Invoked Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 οχι ακομα ;) Παιδια το εχω χασει λιγο. Λοιπον ειχα ρωτησει εδω αν εχει βγει JB για την Ios4 πριν 2-3 βδομαδες και ενας τυπος μου λεει φυσικα, και spirit και redsnow.. Κατεβασα redsnow που το ηξερα απο παλια και εκανα JB κανονικα , σχεδον.. Αναγκάστηκα να το βγαλω συντομα ομως γιατι ειδα πως "κλειδωνε" τα carrier settings της Cosmote σε 7.0 . Εκανα συνεχως update carrier settings αλλα εμενε παντα σε 7.0 . Απο οτι καταλαβαινω αυτο πρεπει να εφταιγε που το GPS ειχε αχρηστευτει τελειως!! Με τα πολλα εκανα restore as new device και το εχω προς το παρον μαμισιο , τα carrier 7.1 μπηκαν κανονικοτατα και το GPS λειτουργει κανονικα. Τι ηταν αυτο το redsn0w_win_0.9.5b5-4 που προσπαθησα τελικα??? Αναμενοντας "εγκυρο" JB....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1m1501 Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 (edited) Βγήκε η έκδοση 4.0.1 για τα μηλαράκια μας Jailbreak iPhone 3GS iOS 4.0.1 με το Pwnage Tool μόνο MAC (Unofficial=ΔEN ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ DEVTEAM ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Criminal90 ΚΑΙ ΤΟΝ ispazio) Η Apple ελευθέρωσε στο κοινό το iOS 4.0.1, το τελευταίο update περιλαμβάνει την ίδια baseband όπως το iOS 4.0, BB 05.13.04 και είναι συμβατό με το Ultrasn0w. Ως αποτέλεσμα αν είστε ήδη pwned στην έκδοση iOS 4.0, τότε μπορείτε να κάνετε update στην iOS 4.0.1 pwned με την χρησιμοποίηση του τροποποιημένου pwnage tool. Βέβαια το jailbreak ισχύει υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις (Πρέπει το κινητό να είναι ήδη pwned στην έκδοση 4.0 / με την Old Bootrom ) ή αν : 1. Είμαι στην έκδοση iPhone 3GS 3.0/3.0.1 με το Redsn0wed : μπορώ να προχωρήσω στο update και στο jailbreak ! 2. Είμαι στην έκδοση του iPhone 3GS 3.0/3.0.1/3.1/3.1.2/ iOS 4 GM Pwned : μπορώ να προχωρήσω στο update και στο jailbreak ! 3. Είμαι στην έκδοση του iPhone 3GS 3.1.3 Spirit : Μείνετε μακριά από το update και το jailbreak δεν υποστηρίζεται ακόμα. Κατά την γνώμη μου προτείνω να περιμένουμε από την devteam το κανονικό release και να μην πειραματιζόμαστε απλά το παραθέτω για ενημέρωση με τις τελευταίες εξελίξεις..Αν θέλει κάποιος ωστόσο να συνεχίσει την διαδικασία στην παρακάτω διεύθυνση υπάρχουν οδηγίες για το εγχείρημα http://www.ihackintosh.com/2010/07/jailbreak-iphone-3gs-ios-4-0-1-with-pwnage-tool-unofficial/ Πηγή και μετάφραση από (ihackindosh). Edited July 16, 2010 by j1m1501 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Μόλις το έκανα και όλα πήγαν καλά!!!! 4.0.1 JB DONE!!!! Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!! ποτε θα βγαλουν JB για 3GS με NEW Bootrom... βαρεθηκα την 3.1.3:X:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Πριν από το jailbreak πάντα είναι καλό να έχει προηγηθεί restore. restore θα κάνεις στην 3.0.1. και όταν ολοκληρωθεί τότε θα ξεκινήσεις την διαδικασία με το redsn0w, αλλά με το ipsw της 3.0 για το 3gs, αν δεν έχεις το iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ εχω το 3gs με jb,και εχθες προσπαθησα να του κανω restore μεσω του itunes αλα χωρισ αποτελεσμα....αν περασω αποο εδω αυτο το αρχειο θα μου το επαναφερει στην αρχικη του κατασταση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Παιδιά εχω το 3GS με την 4 τώρα ήμουν jb με το Spirit απο ότι κατάλαβα δεν μπορώ να κάνω τίποτα τώρα σωστά? Παράθεση TOMMIS RODOS ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 (edited) αυτο γραφτηκε στην σελιδα του spirit απο τον comex πριν μια ωρα: Will be releasing 4.0 jailbreak later on today. Thanks for your patience. αυτο γραφτηκε στην σελιδα του spirit απο τον comex πριν μια ωρα: Will be releasing 4.0 jailbreak later on today. Thanks for your patience. ακυρο τελικα ηταν fake... Edited July 16, 2010 by nervous Μάθε να χρησιμοποιείς την Τροποποίηση Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 εχω το 3gs με jb,και εχθες προσπαθησα να του κανω restore μεσω του itunes αλα χωρισ αποτελεσμα....αν περασω αποο εδω αυτο το αρχειο θα μου το επαναφερει στην αρχικη του κατασταση??? ?????????????????????????????????????????????????????? κανεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 ρε μητσο εχεις το τελευταιο itunes;δοκιμασες και απο το επιτραπεζιο και απο το λαπτοπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 παιδια δεν μου βγαζει στο μενου των φωτογραφιων για να στειλω mms.απο που ενεργοποιω αυτη την λειτουργεια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akridas1 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 καλησπερα θελω να μου πει καποιος πως θα περασω το tomtom greece 1.4 (και αλλα προγραμματα) στο iphone 3gs που εχω ηδη σπασει με το σπιριτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdiamant Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Με το Jailbreak του iOS4 γιατί αργεί τόσο το θέμα απο τη στιγμή που ήταν όπως έδειχνα τα πράγματα έτοιμο απλά περίμεναν το νέο update 4.0.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 καλησπερα θελω να μου πει καποιος πως θα περασω το tomtom greece 1.4 (και αλλα προγραμματα) στο iphone 3gs που εχω ηδη σπασει με το σπιριτ!!!συνδεση στο itunes το προγραμμα λογικα ειναι σε μορφη .ipa και το τρεχεις απο το pc σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Καλησπερα παιδια εκανα Jailbreak ενα Iphone 3G και εχω την ios 4.0 δεν θα βαλω ακομα την 4.0.1 γιατι θα βγει και ι 4.1 σε λιγο. Αλλα εχω ενα προβλημα,δεν μου παιζει το youtube app μου λεει no connection και δεν ανοιγει καθολου,γνωριζει κανεις τι πρεπει να κατεβασω απο το cydia ωστε να διορθωθει αυτο? ευχαριστω! Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Ξανακάνε ένα restore και set up as new. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) Αν και δεν είναι στο απόλυτα σωστό θέμα, 3G με restore στην 4.0.1, έκανα επιτυχώς jb με το redsn0w 0.9.5b5-5 σε windows. Μέχρι τώρα μου παίζουν όλα κανονικότατα. Edited July 19, 2010 by thodragon Edited λόγω λανθασμένης ενημέρωσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Αν και δεν είναι στο απόλυτα σωστό θέμα, θεωρώ ότι ενδιαφέρει και τους 3GS. 3G με restore στην 4.0.1, έκανα επιτυχώς jb με το redsn0w 0.9.5b5-5 σε windows. Μέχρι τώρα μου παίζουν όλα κανονικότατα. Θεωρητικά, οι έχοντες 3GS με mac, θα μπορείτε να κάνετε κανονικά jb έχουμε ... Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος στο να κάνω jailbreak το 3GS? έχω την 4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Αν και δεν είναι στο απόλυτα σωστό θέμα, θεωρώ ότι ενδιαφέρει και τους 3GS. 3G με restore στην 4.0.1, έκανα επιτυχώς jb με το redsn0w 0.9.5b5-5 σε windows. Μέχρι τώρα μου παίζουν όλα κανονικότατα. Θεωρητικά, οι έχοντες 3GS με mac, θα μπορείτε να κάνετε κανονικά jb την 4.0.1 Δυστυχώς φίλε δεν είναι το ίδιο hardware και κυρίως δεν είναι ίδια η bootrom με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το redsnow σε OTB 4.x 3GS συσκευές. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Δυστυχώς φίλε δεν είναι το ίδιο hardware και κυρίως δεν είναι ίδια η bootrom με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το redsnow σε OTB 4.x 3GS συσκευές. ;) ναι δεν δουλευει το redsnow αλλά το pwnage tool 4.01 :D Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodragon Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Δυστυχώς φίλε δεν είναι το ίδιο hardware και κυρίως δεν είναι ίδια η bootrom με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το redsnow σε OTB 4.x 3GS συσκευές. ;) Ουπς, με συγχωρείτε τότε. :X Τζάμπα χάρηκα κι έτρεξα να ενημερώσω. :O Θα κάνω κι edit τότε το προηγούμενο post μου, για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Παραθέτω την επίσοιμη ανακοίνωση της Dev-TEam σχετικά με την δυνατότητα για JB στα iPhone 3GS iPhone 3GS Summary: Currently, PwnageTool only works on previously jailbroken 3GS devices with the old bootrom. If you have a Jailbroken iPhone 3GS with the OLD BOOTROM and you DID NOT use Spirit to jailbreak then you can create the ipsw with PwnageTool 4.0 and restore with your jailbroken recovery mode. If you have an iPhone 3GS with the NEW BOOTROM this is NOT supported by PwnageTool 4.0 PwnageTool 4.01 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 και εγώ παραθέτω screenshots του iphone μου http://img829.imageshack.us/img829/1952/36522884.png Uploaded with ImageShack.us http://img840.imageshack.us/img840/9760/87821750.png Uploaded with ImageShack.us οπου φυσικά φαίνεται και το θέμα με το σήμα που θα έπρεπε να είναι 5/5 όπως είχα πάντα εδώ. Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Φίλε όπως έχει αναφερθεί πολλάκις στην έκδοση 4.0.1 αλλάζει ο αλγόριθμος αναπαράστασης της ισχύος του σήματος στις αντίστοιχες στάθμες - μπάρες. Το ότι εσύ δεν βλέπεις πλέον 5 μπάρες αλλά μόνο 3 δεν σημαίνει ότι έχει αλλάξει η ευαισθησία της κεραίας η ξαφνικά το σήμα έχει χαμηλότερη ισχύ. Απλά άλλαξαν τα όρια ανάμεσα στα διαστήματα απεικόνισης της ισχύος σε μπάρες με αποτέλεσμα πλέον να βλέπεις λιγότερες μπάρες από ότι στο παρελθόν. Μην σε ανησυχεί κάτι τέτοιο. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lantonios Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 δεν με ανησυχεί αυτό... με ανησυχεί οτι όταν πάω στην κουζίνα δλδ στα 5 μέτρα πλέον μου έρχονται sms για χαμένες κλήσεις ενώ με την 3.1.3 μιλούσα κανονικά... σε συνδυασμό με αυτό που είπε ο Σερραίος φίλος που μένει κοντά στην κεραία της κινητής απλά περιμένω την επίλυση του θέματος ps. φορά bodyglove θήκη ... όπως και να το πιάσω δεν επιρρεάζω την κεραία !!! :P Παράθεση όλα καλά; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts