Jump to content

costasix

Members
  • Δημοσιεύσεις

    297
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by costasix

  1. μα δεν ειμαι με vodafone gr για να αλλαξω εκεινο το path... πρεπει να βρω το συγγεκριμενο που χρησιμοποια η cytamobile-vodafone ειμαι με iphone 4 firmware 4.2.1
  2. Πεζει τπτ για κυπρο; carrier logo? Ειχα παλια απο το repo του pperikli αλλα πλεον δεν δουλευει! Τα .png τα εχω απλα δεν ξερω που να τα κανω upload. Σε πιο folder?
  3. πρεπει πρωτα να κανω restore 4.2.1 και μετα jaibreak greenpoison? οι εφαρμογες του cydia που εχω περασμενες πρεπει να ξανα περαστουν μετα το greenpoison?
  4. εχω στα χερια μου 1 iphone 4 firmware 4.0.2. Για να το κανω jailbreak (οταν κυκλοφοριση) θα πρεπει να το κανω 4.1 απο τωρα η να περιμενω με την 4.0.2 και πραττω αναλογος οταν κυκλοφοριση?
  5. για carrier logo κυπρου τι παιζει? παλια ειχε ενα ρεπο http://ftp4u.gr/iphone/apt/ αλλα τωρα στην 4.0.1 δεν λειτουργα. τα custom carrier logo τα εχω απλα δεν γνωριζω που να τα περασω.. αν μπορει καπιος να μο εξηγηση, ή να σας τα στειλω και να τα περασετε στο ρεπο σας.
  6. πες μας το ονομα του theme σου. (ασχετο) :)
  7. κανε install απο το cydia το ultrasnow. απο την στιγμη που εκανες jailbreak δεν ειναι θεμα καρτας.
  8. @ bill_viper για carrier logo κυπρου τι παιζει? παλια ειχε ενα ρεπο http://ftp4u.gr/iphone/apt/ αλλα τωρα στην 4.0.1 δεν λειτουργα. τα custom carrier logo τα εχω απλα δεν γνωριζω που να τα περασω.. αν μπορει καπιος να μο εξηγηση, ή να σας τα στειλω και να τα περασετε στο ρεπο σας.
  9. για carrier logo κυπρου τι παιζει? παλια ειχε ενα ρεπο ο φιλος περικλης αλλα τωρα στην 4.0.1 δεν λειτουργα. τα custom carrier logo τα εχω απλα δεν γνωριζω που να τα περασω.. αν μπορει καπιος να μο εξηγηση, ή να σας τα στειλω και να τα περασετε στο ρεπο σας. ευχαριστω ibluenova (bluetooth για 4.0.1) δεν δουλευει. υπαρχει αλλο προγραμμα bluetooth share για την 4.0.1?
  10. εκανα jaibreak και τα mms δεν ειναι ενεργοπιοιμενα (δηλ. την φωτογραφικη στα μηνυματα για να μπορω να διαλεξω φωτο) δεν την εμφανιζει. για τα carrier logo, αυτο που ρωτω ειναι αν μπορω να βαλω image με το σημα του παροχεα μου και οχι να εμφανιζεται μονο το ονομα.
  11. με τα mms τι γινετε? βρικαμε λυση? πως μπορω να αλλαξω το carrier logo στην 4.0.1?
  12. μιλω για activate. δεν εχω την αμερικανικη σιμ ωστε να μπορω να κανω activate το iphone. χωρις activate πως θα κανω jailbreak? EDIT: εκανα restore απο 3.1.2 σε 4.0.1 και περασε κανονικα. εκανα και jailbreak με jailbrake.me και ολα οκ! οταν επανεκκινα το iphone βγαζει μια γραμμι πανω απο το σημα της apple. γιατι αυτο? υπαρχει λυση?
  13. μπορω να κανω activate/ulock την 4.0.1 σε iphone 3GS old bootrom απο αμερικη?
  14. @ avid: υπαρχει καποιος οδηγος? ειναι απο αμερικη και πρεπει να το κανω και activate και unlock. αυτα μπορουν να γινουν με το δεδομενα του κινητου μου? ευχαριστω!
  15. καλησπερα. εχω iphone 3GS jailbreak 3.1.2 modem firmware 05.11.07 (old bootrom) unlock απο αμερικη μπορω να περασω την 4.0.1 να την κανω activate jailbreak unlock για κυπρο? αν ναι... με πιο τροπο? ευχαριστω
  16. εχω ενα Νοκια Ν97 και χρειαζομαι τους χαρτες κυπρου και ελλαδας. και καπια αλλα χρισιμα προγραμματα. μπορει καπιος να δοση καποια βοηθεια? ευχαριστω
  17. γνωριζει κανεις το προγραμμα Pirni απο cydia. πια ειναι ι χρηση του?
  18. μεσο cydia. βρισκεις το προγραμα η παιχνιδι και το κανεις unistall. ιδια διαδικασια με το install. :)
  19. μπορω να το κανω activate με custom firmware? δοκιμασα και με σιμ κυπριακη και με αμερικανικη (οχι την δικη του καρτα, καπιου αλλου iphone) και τπτ.
×
×
  • Create New...