Johnious13 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Προσπαθώ να κάνω Sync τους σελιδοδείκτες από τον firefox σε N8 με Belle μέσω Nokia suite αλλά συνεχώς λέει ότι απέτυχε. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει; Μου το έκανε και με την έκδοση 3.3.86 και με την 3.3.92 beta. Παράθεση Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Πέρασα το Nokia suite 3.3.89 στον Η/Υ που τρέχει win 7 Pro ENG και έκανα sync της επαφές με σκοπό να της πάρω σε αρχείο csv. Αφού κατάλαβα ότι export δεν παίζει, σκέφτηκα να τις πάρω σε μορφή vcf, όπως και έκανα αλλά φυσικά μία μία αφού όλες μαζί δεν ήθελε... (μου έφυγε ο καρπός μέχρι να τελειώσω) :mad: Το πρόβλημα μου είναι πως τόσο στη μορφή vcf όσο και μέσα στο πρόγραμμα τα ελληνικά εμφανίζονται σαν κινέζικα ένα πράμα. Το κουλό είναι πως τα ελληνικά είναι κανονικά στην προβολή της λίστας όλων των επαφών εκτός μόνο από την επικεφαλίδα τους. Ακόμα και όταν διορθώνω το όνομα ξαναγράφωντας το παραμένει το πρόβλημα και φυσικά όταν γίνονται extract σε vcf πάλι δεν βλέπω ελληνικά. :mad: Υπάρχει κάποια λύση ;;; Αν εγκαταστήσω το PC suite λέτε να παίξει σωστά ;;; Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Καλησπερα Πως μπορω να διορθωσω αυτο το σφαλμα στο Nokia Suite ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Καλησπερα Πως μπορω να διορθωσω αυτο το σφαλμα στο Nokia Suite ? μαλλον με τον τροπο που σου λεει :P Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 μαλλον με τον τροπο που σου λεει :P Το εκανα και αυτο και μου κατεβαζει την εκδοση v3.3.89 απο την σελιδα που μου δινει.. Εβαλα και την ποιο προσφατη τωρα και παλι τιποτα :wacko: Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Σε μένα 2 φορές που συνδέθηκα με nokia suite έβγαλε blue screen :lol: τα 7αρια κάτι πρέπει να έχει το suite Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Πέρασα το Nokia suite 3.3.89 στον Η/Υ που τρέχει win 7 Pro ENG και έκανα sync της επαφές με σκοπό να της πάρω σε αρχείο csv. Αφού κατάλαβα ότι export δεν παίζει, σκέφτηκα να τις πάρω σε μορφή vcf, όπως και έκανα αλλά φυσικά μία μία αφού όλες μαζί δεν ήθελε... (μου έφυγε ο καρπός μέχρι να τελειώσω) :mad: Το πρόβλημα μου είναι πως τόσο στη μορφή vcf όσο και μέσα στο πρόγραμμα τα ελληνικά εμφανίζονται σαν κινέζικα ένα πράμα. Το κουλό είναι πως τα ελληνικά είναι κανονικά στην προβολή της λίστας όλων των επαφών εκτός μόνο από την επικεφαλίδα τους. Ακόμα και όταν διορθώνω το όνομα ξαναγράφωντας το παραμένει το πρόβλημα και φυσικά όταν γίνονται extract σε vcf πάλι δεν βλέπω ελληνικά. :mad: Υπάρχει κάποια λύση ;;; Αν εγκαταστήσω το PC suite λέτε να παίξει σωστά ;;; Απαντώ στον εαυτό μου αφού βρήκα την λύση με την εγκατάσταση του Nokia PCSuite το οποίο και έκανε κανονικά export όλου του τηλεφωνικού καταλόγου σε αρχείο .csv χωρίς πρόβλημα με τα ελληνικά... Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Βρε παιδια εχω το εξης θεμα:Οταν συνδεομαι με το nokia suite 3.4.19 beta,αυτοματος το ποντικι του υπολογιστη μου κολαει πολυ!!!Μονο με την αφη δουλευει το βελακι.Αυτο μου το εκανε κ στην προηγουμενη εκδοση του suite. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Στην ιστοσελίδα της ΝΟΚΙΑ υπαρχει η επλογής λήξης του Nokia Suite Greek. Εχει κατεβάσει κανείς σας την ελληνική έκδοση; Το δοκίμασα αλλά στην εγκατάσταση δεν υπάρχει ελληνική γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triaraki4 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους Έκανα πρώτη φορά update στο Ν95 8gb και μη ξέρωντας ότι πρέπει να το αφήσω όλη την ώρα συνδεμένο στον υπολογιστή την ώρα που είδα ότι το κινητό έσβησε έκανα αποσύνδεση και τώρα το κινητό δεν ανοίγει καθόλου.Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Καλησπέρα σε όλους Έκανα πρώτη φορά update στο Ν95 8gb και μη ξέρωντας ότι πρέπει να το αφήσω όλη την ώρα συνδεμένο στον υπολογιστή την ώρα που είδα ότι το κινητό έσβησε έκανα αποσύνδεση και τώρα το κινητό δεν ανοίγει καθόλου.Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Μην σε πιάνει πανικός.Απλά θα χρειστεί να το κάνεις refurbish με το πρόγραμμα Phoenix. (Ερώτηση:Έκανες πριν την αναβάθμιση Backup με την σουίτα?) Aν θέλεις οδηγίες για την επαναφορά στείλε μου pm (για να μην ξεχειλώσουμε το topic με τα ποστ μας :D ) Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Νέο Nokia Suite 3.6.11 Beta από beta labs. Διορθώνει το πρόβλημα με τα κουτάκια στις επαφές που είναι στα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Ρε παιδια, επειδη καιρο τωρα το εχω απορια,και δεν ειχα ασχοληθει πολυ, πως γινεται να κανεις συγχρονισμο με το nokia suite στο Outlook και να κραταει ο,τι εχεις στο κινητο! παλια με το pc suite ειχε πολλες επιλογες για το πως θες να γινει,πχ να κρατησει μονο ο,τι εχεις στο κινητο,μονο στο outlook,ο,τι αλλαχτηκε τελευταιο,ξεκαθαρα και απλα. το ιδιο και αλλα προγραμματα για αλλα κινητα. αυτο το ρημαδι δεν το κανει? ειχα 2 επαφες στη συσκευη που τις εσβησα, εκανα συγχρονισμο και μου τις ξαναπερασε απο το outlook. Και δεν βρισκω ρυθμιση σχετικη. τοσο ανοητοι ειναι πια? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ξερει καποιος εαν γινεται να δημιουργησεις λιστες στο suite και να τις μεταφερεις στο κινητο ή και το αντιστροφο; Προσπαθησα, αλλα δε καταφερα κατι.. Καθε φορα που κανω format χανω τις λιστες αναπαραγωγης.. Με ποιον τροπο μπορω να τις αποθηκευσω; Ισως με καποιον file explorer; Και ποια ειναι τα αρχεια που με ενδιαφερουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Νεα Nokia Suite 3.6.36 και επιτελους χαθηκαν τα τετραγωνακια εκει που δεν μπορουσαν να εμφανιστουν τα γραμματα.Οσο για για Ελληνικα?Χαρηκαμε τον Αυγουστο που ειναι παχιες οι μυγες. Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasko Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Νεα Nokia Suite 3.6.36 Το έχω κατάβαση και η γλωσσά είναι στα αγγλικά. Ελληνική γλωσσά δεν θα ύπαρξη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Νεα Nokia Suite 3.6.36 Το έχω κατάβαση και η γλωσσά είναι στα αγγλικά. Ελληνική γλωσσά δεν θα ύπαρξη??? Δεν πρόκειται να βάλουν φίλε μου ποτέ εκτός αν αποφασίσουμε να αγοράσουμε όλοι οι Έλληνες Νοκια κινητό(χλωμό).Δυστυχώς τα μικρά ποσοστά της ελληνικής αγοράς δεν τους συγκινουν για να προσθέσουν την ελληνική γλωσσα.Ελληνικά θα βρείς μόνο στην εφαρμογή ΝOKIA Μusic. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Δε λες που καταφέρανε μετά από 2 εκδόσεις, να φτιάξουνε τα fonts και δεν εμφανίζει τις επαφές με κουτάκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasko Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Ok ευχαριστώ , Υπαρχή τρόπος να το κάνω απεγκατάσταση το 3.6.36 από το κινητό και να έχω πάνω εκείνο που ήταν πριν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Ok ευχαριστώ , Υπαρχή τρόπος να το κάνω απεγκατάσταση το 3.6.36 από το κινητό και να έχω πάνω εκείνο που ήταν πριν?? Στο PC μπαίνει, όχι στο κινητό. Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1925 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 παιδια εχω ενα c7και το nokia suite δεν μου βγαζει και κανουργια αναβαθμηση για ποιο λογο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Έγινε μεταφορά ποστ εδώ [ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia C1-01 & Nokia C1-02 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Σε περιπτωση φορματ πως θα κανω Back up τα δεδομενα που ειναι περασμενα στο Nokia Suite? Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Σε περιπτωση φορματ πως θα κανω Back up τα δεδομενα που ειναι περασμενα στο Nokia Suite? Εννοείς τα backup που έχεις κάνει (πριν κάνεις φορμάτ το κινητό; ) Αν ναι --> Πας στα έγγραφα μου στο φάκελο Nokia Suite θα βρείς μέσα έναν φάκελο Backups.Από κει επιλέγεις ποια θα σώσεις (πχ:το πιο πρόσφατο). Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Πήγα σήμερα να ανοίξω το Nokia suite και μου βγάζει μήνυμα ότι έχει λήξει και να κάνω install το update, πατάω οκ και δεν κάνει τίποτα !!!!!! Τι θέλει να πει ο ποιητής ?:O:O:O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts