Jump to content

PETRAKEM10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by PETRAKEM10

  1. Αγόρασε ο γιός μου τζαμάκι με για το ίδιο πρόβλημα από το E BAY με κόστος 10,50 euro μαζί με μεταφορικά..Μπορείς να το ψάξεις με την ονομασία screen glass replacement i9300. Υπάρχει λίνκ βήμα βήμα για τη σχετική επισκευή http://www.youtube.com/results?search_query=i9300+screen+glass+replacement&oq=i9300+screen+glass+replacement&gs_l=youtube.3...9354.31930.0.32360.57.48.8.0.0.0.284.6089.7j37j2.46.0...0.0...1ac.1.11.youtube.AE_juzPjhCc δες το κι αν νομίζεις ότι μπορείς να το καταφάρεις κάντο μόνος σου όπως ο γιός μου, καλή επιτυχία.
  2. Τους έχω από την αρχή που το πήρα, δουλεύουν απροβλημάτιστα.
  3. Φίλε αν μπορείς πες μας τον τρόπο για το GSM
  4. Εμένα παιδιά ουδεμία γρατζουνιά έχει από τον Απρίλιο που το πήρα είναι όπως το αγόρασα κι έχει πέσει 4-5 φορές οι 2 με την οθόνη.
  5. Εμένα μου έβγαλε κι έκανε αμέσως αναβάθμιση χωρίς πρόβλημα.
  6. Καλημέρα tolis29 μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης; Αν ναι ποιο;
  7. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Επίσης τώρα τελευταία που είχα για δύο μήνες το Sygic GPS navigation νομίζω ότι καλύτερο δεν υπήρξε σε λειτουργικότητα και σε αποτύπωση χαρτών ειδικά στο επαρχιακό δίκτυο, αλλά αυτά στο Android. Nομίζω υπάρχει και στο Bada πληρωτέο..
  8. Τελικά το root 66 που το έχει το wave 3 και δεν το βρίσκω εγώ; Τι φταίει εφόσον το λειτουργικό είναι το ίδιο;
  9. Δεν άλλαξε κάτι με τους χαρακτήρες των μηνυμάτων τελικά ως προς τον όγκο με την αναβάθμιση. α) Έψαξα για πολυτονικές γραμματοσειρές αλλά δεν βρήκα κάτι, μήπως γνωρίζει κάποιος; β) Για να πλοηγηθούμε τι καλύτερο πρόγραμμα υπάρχει για την ώρα και ποιοι χάρτες; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  10. Προς τον φίλο ipred, Με την αναβάθμιση που έκανε μήπως σου εμφανίζει "αλφάβητο GSM" στις ρυθμίσεις των sms ? δεν το έχω προσέξει γιατί το φορτίζω θα σου απαντήσω αύριο μόλις το δω.
  11. Σας παραθέτω ένα πολύ χρήσιμο σύνδεσμο σχετικό με τις μπαταρίες των κινητών κι όχι μόνο. http://www.microplanet.gr/tutorials/batteries
  12. Παιδιά καλησπέρα, σήμερα το πήρα και μου ζήτησε αναβάθμιση μόλις το σύνδεσα και τώρα έχει την 2.058600χχκκ7, δεν πρόσεξα τι είχε πριν, όσο για την αυξανόμενη ένταση ισχύει για όλους. Κατά τ' άλλα άψογο σε όλα το συγκρίνω με του γιου μου το galaxy s II και αν εξαιρέσουμε την ανάλυση της κάμερας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα μάλλον υπερτερεί σε κάποια σημεία.
  13. Καλησπέρα παιδιά, διάβασα με πολλή προσοχή όλα τα μηνύματα απ' την πρώτη σελίδα και είδα πόσο πολύ βοήθεια παρέχουν κάποιοι και θέλω να τους ευχαριστήσω. Κι εγώ το παρήγγειλα από την Άρτα και θα το πάρω αύριο, μου εξήγησαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το product code είναι ρυθμισμένο σε PHE, ας δούμε λοιπόν πόσο συνεργάσιμοι είναι γιατί πούλησαν και αρύθμιστα κάποια κομμάτια. Και πάλι ευχαριστώ για την εμπειρία και τη βοήθεια που παρέχεται.
  14. PETRAKEM10

    ZTE Skate

    Δεν το έχω προσέξει αυτό αλλά ποτέ δεν μου έχει χάσει το σήμα.
  15. PETRAKEM10

    ZTE Skate

    Παιδιά καλημέρα, καλό μήνα, αγόρασα το συγκεκριμένο τηλ. μεταχειρισμένο ενός μηνός αγορά και είναι καινούργιο, φοράει την CM7 και είναι τέλειο, για πλοήγηση το sygic είναι ότι καλύτερο έχω δει σαν πρόγραμμα με Ελληνικούς χάρτες, επίσης κανένα πρόβλημα με όσα αναφέρονται σε προηγούμενες σελίδες του φόρουμ.
  16. Kαλώδιο usb, φοστιστή, cd και φυσικά την μπαταρία που είναι όλα τα λεφτά.
  17. Μενού - ρυθμίσεις - οθόνη & φωτισμός - τύπος γρμματοσειράς.
  18. Εγώ προσωπικά δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αλλά και με τίποτα άλλο στο τηλέφωνο, δουλεύει άψογα.
  19. Αγαπητοί φίλοι έχω να σας προτείνω ένα site το http://www.getjar.com το οποίο παρέχει αρκετό υλικό για το κινητό μας και τα περισσότερα δουλεύουν, απλό κατέβασμα κι μεταφορά στη μνήμη του κινητού μας, λέει ότι δεν είναι έγκυρα, απλά το παραβλέπουμε και κάνουμε εγκατάσταση, επίσης ένα πολύ καλό πρόγραμμα ελλhνικό εορτολόγιο που δουλεύει τέλεια στο http://eortologio.wordpress.com/, καλή δουλειά κι αν κάποιος βρει κάτι ας το δημοσιεύσει.
  20. H ράβδος δεν δουλεύει αλλά πας με τα βελάκια στο αριστερό μέρος, το ποια σειρά θα έχουν τα widgets στη μπάρα θα το κάνεις εσύ ρίχνοντάς τα στην επιφάνεια και μετά θα τα ξαναβάλεις στη μπάρα με τη σειρά που θες, ή απενεργοποιώντας όποια δεν θες,τώρα για την επιλογή στο ευρετήριο να μπουν πρώτα τα ονόματα και μετά τα επίθετα νομίζω ότι γίνεται από την επεξεργασία των επαφών του Outlook εγώ απ' εκεί το έκανα και μετά τις πέρασα στο κινητό, για την μη φόρτιση με τη usb δεν γνωρίζω.
  21. Παιδιά καλησπέρα μήπως κάποιος έχει βάλει χάρτες στο κινητό του; Ευχαριστώ.
  22. Εγώ παιδιά το πρόβλημα με τις γρατζουνιές το έλυσα με 3 μικρά αυτοκόλλητα τα οποία τα τοποθέτησα στο πίσω μέρος με πάχος μόλις 3mm.
  23. Αγαπητοί κάτοχοι του star θα ήθελα να σας πω εάν δεν το γνωρίζετε ότι τα 3 μικρά τετραγωνάκια στο κάτω μέρος της οθόνης μας δηλώνουν ανάλογα με το ποιό είναι αναμένο εκ των τριών σε ποιό τμήμα του φόντου της ταπετσαρίας είμαστε, επειδή οι εικόνες που χρησιμοποιούνται για φόντο είναι σε 3 επίπεδα, δηλ. δεξιά, κέντρο ή αριστερά. Επίσης μπορείτε να σύρετε την επιφάνεια εργασίας προς δεξιά ή αριστερά.
  24. Αγαπητά μέλη της παρέας γειά σας, θα μου επιτρέψετε να πω ότι κανένα αρνητικό στοιχείο δεν βρίσκω στο συγκεκριμένο τηλέφωνο είμαι πολύ ικανοποιημένος με το star για τα πάντα. Σ' ευχαριστώ πολύ, είναι πολύ καλά.
×
×
  • Create New...