Jump to content

Samsung S5230 Tocco Lite / Star

chris7_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοεις "μου την πεταγε"; Εμπαινε και εβγαινε δηλαδη; Πιεσε τη λιγο παραπανω μεχρι να εφαρμοσει σωστα. Δεν πιστευω να χαλασε κατι...

• Απαντήσεις 593
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μήπως ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω για το Samsung S5230W (αλλιώς Samsung Star WiFi) ?

Λέει είναι εκδοχή του Star με Wifi και από ότι βλέπω στην Ινδία και στις ΗΠΑ θα το πουλάνε περίπου γύρω στα 170 ευρώ σύμφωνα με τις ισοτιμίες.

http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung/Samsung-S5230W-Star-WiFi.shtml

http://news.softpedia.com/news/Samsung-S5230W-Star-WiFi-Officially-Unveiled-121499.shtml

Μήπως έχετε ακούσει πότε θα έρθει Ελλάδα??? Δεν βρήκα κάτι σχετικό στο Διαδίκτυο.

Ευχαριστώ...

Κανένας???

Παιδιά χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια αν ξέρει κανείς.

Μόλις σήμερα αγόρασα το κινητό και αν και το πήρα απο εδώ ήταν απο γερμανία όπως μου είπανε και δεν έχει ελληνικά μέσα. Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν γίνεται να περάσω κάποιο ελληνικό firmware στο κινητό;

Δεν πειραζει τελικά βρήκα την λύση :cool:

Eeeeeeeeeeasy! :D Όλα γίνονται! Εδώ του πέρασα σχεδόν HD (αλλά κόλλησε χεχεχεχε!) Λοιπόν, οι μορφές video μπορεί να είναι MPEG4/H.263/H.264/WMV στα 15fps (το έχω δοκιμάσει μέχρι και 25) και κωδικοποιήσεις ήχου βίντεο MP3, AAC+, eAAC+, WMA, WAV, AMR, MIDI.

240 x 400 resolution.

Βάλε για βίντεο mp4 με H.264/avc και για ήχο aac lc

Κατέβασε τον καλύτερο μετατροπέα απο εδώ:

Super Converter: http://www.filehippo.com/download_super/

Οποιος Αγιος ανθρωπος καταφερε να περασει βιντεο με αυτο το προγραμμα που να παιζει ας πει μια προς μια τις επιλογες γιατι εχω πελαγωσει και ακομα ακρη δεν βρηκα! Ευχαριστω...

Φίλε μου Conception δεν χρειάζεται κανένα προγραμμα για να κανει μετατροπή του video.Τα κάνει μόνο του το PC studio Samsung μόνο του,από avi στην μορφή που χρειάζεται για να παίξει και μετά το κάνει αντιγραφή στο τηλέφωνο.Το έκανα εγώ σήμερα(σε ενημερώνει οταν πας να περάσεις το αρχείο στην συσκευή οτι χρειάζεται μετατροπή και αν πατησεις ok τα κανει όλα μόνο του,τροποποίηση και αντιγραφή)

Αν μου εβλεπε το κινητο στο pc suite θα ηταν ακομα καλυτερα!:mad: Δεν θελει να του περασω βιντεο λεμε..:p

Μάλλον εκανες setup το Pc suite που συνοδευε την συσκευή(αυτό που ήταν στο cd της συσκευασίας)..!!!Και γω το δοκίμασα αυτό και δεν αναγνώριζε την συσκευή!!Πήγαινε στο site της Samsung και κατέβασε το τελευταίο!!Εγώ με αυτό δουλεύω και το αναγνωρίζει μια χαρά!!!Είχε αναφερθεί και στην 3η σελιδα απο τον Lazarosamsung το ακριβες site!!!

Τελικα τα καταφερα με το pc suite. Αμην! Βεβαια τα βιντεο μετατρεπονται μονο μεχρι 320x240 αλλα δεν πειραζει.. αρκετα παιδευτηκα για ν'ασχοληθω αλλο!:D

Πε παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το firmware ολο ακουω οτι εχει ωγει και ολο δεν το βρισκω!!!

Firmware έχει βγεί αλλά για να το κατεβάσεις θέλει €....Κάνα 15άρι αν θυμάμαι καλά.... η τελευταία έκδοση είναι η s5230maie2 και μπορείς να την βρείς στο http://www.share4gsm.com για να δείτε την έκδοση του firmware σας πατάτε *#1234#.

Δεν ειμαστε καλα που θα πληρωσουμε κιολας. Αυτο πρεπει να το παρεχει η εταιρια δωρεαν! Τι κολπα ειναι αυτα τωρα; Και πες οτι δινουμε τα 15 ευρω, τι παραπανω προσφερει το νεο firmware που να τα δικαιολογει καπως;

Καλησπερα παιδια!

Εχω ενα S5230 και αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος τροπος να προσθεσει κανεις ενα επιπλεον πεδιο στα μενου του τηλ καταλογου (επαφες). Πιο συγκεκριμενα θελω να εχω ενα πεδιο "ονομαστικη εορτη". Το πεδιο "γεννεθλια" δεν αρκει για τα ελληνικα δεδομενα!

Για να γινω ακομα πιο απαιτητικος θα ηθελα αυτο το πεδιο να το διαβαζει και το widget που διαβαζει κα υπενθυμιζει τα γεννεθλια!

Μαλλον ζηταω πολλα, αλλα μηπως υπαρχει καποια λυση? Ενας καλος τροπος θα μπορουσε να ειναι απλα να διπλασιασει κανεις το πεδιο "γεννεθλια", αλλα πως γινεται αυτο?

ΥΓ Μενω στο εξωτερικο, εχω κινητο με ξενα μενου, οι ονομασιες εντος εισαγωγικων ειναι ΠΕΡΙΠΟΥ οι ελληνικες μεταφρασεις των μενου!

Ευχαριστω!

Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Πριν 2 μέρες εγκατέστησα ένα κάρο παιχνίδια στο δικό μου s5230 και από τότε όταν προσπαθώ να μπω στον αντίστοιχο φάκελο (Παιχνίδια και άλλα) το κινητό κολλάει και κάνει επανεκκίνηση. Δυστυχώς δε μπορώ να μπω καθόλου ούτε για να τα διαγράψω. Καμιά ιδέα;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά μόλις είδα ότι το κινητό μου έχει το συγκεκριμένο καινούριο firmware.

Μάλλον θα το είχε απ'το εργοστάσιο...

Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει, αλλά τα 3 διαφανή κουμπάκια στο touchdesktop, μικραίνουν λίγο όταν πατάμε στο menu. Δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά χάνει λίγο σε αισθητικότητα. Συμβαίνει και σ'άλλους;

Τον ήχο στα μηνύματα πως τον αλλάζουμε;

Καλησπέρα!!Πήρα σήμερα το κινητό αλλά θα το έχω δευτέρα-τρίτη...Ηθέλα να ρωτήσω αν έχει φλας η κάμερα του και η ποιότητα του ήχου ακούγοντας mp3 είναι καλή?Α!!!Και αν κάποιος από σας ξέρει αν είναι καλύτερο το ΝΟΚΙΑ 5530?

Οταν το τηλεφωνο βρισκεται σε κατασταση αναμονης και ειναι μαυρη η οθονη βγαζει καποιο σημαδακι αν εχουμε μηνυμα ή αναπαντητη οπως στα nokia;Η πρεπει να πατησουμε καπου για να "αναψει" η οθονη και να το δουμε;

Το nokia ειναι μουσικο κινητο αρα λογικα θα εχει καλυτερη αποδοση σε αυτο τον τομεα. Και το σταρακι παντως μια χαρα τα καταφερνει, εχει δυνατο ηχειακι και αν επαιρνε αλλα ακουστικα εκτος απο τα δικα του θα ηταν τελειο! Δυστυχως δεν εχει φλας και γενικα δεν ενδυκνειται για βραδυνες ληψεις. Επισης δεν εμφανιζει τιποτα στην κατασταση αναμονης και πρεπει να πατηθει καποιο πληκτρο. Αυτα.

Επισης δεν εμφανιζει τιποτα στην κατασταση αναμονης και πρεπει να πατηθει καποιο πληκτρο.

Ποτε επιτελους θα το φτιαξουν αυτο;Ειναι πολυ βολικο να φαινεται αν εχεις κατι στην οθονη αναμονης χωρις να πατας συνεχεια καποιο κουμπι..:mad:

Σε καταλαβαινω φιλε, κι εμενα με βολευει. Σε καποια αλλα μοντελα εχουν μια ηχητικη ειδοποιηση. Εδω προφανως το κανουν για εξοικονομηση ενεργειας, αλλα στο συγκεκριμενο κινητο που η μπαταρια ειναι "σκυλι" θα μπορουσε να υπαρχει καποια ενδειξη. Τεσπα, τουλαχιστον ακουγεται καλα το ηχειο και πρεπει να εχει πολυ θορυβο για να χασεις καποια κληση/μηνυμα. Ευτυχως!

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ αυτό το κινητό, αλλά με προβληματίζει το ότι είναι samsung, γιατί είχα πάντα nokia! Είναι εύκολο το μενού? Σαν κινητό είναι εύχρηστο δηλαδή? Μην το πάρω και ξενερώσω μετά φοβάμαι...Θα πάω την Δευτέρα να το δω. Α! Και κάτι ακόμα...Είναι αποκλειστικότητα του Γερμανού όπως είδα?

Καλησπέρα! Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ αυτό το κινητό, αλλά με προβληματίζει το ότι είναι samsung, γιατί είχα πάντα nokia!α) Είναι εύκολο το μενού? β)Σαν κινητό είναι εύχρηστο δηλαδή? Μην το πάρω και ξενερώσω μετά φοβάμαι...Θα πάω την Δευτέρα να το δω. Α! Και κάτι ακόμα...γ)Είναι αποκλειστικότητα του Γερμανού όπως είδα?

α)To menu είναι πολύ εύκολο. β)Είναι εύχρηστο και η οθόνη αρκετά καλή. γ)Νομίζω δεν είναι.

Αν θες ΝΟΚΙΑ πάρε το 5230.

Thanks για την απαντηση.. Από ότι είδα, το νοκια που λες δεν έχει βγει ακόμα, και δεν νομίζω να κάνει 150Ε όπως λέει! Θα ρωτήσω έναν θείο μου που εχει κατάστημα νοκια! Απλά είπα να πάρω το samsung γτ ήθελα ένα touch screen φτηνό! Ένα απλό κινητό δηλ με touch screen...

Thanks για την απαντηση.. Από ότι είδα, το νοκια που λες δεν έχει βγει ακόμα, και δεν νομίζω να κάνει 150Ε όπως λέει! Θα ρωτήσω έναν θείο μου που εχει κατάστημα νοκια! Απλά είπα να πάρω το samsung γτ ήθελα ένα touch screen φτηνό! Ένα απλό κινητό δηλ με touch screen...

250 κάνει από Multirama. Αν ο θείος σου έχει κατάστημα ΝΟΚΙΑ θα σου έρθει πιο φθηνά.:p

Αν ενδιαφέρεσε ας συνεχίσουμε εδώ.

Παιδιά καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλετε ώστε να υπάρχει σωστή ενημέρωση πάνω σε θέματα κινητών.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Forum και πριν γράψω διάβασα προσεκτικά όλα τα προαναφερθέντα που τα βρίσκω αξιόλογα σχετικά με το s5230, επειδή αυτά που προσφέρει με καλύβουν απόλυτα ένα μόνο δεν γνωρίζω αν έχει την δυνατότητα να ανοίγει αρχεία του word & excel, αν γνωρίζει κάποιος και μπορει ας απαντήσει.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

• The title was changed to Samsung S5230 Tocco Lite / Star