droulis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 κατ'εμε ποιο αξιοπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efIdemis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Πιθανως η ερωτηση μου δεν απευθυνεται 100% στο καταλληλο τοπικ αλλα διαβαζοντας μερικα απο αυτα θεωρησα οτι εδω εχω περισσοτερες πιθανοτητες για μια καλη απαντηση. Λογω αναγκης πρεπει να παρω κινητο με δυο καρτες. Το θελω οπωσδηποτε 3g για βιντεοκληση για να βλεπω συνεχεια τα παιδια μου (χαζομπαμπας γαρ). Μου χρειαζεται το GPS αν και ειχα παλαιοτερα το σαμσουνγκ ι560 και με παιδεψε κομματακι (μεχρι που μου το εκλεψαν και ησυχασα). Θα ηθελα να ειναι ευχρηστο χωρις μπλεξιματα με συνεχη κατεβασματα χαρτων απο ιντερνετ. Θα ηθελα και wifi και καλουτσικη καμερα- βιντεο και οπωσδηποτε T9 σαν των nokia (του ερικσον ειναι αβολο για μενα). Ψαχνοντας στα κινεζικα μοντελα ακουσα - διαβασα για υψηλους δεικτες ακτινοβολιας και συχνα προβληματα αξιοπιστιας. Θα προτιμουσα να το παρω απο Ελληνα αντιπροσωπο ωστε να ειμαι πιο ασφαλης σε θεματα εγγυησης. Σημειωστε δε, οτι δεν ειμαι και γνωστης της τεχνολογιας οπως οι περισσοτεροι απο εσας και θα ηθελα ντε φακτο να ειναι ολα τα μενου στα ελληνικα και οσο πιο απλα χωρις να ψαχνω να μου βαζουν εφαρμογες. Και εκτιμησα πολυ την υπαρξη τηλεοπτικου δεκτη με δυνατοτητα εγγραφης και ραδιο με εσωτερικη κεραια που εχουν τα κινεζικα. Θα εκτιμουσα λοιπον να μου πει καποιος υπομονετικος γνωστης απο εσας καποιο μοντελο και καποιο ελληνικο σαιτ πωλησεων (ξερω μονο το wind.gr). Το να γλυτωσω 10-20 ευρω δεν ειναι προτεραιοτητα μου, μια και ηδη διαπιστωσα οτι ειναι απειρως φθηνοτερα τα κινεζικα απο τα επωνυμα. Σας ευχαριστω προκαταβολικα(μην ξεχασετε την απαντηση περι ακτινοβολιας). Υ.Γ. καφε δεν θελω να φτιαχνει. α ξεχασα θα προτιμουσα η οθονη να ειναι η νεου τυπου που δεν απαιτει γραφιδα αν και εφοσον ειναι αξιοπιστη και οχι της κυριακης χαρα και της δευτερας λυπη Edited May 9, 2010 by Petros the Great Συνένωση μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την "τροποποίηση". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 θα σου απαντησω σε μια απο τις ερωτησεις σου. κανενα κινεζικο δεν ειναι 3g, οποτε οι υπολοιπες ερωτησεις ας να μεινουν αναπαντητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 εγω εχω παρει το blackberry 8900 πολυ καλο . μονο δεν γραφει ελληνικα το πληκτρολογιο. Σκευτομαι και εγώ να πάρω μια replica 8900 μονο που αυτή ισχυρίζεται ότι εχει Ελληνική γώσσα.. (υποθέτω μενού και πληκτρολογιση στα ελληνικά_ Εσύ τετοιο εχεις; ή ενα αλλο παρόμοιο που βλέπω που δεν εχει ελληνικά ουτε wifi (και άλλο ενα με wifi αλλά χωρίς ελληνικά). Τελος πάντων διαφώτισε μας αν α) εχεις ελληνικό μενου ή δεν εχεις β) αν εχεις Ελληνικό μενού αν μπορείς ή όχι να γράψεις Ελληνικά Φοβάμαι ότι έχουν ελληνικό μενού αλλά δεν γράφουν ελληνιkα (πχ στο sms, ή στο Internet) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maidenas Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Αλήθεια, όλα αυτά τα κινέζικα έχουν πρόβλημα στα ελληνικά? Εκτός δηλ. του μενού, που στα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχει πλήρης υποστήριξη, υπάρχει πρόβλημα στην εγγραφή sms (όριο λέξεων, ελληνικοί χαρακτήρες κτλ.) και στην πλοήγηση στο internet? επίσης (δυστυχώς δεν είμαι και πολύ γνώστης του θέματος για να ξέρω τι κάνουν άλλα κινητά) υπάρχει πρόβλημα με την φόρτωση σελίδων που περιέχουν flash κτλ.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 μεχρι 70 χαρακτηρες μπορειςνα γραψεις ανα μυνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maidenas Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Σελίδες με flash όπως youtube παίζουν??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Σελίδες με flash όπως youtube παίζουν??? youtube με την εφαρμογη bolt μπορεις να δεις μια χαρα.εγω με το Κ599 εβλεπα,αλλα η αναλυση δεν ηταν οτι και το καλυτερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efIdemis Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 θα σου απαντησω σε μια απο τις ερωτησεις σου. κανενα κινεζικο δεν ειναι 3g, οποτε οι υπολοιπες ερωτησεις ας να μεινουν αναπαντητες Αυτα που λενε οτι εχουν 2 καμερες http://www.plus3.gr/product_info.php?products_id=137 δεν ειναι για βιντεοκληση η δευτερη καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 ΟΧΙ ΔΕΝ ειναι για βιντεοκλιση. Η δευτερη καμερα ειναι εφε. Πολλές φορές δεν δουλευει κιολας. Τις περισσότερες δουλευει και το μονο που κανει έιναι για αυτοφωτογράφιση. Υπάρχει ώστε ο κλώνος, να δείχνει πιο ρεαλιστικός. ΟΛΑ τα 2 sim κινέζικα κινητά είναι 2G και επίσεις δεν δέχονται 3G sim καρτες (δεν ήξερα ότι υπήρχαν τετοιες αλλά έτσι λενε). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 youtube με την εφαρμογη bolt μπορεις να δεις μια χαρα.εγω με το Κ599 εβλεπα,αλλα η αναλυση δεν ηταν οτι και το καλυτερο. πως βλεπεις βιντεο?θελει καποια ρυθμιση?το εχει ενας φιλος μου το κ599 και φαγωθηκε να δει βιντεο.του κατεβασα το bolt αλλα δεν εβγαλε ακρη.θα με υποχρεωνες αν μου απαντουσες και επισης με ποιο επωνυμο κινητο ειναι συμβατο για java παιχνιδια?προκαταβολικα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 Υπάρχει θέμα για το k599 που εκεί μπορείς να βρεις απαντήσεις για τα περισσότερα. Δοκίμασε από τον video player του κινητού να ρυθμίσεις να συνδέεται μέσω wi-fi και έπειτα από τον browser του κινητού ή κι από τον opera mini μπες στο youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 εχετε υποψη σας κινεζικο κινητο με αλφαριθμητικο πληκτρολογιο αφης σαν αυτο του LG KP500 cookie? http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/lg-kp500-cookie/sshots/gsmarena_017.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandragor Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 θελω ενα κινητο με 2sim ταυτοχρονα και led flash στην καμερα του,. ειμαι μεταξυ του samsung b7220 (αλλα δε με ενθουσιαζει το touchscreen) και του jaga v78c ειναι τα πιο φτηνα με αυτα τα χαρακτηριστηκα. με τα jaga ειμαι λιγο επιφυλακτικος και θελω καμια γνωμη γι αυτο το μοντελο . αμα το παραγγειλω απο ebay ισχυει η εγγυηση στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 αν βρεις jaga στο ιντερνετ τοτε ειναι ελληνικο μιας και ειναι ελληνικη εταιρεια,που βαζει σε κινεζικα κινητα το ονομα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Κανένα νέο από κινητά με dvb-t mpeg4 παίδες; Θέλω οπωσδήποτε κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Κανένα νέο από κινητά με dvb-t mpeg4 παίδες; Θέλω οπωσδήποτε κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ Οσα θες.. ;) Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Με mpeg4? Ποιό από αυτά είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Κανένα.Μην λέτε οτι ναι Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 keysmith, μην κλείνεις πονηρά το μάτι. Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν τέτοιες συσκευές; Γράψε ένα λινκ να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Με mpeg4? Ποιό από αυτά είναι? Πολύ μασημένη τροφή θέλεις.. :) εγώ ένα απλό SEARCH εκανα να σου δείξω ποσο απλό ειναι... Δεν εχω ιδέα πραγματικά πιο παίζει mpeg4, θέλει λιγο ψάξιμο που ειδα δεν ειναι τοσο αυτονόητο όπως σωστά ρωτάς. :O Κανένα.Μην λέτε οτι ναι δεν ειμαι σιγουρος ότι ειναι αδύνατο. τα πιο πολλά παίζουν mp4 (σε video το mp4 ειναι mpeg4) ίσως να παίζουν και σε TV, αν και κανένα από το search δεν το διευκρινίζει.. αλλά για να δεις ότι γίνεται να ΕΝΑ :cool: (αλλά δεν ειναι dual sim) ...DVB-T TV receiver με MPEG4... Edited May 18, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Κανένα από αυτά που δίνεις δεν έχει ψηφιακό δέκτη mpeg4.Όλα αυτά είναι mpeg2 και μπορείς να δεις μόνο τα ψηφιακά της ΕΡΤ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Μπορεί να εχεις δίκαιο (και μαλλον εχεις), αλλά αυτό λέει οτι εχει mpeg4.. Θεμα χρόνου ειναι να βγουν αν δεν υπάρχουν. Η τεχνολογία προχωράει. Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Οθόνη: 2.0 TFT. Ψηφιακός τηλεοπτικός δέκτης DVB-T. Πλήκτρα ελέγχου τηλεοπτικού δέκτη. Υποστήριξη HSDPA για ταχύτητες μέχρι 384kbps για Upload και HSDPA, 7.2 Mbps για Download, hands-Free, HSCSD, freeBrowser WAP 2.0/xHTML, HTML, DVB-T TV receiver με MPEG4, Mobile XD engine, Java MIDP 2.0, MP3/MMf/WAV/eAAC+/WMA/SMAF/i-Melody player, MPEG-4/3gp player, T9, Organiser. Edited May 18, 2010 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Και αυτό mpeg2 είναι,βλακείες του καταστήματος είναι αυτά.Με ένα απλό google search για το συγκεκριμένο μοντέλο θα βρεις και ελληνικό βίντεο που βλέπει τα ψηφιακά της ΕΡΤ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Σας παραθετω δυο βιντεο http://www.e-mobilo.com/zogo_v808.html πολυ καλο με δεκτη τηλεορασης ασυρματο δικτυο και διπλη σιμ http://www.e-mobilo.com/star_g1.html επισης καλο βεβαια το πλαστικο καπακι δεν δειχνει τοσο ποιοτικο αλλα οθονη,λειτουργιες ,ηχειο ειναι σουπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts