντα την κουβέντα μου μπήκαν "'ψύλλοι" και στο μεσοδιάστημα του έκανα ένα checkup και ανακάλυψα το εξής τρελό. Ενώ πρίν το κινητό στο FM transmiter έπαιζε "καμπάνα" τώρα μετά την αλλαγή του product code σχεδόν δεν το ακούω...... Τι να πώ. Το δικό μου γράφει Made by Nokia και τίποτα άλλο και το έχω αγοράσει απο Ισραήλ και δεν θα σας πω ποσο για να μην ζηλέψετε :p

Δημήτρη πάντως πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν και μυαλά που μπορούν και βλέπουν και καταλαβαίνουν τα πράγματα όπως θα έπρεπε να είναι........

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια ενω με τραβαει πολυ το κινητο να το παρω(εχω μεγαλη επιδότηση ) η οθονη με χαλάει καπως.....

ας ηταν τουλάχιστον σαν του ν95 8g η σαν το n96...........

ειναι πολυ μικρη για την εποχη μας...

και αντε με το 82 συμβιβάστηκα λόγω καμερας με το 86 δυσκολεύομαι!!!!!!!!!!!

ρε παιδια ενω με τραβαει πολυ το κινητο να το παρω(εχω μεγαλη επιδότηση ) η οθονη με χαλάει καπως.....

ας ηταν τουλάχιστον σαν του ν95 8g η σαν το n96...........

ειναι πολυ μικρη για την εποχη μας...

και αντε με το 82 συμβιβάστηκα λόγω καμερας με το 86 δυσκολεύομαι!!!!!!!!!!!

ρε συ αφού στο τέλος θα το πάρεις τη το παιδεύεις εδώ και πόσους μήνες!μην σε χαλάει η οθόνη καλύτερα να χάσεις 0.2 οθόνη αλλά να κερδίσεις την oled!βάλε δίπλα δίπλα με το δικό σου την οθόνη του 86 και θα καταλάβεις τη σου λέω.κάνετε μερικοί τόση φασαρία για 0.2 ιντζες !εδώ είχαμε το n82 για gps τόσο καιρό και βασικά πρόβλημα εγώ προσωπικά δεν είχα ,ποιος ο λόγος να με χαλαση το n86.:)

Γιαννης

Είναι απλό το πράγμα!Εάν είσαι κάτοχος ενός τηλεφώνου με οθόνη 2,8" και περιμένεις να πάρεις κάτι νέο ,φρέσκο,με τις σημερινές επιταγές της τεχνολογίας στα τηλέφωνα,είναι δύσκολο εώς και ανιαρό να πάς σε μια 2,6".Δεν το χαίρεσαι,δεν γουστάρεις...έστω και αν είναι oled.Βέβαια όλα αυτά σε περίπτωση που έχεις αποφασίσει,οτι δεν βολέυεσαι με τα αφής...γιατί εκεί λύσεις υπάρχουν πολλές!Τι να κάνουν όμως όλοι αυτοί που εκτίμησαν το n95 8gb η το n96 και θέλουν να κινηθούν,σε κάτι νέο,στο ίδιο ύφος(slide), με καλύτερη κάμερα ή ήχο ή ποιότητα ή διαστάσεις?Εάν κατά την γνώμη μου το Ν86 είχε μια 2,8" οθόνη...όλοι αυτοί οι κάτοχοι θα έκαναν χωρίς δευτερη σκέψη το upgrade!Πολλύ καλό τηλέφωνο το Ν86 αλλά ίσως θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει λίγο πιο παλιά...τώρα εν έτη 2009 περιμένουμε κάτι άλλο!!Γιατί όχι ένα slide σε συνδυασμό με οθόνη αφής 2.8" τουλάχιστον,με 8mp κάμερα,ήχο αλλά Nokia 5800,βολικό πληκτρολόγιο,μικρό πάχος,τζάμι μπροστά και γενικώς ποιότητα n86!!

Είναι απλό το πράγμα!Εάν είσαι κάτοχος ενός τηλεφώνου με οθόνη 2,8" και περιμένεις να πάρεις κάτι νέο ,φρέσκο,με τις σημερινές επιταγές της τεχνολογίας στα τηλέφωνα,είναι δύσκολο εώς και ανιαρό να πάς σε μια 2,6".Δεν το χαίρεσαι,δεν γουστάρεις...έστω και αν είναι oled.Βέβαια όλα αυτά σε περίπτωση που έχεις αποφασίσει,οτι δεν βολέυεσαι με τα αφής...γιατί εκεί λύσεις υπάρχουν πολλές!Τι να κάνουν όμως όλοι αυτοί που εκτίμησαν το n95 8gb η το n96 και θέλουν να κινηθούν,σε κάτι νέο,στο ίδιο ύφος(slide), με καλύτερη κάμερα ή ήχο ή ποιότητα ή διαστάσεις?Εάν κατά την γνώμη μου το Ν86 είχε μια 2,8" οθόνη...όλοι αυτοί οι κάτοχοι θα έκαναν χωρίς δευτερη σκέψη το upgrade!Πολλύ καλό τηλέφωνο το Ν86 αλλά ίσως θα έπρεπε να είχε κυκλοφορήσει λίγο πιο παλιά...τώρα εν έτη 2009 περιμένουμε κάτι άλλο!!Γιατί όχι ένα slide σε συνδυασμό με οθόνη αφής 2.8" τουλάχιστον,με 8mp κάμερα,ήχο αλλά Nokia 5800,βολικό πληκτρολόγιο,μικρό πάχος,τζάμι μπροστά και γενικώς ποιότητα n86!!

Οτι περιμέναμε κατι αλλο, θα συμφωνήσω. Ως πρωην χρήστης Ν95 8GB,Ν96 θα πώ οτι τελικά η διαφορά απο 2,6 σε 2,8 δεν είναι τοσο σημαντική τελικά, χωρίς να λέω οτι θα με χάλαγε.... Οσον αφορά τις γενικές του λειτουργίες, θεωρω οτι και η καμερα, και το βιντεο και ο ηχος (μικροφωνου, ακουστικου, ηχογραφησης και του βιντεο) είναι καλύτερος. Και μπορεί να χάνει λόγω μικρής οθόνης αλλα εχει και μικρό μέγεθος σχετικά με τα αλλα. Είναι πάντως η πρώτη φορα για μενα (εκτός ίσως το Ν95 8GB) που ένιωσα οτι επιασαν τόπο τα λεφτά μου με ενα τηλέφωνο high end.

Οτι περιμέναμε κατι αλλο, θα συμφωνήσω. Ως πρωην χρήστης Ν95 8GB,Ν96 θα πώ οτι τελικά η διαφορά απο 2,6 σε 2,8 δεν είναι τοσο σημαντική τελικά, χωρίς να λέω οτι θα με χάλαγε.... Οσον αφορά τις γενικές του λειτουργίες, θεωρω οτι και η καμερα, και το βιντεο και ο ηχος (μικροφωνου, ακουστικου, ηχογραφησης και του βιντεο) είναι καλύτερος. Και μπορεί να χάνει λόγω μικρής οθόνης αλλα εχει και μικρό μέγεθος σχετικά με τα αλλα. Είναι πάντως η πρώτη φορα για μενα (εκτός ίσως το Ν95 8GB) που ένιωσα οτι επιασαν τόπο τα λεφτά μου με ενα τηλέφωνο high end.

Νικο εγω εδωσα το Ν96 , πειστηκα εδω απο τα λεγομενα και φερνω Ν86 απο εξωτερικο

(ειπαμε και γιατι το προτιμω)

εγω πιστευω οτι πραγματι αξιζει τα χρηματα του οπως λες ...δεν υπαρχει αλλη ενναλακτικη προταση σε symbian 3rd και μαλλον δεν θα ..ξαναδουμε

παντως ναι και μενα η μικροτερη οθονη ειναι θεμα αλλα τι να κανουμε...

