SkF Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 στην περιπτωση που κανω restore from backup περναει νεα εκδοση η αυτη που ειχα στο backup? Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 στην περιπτωση που κανω restore from backup περναει νεα εκδοση η αυτη που ειχα στο backup? Στο restore from backup δεν περνάει κάποια έκδοση, το firmware έχει περαστεί κατά την διαδικασία του restore πριν κάνεις το restore from backup. Στο restore from backup περνάνε μόνο οι αποθηκευμένες ρυθμίσεις , το adressbook, τα sms, κτλ. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcmagas91 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Γεια σας παιδιά, :) :) θέλω μια μικρή βοήθεια.... (φαντάζομαι το έχετε βρεί ήδη αλλά δεν βρήκα τπτ) Έχω Cosmote What's Up και έχω το iPhone 3G (jailbreaked)... Θέλω να συνδεθώ στο ίντερνετ με GPRS / 3G, και να το συνδιάσω με Data 40MB της Cosmote... Μπορεί να μου δώσει κάποιος μια χρήσιμη σελίδα η να μου εξηγήσει πως να το κάνω..? Δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις και να βάλω κάποιες ρυθμίσεις (για APN λεω).. Αλλά μου πετάει σφάλμα... Ξέρει κανένας?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Για μας που είμαστε με 3GS και ημερομηνία παραγωγής 48 τι παίζει ? Θα βγει τίποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Γεια σας παιδιά, :) :) θέλω μια μικρή βοήθεια.... (φαντάζομαι το έχετε βρεί ήδη αλλά δεν βρήκα τπτ) Έχω Cosmote What's Up και έχω το iPhone 3G (jailbreaked)... Θέλω να συνδεθώ στο ίντερνετ με GPRS / 3G, και να το συνδιάσω με Data 40MB της Cosmote... Μπορεί να μου δώσει κάποιος μια χρήσιμη σελίδα η να μου εξηγήσει πως να το κάνω..? Δοκίμασα να αλλάξω τις ρυθμίσεις και να βάλω κάποιες ρυθμίσεις (για APN λεω).. Αλλά μου πετάει σφάλμα... Ξέρει κανένας?? Θα περασεις μεσω ssh το αρχειο που επισυναπτεται στη διαδρομη /private/various/preferences/systemconfiguration Την πρωτη φορα που θα δοκιμασεις να μπεις στο νετ δεν θα μπει αλλα αν ξαναπροσπαθησεις θα μπει. Mail,youtube kai messenger(οποιοδηποτε) ξεχνα τα!!!:( Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Τελικα εαν θελω να παω στην 3.1.2 σε windows πως μπορω να κανω j/b και unlock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Γεια σας παιδιά,εδώ και λίγο καιρό ο αδερφός μου ειναι κάτοχος του Iphone 3GS.Αν και δεν το περιμέναμε το Appstore εχει παρα πολλα free apps και games..θέλω να ρωτήσω το εξής:Εαν κάνω jailbreak τι επιπτώσεις θα έχω; και συμφέρει να το κάνω;Αν εχει επαναληφθει αυτη η ερωτηση,αν μπορει καποιος να με παραπεμπψει στην απαντηση :) σας ευχαριστω Εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Γεια σας παιδιά,εδώ και λίγο καιρό ο αδερφός μου ειναι κάτοχος του Iphone 3GS.Αν και δεν το περιμέναμε το Appstore εχει παρα πολλα free apps και games..θέλω να ρωτήσω το εξής:Εαν κάνω jailbreak τι επιπτώσεις θα έχω; και συμφέρει να το κάνω;Αν εχει επαναληφθει αυτη η ερωτηση,αν μπορει καποιος να με παραπεμπψει στην απαντηση :) σας ευχαριστω Εκ των προτερων Θέμα: Μόλις παρέλαβα το νέο μου iPhone. Και τώρα; Θέμα: Πώς μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση bootrom της συσκευής σας Θέμα: iPhone FAQ - συχνά διατυπωμένες ερωτήσεις Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Γνωστο ελληνικο site 9....gr λεει οτι σπαει την 3.12 χωρης προβλημα ξερει κανεις τιποτα το εχει δοκιμασει καποιος απο εδω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Για δώσε τίποτα link και τέτοια..:shifty: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Για δώσε τίποτα link και τέτοια..:shifty: Μαλλον το 9volto εννοει ο φιλος:) Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Μαλλον το 9volto εννοει ο φιλος:) και εγώ το ίδιο πιστεύω. Βέβαια αμφιβάλλω πολύ για το αν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τα νέα iPhones.... Αλλά κουβέντα να γίνεται. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 ;) Αντε να δούμε τι θα γίνει. Και γω με 3.1.2 και εβδαμάδα παραγωγής 48 ειμαι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Έχω κάνει jb το κινητό μου, είχα κάνει restore αλλά έκανα και format πριν λίγες μέρες το pc μου. Τώρα μπορώ να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις στο iphone ?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 και εγώ το ίδιο πιστεύω. Βέβαια αμφιβάλλω πολύ για το αν κατάφεραν να ξεκλειδώσουν τα νέα iPhones.... Αλλά κουβέντα να γίνεται. Ναι αυτο ειναι το site δεν ξερω αν τα καταφεραν παντως ετσι λενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Αργήσαν πολύ πάντως... Δε περίμενα ότι θα καθυστερήσει τόσο το jailbreak με νέα bootrom... Φυσικά παίζονται απίστευτα και μάλιστα χοντρά παιχνίδια, αφού ο τύπος λέει ότι γνωρίζει την λύση αλλά άγνωστο γιατί, δεν την δημοσιοποιεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Αργήσαν πολύ πάντως... Δε περίμενα ότι θα καθυστερήσει τόσο το jailbreak με νέα bootrom... Φυσικά παίζονται απίστευτα και μάλιστα χοντρά παιχνίδια, αφού ο τύπος λέει ότι γνωρίζει την λύση αλλά άγνωστο γιατί, δεν την δημοσιοποιεί... Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν υπάρχει λύση με απλή χρήση κάποιου software. Δεν ξέρω πόσοι παρακολουθείτε τον Geohot στο Twitter ή γενικά διαβάζετε για τις κινήσεις του. Κάτι είχε πει ότι θα έβγαζε, κάτι είπε για κάτι μπαλόνια μετά μέχρι που τελευταία ρώτησε πόσα θα πλήρωνε κάποιος για να αγοράσει ένα μικρό usb dongle που θα συνδεόταν στο iPhone και θα το βοηθούσε να boot-άρει. Αυτό αν μη τι άλλο σημαίνει ότι παραδέχεται ότι χρειάζεται hardware για να μπορέσει να ξεκινήσει η συσκευή. Αλλά η κατασκευή και η διάθεση ενός τέτοιου εργαλείου μάλλον θα ήταν παράνομη. Αυτό πιστεύω ότι είναι το ενδεχόμενο. Υπάρχει και ένα άλλο, λιγότερο πιθανό, το οποίο λέει ότι η λύση όπως λες έχει βρεθεί και απλά περιμένουν την έκδοση 4.0 για να την ανακοινώσουν ώστε να μην κλείσει την τρύπα η apple. Ή ότι έστω ψάχνουν να βρουν άλλο exploit. Θα δούμε... Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 συντομα θα εχουμε στα χερια μας την O.S 4.0 οποτε και να βγαλει για την 3.1.2 πιστευω θα ειναι αχρηστο... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 συντομα θα εχουμε στα χερια μας την O.S 4.0 οποτε και να βγαλει για την 3.1.2 πιστευω θα ειναι αχρηστο... :/ Εκεί εστιάζω και εγώ την όλη καθυστέρηση... Ίδωμεν... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Ε καλά είναι τότε. Το κινητό ανοίγεται εδώ δηλαδή για ότι χρειαστεί ? Απο πότε έχουμε εξιδικευμένους σε Iphone service ? ;) Τέπα. αντε να βγει η 4.0 να δούμε τι καινούριο θα χουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Κάποιος ξέρου να μου απαντήσει στην ερώτηση που έκανα?? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Κάποιος ξέρου να μου απαντήσει στην ερώτηση που έκανα?? Όταν λες να επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις στο iPhone, εννοείς Restore as new, ε; Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkF Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Έχω κάνει jb το κινητό μου, είχα κάνει restore αλλά έκανα και format πριν λίγες μέρες το pc μου. Τώρα μπορώ να επαναφέρω τις αρχικές ρυθμίσεις στο iphone ?? Βεβαια δεν εχουν σχεση αυτα τα δυο Παράθεση Κινητό Τηλέφωνο το Τερματικό του Μέλλοντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Εχουμε καμια επισημη ενημερωση για το τι θα προσφερει η 4.0 εκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Εχουμε καμια επισημη ενημερωση για το τι θα προσφερει η 4.0 εκδοση? Σε 4 μέρες θεωρητικά θα ξέρουμε. Το μόνο που μπορείς να ακούσεις τώρα είναι φήμες να οργιάζουν. Και οι φήμες, τουλάχιστον μέχρι τώρα, και για την Apple, έχουν πέσει πολύ έξω. Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts