Jump to content

[iOS 3] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 2G/3G/3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα συνοδοιπόροι! Έχω ένα 3G 8GB το οποίο είναι από Γερμανία και το οποίο έχω κάνει jb και unlock μέσω του ultrasnow. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι δύο: 1) Το πρώτο είναι ότι δεν πιάνει σήμα GPS. Έχω εγκατεστημένο το NAVIGON και το IGO. Το NAVIGON εντοπίζει στιγμιαία τη θέση μο,υ αλλά μετά τη χάνει, δεν κλειδώνει. Στο IGO δεν εντοπίζει καθόλου σήμα GPS. Το GOOGLE MAPS εντοπίζει κανονικά τη θέση μου, αλλά πιθανόν χρησιμοποιεί το δίκτυο (έχω κάρτα της WIND), 2) το δεύτερο και πιο σημαντικό πρόβλημα είναι ότι πρέπει να βρω λύση διότι το κινητό είναι του αφεντικού μου και του έχω πουλήσει εγώ.

ΑΔΕΛΦΙΑ SOSOSOSOSOS

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Bασικά για ένα διάστημα είχα ασχολιθεί πολυ με τα μιλαράκια γιατί είχαν πέσει 2 στα χέρια μου και επιδή είναι στην φύση μου δεν μπορούσα να μην τα βάλω χέρι! (παρόλο που ειμαι HTC-android Fan και προσοπικά δεν πρόκητε να ακουμπήσω ποτέ iphone :P)

αυτό που ήθελα να πω είναι οτι ΝΑΙ υπάρχουν πολύ οδηγή το πως να το ξεκλιδώσεις τι να κλανεις κτλ κτλ.. αλλά από τους πολλούσ τρόπους που υπάρχουν μπερδεύετε ο κόσμος! Δεν γράφει κάπου ότι με την χ μέθοδο πρέπει να προσέξης αυτο με την Ψ το άλλο... και έτσι γίνονται πολλές φορές πράγματα με αρνιτικά αποτελέσματα! Πιστεύω οτι κάποιος ο ποιός γνορίζει πραγματατικά πρέπει να φτιάξει έναν σωστό και πλήρες οδηγό! Και ξέρω ότι υπάρχουν μερικά ατομα εδω μέσα που τόχουν πραγματικά!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

Ξέχασα να σας πω ότι το Baseband είναι 6.15.00 και το Bootloader 5.09 μήπως παίζει κάποιο ρόλο.

Η baseband αυτη ειναι του Ipad και δημιουργει προβλημα στο gps του iphone, αλλα γινεται unlock.

Νομιζω δεν εχει βγει fix ακομα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η baseband αυτη ειναι του Ipad και δημιουργει προβλημα στο gps του iphone, αλλα γινεται unlock.

Νομιζω δεν εχει βγει fix ακομα..

και γω αυτο είχα κάνει γιατί είχα βάλει το καινούριο OS καταλάθος και δεν υπήρχε άλλος τρόπος να ξηκληδώσει!

αυτό το baseband δημιουργεί πολλά πρβλήματα πάντος.... ούτε gps ούτε bluetooth δεν δουλεύουν! δεν με δουλεύει ούτε το WiFi αλλά αυτό πρέπει να είναι ξεχοριστό πρόβλημα... από την στιγμή τώρα που βάλαμ το baseband του Ipad απότι έχω διαβάσει δεν βγαίνει αυτό έτσι?

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Παιδια να ρωτισω κατι γινεται να βαλω στο i phone4 ηχο κλησης ενα τραγουδι απο τα τραγουδια;;

με jailbreak μεσω unlimtones απο cydia εχει ολα τα τραγουδια εκει ετοιμα κομμενα...

χωρις jailbreak πας στο http://www.audiko.net απο το pc σου και ανεβαζεις το τραγουδι που θες,το κοβεις και το ραβεις και μετα το κατεβαζεις σε μορφη που μπορει να δεχετι το iPhone για ringtone και το περνας μεσω iTunes

Παιδια να ρωτισω κατι γινεται να βαλω στο i phone4 ηχο κλησης ενα τραγουδι απο τα τραγουδια;;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=258043

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλημερα παιδια απο εχτες ειμαι κατοχος iphone 3gs με την εκδοση 4.2.1 για να κατεβαζω καποιες εφαρμογες τσαμπα μου ειπαν για σπασιμο κατι παιδια απο την δουλεια αλλα επειδη δεν ξερω παρα πολλα μπορει καποιος να με βοηθησει εστω με ενα λινκ πως να κανω σπασιμο και αν θα ειναι και μονιμο;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305515

Να περάσεις την 4.3.3 και να ακολουθήσεις τον οδηγο.

