int70 Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Να πας ο ίδιος στη Νοκια και να απαιτησεις να σου δωσουν ενα ολοκαινουριο τηλεφωνο.Αν αρνηθουν ξεκινα να σπας οτι βρεις μπροστα σου...Μονο ετσι καταλαβαινουν μερικοι ανθρωποι...:mad: Στη ΝΟΚΙΑ στην Βουλιαγμένης το πήγες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmyap Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Καλησπέρα παιδιά.Έχω μια ερωτησούλα σχετικά με το N97 μου.Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία "ψιλο-σέρνεται" .Κυρίως αργεί η οθόνη να ανταποκριθεί στο touch ή αργεί να εκκινήσει κάποιες εφαρμογές.Στην phone memory χρησιμοποιώ αυτήν την στιγμή τα 65,7MB απ'τα 73MB και στην Mass Memory μόνο τα 7,4GB απ'τα 29.8GB . Στο backround τρέχω συνήθως τις εφαρμογές ShakeSMS και TrueCaller.Κάποιο antivirus δεν χρησιμοποιώ.Μπορεί να είναι θέμα μνήμης τηλεφώνου?Μνήμης RAM?Και αν ναι, κάποια πιθανή λύση? Και επίσης κάτι αλλο.Στην μνήμη C του τηλεφώνου δεν εγκαθιστώ πλέον καμία εφαρμογή.Απλά κ αναπόφευκτα κάποια δεδομένα περνιούνται εκεί.Πλέον δεν υπάρχει καθόλου χώρος όπως σας είπα.Ούτε καν για κάποια πιθανή αναβάθμιση(πχ. Ovi Contacts,Maps)Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι'αυτο?Κάποια ίσως "άχρηστα" αρχεία που μπορώ να διαγράφω? Ή ίσως κάποια εφαρμογή αντίστοιχη της "Εκκαθάρισης δίσκου" των windows?Χρησιμοποιώ το Y-Browser.Τηλέφωνο ήδη hackαρισμένο. Ελπίζω να μν σας κούρασα.Sorry για το μεγάλο post :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neriano Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 αρα, αν λενε αληθεια την πρωτη φορα δεν κανανε καλα την δουλεια τους η δεν ασχοληθηκαν καν. τι αλλαξε τωρα και θα το στειλουν στο εξωτερικο? Και μενα το ιδιο. Το στελνουν εξωτερικο λεει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Κακώς απευθύνεστε στο σέρβις. Στο πωλητή έπρεπε να πάτε και να απαιτήσετε αναστροφή της πώλησης (τα λεφτά σας πίσω). Και σε 2-3 μήνες που το κινητό θα είναι οκ, το αγοράζετε ξανά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Καλησπέρα παιδιά.Έχω μια ερωτησούλα σχετικά με το N97 μου.Έχω παρατηρήσει ότι τελευταία "ψιλο-σέρνεται" .Κυρίως αργεί η οθόνη να ανταποκριθεί στο touch ή αργεί να εκκινήσει κάποιες εφαρμογές.Στην phone memory χρησιμοποιώ αυτήν την στιγμή τα 65,7MB απ'τα 73MB και στην Mass Memory μόνο τα 7,4GB απ'τα 29.8GB . Στο backround τρέχω συνήθως τις εφαρμογές ShakeSMS και TrueCaller.Κάποιο antivirus δεν χρησιμοποιώ.Μπορεί να είναι θέμα μνήμης τηλεφώνου?Μνήμης RAM?Και αν ναι, κάποια πιθανή λύση? Και επίσης κάτι αλλο.Στην μνήμη C του τηλεφώνου δεν εγκαθιστώ πλέον καμία εφαρμογή.Απλά κ αναπόφευκτα κάποια δεδομένα περνιούνται εκεί.Πλέον δεν υπάρχει καθόλου χώρος όπως σας είπα.Ούτε καν για κάποια πιθανή αναβάθμιση(πχ. Ovi Contacts,Maps)Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω γι'αυτο?Κάποια ίσως "άχρηστα" αρχεία που μπορώ να διαγράφω? Ή ίσως κάποια εφαρμογή αντίστοιχη της "Εκκαθάρισης δίσκου" των windows?Χρησιμοποιώ το Y-Browser.Τηλέφωνο ήδη hackαρισμένο. Ελπίζω να μν σας κούρασα.Sorry για το μεγάλο post :cool: http://nokiaexperts.com/tips-tricks-optimizing-n97-internal-phone-memory/ http://www.mobile-geeks.com/tips-to-recover-phone-memory-of-nokia-n97/1547/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 εχω πληρωσει αδεια για 1 μηνα πλοηγηση στην κινα , και εδω και 5 μερες δεν εχω καταφερει να το χρησημοποιησω , γιατι απλουστατα δεν μπορει να λοκαρει δορυφορους χωρισ το Α-GPS ενεργοποιμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Χρησιμοποιώ το κινητό κοντά μια βδομάδα. Έχω αλλάξει δεκάδες τηλέφωνα...τόσα bugs δεν μου έχουν ξανατύχει σε κινητό. Μέχρι και το ξυπνητήρι δεν λειτουργεί σωστά..αν είναι δυνατόν. Κάνω υπομονή γιατί ξέρω ότι θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση μέσα στο μήνα...αν δεν αλλάξει τίποτα απλά θα το δείτε στις αγγελίες με 200 ευρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Χρησιμοποιώ το κινητό κοντά μια βδομάδα. Έχω αλλάξει δεκάδες τηλέφωνα...τόσα bugs δεν μου έχουν ξανατύχει σε κινητό. Μέχρι και το ξυπνητήρι δεν λειτουργεί σωστά..αν είναι δυνατόν. Κάνω υπομονή γιατί ξέρω ότι θα κυκλοφορήσει αναβάθμιση μέσα στο μήνα...αν δεν αλλάξει τίποτα απλά θα το δείτε στις αγγελίες με 200 ευρώ... εχεις κανει καποιο hard format για να στρωσεις καπως την συσκευη? επισησς εχεις κανει αναβαθμιση στο τελευταιο διαθεσιμο software? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 εχεις κανει καποιο hard format για να στρωσεις καπως την συσκευη? επισησς εχεις κανει αναβαθμιση στο τελευταιο διαθεσιμο software? Πάντα όταν παίρνω τέτοιες συσκευές πριν αρχίσω να τις σετάρω κάνω αναβάθμιση, hard format και μορφοποίηση της μνήμης. Από κολλήματα δεν έχω πρόβλημα(υπάρχουν αλλά ελάχιστα και κυρίως με τον browser) αλλά έχει τόσα ανόητα bugs που απλά με έχει εκνευρίσει αφάνταστα. Χώρια το gps που δεν είναι bug αλλά πρόβλημα υλικού και δεν περιμένω να φτιάξει με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2009 Πάντα όταν παίρνω τέτοιες συσκευές πριν αρχίσω να τις σετάρω κάνω αναβάθμιση, hard format και μορφοποίηση της μνήμης. Από κολλήματα δεν έχω πρόβλημα(υπάρχουν αλλά ελάχιστα και κυρίως με τον browser) αλλά έχει τόσα ανόητα bugs που απλά με έχει εκνευρίσει αφάνταστα. Χώρια το gps που δεν είναι bug αλλά πρόβλημα υλικού και δεν περιμένω να φτιάξει με την αναβάθμιση. οπως τα λες ειναι. αν διαβασεις τις σελιδες αυτου του θεματος οι πιο πολλες ειναι γεματες με τα παραπονα για τα δεκαδες bugs. περιμενουμε πως και πως την αναβαθμιση μπας και δουμε ασπρη μερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Αναβαθμίστε το Nokia Software Updater στην έκδοση v1.8, όσο το V2 firmware για το N97 πληριάζει.;) http://europe.nokia.com/get-support-and-software/download-software/device-software-update Η Nokia το συνηθίζει, πριν βγει firmware update για διάφορες συσκευές να αναβαθμίζει το Nokia Software Updater.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Καλησπέρα. Το αρχείο στο c:/private/102072c4 reserved.bin με μέγεθος 5mb. το σβήνω και μετά μου εμφανίζετε ξανά μόλις μπω μάλλον ιντερνέτ πως το διαγραφώ τελείως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 Πια έκδοση σας δουλεύει καλύτερα στο πρόγραμμα Mykeylock γιατί ορισμένες μου κάνουν νερά στο n 97 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. October 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2009 θελω να ανακεφαλαιωσω πριν την αναβαθμιση... εχει καλυτερεψει το πραγμα εδω και δε ξερω γιατι. ενω πριν ενα μηνα ημουν απογοητευμενος μετο