Jump to content

[iOS 3] Activate / Jailbreak / Unlock για iPhone 2G/3G/3GS

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλυτερος τροπος για φορματ αν εχεις την 3.1.2 ποιος ειναι? και στην επαναφορα να παραμενει j/b και να μην ζηταει αναβαθμηση σε 3.1.3!!!!!!! (κατι ακουσα μεσα απο το μενου η κρατημενα κουμπακια) ευχαριστω!!!!!!!!!!!

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Yes folks -- the world is turning upside down. Apple has announced an iPhone OS 4 event on April 8th at 10AM for a "sneak peek of the next generation of iPhone OS software." So if you're wondering about the future of the platform... your answers will appear sooner than you think. The team collectively dropped an "OMG" when we saw this news, as it's pretty unusual to see such a big event coming from Apple right on the heels of something like the iPad launch. Of course we'll be there -- at Apple's Infinite Loop campus in Cupertino -- live and direct, providing the liveblogging coverage you know and love.

Source: Engadget

Εχει ακουσει κανενας κατι παρομοιο?

καλυτερος τροπος για φορματ αν εχεις την 3.1.2 ποιος ειναι? και στην επαναφορα να παραμενει j/b και να μην ζηταει αναβαθμηση σε 3.1.3!!!!!!! (κατι ακουσα μεσα απο το μενου η κρατημενα κουμπακια) ευχαριστω!!!!!!!!!!!

Μόνο αν έχεις την παλιά bootrom, κάνοντας το επανεκκίνηση, παραμένει το jb.

Αν έχεις την καινούρια bootrom, απλά μετά την επανεκκίνηση, τρέχεις ξανά το blackra1n και είσαι έτοιμος.

Format γίνεται μόνο με restore αλλά στην παρούσα φάση θα σε αναβαθμίσει σε 3.1.3 και δεν θα μπορείς να κάνεις jailbreak, εκτός κι αν έχεις κρατημένα τα SHSΗ αρχεία ώστε όταν το κάνεις format και σε πάει στην 3.1.3 να κάνεις downgrade στην 3.1.2 και στη συνέχεια jb.

Επίσης αντί του format μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις να κάνεις ένα Reset αλλά δεν ξέρω αν διαγράφονται όλα όπως με το Restore.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλησπέρα. Μπραβο για τη βοηθεια και τη ενημερωση που παρεχει το forum.Μετα απο διαβασμα αρκετων θεματων αποφασισα να κανω Jailbreak.

Εχω το Iphone 3GS με καινουργια bootrom [iBoot-359.3.2] αγορασμενο τον Δεκεμβρη με εκδοση 3.1.2. Δεν σκοπευω να αναβαθμισω ουτε σε 3.1.3, ουτε και το iTunes. Σχεδον κατεληξα στη μεθοδο Blackra1n, εκανα καλα ? Δεν με ενοχλει τοσο το θεμα της επανεκινησης.

Το αντικειμενικο προβλημα μου ειναι αν κατι κολλησει, μετα το Jailbreak ή κατα τη διαρκεια που το κανω. Ενταξει ελπιζω αποφυγω το δευτερο, ομως οταν θα εχω πλεον jailbroken συσκευη θα πρεπει να ανησυχω παντα μηπως το παραφορτωσω με προγραμματα απο Cydia ή συμβει κατι και χρειαστω restore και με παει με το ζορι στην 3.1.3 ? Γιατι μετα λογικα την πατησα προς το παρων.

Σχετικα με τα SHSH για μελλοντικο Downgrade δεν εχω κανει στο παρελθον Jailbreak. Ειχα χρησιμοποιησει το Usbview, ειχα κρατησει το ECID αλλα μετα δεν θυμαμαι αν ειχα φτιαξει SHSH αρχεια και αν ειχα φτιαξει εχουν χαθει μαλλον. Μου υπεγραψε προσφατα η Apple και ο Sauric για την 3.1.3 ομως. Εχω κρατησει δυο αρχεια SHSH, 64kb και 68kb για τον καθενα.

Ηθελα να ρωτησω:

- Eαν μπορω να βρω αν μου ειχαν κρατηθει ή υπογραφει παλιοτερα SHSH για να τα εχω για μελλοντικη ασφαλεια ?

