Jump to content

gkaraman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gkaraman

  1. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Σχετικα με τα δεδομενα της συσκευης θα ηθελα να κρατησω τις επαφες μου κυριως. Γινεται να τις περασω ξανα απο καπου μετα το jailbreak ?
  2. Καλησπερα. Συγχαρητηρια για το forum και τη βοηθεια που παρεχει. Θα κανω Jailbreak με το Spirit αλλα εχω μερικες αποριες ακομη. Εχω το Iphone 3GS με νεα bootrom στην εκδοση 3.1.2 και το Ιtunes στην 9.0.3.15 Δεν αναβαθμιζα για λογους προληψης. Δεν εχω κανει στο παρελθον Jailbreak στη συσκευη. - Ειναι προτιμοτερο να κανω Jailbreak με το Spirit με αυτες τις εκδοσεις ή να αναβαθμισω σε 3.1.3 και το Itunes σε 9.1.1 ? - Να κανω πρωτα restore και set as new για να καθαρισει η συσκευη ? - Να αναβαθμισω τα carrier settings που μου ζηταει το itunes ? - Τι θα πρεπει να κρατησω προληπτικα για να ειμαι καλυμενος σε μελλοντικο κλειδωμα για να μπορω να κανω downgrade ? (Τα SHSH πρεπει να τα κρατησω πριν ή μετα το Jailbreak ?) Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
  3. Καλησπέρα. Μπραβο για τη βοηθεια και τη ενημερωση που παρεχει το forum.Μετα απο διαβασμα αρκετων θεματων αποφασισα να κανω Jailbreak. Εχω το Iphone 3GS με καινουργια bootrom [iBoot-359.3.2] αγορασμενο τον Δεκεμβρη με εκδοση 3.1.2. Δεν σκοπευω να αναβαθμισω ουτε σε 3.1.3, ουτε και το iTunes. Σχεδον κατεληξα στη μεθοδο Blackra1n, εκανα καλα ? Δεν με ενοχλει τοσο το θεμα της επανεκινησης. Το αντικειμενικο προβλημα μου ειναι αν κατι κολλησει, μετα το Jailbreak ή κατα τη διαρκεια που το κανω. Ενταξει ελπιζω αποφυγω το δευτερο, ομως οταν θα εχω πλεον jailbroken συσκευη θα πρεπει να ανησυχω παντα μηπως το παραφορτωσω με προγραμματα απο Cydia ή συμβει κατι και χρειαστω restore και με παει με το ζορι στην 3.1.3 ? Γιατι μετα λογικα την πατησα προς το παρων. Σχετικα με τα SHSH για μελλοντικο Downgrade δεν εχω κανει στο παρελθον Jailbreak. Ειχα χρησιμοποιησει το Usbview, ειχα κρατησει το ECID αλλα μετα δεν θυμαμαι αν ειχα φτιαξει SHSH αρχεια και αν ειχα φτιαξει εχουν χαθει μαλλον. Μου υπεγραψε προσφατα η Apple και ο Sauric για την 3.1.3 ομως. Εχω κρατησει δυο αρχεια SHSH, 64kb και 68kb για τον καθενα. Ηθελα να ρωτησω: - Eαν μπορω να βρω αν μου ειχαν κρατηθει ή υπογραφει παλιοτερα SHSH για να τα εχω για μελλοντικη ασφαλεια ? - Εαν μπορω να κανω κατι αλλο τωρα, δηλαδη πριν το Jailbreak για να προλαβω μελλοντικες αναβαθμισεις ή αλλα προβληματα ? - Εαν μπορω να κανω κατι μετα το Jailbreak (αν ολα πανε καλα) για να διασφαλισω αν κολλησει να μη χρειαστει το restore να με παει στην 3.1.3 (κατι διαβασα σχετικα με custom ipsw 3.1.2)? - Τελος τι πρεπει να κανω για να αποφυγω πιθανο crash και το restore ( απο την εμπειρια σας, κολλαει ευκολα και στον πρωτο καιρο μετα το jailbreak; να μην κανω πειραματα γενικως; να μη βαζω αγνωστα προγραμματα; ) ? Ελπιζω να μην κουρασα και ευχαριστω για το χρονο σας.
  4. Καλημερα. Σκεφτομαι να κανω jailbreak και θα ηθελα να με βοηθησετε σε καποιες αποριες. Διαβασα αρκετα αρθρα αλλα δυσκολευομαι να βγαλω ακρη. Εχω το i-phone 3GS με τη νέα bootrom (7D11, iBoot-359.3.2) στην εκδοση 3.1.2 . Ποσα SHSH να κρατησω? Ενα απο Apple και ενα απο Cydia? Δυστυχως αργησα και μου υπογραφουν για την εκδοση 3.1.3, περαζει ? . Χρειαζεται να κρατησω καποιες αλλες πληροφοριες ή αρχεια για προφυλαξη ή μελλοντικη χρηση πριν προχωρησω σε jailbreak (iBEC,iBSS;;) ? . Ποιο προγραμμα μου προτεινετε για jailbreak ? (To i-phone ειναι unlocked απο Vodafone και εχω Windows) ? Απο αυτα που εχω δει μεχρι τωρα μαλλον θα εχω προβλημα αν αναγκαστω να κανω restore γιατι θα με παει αναγκαστικα στην 3.1.3 ? Και μετα δεν μπορει να γινει εκ νεου jailbreak ? Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  5. Και εμενα στην αρχη με χαλασε οταν καταλαβα οτι δε λειτουργει το ξυπνητηρι οταν ειναι κλειστο, αλλα μετα συνειδητοποιησα ποσες φορες εχω ρηξει κατω τα παλαιοτερα κινητα που ειχα ως ξυπνητηρια (συνηθως Nokia που δεν μασουσαν απο πτωσεις), ειτε καταλαθως απο τον υπνο προσπαθωντας να το κλεισω, ειτε απο εκνευρισμο. Οπότε προτεινω τα παλια παραδοσιακα ξυπνητηρια που βλεπουμε στις ταινιες, που δε θα μας χαλασει να το στειλουμε και στον τοιχο καποια στιγμη. Ασε που καπου ακουσα και για ενα ξυπνητηρι τυπου ρομποτακι που κινειται στο δωματιο και σε αναγκαζει να το κυνηγησεις για να το κλεισεις...
  6. Καλημέρα! Θελω να παρω θηκη για το iphone και διαβαζοντας τις κριτικες σας σκεφτομαι μεταξυ των iSkin Solo και SwitchEasy RebelSerpent αλλα εχω μερικες αποριες. 1. Eιναι ποιο απλη,εμφανισιμη η iSkin και πιο ανθεκτικη η SwitchEasy οπως φαινεται ? 2. Ξερετε αν προεξεχουν απο την επιφανεια της οθονης ? Αν προεξεχουν ειναι ασφαλεστερες, αλλα δεν κανουν την επιφανεια αφης πιο δυσχρηστη ? 3. Ειδα στο site του καταστηματος της Βεροιας οτι υπαρχει και παρομοια θηκη SwitchEasy Capsule Rebel Black η οποια ειναι ομως απο Polycarbonate(πολυανθρακας) ενω οι πρωτες απο Silicon(πυριτιο). Ποιο υλικο ειναι καλυτερο, γιατι απο την μεταφραση δεν καταλαβα ? 4. Η μεμβρανη προστασιας οθονης που δινουν με ολες τις θηκες δεν ειναι παρομοια και αυτοκολλητη σαν την invisible shield ? Γιατι απορριπτετε την invisible shield ? Τελος ειδα αυτες τις θηκες http://www.e-shop.gr/search_tel.phtm...loper=ED+HARDY που μου αρεσουν εμφανισιακα αλλα τις εχει δοκιμασει κανεις σε ποιοτητα ? Συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις και για το διπλοποσταρισμα, παρακαλω βοηθηστε με σε οτι μπορειτε, Ευχαριστω για το χρονο σας.
  7. Καλημέρα! Θελω να παρω θηκη για το iphone και διαβαζοντας τις κριτικες σας σκεφτομαι μεταξυ των iSkin Solo και SwitchEasy RebelSerpent αλλα εχω μερικες αποριες. 1. Eιναι ποιο απλη,εμφανισιμη η iSkin και πιο ανθεκτικη η SwitchEasy οπως φαινεται ? 2. Ξερετε αν προεξεχουν απο την επιφανεια της οθονης ? Αν προεξεχουν ειναι ασφαλεστερες, αλλα δεν κανουν την επιφανεια αφης πιο δυσχρηστη ? 3. Ειδα στο site του καταστηματος της Βεροιας οτι υπαρχει και παρομοια θηκη SwitchEasy Capsule Rebel Black η οποια ειναι ομως απο Polycarbonate(πολυανθρακας) ενω οι πρωτες απο Silicon(πυριτιο). Ποιο υλικο ειναι καλυτερο, γιατι απο την μεταφραση δεν καταλαβα ? 4. Η μεμβρανη προστασιας οθονης που δινουν με ολες τις θηκες δεν ειναι παρομοια και αυτοκολλητη σαν την invisible shield ? Γιατι απορριπτετε την invisible shield ? Τελος ειδα αυτες τις θηκες http://www.e-shop.gr/search_tel.phtml?developer=ED+HARDY που μου αρεσουν εμφανισιακα αλλα τις εχει δοκιμασει κανεις σε ποιοτητα ? Συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις, παρακαλω βοηθηστε με σε οτι μπορειτε, Ευχαριστω για το χρονο σας.
  8. Καλησπερα! Εχω το iphone 3gs. Συγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα αλλα διαβασα οσα μηνηματα μπορουσα και δεν εβγαλα ακρη. Ειναι καλυτερο για την μπαταρια να φορτιζουμε το iphone στην πριζα της ΔΕΗ ή στον υπολογιστη μεσω του USB ? Ακομη, ειναι προτιμότερο να περιμενουμε να κλεισει μονο του για να το φορτισουμε ή οταν φτασει περιπου στο 10% ? Τελος, εχει σημασια να το βγαλουμε απο το ρευμα οταν φορτισει πληρως ? Ευχαριστω.
  9. Καλησπερα! Εχω το iphone 3gs. Συγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα αλλα διαβασα οσα μηνηματα μπορουσα και δεν εβγαλα ακρη. Ειναι καλυτερο για την μπαταρια να φορτιζουμε το iphone στην πριζα της ΔΕΗ ή στον υπολογιστη μεσω του USB ? Ακομη, ειναι προτιμότερο να περιμενουμε να κλεισει μονο του για να το φορτισουμε ή οταν φτασει περιπου στο 10% ? Τελος, εχει σημασια να το βγαλουμε απο το ρευμα οταν φορτισει πληρως ? Ευχαριστω.
  10. Καλησπερα! Παρέλαβα χτες το IPHONE 3GS 32GB για Vodafone. Η εκδοση του λεει στις πληροφοριες ειναι 3.1.2 (7D11). Σκεφτομαι να το κανω Jailbreak. Θα ηθελα να ρωτησω αν για την εκδοση που εχω υπαρχει δοκιμασμενο σπασιμο ? Ακομα, ποια στοιχεια πρεπει να καταγραψω που θα μου χρειαστουν μετεπειτα(π.χ. ECID,SHSH,iBEC,iBSS) ? Ακομη δεν το εχω κανει register στο iTunes γιατι μπορει να μου αναβαθμισει το λογισμικο που θα με δυσκολεψει στο σπασιμο αν καταλαβα καλα, να κανω αφοβα register στο iTunes ? Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια.
  11. Μια χαρα. Θα δοκιμασω να μου αυξησουν την επιδοτηση και αν αρνηθουν θα κανω καινουρια συνδεση. Κατι τελευταιο, επειδη το συμβολαιο ληγει το Μαρτη, αν κανω καινουρια συνδεση τωρα θα πρεπει να πληρωνω ταυτοχρονα και το παγιο της συνδεσης που διεκοψα μεχρι και τον Μαρτη ?
  12. Kαλημέρα. Εχω 3 διαφορετικες συνδεσεις Vodafone στο ονομα μου. Ξερετε αν θα μπορουσα να καταργησω τη μια απο τις τρεις και κανω μια νεα συνδεση και ας αλλαξω αριθμο τηλεφωνου, ετσι ωστε να παρω τα δωρεαν παγια 2 μηνων και καλυτερη επιδοτηση νεας συσκευης ? Τελος θα ισχυει ταυτοχρονα και η συνδιαστικη προσφορα της Vodafone με την HOL με αλλα 2 δωρεαν παγια στη HOL και μηνιαια εκπτωση ? Ευχαριστω
  13. Καλημερα! Θα ηθελα να με βοηθησετε παρακαλω σε μερικες πργματα.Συγγνωμη αν εχει απαντηθει καποια ερωτηση στο παρελθον. Εχουμε 3 συνδεσεις Vodafone (Οικονομικο 30, Οικονομικο 45, Ευελικτο 25) συνολο 100€ παγιο το μηνα που συνηθως φτανουν τα 150+ στο ονομα και το Α.Φ.Μ του πατερα μου. 1. Μου δινουν επιδοτηση 210€. Δεν ειναι λιγα? Ειδα σε αλλους οτι ανεβαζουν τις επιδοτησεις αν τους παρεις τηλ στην εξυπηρετηση πελατων? Τι πρεπει να τους πεις? 2. Η συνδυαστικη προσφορα Vodafone με H.O.L για την εκπτωση ισχυει για το αθροισμα των παγιων δηλ των 100€ οποτε παιρνω εκπτωση το μεγιστο 20€ το μηνα ? 3. Αν κανω νεα συνδεση Vodafone στο ονομα μου(διαφορετικο Α.Φ.Μ με τη συνδεση της H.O.L) μπορω να χρησιμοποιησω την συνδυαστικη προσφορα για 2 δωρεαν παγια Η.Ο.L ? 4. Aν οχι γινεται ο πατερας μου να καταργησει τη 1 απο τις 3 συνδεσεις για να κανει νεα συνδεση με νεο αριθμο και να παρει τα δωρεαν παγια ? 5. Στα καταστηματα μπορει να υπαρχουν αποθεματα ή αλλα μοντελα που δεν εμφανιζονται στο Vodafone.gr π.χ το ΗΤC Touch Diamond2 που λεει μη διαθεσιμο ? 6. Τελος τα δωρα (PS3 k Nintendo WII με Nokia ή LG) ειναι σιγουρο οτι υπαρχουν και τα δινουν ή θα σου πουν οτι εξαντληθηκαν τελευταια στιγμη. Ευχαριστω εκ των προτέρων για το χρονο σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι ψαχνω καιρο και δεν μπορω να βγαλω ακρη τι να κανω.
×
×
  • Create New...