ToliZzZzZ Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπερα σε ολους Ηρθε κι εμενα η ωρα μου να γραψω την εμπειρια απο το service της Νοκια. Πριν απο κανενα μηνα λοιπον πηγα το Ν97 μου σε ενα καταστημα Nokia care ετσι ωστε να μου φτιαξουν την κεραια του GPS για να μην χανει το σημα των δορυφορων καθε λεπτο (το κλασσικο δλδ προβλημα) οπως επισης και να μου αλλαξουν το τζαμακι της καμερας και το προστατευτικο της για να μην μου κανει γρατζουνιες και να μην βγαζει την θολουρα στις φωτογραφιες με φλας (το 2ο κλασσικο προβλημα). Οταν το πηγα με ενημερωσαν οτι αυτα δεν φτιαχνονται εδω και πρεπει να φυγει για εξωτερικο. Σημερα λοιπον παρελαβα το κινητο...το οποιο: 1ον Ειχε γινει reset , και δεν βρισκω τον λογο αφου και οι 2 επισκευες ηταν hardware (αυτο δεν με πολυενδιαφερει ομως.) 2ον Ο φακος της καμερας εννοειται οτι δεν αλλαχτηκε. Ειναι αυτος ακριβως που ειχα με τις ιδιες γρατζουνιες και το καπακι ιδιο και απαραλαχτο...Δεν μπηκαν καν στον κοπο να το αλλαξουν. 3ον Το κινητο κολλαει οσο δεν κολλουσε ποτε...μου βγαζει συνεχως σφαλματα σε οποιο μενου και να μπω...δεν μπορω να μπω καν στους χαρτες για να τσεκαρω αν καναν κατι με τον δεκτη του GPS και τα μονιμα πραγματα που βλεπω στην οθονη οταν παω να το χρησιμοποιησω ειναι..."Σφαλμα μοναδας ασφαλειας", "Σβηστε καποιες εφαρμογες και ξαναδοκιμαστε" κτλ Τι κανω σε αυτη την φαση εκτος απο το να αγορασω Καλαζνικοφ? Παράθεση Μετριοφροσύνη,είναι η τέχνη,του να επιτρέπεις τους άλλους να ανακαλύψουν μόνοι τους,πόσο υπέροχος είσαι!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παιδιά μετά απο φαινή ιδέα να βάλω κάποιες εφαρμογές απο Nokia Ovi το κινητό τα'παιξε.Βγάζει ανεπαρκής μνήμη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Να κάνεις format στην πρώτη μνήμη και να περάσεις το πολύ 3 - 4 εφαρμογές ... Οι υπόλοιπες στην μνήμη μαζικής αποθήκευσης ... Το κακό με το OVI είναι ότι κάνει από default εγκατάσταση των εφαρμογών στην πρώτη μνήμη, την μνήμη του κινητού και δεν δίνει επιλογή για άλλη μνήμη ... Για αυτό σου βγάζει το σφάλμα .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Ευχαριστώ.Εγώ δεν μπορώ να διαλέξω μνήμη εγκατάστασης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Δυστυχώς όχι ... Δεν το λες κακό, το κάκιστο είναι πως ότι και να κάνεις τα ελεύθερα Mb στο κινητό θα είναι καμία 40αριά ... Βάλε και το ότι δεν δίνει επιλογή για μνήμη εγκατάστασης, βούλιαξε η βάρκα ... Εγώ για να κάνω εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές που θέλω αναγκάστηκα να ψάξω να τις βρω σε άλλα site, με αυτό τον τρόπο κατεβάζεις την εφαρμογή σαν αρχείο και την εγκαθιστάς όπου θες ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Κοίτα τι έγινε τώρα.Αν μπείς απ'το κινητό στο Nokia Ovi κατεβάζεις την εφαρμογή και οταν είναι να γίνει εγκατάσταση σε ρωτάει που θες να την κάνεις.Και όλα Ο.Κ.Όσο για την μνήμη εγώ έχω μόλις 2,3ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harskouf Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Δυστυχώς όχι ... Δεν το λες κακό, το κάκιστο είναι πως ότι και να κάνεις τα ελεύθερα Mb στο κινητό θα είναι καμία 40αριά ... Βάλε και το ότι δεν δίνει επιλογή για μνήμη εγκατάστασης, βούλιαξε η βάρκα ... Εγώ για να κάνω εγκατάσταση όλες τις εφαρμογές που θέλω αναγκάστηκα να ψάξω να τις βρω σε άλλα site, με αυτό τον τρόπο κατεβάζεις την εφαρμογή σαν αρχείο και την εγκαθιστάς όπου θες ... Το παρακάτω video δείχνει τον τρόπο να κατεβάσεις τις εφαρμογές του OVI στο PC και μετά να τις εγκαταστήσεις στο κινητό σε όποια μνήμη θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ενδιαφέρον, ναι αυτό σώζει την μνήμη του κινητού harskouf, ευχαριστώ !!!!! Κρίμα που καταφεύγουμε σε τέτοια κόλπα βέβαια .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Τώρα εγώ μπορώ να ελευθερώσω μνήμη στο C: χωρίς να σβήσω κανένα σημαντικό αρχείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 παιδια υπαρχει τροπος το ovi maps να μπει στην εσωτερικη μεγαλη μνημη του κινητου.....?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλησπέρα σας φίλατοι, μια ερώτηση. Υπάρχει predictive T9 στην συσκευή ή κλασσικό Τ9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Καλησπέρα σας φίλατοι, μια ερώτηση. Υπάρχει predictive T9 στην συσκευή ή κλασσικό Τ9? Όταν λες predictive νομίζω όταν έχεις Τ9 ενεργοποιημένο και γράφεις με το full qwerty ... Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά νομίζω λέμε το ίδιο .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Όταν λες predictive νομίζω όταν έχεις Τ9 ενεργοποιημένο και γράφεις με το full qwerty ... Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά νομίζω λέμε το ίδιο .. Το predictive είναι αυτό που λέει και η λέξη, σκέψου το κάτι σαν το swype. Δηλαδή γράφεις με το QWERTY πληκτρολόγιο (το hardware) και αυτό "προβλέπει" (τρόπον τινά) την λέξη που θες να γράψεις, μπορεί κατά λάθος να την έγραψες λάθος ή να μην χρειαστεί να την ολοκληρώσεις αλλά αυτό την έχει γράψει, το έχω στο Ε63 μου και είναι πολύ βολικό. Έχει κάτι ανάλογο η συσκευή αυτή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Το predictive είναι αυτό που λέει και η λέξη, σκέψου το κάτι σαν το swype. Δηλαδή γράφεις με το QWERTY πληκτρολόγιο (το hardware) και αυτό "προβλέπει" (τρόπον τινά) την λέξη που θες να γράψεις, μπορεί κατά λάθος να την έγραψες λάθος ή να μην χρειαστεί να την ολοκληρώσεις αλλά αυτό την έχει γράψει, το έχω στο Ε63 μου και είναι πολύ βολικό. Έχει κάτι ανάλογο η συσκευή αυτή? Έχει, ενεργοποίηση πρόβλεψης, αλλά τώρα που το χρησιμοποιώ δεν μου φαίνεται ότι θα ικανοποιήσει κανέναν ... Κάθε άλλο μάλιστα .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει βγει καποια αναβαθμιση για το n97 ετσι ωστε να ανεβει σε ταχυτητα ο επεξεργαστης αλλα και σε mb η ram.Eυχατιστω. Edited February 9, 2011 by BILLY_89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Αυτό το update δεν θα γίνει ποτέ :) 434 MHz και 128 Mb .... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniss2k Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 (edited) Παιδιά βοήθειααα!Πήγα να επαναφέρω το η97 στο εργοστασιακό φλασάρισμα και μου έμεινε στα χέρια.Δεν ανοίγει είναι νεκρό!Ας βοηθήσει οποιος μπορεί όσο ποιο αναλυτικά γίνετε γιατί είμαι ψιλοασχετος.Και δεν έχω αλλη σισκευη να κάνω την δουλειά μου.Ευχαριστώ πολύ! Με το phoenix έγινε! Edited February 10, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Μπορείς να το επαναφέρεις ξανά με το phoenix ακολουθώντας τις οδηγίες από τον οδηγό Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ ->To κινητό μου έσβησε και δεν ανοίγει, τι κάνω; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Καλησπέρα σας κύριοι, επανέρχομαι με μια ερώτηση. Μιας και αγοράστηκε αλλά ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου να μου λύσετε μια απορία μου. Πέραν του hardware qwerty πληκτρολογίου, υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής κείμενο με αλφαριθμητικό software πληκτρολόγιο (on-screen), όπως γίνεται σε 5800 κτλ? Το κινητό προορίζεται για δώρο προς το έτερον ήμισυ και θα της πέσει κάπως βαρύ αν υπάρχει μόνο hardware qwerty... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια σας απάντηση και συγγνώμη αν έχει απαντηθεί πάλι η εν λόγω ερώτηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Μιας και αγοράστηκε αλλά ακόμα δεν το έχω στα χέρια μου να μου λύσετε μια απορία μου. Πέραν του hardware qwerty πληκτρολογίου, υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής κείμενο με αλφαριθμητικό software πληκτρολόγιο (on-screen), όπως γίνεται σε 5800 κτλ? Ναι υπάρχει ... Αλλά δεν υπάρχει ψηφιακό QWERTY ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raftoput Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ναι υπάρχει ... Αλλά δεν υπάρχει ψηφιακό QWERTY ... Από τη στιγμή που έχει το hardware qwerty δεν με απασχολεί, με ενδιέφερε να έχει on-screen αλφαριθμητικό, που απ' ότι μου είπες έχει, επομένως είναι μια win-win situation! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ποια updates φιλεα, εχει να βγλαει αναβαθμηση απο περυσι για ακομα μια φορα εκανα βλακεια που πηρα νοκια.... Και που ακριβώς είναι το πρόβλημα ???? Δηλαδή για σένα μετράνε μόνο τα updates ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Και που ακριβώς είναι το πρόβλημα ???? Δηλαδή για σένα μετράνε μόνο τα updates ???? άμα χάνει το wifi κάθε τρεις και λίγο ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 άμα χάνει το wifi κάθε τρεις και λίγο ναι... Αν χάνει το WiFi δεν σου φταίει το κινητό .... Να πας πιο κοντά στο router ... Ή όπως είπε και κάποιος μικρός θεός, "να μην το κρατάς από εκεί" :O Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galinios Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω το εξης.. κατα ποσο ανθεκτικο ειναι το τηλεφωνο Ν97 και Ν97 μινι σε κακουχιες, πτωσεις, κλπ? η ειναι εντελως ευαισθητο και ευθραυστο?? ευχαριστω για την χρησιμη πληροφορια! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts