Jump to content

Invoked

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Invoked

  1. Ήταν αλλα χρόνια τότε όντως. Το να έχεις browser, email, πολύπλοκα παιχνίδια περα από φιδάκι, να βλέπεις video κτλ ήταν κάτι πρωτόγνωρο και μαγικό. Την ίδια μαγική αίσθηση καινούργιου και καινοτόμου είχα όταν έπιασα το πρώτο iPhone το '08, είχα αποσβολωθει με την μεγάλη capacitive, multi touch οθόνη χωρίς πληκτρολόγιο, τα γραφικά και τον νέο τρόπο αλληλεπίδρασης με τα pinch in/out. Ε αυτό είναι άλλη εποχή είπα. Αυτό που ξεκίνησε το iPhone τότε ζούμε. Τώρα έχω S10+ αλλά και S30 Ultra, iPhone 15 Pro Max να έχω ολα θα βασίζονται στην ιδέα αυτού του πρώτου iPhone. Ε σίγουρα όταν παίρνεις μια νέα συσκευή χαίρεσαι με τα extra πράγματα και βελτιώσεις που έχει αλλά όπως και να το κάνουμε δεν γίνεται να έχει αυτή την μαγική αίσθηση μετά από 12 και 15 χρόνια χρήσης συσκευής με touch οθόνη χωρίς μηχανικό πληκτρολόγιο.
  2. Χαχαχαχα όχι δεν είναι ιδέα μου ούτε είμαι ψειρας, κατ' ευθείαν φανηκε με το που το άνοιξα. Αντικειμενικά μιλώντας έχουν κάνει την οθόνη λιγότερο "έντονη" για κάποιο λόγο. Εντάξει δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, είναι σίγουρα η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που είχα ποτέ. Το φλασαρα out of the box και το έκανα XEU/XEU/XEU/XSG και λογικά είναι οκ τα OTA. Edit: Τώρα το έψαξα και έχει σχετικό θέμα στο Android Central. Φαίνεται συνειδητά να την έχουν κάνει ετσι την οθόνη και δεν το λέω εγώ το λένε επαγγελματίες φωτογράφοι με καλιμπραρισμένα monitors. Ας είναι..
  3. Δεύτερη μέρα και μπορώ να πω είμαι αρκετά ικανοποιημένος.Οι κάμερες φοβερές, ταχύτητα, απόκριση τα αναμενόμενα, η μπαταρία 2η φόρτιση αυτή την στιγμή 9ωρες SOT στο 5%, ήχος ακόμα πιο βελτιωμένος σε σχέση με το S9+ (μπράβο με τόσο μαζεμένο ακουστικό) το ring αν και είμαι νευρικός με κάτι τέτοια και πρώτος κορόϊδευα το τεράστιο Apple notch παραδόξως δεν με ενοχλεί τόσο πολύ, δεν θα πω κάτι χαζό τύπου "μου αρέσει" αλλά γενικά οκ. Έχω ένα θεματάκι όμως. Με έχει προβληματίσει η οθόνη του. Τώρα εχω αρχίσει και διαβάζω το θέμα, δεν ξέρω αν έχει σχολιαστεί, αλλά σε σχέση με το S9+ που δεν το έχω δώσει ακόμα, είναι αισθητά πιο μουντή. Είχα διαβάσει ότι έχουν μειώσει το blue light 40%+ και ίσως να είναι απόρροια αυτού, αλλα σε παράθεση με το S9+ βλέπω το λευκό του αρκετά θερμό και τα χρώματά του λιγότερο λαμπερά και κορεσμένα. Σε HDR υλικό ξυπνάει, αλλά τί ποσόστωση χρήσης να είναι αυτο; Έχω παίξει με τις ρυθμίσεις κτλ, το γνωρίζω ότι και με τις oled μερικές φορές είναι λοταρία, αν και σε ένα συνάδελφο για λίγο που το είχα δει έτσι ήταν (θα παω και σε κατάστημα με ησυχία). Αν είναι έτσι όντως, που μάλλον είναι, τι να κάνουμε, θα το συνηθίσω. Κατά τα άλλα πολύ θετικές εντυπώσεις. Δεν περίμενα από τις εποχές που κράταγα κάτι Nokia 3110 και τα πρώτα Symbian να φτάσω να δω τέτοιες υλοποιήσεις.. 21ος αιώνας ε; :)
  4. Ωπ τι έγινε... Γιατί δεν έχει full immersive mode στον Samsung Internet;; βγάλανε για κάποιο λόγο το hide status bar.
  5. Μετάβαση από S9+ σε S10+.. Φορτίζει βουβά τωρα, σβηστό χωρις ένδειξη, τουλάχιστον θα έχει ring notifications μετά. Μικροβιακή πιο πολύ η αλλαγή (και εν μερη λογω ευρυγωνιου) καθώς το S9+ είναι και θα είναι μάχιμο για καιρό σαν συσκευή με τόση μνημη και επεξεργαστή. Μου λείπουν ήδη το iris scanner που ήταν βολικό σε αρκετές περιπτώσεις και το εικονικό home button που το είχα συνηθίσει πολύ.
  6. Εχθές ήρθε χειροκίνητα OTA 300mb+ Τώρα που ξέρω ότι παίρνει ελπίζω την επόμενη φορά να βγάλει ειδοποίηση μέσα στην ημέρα. Είμαι XEU/XEU/XEU/XSP με περασμένη XEU Pie με Odin. Μετά το χθεσινό update παρέμεινα ως έχει αλλά στο phone info γίνεται πανηγύρι. Αυτό δεν είναι multi csc ποιά είναι global. https://postimg.cc/5jrP6kZf Με την μπαταρία σήμερα βλέπω πολύ καλά πράγματα μέχρι στιγμής σε wifi προς το παρών. https://postimg.cc/sMdwJGj8 Δεν έχω πειράξει τίποτα. Ούτε Package Disaler ούτε τίποτα με όλα να τρέχουν (messenger, viber, whatsapp, 2 email κτλ) Δεν ξέρω γιατί μερικοί λέτε εδώ 3.5 ώρες SOT. Βέβαια έξω με 3G (δεν χρησιμοποιώ ποτέ 4G το θεωρώ άχρηστο και ενεργοβόρο) θα πέσει το SOT αλλά όχι και σε 3 ώρες.
  7. Καλό ήταν το S6 και στέκεται ακόμα αλλα η μπαταρία του για πέταμα. Με Package Disabler Pro, greenify και γενικά σωστά φορτισματα ειχε γίνει άχρηστο μετά από 3 χρόνια. Μόνο για τα απολύτως απαραίτητα στον δρόμο. Κλήσεις, λίγο maps. Μιάμιση ώρα SOT? Δεν το πούλησα απλά τον Νοέμβριο το ξεφορτωθηκα..
  8. Γεια σας, Απλά να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος κάτοχος του S9+ από τον Νοέμβριο και μόλις τώρα τελείωσα την ανάγνωση του forum. Περιμένω να δω τι γίνεται με τα OTA γιατί είμαι XEU/XEU/XEU/XSP με Βρετανική sim αγορασμένο από αντίστοιχο "σκρουτζομάγαζο" του Λονδίνου. Όλα καλά με το κινητό, σφραγισμένο και με silicon case δώρο μέσα, αλλά μας βγήκε...Singapore (XSP). OTA δεν έπαιρνα μέχρι που τελικά πέρασα την Pie με Odin (φοβερή, έγινε το καλό καλύτερο) με hard reset πριν, μετά και τώρα εν αναμονή του security patch Φεβρουαρίου να δω που βρίσκομαι με τα OTA.
  9. Μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο του skroutz στην Αγγλία γιατί ψάχνω να πάρω το S8+ και επισείς κάποιο site που να μπορώ να πουλήσω το S6 γιατί στα επίσημα καταστήματα μου το αγοράζουν μονο 100£ ενώ είναι αψεγάδιαστο. Ευχαριστώ
  10. Έλεος αυτή η BTU μόνο Τρινιντάντ Τομπάγκο δεν έχει βγει !!!
  11. Στο FB? Panos Andriotis, London
  12. Οι φακοί θολωνουν από την διαφορά θερμοκρασίας. Αμα ξεθολωσουν 2-3 φορές μετά είναι οκ. Υπάρχει κάποιο αντιθολωτικο σπρέι διάβασα σε είδη φωτογραφίας. Στο Facebook το Gear VR group έχει αρκετη κίνηση. Υπότιτλους νομίζω δεν αναγνωρίζει ακόμα τα srt αλλά μπορείς να κάνεις το video re-encode και να τους περάσεις από πάνω. Εχθές είδα την πρώτη 3D ταινία και ήταν όμορφη εμπειρία. Λάθος είδα ότι αναγνωρίζει υπότιτλους τελικά. Βγάζει ένα εικονίδιο δεξια στο pause menu και επιλέγεις.
  13. Αυτές τις μέρες ψάχνομαι με το SideloadVR που είναι ανεξάρτητο app store. Επισεις θελω να ασχοληθω με 3D ταινιες αλλα το προβλημα μου ειναι οτι μια ταινια 3D SBS ειναι ευκολα 10GB και δεν ξερω πως υποτίθεται οτι θα χωρεσει στο S6 χωρις SdCard. Πως βλέπεις Cinema με άλλους και παίζεις trivia games?
  14. Ξεφτιλα ποια αυτη η BTU , εδω εχει βγαλει και η κουτση Μαρια..
  15. Ναι κάτι παίζει με το καλώδιο. Του έβαλα προέκταση γιατί είναι αρκετά κοντό και έκανε περίεργα. Σταματούσε την φόρτιση στο 50% η δεν ήταν fast. Θα ψάξω αν υπάρχει μεγαλύτερο με αυτή την προδιαγραφή
  16. Το έχω εδώ και 2 εβδομάδες. Εννοείται μέσα στην τιμή υπολογίστε και extra για gamepad. Διάβασα στο φόρουμ της Oculus που προτείνει το Moga Pro και το πήρα (+60€ δηλαδη) ίσως μπορούσα να την βγάλω και με ποιο φτηνό αλλά ψάρωσα για θέμα ασυμβατότητας. Λοιπόν η πρώτη εβδομάδα ήταν μαγική εμπειρία. Η αίσθηση παρουσίας που σου δίνει σε παιχνίδια και βιντεο είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Όντας άτομο που μεγάλωσε στα 90's το να φτάσει η μέρα να φέρω σπίτι virtual reality από μόνο του ήταν μνημιωδες. Και τώρα πάμε στην δεύτερη εβδομάδα. Αφού αγόρασα 3-4 παιχνίδια και αφού είδα το μεγαλύτερο μέρος που διαθέτει δωρεάν το Oculus Store κάπου ξεθυμανε ο αρχικός ενθουσιασμός. Τελείωσα τα 2 Herobound και Lands End σχετικά εύκολα και προχώρησα το Gunjack. Τα παιχνίδια είναι αρκετά πρωιμα, παιχνίδια που στην εποχή του PS4 και XBOX One φανταζουν emulator. Αυτό που τους δίνει ενδιαφέρον είναι αυτή η αίσθηση παρουσίας. Τα 360 videos δεν μου λένε κάτι, είναι χαμηλής ανάλυσης και δίνουν την αίσθηση φτηνου τρικ. Στα 360 3D είναι το ζουμί και είδα πραγματικά εντυπωσιακά όπως το Strangers, Cirque De Soleil, Avengers, Insurgent και άλλα. Το θέμα είναι ότι είναι ποιο πολυ Tech Demos. 5 λεπτές εμπειρίες των 500 MB και που θα τα δεις 2-3 φορές και αυτο. Υπάρχει και virtual cinema η Netflix που βλέπεις 2D βιντεακια η streams και ταινίες 2D/3D. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι, προτιμώ να δω ταινια στην 40αρα TV με μπυριτσα από το να κάθομαι με την γκουμουτσα τυφλωμενος από τον εξωτερικό κόσμο. Επισεις να πω ότι σε μερικα παιχνιδια με πιάνει ναυτία και αυτο είναι υπαρκτο πρόβλημα του VR γενικότερα. Κλείνοντας, δεν μετάνιωσα που το αγόρασα ειδικά όταν έμαθα ότι δεν βγήκε νέο μοντελο για το S7. Θέλω να πιστεύω ότι το 2016 θα βγουν νέοι καλοί τιτλοι και ότι δεν θα ειναι εμπορική αποτυχία. Το Oculus Rift σίγουρα είναι κλασεις ανωτερο σε επίπεδο γραφικών, υποστηρίζει και head tracking (να μπορείς να σκυβεις για να δεις) αλλά χρειάζεται High End PC 1500€+ και άλλα 600€ για το VR. Το Gear VR δεν έχει καλώδια να σε εμποδιζουν και είναι μια σχετικά φτηνή λύση αν έχεις ήδη το S6 και είσαι περίεργος πάρεις μια γεύση της νέας εποχής. http://s21.postimg.org/ns54cac47/image.jpg image uploading site"]http://s21.postimg.org/ns54cac47/image.jpg image uploading site[/url]
  17. Πληροφοριακά από Amazon Αγγλίας έκανε 3 μέρες να ερθει.
  18. Εγώ πήρα το Moga Pro Power πριν καμία εβδομάδα κυριως για χρηση με Gear VR και είμαι ευχαριστημένος. Ποιοτικό χειριστήριο με διάταξη μοχλων offset όπως του Xbox (πολύ ποιο άνετο κατά την γνώμη μου από του Playstation).
  19. Αρκετά αστείο phising που το έχουν κάνει localized στην ip με translator με αυτά τα αποτελέσματα.
  20. Ναι σωστά βάζει ένα φίλτρο κάπως Soft και λίγο ποιο σκούρο. Το παρατήρησα βλέποντας snapshots του launcher σε αντιπαράθεση με τον αυτούσιο. Εγώ το είχα λύσει προσωρινά αλλάζοντας το Display από Adaptive σε Amoled Cinema αλλά ξαναγυρισα σε Adaptive γιατί δεν βόλευε τελικά.
  21. Αυτη μου αρεσει που ανεβασε το sammobile. Την περνας και ειναι εκπληξη. Να εχει και λιγο σασπενς. Date Country/Carrier Version PDA CSC Kies 2016-02-26 Unknown 6.0.1 G920FXXU3DPBG G920FAMO3DPB6 YES
  22. Αν δεν βγει η BTU μέχρι την Κυριακή θα σκοτωθώ!
  23. Τι θα γίνει δεν βλέπω κινητικότητα στα updates.. Αντέ να βγει BTU να τελειώνουμε γιατί δεν γίνεται να περάσω άσχετη να στήνω και να ξεστηνω μετά. Έχω και κάποια παιχνίδια του GearVR σε αναμονή που δεν κάνουν cloud save και περιμένω την αναβάθμιση για να τα προχωρήσω!
  24. Είχε κάτι διαφημίσεις η σελίδα μες τη μέση και νόμισα ότι τελιωσε το άρθρο. Πάλι καλά λογικό να ισχύει μόνο για τα branded.
×
×
  • Create New...