κινητο, τωρα: - δε χανει δορυφορο ποτε και λοκαρει μεσα σε 20" - συγκρινα αρκετα τραγουδια με τα ιδια ακουσικα με ipod nano το προηγουμενο και διαφορα δεν μπορεσα να βρω ουτε σε ποιοτητα ουτε σε ενταση... κακως το εθαψα τοτε το Ν97 - το κινητο μου δεν κολλαει ποτε πια.. ουτε ρεσταρτ ουτε τιποτα... και καμια εφαρμογη δε με προβληματιζει... ουτε κανω εγω ρεσταρτ ποτε για να δουλεψει κατι. - αν καθαρισω το φακο ποτε δεν ασπριζει τις φωτο με φλας. επισης βγαζω μερα κατι φωτογραφιες που τις ειδα σημερα και εντυπωσιαστηκα.. τι να πω!! και ολα αυτα με περασμενα πολλα πραματα μεσα. το μονο που με ενοχλει πλεον ειναι ο browser που καπου καπου κλεινει μπαμ. μη το ματιασω δηλαδη με την αναβαθμιση θα ειναι σουπερ! Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Καλησπέρα. Το αρχείο στο c:/private/102072c4 reserved.bin με μέγεθος 5mb. το σβήνω και μετά μου εμφανίζετε ξανά μόλις μπω μάλλον ιντερνέτ πως το διαγραφώ τελείως ? Δημιουργείται ξανά όταν ψάξεις για ενημερώσεις λογισμικού. Δε γίνεται να το διαγράψεις τελειώς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Ρε παιδια μια ερωτηση : Eντελως ξαφνικα, δε μου κανει προεπισκοπηση στην εκθεση, τις φωτο και τα βιντεο! Ουτε στην καρτα μνημης (8gb),ουτε στου τηλεφωνου (32 gb)! Στη διαχειρηση αρχειων οταν παω, τα ανοιγει... Καμια ιδεα??? Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Ρε παιδια μια ερωτηση : Eντελως ξαφνικα, δε μου κανει προεπισκοπηση στην εκθεση, τις φωτο και τα βιντεο! Ουτε στην καρτα μνημης (8gb),ουτε στου τηλεφωνου (32 gb)! Στη διαχειρηση αρχειων οταν παω, τα ανοιγει... Καμια ιδεα??? Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση; Και αν ναι, το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση; Και αν ναι, το πρόβλημα παρέμεινε το ίδιο; Κατ'αρχιν ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Και επανεκκινηση εκανα και περασα ξανα το software, αλλα τιποτα! Δε μπορω να καταλαβω τι επαθε ξαφνικα... Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Κατ'αρχιν ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Και επανεκκινηση εκανα και περασα ξανα το software, αλλα τιποτα! Δε μπορω να καταλαβω τι επαθε ξαφνικα... Πολύ περίεργο... :confused: Κάνε ένα backup από τη Διαχείριση Αρχείων σε όλα σου τα δεδομένα (Επαφές, Ημερολόγιο, Μηνύματα). Μετά πάρε ό,τι αρχείο σου είναι απαραίτητο από την μαζική μνήμη και την κάρτα μνήμης σου και κάνε format και στις δύο. Μετά hard format στη συσκεύη. Μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά εμένα μου άλλαξε εντελώς τη συσκεύη! Αυτή τη στιγμή (μετά και το σβήσιμο του reserved.bin) έχω 48 ΜΒ ελεύθερα στο C, με 30 εφαρμογές εγκατεστημένες στο Ε, η RAM μου κυμαίνεται από 50 μέχρι 35 ΜΒ και γενικότερα -δεν ξέρω πώς και γιατί- αλλά ένα καλό format το άλλαξε ριζικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Ρε παιδια μια ερωτηση : Eντελως ξαφνικα, δε μου κανει προεπισκοπηση στην εκθεση, τις φωτο και τα βιντεο! Ουτε στην καρτα μνημης (8gb),ουτε στου τηλεφωνου (32 gb)! Στη διαχειρηση αρχειων οταν παω, τα ανοιγει... Καμια ιδεα??? Συνδεσε το κινητο σου με τον υπολογιστη σε κατασταση μαζικης αποθηκευσης.ανοιξε τον φακελο με τα βιντεο.μετα αποσυνδεσε με ασφαλη καταργηση το κινητο απο τον υπολογιστη.κλειστο ξανανοιξε το και κοιτα αν το προβλημα σου λυθηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 Με τη νέα έκδοση λογισμικού κλασικά θα χρειαστούμε νέο τρόπο χακαρίσματος λέτε ? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε αυτό φίλε μου. Υπομονή και θα ο χρόνος θα δείξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpeee Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και δεν άκουσα το ξυπνητήρι του ν97 μου, περίεργο σκέφτηκα και κοιτώντας το κινητό το είδα κλειστό. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι τελείωσε η μπαταρία, δεν έδωσα πολύ σημασία και ήρθα στη δουλειά. Το πρώτο πράγμα που έκανα λοιπόν είναι να συνδέσω το usb στο κινητό. Γίνονται τα εξής λοιπόν: ανάβει το άσπρο φωτάκι δίπλα από το mini usb του κινητού. Όλα καλά μέχρι τώρα, περιμένω λίγο και περιμένω να δω την οθόνη που δείχνει το ν97 να φορτίζει. Αυτή η οθόνη δεν εμφανίζεται ποτέ όμως! Μετά από λίγα λεπτά ακούγεται το 'μπιπ' και εμφανίζεται η κλασική οθόνη με το logo της nokia σε άσπρο φόντο, αλλά δεν δείχνει το εικονίδιο ότι γεμίζει η μπαταρία πάνω δεξιά και σβήνει και το άσπρο φως δίπλα από την mini usb υποδοχή. Το πλήκτρο για να ξεκινήσει το κινητό είναι εντελώς νεκρό σε όλη αυτή τη δειάρκεια... έχω βγάλει την μπαταρία, κτλ, έχω βγάλει το usb και πάλι από την αρχή, πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό και έχω αρχίσει να τρελένομαι :rolleyes:. Καμία ιδέα; υγ. έχω μόνο το usb καλώδιο, ο φορτιστής είναι σπίτι, αλλά δεν φαντάζομαι να είναι αυτό το πρόβλημα?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και δεν άκουσα το ξυπνητήρι του ν97 μου, περίεργο σκέφτηκα και κοιτώντας το κινητό το είδα κλειστό. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι τελείωσε η μπαταρία, δεν έδωσα πολύ σημασία και ήρθα στη δουλειά. Το πρώτο πράγμα που έκανα λοιπόν είναι να συνδέσω το usb στο κινητό. Γίνονται τα εξής λοιπόν: ανάβει το άσπρο φωτάκι δίπλα από το mini usb του κινητού. Όλα καλά μέχρι τώρα, περιμένω λίγο και περιμένω να δω την οθόνη που δείχνει το ν97 να φορτίζει. Αυτή η οθόνη δεν εμφανίζεται ποτέ όμως! Μετά από λίγα λεπτά ακούγεται το 'μπιπ' και εμφανίζεται η κλασική οθόνη με το logo της nokia σε άσπρο φόντο, αλλά δεν δείχνει το εικονίδιο ότι γεμίζει η μπαταρία πάνω δεξιά και σβήνει και το άσπρο φως δίπλα από την mini usb υποδοχή. Το πλήκτρο για να ξεκινήσει το κινητό είναι εντελώς νεκρό σε όλη αυτή τη δειάρκεια... έχω βγάλει την μπαταρία, κτλ, έχω βγάλει το usb και πάλι από την αρχή, πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό και έχω αρχίσει να τρελένομαι :rolleyes:. Καμία ιδέα; Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή έχει εξαντληθεί η μπαταρία και είτε η θύρα USB είτε το καλώδιο δε δίνουν το απαραίτητο ρεύμα για να μπορέσει να πάρει τα πάνω του και να ανοίξει το τηλέφωνο. Δοκίμασε με τον κανονικό φορτιστή και πες μας τι έγινε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpeee Δημ. October 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2009 Απ' όσο ξέρω ότι ρεύμα δίνει το φορτιστής δίνει και η usb port του υπολογιστή. Υπάρχει κάποιος που με άδεια μπαταρία έχει φορτίσει το κινητό από το usb καλώδιο και όχι από τον φορτιστή του; Αν ναι έχω πρόβλημα :D αλλιώς πρέπει να πάω σπίτι να δω τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts