neosss Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Ευχαριστώ όλα τα παιδιά , με βοηθήσατε πραγματικά πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Επιστρεφω καπως "ταπεινωμενος" σε σχεση με τα λεγομενα μου περι εξαιρετικου GPS. Επειδη χρησιμοποιω ταυτοχρονα το Ν97 και το 5800, πρεπει να ομολογησω πως το Tube λοκαρει εμφανως γρηγοροτερα δορυφορους. :/ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 ρε παιδια προσφατα αναβαθμισα n97mini ενος φιλου μου και ειχε μεγαλες βελτιωσεις το κινητο! (ΑΛΛΑΞΕ Ο broswer προς το καλυτερο και αλλα τετοια!) πηγα να κανω το ιδιο και στο n97 του ξαδερφου μου και μου λεει δεν υπαρχει update.!:rolleyes: ειναι δυνατον?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 δυστυχως ναι.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Βρε παιδια θυμηστε μου σας παρακαλω, πως καθαριζει λιγο η μνημη, γιατι εχουν μεινει μονο 670κ και το τηλεφωνο δυσλειτουργει. Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Εγώ έχω ένα πρόγραμμα γι' αυτή την δουλειά... Mobile cleaner το λένε... :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Εγώ έχω ένα πρόγραμμα γι' αυτή την δουλειά... Mobile cleaner το λένε... :) Μπα δεν χρειαζομαι κατι τετοιο. Τελικα θυμηθηκα....σβηνοντας τα προσωρινα αρχεια που αποθηκευει ο explorer μου απελευθερωσε 2,5mb. Σιγα τα λαχανα αλλα τουλαχιστον δεν σερνεται τοσο τωρα. Την Δευτερα περιμενω το iphone για να δοκιμασω για πρωτη φορα και το δαγκωμενο μηλο...:) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paranoicb Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 παντος το gps ειναι πολυ αργο στο Ν97 αργει να πιασει σημα απο δορυφορους δυστιχος και το εχω και στην δουλεια μου σαν εργαλειο το ριμαδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Αυτό είναι αλήθεια, θέλει 5λεπτο .. Ευτυχώς που έχουμε και Α-GPS ενσωματωμένο, ε ?????.... :rolleyes: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarinho46 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 το δικό μου δυστυχώς, παέι για απόσυρση...:(:( Εδώ και 10 μέρες δε φόρτωνε η μπαταρία με τίποτε (με κανένα καλώδιο). Άλλαξα μέχρι και μπαταρία, μήπως κι είχε "φάει" τα ψωμιά της αυτή που είχα... Τελικά το πήγα χθες στη NOkia Care να μου διαγνώσουν το πρόβλημα, και σήμερα με ενημέρωσαν ότι έχει αποκολληθεί το mini-usb :blink::confused: κι ότι ή το φτιάχνει ο τεχνικός εκεί (αλλά με κίνδυνο να νεκρώσει η πλακέτα τελείως=40€ ή αποστολή στα κεντρικά για αλλαγή πλακέτας=200€). :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 το δικό μου δυστυχώς, παέι για απόσυρση...:(:( Εδώ και 10 μέρες δε φόρτωνε η μπαταρία με τίποτε (με κανένα καλώδιο). Άλλαξα μέχρι και μπαταρία, μήπως κι είχε "φάει" τα ψωμιά της αυτή που είχα... Τελικά το πήγα χθες στη NOkia Care να μου διαγνώσουν το πρόβλημα, και σήμερα με ενημέρωσαν ότι έχει αποκολληθεί το mini-usb :blink::confused: κι ότι ή το φτιάχνει ο τεχνικός εκεί (αλλά με κίνδυνο να νεκρώσει η πλακέτα τελείως=40€ ή αποστολή στα κεντρικά για αλλαγή πλακέτας=200€). :(:(:( 200 δεν αξίζει. Τα 40 τα σκέφτεσαι. Εχω τολμήσει δυο τρείς τέτοιες εγχειρίσεις και μόνος μου, αν είναι καλός το τεχνίτης μπορεί να τα καταφέρει (με καλές πιθανότητες) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 γεια σας και απο μενα! πριν απο λιγο καιρο αγορασα ενα μεταχειρισμενο n97 (παρολο που ειχα διαβασει τα ενδεχομενα προβληματα της συσκευης, ειμαι λιγο μαζοχιστης). Μεχρι τωρα που το ειχα με το αρχικο firmware δεν ειχα κανενα προβλημα, ουτε κολλουσε ουτε τιποτα (εκτως ισως αν εξαιρεσεις το gps). Ομως τωρα που εγκατεστησα την τελευταια αναβαθμιση το κινητο αργει ειδικα στις φωτογραφιες και στoν οδηγο wlan. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Επισης για προβολη βιντεο αρχειων avi, divx, και λοιπων ειδων που δεν υποστηριζονται ποια εφαρμογη προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 ... Ομως τωρα που εγκατεστησα την τελευταια αναβαθμιση το κινητο αργει ειδικα στις φωτογραφιες και στoν οδηγο wlan. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Ναι είναι, ειδικά αν όταν έκανες ενημέρωση εγκατέστησες και αλλα προτεινόμενα προγράμματα .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Ναι είναι, ειδικά αν όταν έκανες ενημέρωση εγκατέστησες και αλλα προτεινόμενα προγράμματα .. Ωραια και εγω ελεγα θα πηγαινει καλυτερα με την αναβαθμιση. Και λυση για αυτο δεν υπαρχει? ουτε με format και επανεγκατασταση? ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Με την αναβάθμιση όντως πηγαίνει καλύτερα ... Αν εγκατέστησες όμως πολλά προγράμματα είναι η αιτία να κολλάει .. Το C:, η μνήμη δηλαδή του τηλεφώνου πρέπει να είναι ελεύθερη όσο περισσότερη γίνεται, που σημαίνει βγάλε τυχόν αρχεία, μηνύματα και ότι άλλο μπορείς ... Ειδάλλως ψάξε στους οδηγούς για Symbian και κάνε ένα format .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 24MB εχω ελευθερη C:, δεν ειναι αρκετα? Οπως και να 'χει θα δοκιμασω ενα format, καλό θα του κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 Είναι ένα σωρό παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα απόκρισης του κινητού σου .... Στην πιο απλή, είναι να έχεις κάποια διεεργασία, δηλαδή κάποιο πρόγραμμα όπως Zip, μετακίνηση, εγκατάσταση, διαγραφή και πάει λέγοντας ... Με ένα restart ξεκολλάνε τα πάντα και θα είσαι κομπλέ .. Μία ακόμα πιθανή είναι να φόρτωσες πολλά πράγματα στην μαζική μνήμη .. Καλό θα ήταν να μένουν ελεύθερα πάνω από 13Gb, αλλιώς θα πρέπει να καταβάλεις περισσότερη υπομονή ... Το πρόβλημα δεν είναι τόσο το πόσα Gb μένουν ελεύθερα, αλλά το πόσα αρχεία έχεις φορτώσει στην μνήμη βέβαια ... Και φρόντισε τα προγράμματα να τα εγκαθιστάς σε αυτή την μνήμη, όχι σε κάρτα μνήμης και οπωσδήποτε όχι στο C: ... Οπότε και μηνύματα/βίντεο/εικόνες να πηγαίνουν επίσης στο Ε: ... Αφού έλεγες τα διάβασες, δεν σου λέω και παραπάνω .. ; ) Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_ Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Οκ θα δοκιμαζω το format και βλεπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToliZzZzZ Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Καλησπερα, Οπως ειναι γνωστο το symbian anna δεν θα ερθει ποτε στο Ν97 μας...γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να 'flasharoume' καμια καλυτερη ρομ ετσι ωστε το κινητο να ειναι λιγο πιο γρηγορο οπως ειναι τα καινουργια σε symbian 3 και symbian Anna? Ευχαριστω Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Καλησπερα, Οπως ειναι γνωστο το symbian anna δεν θα ερθει ποτε στο Ν97 μας...γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να 'flasharoume' καμια καλυτερη ρομ ετσι ωστε το κινητο να ειναι λιγο πιο γρηγορο οπως ειναι τα καινουργια σε symbian 3 και symbian Anna? Ευχαριστω Eννοειται πως δεν θα ερθει το Anna και καμια Symbian ^3 αναβαθμιση για το Ν97. Ο λογος ειναι απλος, το Ν97 δεν εχει Symbian ^3 λογισμικο αλλα Symbian ^1 (Symbian S60 5th edition) Eπισης τα τεχνικα χαρακτηριστικα του (σε σχεση με τα Symbian ^3 μοντελα) ειναι πολυ πισω. Συγκριτικα.... δεν εχει καρτα γραφικων, δεν εχει γρηγορο επεξεργαστη (μολις 434Mhz), δεν εχει αρκετη RAM (128 MB μονο), δεν , δεν , δεν Οποτε στο θεμα ταχυτητας, δεν μετρανε ουτε themes ουτε roms ουτε τιποτα. Ειναι καθαρα περιορισμοι του hardware της συσκευης. Ακομα και ενα Ν95 με την dual cpu και την καρτα γραφικων , ειναι πολυ πιο ικανο σε ισχυ απο ενα Ν97. οποτε καταλαβαινεις. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatsbac Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 εδώ και λίγο καιρό τα κινητά όπως το Ν97 Ν86 δεν αναπαράγουν τα βίντεο του you tube υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 εδώ και λίγο καιρό τα κινητά όπως το Ν97 Ν86 δεν αναπαράγουν τα βίντεο του you tube υπάρχει λύση; Από την εφαρμογή του YouTube ή απ' τον browser;:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xatsbac Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Από την εφαρμογή του YouTube ή απ' τον browser;:) όταν μπαίνω facebook αλλα και απο την εφαρμογή YouTube. αν επιλέξω την εφαρμογή για κινητά δεν παίζει, αν επιλέξω υπολογιστη τα παίζει αλλα δεν ειναι καλή η εικόνα λόγο μεγέθους (πιό μεγάλη εικόνα). απο την Νόκια μου είπαν ότι άλλαξε κάτι στην εφαρμογή η YouTube και εξαρτάτε απο αυτήν αν θα κάνει κάτι για να παίζουν τα βίντεο σε πολλά κινητά Νόκια. δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αλλο....... εγώ έχω το Ν86 αλλά και στο Ν97 του φίλου μου δέν παίζει. ξέρει κανείς κάτι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 όταν μπαίνω facebook αλλα και απο την εφαρμογή YouTube. αν επιλέξω την εφαρμογή για κινητά δεν παίζει, αν επιλέξω υπολογιστη τα παίζει αλλα δεν ειναι καλή η εικόνα λόγο μεγέθους (πιό μεγάλη εικόνα). απο την Νόκια μου είπαν ότι άλλαξε κάτι στην εφαρμογή η YouTube και εξαρτάτε απο αυτήν αν θα κάνει κάτι για να παίζουν τα βίντεο σε πολλά κινητά Νόκια. δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αλλο....... εγώ έχω το Ν86 αλλά και στο Ν97 του φίλου μου δέν παίζει. ξέρει κανείς κάτι??? Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω... Σε μένα παίζουν κανονικά (C5-03). Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής απ' το Ovi Store!:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarusrevol Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 Σε Ν97 με opera και τον κανονικο browser παλι δεν επαιξαν... Τι να πω ηταν για πεταμα το κινητο τωρα και μ'αυτο, δεν αξιζει ουτε να το φλασαρεις για hack. Μας πηραν τον Skyfire και χαθηκαν ολα :/ Παράθεση Currently : Galaxy S3 I9305-GT rXTREME.v13.0 Past : Motorola Droid3/Steel Droid 5.0 (4" we love you) Nokia N97/Phorepoc CFW ( crazy HDD back-up ) Sony Ericsson K800i CFW(miss you) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts