Jump to content

spalia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spalia

  1. Βρήκα αυτές: http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Pro-32GB-Micro-SD-Card-UHS-1-Class10-Micro-SD-HC-Class-10-Retail-Pack-/191153043797?pt=UK_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item2c819bf955 http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-Pro-64GB-Micro-SD-Card-UHS-1-Class10-Micro-SD-HC-Class-10-Retail-Pack-/191153049323?pt=UK_Photography_MemoryCardReaders_RL&hash=item2c819c0eeb Τι λέτε??
  2. Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω μια κάρτα μνήμης για το s4. Κατά προτίμηση 32gb και να είναι αρκετά γρήγορη! Έχει κανείς να προτείνει κάποια από ebay που να είναι σίγουρα γνήσια?
  3. Τα είχα φτιάξει με τη σειρά που ήθελα αλλα δεν ήξερα οτι μετά απο κάθε update ανακατεύονται :p Thanks!
  4. Άλλαξαν θέσεις τα εικονίδια! Αλλού οι ρυθμίσεις, αλλού το facebook, το messenger, το viber, κλπ. Ανακατεύτηκαν...
  5. Καλησπέρα, έβαλα την 4.4 μέσω kies και τώρα τα εικονίδια είναι άνω κάτω. Δηλαδή καμία σχέση με το πως τα είχα στην 4.3. Έγινε και σε εσάς?
  6. Καλησπέρα! Σήμερα είχα την ατυχία να μου πέσει το s4. Πάλι καλά δεν έπαθε τίποτα σημαντικό μόνο κάτι σημάδια (βαθουλώματα) στις γωνίες στο ασημί πλαστικό. Υπάρχει περίπτωση να αλλάζει το πλαστικό?? Ευχαριστώ!
  7. Πήρα κ εγώ εχθές από birdphone στα 544,90 λευκό, γερμανικό!! Όλα κομπλέ μέχρι στιγμής! Έκανε και τα updates μόλις το άνοιξα, οκ
  8. Μου βγάζει περισσότερη εμπιστοσύνη το birdphone γι' αυτό... Βέβαια άμα μέχρι την Πέμπτη δεν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο θα πάρω το ελληνικό από kaizershop 560 πήγε τώρα στο kaizershop... Παίζουν μου φαίνεται... χαχαχα
  9. Καλησπέρα, ήμουν έτοιμος να αγοράσω το s4 από birdphone σήμερα μέχρι που διάβασα τα τελευταία 4 posts. Πήρα τηλέφωνο στο birdphone και μου είπαν εφόσον δεν γράφει στον τίτλο galaxy S4 GR είναι ευρωπαϊκής εισαγωγής και όχι ελληνικό. Εσύ giorgostap πήρες αυτό: http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9505-Galaxy-S4-LTE-16GB-White-Frost.aspx και σε πήραν και σου είπαν ότι είναι ελληνικό?? Μάλλον θα περιμένω 2-3 μέρες μήπως βάλει και το birdphone ελληνικό στην ίδια τιμή με το kaizershop.
  10. Ακριβώς μπαίνει και την πετάει έξω με δύναμη. Λέω να το πάω στον Γερμανό να το δουν.
  11. Πήρα προχθές το s5230, έβαλα την κάρτα μνήμης, όλα μια χαρά μεχρι σήμερα το πρωί. Την έβγαλα και μετά την έβαζα και μου την πέταγε. (σωστά την έβαζα) :S
  12. Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να εγκαταστήσω το WeTravel στο Samsung U600 μου. Περναω τα αρχεία στην καρτα μνήμης κλπ, πατάω τον κωδικό για να ενεργοποιηθεί το java αλλά όταν πάω να τρέξω το .jad αρχέιο μου βγάζει "Μη υποστηριζόμενο αρχείο" Μήπως έχει κανένας κάποια λύση? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...