Το Ν86 ίδια οθόνη με το Ν85 δεν έχει? Σε
το βίντεο η οθόνη του Ν96 φαίνεται να αποδίδει πολύ καλύτερα και σωστά τα χρώματα (πέρα από το μέγεθος)..

Νικο εγω εδωσα το Ν96 , πειστηκα εδω απο τα λεγομενα και φερνω Ν86 απο εξωτερικο

(ειπαμε και γιατι το προτιμω)

εγω πιστευω οτι πραγματι αξιζει τα χρηματα του οπως λες ...δεν υπαρχει αλλη ενναλακτικη προταση σε symbian 3rd και μαλλον δεν θα ..ξαναδουμε

παντως ναι και μενα η μικροτερη οθονη ειναι θεμα αλλα τι να κανουμε...

Θα δείς οτι θα σου αρεσει πολύ, και όντως δεν υπάρχει αλλη ενναλακτικη.Και κατι που ξεχασαμε, σαρ 0,76.Αυτό ειναι αλλο ενα συν. Για μενα θα υπήρχε σαν ενναλακτικη και το Ν97., εαν ειχε slide όπως το xperia και οχι αυτή τη χαζομαρα που εχει λές και θα το εχω συνεχεια πάνω στο γραφειο...Ωστόσο για πρώτη φορά δουλέυω λίγο το ovi maps και ειμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο απο την ταχύτητα όσο και απο τους χάρτες, βέβαια δεν εχω αλλη εμπειρία απο gps. Πάντως απο το Ν96 θα δεις τεραστια διαφορά, εγω οταν το πήρα το κρατησα μόλις 1 εβδομαδα και ξαναγυρισα πίσω στο Ν95 8GB τρεχοντας

Καλησπερα σε όλους

Μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ικανοποιημένος με το συγκεκριμένο κινητο. Πριν 2 εβδομαδες το πηρα αντικαθιστοντας το παλιο (nokia 6290) και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος. Απλος εχω κάποια θεματάκια:

Πρωτον (και λιγο χαζον ισος): Στο site της nokia λεει οτι σηκωνει microSD μεχρι 16gb. Αλλα η μόνες microSD τοσο μεγαλες που εχω δει ειναι microSDHC. Θα εχει πρόβλημα αν πάρω μια της kingston η της sandisk π.χ.;

Δευτερον: Σαν χαρουμενος νεος κατοχος λοιπον αρχισα να εγκαθιστω κάποιες εφαρμογες. Όσες μου εβγαζαν επιλογη τις εβαζα στην mass memory. Αλλα κάποιες δεν έχουν τετοια επιλογη, όπως το ngage ή το smartconnect (εφαρμογη για Wifi απο OVI). Το συνολικο μέγεθος των προγραμματων που είναι στην μνημη δεν ξεπερναει τα 40mb και δεν έχω τίποτα αρχεια περασμένα εκεί (από οτι λενε τα windows και ο filebrowser του τουλαχιστον). Αλλα έχω μείνει με 6mb μνήμη.... Τα άλλα 30 βαλε mb που πήγαν;;;

Σημειωση: σβηνω τακτικα την cache του browser και του google maps και εχω βάλει το messaging να αποθηκευει τα πάντα στην mass memory.

Καλησπερα σε όλους

Μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ικανοποιημένος με το συγκεκριμένο κινητο. Πριν 2 εβδομαδες το πηρα αντικαθιστοντας το παλιο (nokia 6290) και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος. Απλος εχω κάποια θεματάκια:

Πρωτον (και λιγο χαζον ισος): Στο site της nokia λεει οτι σηκωνει microSD μεχρι 16gb. Αλλα η μόνες microSD τοσο μεγαλες που εχω δει ειναι microSDHC. Θα εχει πρόβλημα αν πάρω μια της kingston η της sandisk π.χ.;

Δευτερον: Σαν χαρουμενος νεος κατοχος λοιπον αρχισα να εγκαθιστω κάποιες εφαρμογες. Όσες μου εβγαζαν επιλογη τις εβαζα στην mass memory. Αλλα κάποιες δεν έχουν τετοια επιλογη, όπως το ngage ή το smartconnect (εφαρμογη για Wifi απο OVI). Το συνολικο μέγεθος των προγραμματων που είναι στην μνημη δεν ξεπερναει τα 40mb και δεν έχω τίποτα αρχεια περασμένα εκεί (από οτι λενε τα windows και ο filebrowser του τουλαχιστον). Αλλα έχω μείνει με 6mb μνήμη.... Τα άλλα 30 βαλε mb που πήγαν;;;

Σημειωση: σβηνω τακτικα την cache του browser και του google maps και εχω βάλει το messaging να αποθηκευει τα πάντα στην mass memory.

1. καρτα παρε 16g αλλα μονο scandisk class4!

προσεξτε παιδια γιατι πολλα μαγαζια πουλανε 16αρες scandisk λεγοντας οτι ειναι class6 αλλα ακομη ΔΕΝ ΕΧΕΙ βγει τετοια καρτα απο την scandisk!!! θα σας την χρεωσουν εως και 90+ε και δεν θα ειναι class6:!: μπορει ουτε καν class 4....

2.μηπως εχεις καποια μηνυματα αποθηκευμενα,blutooth receives η θεματα εγκατεστημενα στην μνημη του τηλ?

δεν ειναι λογικο αυτο..

εγω εχω σβησει ολη την σαβουρα απο την μνημη του τηλ και εχω ελευθερα 48 mb :)

Τα μηνυματα τα εχω βαλει να αποθηκευονται στην mass memory. Απο τα windows στην μνημη του τηλεφωνου λεει πως τα αρχεια που εχω γενικα μεσα είναι 63 kb!!!!

Καταρχην καλως ηρθες :)

Εψαξες με τον x-plore στο C? Εαν πας επανω σε καθε φακελο και επιλεξεις menu\ file\ show details ισως καταλαβεις απο που ξεκιναει το προβλημα..

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ευχαριστω καλως σας βρηκα.

Τεσπα ψαχνοντας με το ybrowser (το χ-plorer δεν εδιχνε κρυφα αρχεια) εψαξα την μνημη αλλα δεν βρηκα κατι τεραστιο... Κατεφυγα λοιπον στην λυση του hard format...:( Μετα το format εδειχνε 67mb ελευθερα :confused: Κανονικα η μνημη του κινητου δεν ειναι 80; αρα δεν θα επρεπε να ειναι κατι κοντα στο 70 με 75;;;

@zaharakis Μου λες για class 4 λόγο ταχύτητας ή λόγο συμβατότητας;

Ελεος!!!!!! Μετα από όλα αυτα... δεν μου κάνει συνχρονισμο με το οutlook ούτε μεσω ovi suite ούτε μεσο pc suite... Δεν με θελει αυτο το κινητο... Αντιγραφή επικόληση μεσω τον windows γίνεται κανονικα... Μεταφορές (πχ εικόνων) μεσω του ovi suite δεν γινονται... και το PcSync λέει είτε ότι "The Nokia device has not responded." (στην περιπτωση της εικόνας) ή "The connection to the Nokia device has been lost.

" στην περίπτωση του συγχρονισμου με το outlook. H λύση που μου προτίνει: "Please check your Synchronisation settings and ensure your Nokia device is in the Idle state, then restart the Synchronisation"... Το "αστείο"; μουσική μέσω του nokia music και εφαρμογες μέσω του app installer τα μεταφερει κανονικα...:cry::cry::cry: Αυτό το κινητο με εχει φτυσει...

Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος να βρω το ringtone "spell aac. " που υπάρχει προεγκατεστημένο στο Νόκια Ν86 ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

@zaharakis Μου λες για class 4 λόγο ταχύτητας ή λόγο συμβατότητας;

ταχυτητας και ασφαλειας....οι 16g class 2 scandisk/kingston/transend ""χανουν"" αρχεια...

αν δεν θελεις προβληματα με χαμενα αρχεια σου,προτιμησε τις

scandisk 8g class 6 οι πλεον αξιοπιστες, η

scandisk 16g class 4 ;)