- Εαν μπορω να κανω κατι αλλο τωρα, δηλαδη πριν το Jailbreak για να προλαβω μελλοντικες αναβαθμισεις ή αλλα προβληματα ?

- Εαν μπορω να κανω κατι μετα το Jailbreak (αν ολα πανε καλα) για να διασφαλισω αν κολλησει να μη χρειαστει το restore να με παει στην 3.1.3 (κατι διαβασα σχετικα με custom ipsw 3.1.2)?

- Τελος τι πρεπει να κανω για να αποφυγω πιθανο crash και το restore ( απο την εμπειρια σας, κολλαει ευκολα και στον πρωτο καιρο μετα το jailbreak; να μην κανω πειραματα γενικως; να μη βαζω αγνωστα προγραμματα; ) ?

Ελπιζω να μην κουρασα και ευχαριστω για το χρονο σας.

Edited by gkaraman

[quote=gkaraman;3138861

Ηθελα να ρωτησω:

- Eαν μπορω να βρω αν μου ειχαν κρατηθει ή υπογραφει παλιοτερα SHSH για να τα εχω για μελλοντικη ασφαλεια ?

- Εαν μπορω να κανω κατι αλλο τωρα, δηλαδη πριν το Jailbreak για να προλαβω μελλοντικες αναβαθμισεις ή αλλα προβληματα ?

- Εαν μπορω να κανω κατι μετα το Jailbreak (αν ολα πανε καλα) για να διασφαλισω αν κολλησει να μη χρειαστει το restore να με παει στην 3.1.3 (κατι διαβασα σχετικα με custom ipsw 3.1.2)?

- Τελος τι πρεπει να κανω για να αποφυγω πιθανο crash και το restore ( απο την εμπειρια σας, κολλαει ευκολα και στον πρωτο καιρο μετα το jailbreak; να μην κανω πειραματα γενικως; να μη βαζω αγνωστα προγραμματα; ) ?

Αν ειχαν κρατηθει θα το εβλεπες στο cydia πριν απο την 3.1.3 θα ειχες και την 3.1.2

Οχι δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο, ηδη εισαι "ασφαλισμενος" μελλοντικα για επιστροφη στην 3.1.3

Δεν θα εχεις προβλημα και δεν χρειαζεται να μπλεχτεις με custom

Πρεπει να κρατησεις ενα μετρο στο τι βαζεις μεσα απο το Cydia, διαβαζε για πιθανα προβληματα πριν περασεις κατι

αρκετο καιρο τωρα εχω προβλημα με τα sms και συγκεκριμενα με την ωρα...οταν λαμβανω μηνυμα μου δειχνει παντα λανθασμενη ωρα...δυο ωρες μπροστα...υπαρχει καποια λυση??:(

το ιδιο ακριβως προβλημα εχω κ γω..υπαρχει καποια λυση?

Vamos Aris

μια ερωτηση φιλος πατησε update απο itunes kai το 2g κλειδωσε υπαρχει καποιος τροπος να επανελθει στην προηγουμενη εκδοση και να ξαναγινει jailbraik?

μια ερωτηση φιλος πατησε update απο itunes kai το 2g κλειδωσε υπαρχει καποιος τροπος να επανελθει στην προηγουμενη εκδοση και να ξαναγινει jailbraik?

αυτόν τον τρόπο μπορεί να το επαναφέρει δεν χρειάζεται να πάει σε προηγούμενη έκδοση.

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

αυτόν τον τρόπο μπορεί να το επαναφέρει δεν χρειάζεται να πάει σε προηγούμενη έκδοση.

να εισαι καλα κ ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση:D

Βλεπω τους οδηγους και τρελαινομαι, εχω ενα καημενο 2G και καθεται κλειδωμενο γιατι εχει "χαλασει" το power button, δεν μπορουν να βγαλουν κανενα j/u χωρις να ειναι αναγκη να πας σε DFU :cry: :cry: :cry:

To Blackra1n δεν σου κάνει ??

Το εδωσα στον καλυτερο μου φιλο-κουμπαρο μου, jailbroken στην 3.1.2 με ολα του τα extra για να μην χρειαστει να κανει τιποτα αυτος, απλα να το χαρει. Μετα απο κανα 10ημερο με ρωταει να κανω αναβαθμιση το itunes...............φυσικα δεν εκανε το itunes αλλα εστειλε το τηλεφωνο στην 3.1.3, οποτε πλεον δεν μου κανει το blackra1n....Δυστυχως

Παιδια καλησπερα,

Εχω την εκδοση 3.1.2 και θελω να κανω JB. Εχω διαβασει τον οδηγο και ειναι ολα κατανοητα. Αφου λοιπον κανω JB μετα σε περιπτωση που θελω να επαναφερω το τηλεφωνο στην αρχικη του κατασταση πρεπει να εχω αποθηκευσει τα SHSH, σωστα; Aν ειναι ετσι πως τα αποθηκευω αυτα;

Samsung Galaxy S7

Παιδια καλησπερα,

Εχω την εκδοση 3.1.2 και θελω να κανω JB. Εχω διαβασει τον οδηγο και ειναι ολα κατανοητα. Αφου λοιπον κανω JB μετα σε περιπτωση που θελω να επαναφερω το τηλεφωνο στην αρχικη του κατασταση πρεπει να εχω αποθηκευσει τα SHSH, σωστα; Aν ειναι ετσι πως τα αποθηκευω αυτα;

Εάν η αρχική κατάσταση που αναφέρεσαι δεν απαιτεί την ύπαρξη jailbreak τότε με ένα απλό restore της συσκευής από το iTunes είσαι οκ. Τα αρχεία SHSH κρατιούνται μέσω CYDIA στην περίπτωση που για κάποιο λόγο αναβαθμίσεις σε μία μεταγενέστερη έκδοση του λογισμικού και θες να γυρίσεις πίσω σε αυτή. Τώρα στην δική σου περίπτωση εάν κάνεις jailbreak στην έκδοση 3.1.2 τότε μέσω cydia θα μπορέσεις να κρατήσεις τα αρχεία SHSH για την 3.1.3 έκδοση πλέον τα οποία θεωρητικά θα μπορούν να σου χρησιμεύσουν εάν κάποια στιγμή αναβαθμίσεις σε μία έκδοση μεγαλύτερη της 3.1.3 και θες να γυρίσεις σε αυτήν για διάφορους λόγους. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Υπαρχει επιλογη δηλαδη για να κρατησεις τα αρχεια SHSH ή κρατιουνται μεσω CYDIA αυτοματα;

Αυτόματα... Μπαίνοντας μέσα στο cydia και κάποια στιγμή θα στο γράψει επάνω στην πρώτη σελίδα.

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Γίνεται και χειροκίνητα αλλά δεν έχει κάποιο νόημα. Αυτή τη στιγμή δηλαδή δε μπορεί κάποιος να πάρει της 3.1.2 αν δεν του το έχει κάνει ήδη το cydia. Το cydia κρατάει SHSHs για όσο καιρό η εκάστοτε έκδοση OS γίνεται sign από την Apple. Από τη στιγμή που η Apple σταμάτησε να κάνει sign την 3.1.2 σταμάτησε και το Cydia να κρατάει τα SHSHs αυτής. Αυτό σημαίνει ότι όσοι αγόρασαν συσκευή ή έκαναν JB μετά από τότε δεν μπορούν να κρατήσουν με κανέναν τρόπο τα SHSHs της 3.1.2.

Εγώ που είχα κάνει jailbreak πριν βγει η 3.1.3 και το είχα κάνει restore και ήμουν "μαμά" 3.1.2, αν κάνω ξανά jailbreak θα μου κρατήσει την 3.1.2?

ΥΓ. Δεν θυμάμαι αν τότε με το jailbreak μου είχε κρατήσει τα αρχεία(δεν το είχα προσέξει για την ακρίβεια)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Εγώ που είχα κάνει jailbreak πριν βγει η 3.1.3 και το είχα κάνει restore και ήμουν "μαμά" 3.1.2, αν κάνω ξανά jailbreak θα μου κρατήσει την 3.1.2?

ΥΓ. Δεν θυμάμαι αν τότε με το jailbreak μου είχε κρατήσει τα αρχεία(δεν το είχα προσέξει για την ακρίβεια)

Εάν κάνεις jailbreak στην 3.1.2 και δεν είχες κρατήσει τότε τα αρχεία για την 3.1.2 όχι δεν θα στα κρατήσει τώρα γιατί δεν γίνεται πλέον sign η 3.1.2 από την Apple. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

προκειτε να αγορασω iphone 3GS απο αγγλια.

3.1.2 jailbroken kai software unlock.

πως μπορω να το προστατεψω χωρις να μου κλειδωθει?

το SHSH που το βρισκω και πως το αποθηκευω?

τι version itunes πρεπει να εχω για να μην μου προκαλεση προβλιμα?

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μέσω Cydia να στείλεις το SHSH στον server του Sauric (μάλλον έχει γίνει αυτόματα).

Επίσης κάθε φορά που βγαίνει νέο firmware να περιμένεις να γίνεται πρώτα JB και να αναβαθμίζεις μέσω PwnageTool ή με Custom Firmware χωρίς την BaseBand (γιατί είναι Αγγλίας άρα και εργοστασιακά κανονικά κλειδωμένο)

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μέσω Cydia να στείλεις το SHSH στον server του Sauric (μάλλον έχει γίνει αυτόματα).

Επίσης κάθε φορά που βγαίνει νέο firmware να περιμένεις να γίνεται πρώτα JB και να αναβαθμίζεις μέσω PwnageTool ή με Custom Firmware χωρίς την BaseBand (γιατί είναι Αγγλίας άρα και εργοστασιακά κανονικά κλειδωμένο)

αυτο το γνωριζω γιατι ειμαι κατοχος εδω και χρονια του iphone 2G.

εχω δει διαφορους να λενε οτι τουβλοσε το τηλ. οταν το εκαναν sync me itunes και αναγκαστικα προχωρησαν σε αναβαθμιση στην 3.1.3 λογο του οτι η 3.1.2 δεν δινετε απο την apple.

υπαρχει τετοια περιπτωση να τουβλοση το τηλ. χωρις αναβαθμιση και χωρις να κανω εγγατασταση καπιου σπασμενου προγραμματος?

Εάν κάνεις jailbreak στην 3.1.2 και δεν είχες κρατήσει τότε τα αρχεία για την 3.1.2 όχι δεν θα στα κρατήσει τώρα γιατί δεν γίνεται πλέον sign η 3.1.2 από την Apple. ;)

υπαρχει περιπτωση να μου εχουν κρατηθει αυτοματα τα αρχεια SHSH?

να σημειωσω οτι το κινητο αγοραστηκε στις 28/12/2009 και το εκανα jailbreak εκεινη την περιοδο. δηλαδη μιλαμε για τελος Δεκεμβρη αρχες Γεναρη. Μετα το εκανα restore στην 3.1.2 και εκτοτε εμεινε ετσι.

υπαρχει περιπτωση να μου εχουν κρατηθει αυτοματα τα αρχεια SHSH?

να σημειωσω οτι το κινητο αγοραστηκε στις 28/12/2009 και το εκανα jailbreak εκεινη την περιοδο. δηλαδη μιλαμε για τελος Δεκεμβρη αρχες Γεναρη. Μετα το εκανα restore στην 3.1.2 και εκτοτε εμεινε ετσι.

Φίλε μου για την περίοδο που αναφέρεις δεν είχε κυκλοφορήσει η 3.1.3 και επομένως υπάρχει η πιθανότητα να έχουν κρατηθεί τα αρχεία στον server του Cydia για την 3.1.2. Μόνο μετά το jailbreak και αφού ανοίξεις το CYdia θα είσαι σίγουρος για το ποια SHSH έχουν κρατηθεί. ;)

αυτό θα ήθελα να μάθω, υπάρχει περίπτωση να κρατήθηκαν αυτόματα τα αρχεία; ή έπρεπε να το κάνω εγώ χειροκίνητα;

επειδή εγώ ζήτημα να είχα ανοίξει 2-3 φορές το cydia και δεν ήξερα και πολλά σχετικά με αυτό.