Θα σε συμβουλευα αφου δοκιμασεις κάποιες εφαρμογές, όσες σου κάνουν και τις θεωρείς απαραίτητες να τις αγοράσεις σιγά σιγά.

Είναι πολυ φθηνές, αν όλοι βολευομαστε με σπασμένες σε λίγο καιρο δεν θα υπάρχουν εφαρμογές γιατί κανεις δεν δουλεύει χώρις να πληρώνεται.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=12159&laid=

Και είναι μονιμότατο:)

ΥΓ. Βέβαια, μετά την 4.2.1 που έχεις, έχουν βγει κι άλλα iOS firmwares(4.3.0, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3) τα οποία κι αυτά γίνονται jailbreak. Ψάξε για τις διαφορές μεταξύ των firmware και διάλεξε.

σε ευχαριστω παρα πολυ με βοηθησες αρκετα θα ηθελα να ρωτησω μπορω να μεγαλωσο την μνημη μου πχ απο 8 στα 16 η 32;

σε ευχαριστω παρα πολυ με βοηθησες αρκετα θα ηθελα να ρωτησω μπορω να μεγαλωσο την μνημη μου πχ απο 8 στα 16 η 32;

Ναι πολυ ευκολα!Βαζεις μια αγγελια το δικο σου,το πουλας και αγοραζεις οποιο θελεις με οση μνημη θες!

Σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα overclock αλλά είναι πολύ ψιλά γράμματα και δεν ξέρω αν έχει καθήσει να ασχοληθεί κάποιος:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλησπέρα έχω ένα 3GS με baseband 05.16.02.

Mπορώ να κάνω JB με το redsn0w για παράδειγμα;

Ή δεν παίζει κανέναν ρόλο η baseband;

η Baseband παιζει ρολο μονο αν το τηλ σου ειναι αγορασμενο απο το εξωτερικο.αν ειναι ελληνικο προχωρα αφοβα

η Baseband παιζει ρολο μονο αν το τηλ σου ειναι αγορασμενο απο το εξωτερικο.αν ειναι ελληνικο προχωρα αφοβα

Βασικά το τηλέφωνο μου είναι αντικατάσταση συσκευής από το Γερμανό, του πρώτου προβληματικού 3GS που είχα αγοράσει.

Προφανώς είναι ανακατασκευασμένη συσκευή, αν και δείχνει τελείως άθικτη, σαν να βγήκε τώρα από του κουτί.

Απλά ρωτάω, γιατί ψάχνοντας στο google, διάβασα, (αν κατάλαβα και καλά από τα κακά αγγλικά μου) ότι υπάρχουν κάποια «προβλήματα» στις πιο πρόσφατες baseband κι ότι μπορεί να μου βγάλει ένα μήνυμα το redsn0w, σαν αυτό: "Is this a newer (fixed) model?"...

Edited by Meraklis87

Σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα overclock αλλά είναι πολύ ψιλά γράμματα και δεν ξέρω αν έχει καθήσει να ασχοληθεί κάποιος:)

ειναι πολυ σημαντικο καποιος να κανει το iphone του απο 8 στα 16g το να πουλησεις και να αγορασεις πιο μεγαλο δεν ειναι κ τοσο συμφερων

ειναι πολυ σημαντικο καποιος να κανει το iphone του απο 8 στα 16g το να πουλησεις και να αγορασεις πιο μεγαλο δεν ειναι κ τοσο συμφερων

δεν ειναι overclock αυτο που λες και μαλιστα δεν γινεται να μεγαλωσεις την μνημη του iPhone,οτι περνεις αυτο και εχεις...

Καλημέρα..είμαι καινούργιος στο forum..θαθελα βοήθεια.. είμαι κάτοχος ενός iphone 3GS baseband 06,15 με ios 4.1 unlock - jailbreak της AT&T. Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να το ξεκλειδώσω χωρίς Jailbreak..προς στιγμήν το τηλέφωνο δουλεύει άψογα αλλά δε μπορώ να περάσω καινούργιο ios..γτ θα κλειδώσει.(ούτε και ξέρω πώς το κάνεις...)τώρα έχω Wind κάρτα.

Το έιχα αγοράσει από Αμερική και μου είπαν είναι κλειδωμένο...εδώ όταν ήρθα μου το ξεκλείδωσε ένας καλοθελητής αλλά με χρέωση..σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου πεί και αν μπορεί αναλυτικά γτ είμαι newbe.

Ευχαριστώ!

Α..επίσης το Cydia..για κάποιο λόγο πλέον δε μου ανοίγει δε ξέρω γτ...παρόλο που το Installous δουλεύει μια χαρά.

Edited by pankspj

Καλημερα, εχω ενα 3g ενος φιλου και θελω να το κανω JB αλλα με τιποτα δεν μπαινει σε DFU mode,καμια αλλη λυση ?

Καλημερα, εχω ενα 3g ενος φιλου και θελω να το κανω JB αλλα με τιποτα δεν μπαινει σε DFU mode,καμια αλλη λυση ?

με προγραμμα εξωτερικα!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

Δηλαδη ? τι εξωτερικα ?

1oς τρόπος

1. Κλεινουμε το τηλεφωνο(αν δεν ειναι ήδη κολλημένο)

2. Κραταμε ταυτοχρονα πατημενα το Power και το Home Button

3. Oταν δούμε το logo της Apple, αφήνουμε το Power Button αλλά συνεχίζουμε να κρατάμε το Home Button.

4. Ανοίγουμε το iTunes και περιμενουμε να μας ενημερώσει ότι η συσκευή μας μπαίνει σε Restore Mode.

2ος τρόπος

1. Συνδέουμε το iPhone σε μια θύρα USB και ακουμε το χαρακτηριστικό ήχο που κάνει κατα τη σύνδεση και αποσύνδεση της συσκευής.

2. Κρατάμε το Power και το Home Button μεχρι να ακούσουμε το χαρακτηριστικό ήχο αποσύνδεσης και τότε αφήνουμε το Power Button (συνεχίζουμε να κραταμε το Home Button).

3. Περιμενουμε μέχρι να ακούσουμε έναν ακόμα χαρακτηριστικό ήχο και τότε αφήνουμε και το Home Button.

4. Ανοίγουμε το iTunes και περιμενουμε να μας ενημερώσει ότι η συσκευή μας μπαίνει σε Restore Mode.

3ος τρόπος (μόνο για Windows - χωρίς πάτημα κουμπιών!)

1. Kατεβάζουμε το παρακάτω αρχείο : http://www.mediafire...php?mdmymqntllo

2. Κανουμε extract το archive στο path C:/DFU

3. Συνδέουμε το iPhone σε μια θύρα USB και αγνοούμε το itunes.

4. Πήγαινουμε Start-->Run

5. Πληκτρολογούμε C:/dfu/dfu iBSS.m68ap.RELEASE.dfu

6. Περιμένουμε μέχρι η οθόνη του iPhone να γίνει "άσπρη".

7. Ανοίγουμε το iTunes και περιμενουμε να μας ενημερώσει ότι η συσκευή μας μπαίνει σε restore mode.

[ΠΗΓΗ] @zaccki

Καλημέρα..είμαι καινούργιος στο forum..θαθελα βοήθεια.. είμαι κάτοχος ενός iphone 3GS baseband 06,15 με ios 4.1 unlock - jailbreak της AT&T. Θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να το ξεκλειδώσω χωρίς Jailbreak..προς στιγμήν το τηλέφωνο δουλεύει άψογα αλλά δε μπορώ να περάσω καινούργιο ios..γτ θα κλειδώσει.(ούτε και ξέρω πώς το κάνεις...)τώρα έχω Wind κάρτα.

Το έιχα αγοράσει από Αμερική και μου είπαν είναι κλειδωμένο...εδώ όταν ήρθα μου το ξεκλείδωσε ένας καλοθελητής αλλά με χρέωση..σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μου πεί και αν μπορεί αναλυτικά γτ είμαι newbe.

Ευχαριστώ!

Α..επίσης το Cydia..για κάποιο λόγο πλέον δε μου ανοίγει δε ξέρω γτ...παρόλο που το Installous δουλεύει μια χαρά.

Όχι δεν γίνεται χωρίς JB

Το cydia πολλα μπορει να φταίνε. Το αναβαθμισες στην τελευταία έκδοση?

ξερει κανεις πως βαζουμε διαφορετικους ηχους υπενθυμισης και μυνηματος στο 3gs?

Γίνεται σε jailbrocken συσκευές.

Χρειάζεται μετατροπη των αρχείων και μετα τα περνάμε αντικαθιστοντας τα γνήσια αρχεία μέσω του iFiles.

Όχι δεν γίνεται χωρίς JB

Το cydia πολλα μπορει να φταίνε. Το αναβαθμισες στην τελευταία έκδοση?

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...το cydia το είχα ναβαθμίσει στην καινούργια έκδοση και έπαιξε κανονικά κανα 2βδομαδο μετά σταμάτησε να ανταποκρίνεται.

Μήπως ξέρεις να μου προτείνεις πώς να κάνω Jailbreka - unlock σε ανώτερο ios από το 4.1 που έχω.και αν αξίζει γτ κάπου δίαβασε ότι χάνεις το gps μετά.

Είμαι παντελώς newbe παιδιά αλλά προσπάθω.

Ευχαριστώ και πάλι Παναγιώτης.