manwlis77 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 το κινητο χωρις να το εχω παρει εχω την εντυπωση οτι ειναι ακριβως το ιδιο με το κ599 αλλα σε αλλο σουλουπι. ετσι δεν ειναι Σταυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 εντελώς ίδιο Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastnickride Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 καλησπέρα σε όλους! εγώ έχω αποκτήσει εδώ και 2 βδομάδες το odyssey --> http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/odyssey-wifi-quadband-dualsim-cellphone-w-3-inch-touchscreen/ αλλά έχω 2 προβλήματα! Το πρώτο είναι οτι ούτε ακούω καλά τον συνομιλητή μου στις κλήσεις, ούτε με ακούει αυτός! Με απλά λόγια και οι 2 πρέπει να ιλάμε σχετικά δυνατα για να συννενοηθούμε! Το δεύτερο είναι οτι όταν βγάζω φωτο στη μεγάλη ανάλυση ι συσκευή κολλάει κ κάνει επανεκίνηση! Αν κάποιος έχει το συγκεκριμένο κινητό ας επικοινωνήσει μαζί μου!! Κατά τ' άλλα το κινητό είναι αρκετά καλο! Εύκολο στη χρήση όσον ανφορα τις 2 κάρτες που χρησιμοποιει συγχρονως, πολύ καλή ποιότητα της εικονας της τηλεόρασης (απλά τρώει πολύ μπαταρία, λογικό..), γρήγορο wi-fi κτλ... φίλε μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση(χωρίς να είμαι σίγουρος).....το πρόβλημα σου είναι τώρα να το στείλεις πίσω!!! εγώ θα πάω να το πάρω αύριο το πρωί!!! εκεί το είδα απο ένα παλικάρι(μου έκανε επίδειξη), έβγαζε κανονικά φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και λειτουργουσε μια χαρά!!! δεν πηρα κάποιον τηλ για να το ελέγξω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2009 προφανως το τηλεφωνο ειναι ελλατωματικο ............... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnidis_46 Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 φίλε μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση(χωρίς να είμαι σίγουρος).....το πρόβλημα σου είναι τώρα να το στείλεις πίσω!!! εγώ θα πάω να το πάρω αύριο το πρωί!!! εκεί το είδα απο ένα παλικάρι(μου έκανε επίδειξη), έβγαζε κανονικά φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και λειτουργουσε μια χαρά!!! δεν πηρα κάποιον τηλ για να το ελέγξω!!! Περιμένω εντυπώσεις φίλε μου! Επειδή άκουσα και για άλλο κινέζικο οτι έχει το ίδιο πρόβλημα (δεν τον ακουν) φοβάμαι μην είναι έτσι το κινητό και δεν εχει κάποιο πρόβλημα.. Οπότε 100Ε το κινητο με μεταφορικά και άλλα 40Ε να το στείλω πίσω, πάμε στα 140! Αν φτιαχτεί καλώς, αν όμως μου στειλουν άλλο που έχει το ίδιο πρόβλημα κάηκα! Εσύ από πού θα το πάρεις? Καινούργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 φίλε μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση(χωρίς να είμαι σίγουρος).....το πρόβλημα σου είναι τώρα να το στείλεις πίσω!!! εγώ θα πάω να το πάρω αύριο το πρωί!!! εκεί το είδα απο ένα παλικάρι(μου έκανε επίδειξη), έβγαζε κανονικά φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση και λειτουργουσε μια χαρά!!! δεν πηρα κάποιον τηλ για να το ελέγξω!!! Σε ποιο μαγαζι πηγες και τα ειδες απο κοντα? Στο ebw μηπως ή σε καποιο αλλο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2009 Περιμένω εντυπώσεις φίλε μου! Επειδή άκουσα και για άλλο κινέζικο οτι έχει το ίδιο πρόβλημα (δεν τον ακουν) φοβάμαι μην είναι έτσι το κινητό και δεν εχει κάποιο πρόβλημα.. Οπότε 100Ε το κινητο με μεταφορικά και άλλα 40Ε να το στείλω πίσω, πάμε στα 140! Αν φτιαχτεί καλώς, αν όμως μου στειλουν άλλο που έχει το ίδιο πρόβλημα κάηκα! Εσύ από πού θα το πάρεις? Καινούργιο?καλά μην υπερβάλεις κιόλας.8-10 ευρώ είναι τα μεταφορικά για να το στείλεις συστημένο πίσω στην Κίνα.Καλύτερα να παρακαλάς να σου στείλουν άλλο γιατί αν περιμένεις να στο φτιάξουν τέτοια εποχή που λόγω χριστουγέννων η κίνηση έχει ανέβει πάρα πολύ,τότε σώθηκες.Σχετικά με την τιμή αυτό είναι και το ρίσκο που πήρες.Το πήρες 100 επειδή το πήρες από Κίνα.Αν το έπαιρνες από Ελλάδα με εγγύηση να σε καλύπτει στη χώρα μας τότε θα έδινες σχεδόν τα διπλά Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnidis_46 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 καλά μην υπερβάλεις κιόλας.8-10 ευρώ είναι τα μεταφορικά για να το στείλεις συστημένο πίσω στην Κίνα.Καλύτερα να παρακαλάς να σου στείλουν άλλο γιατί αν περιμένεις να στο φτιάξουν τέτοια εποχή που λόγω χριστουγέννων η κίνηση έχει ανέβει πάρα πολύ,τότε σώθηκες.Σχετικά με την τιμή αυτό είναι και το ρίσκο που πήρες.Το πήρες 100 επειδή το πήρες από Κίνα.Αν το έπαιρνες από Ελλάδα με εγγύηση να σε καλύπτει στη χώρα μας τότε θα έδινες σχεδόν τα διπλά Δευ υπερβάλω φίλε μου... Απ το ΕΛΤΑ μου το είπαν! 40,57Ε να φύγει πίσω! Όσο για το ρίσκο εννοείται! Με 100Ε ευρώ τέτοιο κινητό δεν παίρνεις... Απλά απ τη στιγμή που σου δίνουν εγγύηση 1 χρόνο δεν έχεις παρά να τη χρησιμοποιήσεις! (άσε που το κινητό έτσι το πήρα! δεν έπαθε βλάβη στην πορεία..) Κ τα 40Ε χαλάλι.. Αρκεί να μου στείλουν κινητό που πέρα απ τις τηλεοράσεις, τα wi-fi και όλα αυτα τα "κόλπα", να μπορεί να συμπεριφέρεται σωστά στη βασική του λειτουργεία.. ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Δευ υπερβάλω φίλε μου... Απ το ΕΛΤΑ μου το είπαν! 40,57Ε να φύγει πίσω! Όσο για το ρίσκο εννοείται! Με 100Ε ευρώ τέτοιο κινητό δεν παίρνεις... Απλά απ τη στιγμή που σου δίνουν εγγύηση 1 χρόνο δεν έχεις παρά να τη χρησιμοποιήσεις! (άσε που το κινητό έτσι το πήρα! δεν έπαθε βλάβη στην πορεία..) Κ τα 40Ε χαλάλι.. Αρκεί να μου στείλουν κινητό που πέρα απ τις τηλεοράσεις, τα wi-fi και όλα αυτα τα "κόλπα", να μπορεί να συμπεριφέρεται σωστά στη βασική του λειτουργεία.. ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ!!!Τόσο πάει αν το στείλεις με το πόρτα-πόρτα.Αν στείλεις με συστημένο μόνο τη συσκευή θα σου πάει 6-7 ευρώ και σε 4-5 μέρες θα είναι στην Κίνα Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Δευ υπερβάλω φίλε μου... Απ το ΕΛΤΑ μου το είπαν! 40,57Ε να φύγει πίσω! Όσο για το ρίσκο εννοείται! Με 100Ε ευρώ τέτοιο κινητό δεν παίρνεις... Απλά απ τη στιγμή που σου δίνουν εγγύηση 1 χρόνο δεν έχεις παρά να τη χρησιμοποιήσεις! (άσε που το κινητό έτσι το πήρα! δεν έπαθε βλάβη στην πορεία..) Κ τα 40Ε χαλάλι.. Αρκεί να μου στείλουν κινητό που πέρα απ τις τηλεοράσεις, τα wi-fi και όλα αυτα τα "κόλπα", να μπορεί να συμπεριφέρεται σωστά στη βασική του λειτουργεία.. ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ!!! 7-8 € το πολυ ειναι να το στειλεις συστημενο στιν κινα.εχω στειλει αρκετα. μπορεις να στειλεις και το κινητο μονο χωρις την κουτα του κλπ και θα σου παει 3-5 ευρω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Να ξεκαθαρισουμε συστημενο μονο το κινητο κοστιζει 4-8 ευρω και κανει να φτασει 15-25 μερες, ems(ταχυδρομειο παλι) κοστιζει 42 ευρω και κανει να φτασει 5-6 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 εχω στειλει 2 φορες και εφτασε σε 4-8 μερες συστημενο με ελτα. τι να πω μπορει να ημουν τυχερος. αυτη την εποχη σιγουρα θα ειναι πιο αργα λογω εορτων ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Μόλις παράγγειλα NEW DUAL SIM 3.0'' WI-FI Java MSN TV 2GB M009 και με τα μεταφορικά μου βγήκε 99 €. Μου είπε ότι θα το στείλει αύριο ή το πολύ μεθαύριο και θα το έχω σε 6-10 εργάσιμες.Για να δούμε τι θα δούμε:) Εννοείται πως όταν παραλάβω θα γράψω αναλυτικά για το τηλέφωνο μιας και είναι καινούργιο και ας ελπίζουμε ότι δεν θα είναι καμιά πατάτα. Περίπου πόσες μέρες κάνει να έρθει από Κίνα;Στο tracking έχει μείνει στην ημέρα που έφυγε από την Κίνα 1/12. Στο tracking αναφέρεται η ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα; Έχει πάρει κάποιος άλλος το συγκεκριμένο τηλέφωνο και αν ναι ποιές οι εντυπώσεις του; Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Περίπου πόσες μέρες κάνει να έρθει από Κίνα;Στο tracking έχει μείνει στην ημέρα που έφυγε από την Κίνα 1/12. Στο tracking αναφέρεται η ημερομηνία άφιξης στην Ελλάδα; Έχει πάρει κάποιος άλλος το συγκεκριμένο τηλέφωνο και αν ναι ποιές οι εντυπώσεις του; μπες εδω http://212.205.82.71/trackandtrace/ και βαλε το νουμερο αποστολης που σου εδωσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 μπες εδω http://212.205.82.71/trackandtrace/ και βαλε το νουμερο αποστολης που σου εδωσαν Το έβαλα αλλά λέει δεν βρέθηκαν αντικείμενα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από τις 1/12 που έφυγε δεν πρέπει να έχει φτάσει ακόμη στην Ελλάδα. Με γαιδούρι έρχεται;:lol::lol::lol: Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Από την μέρα που θα φύγει κάνει 3-4 μέρες να φτάσει στην Ελλάδα.Οπότε αν έφτασε την Παρασκευή θα φανεί αύριο το πρωί στο site των ΕΛΤΑ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Το έβαλα αλλά λέει δεν βρέθηκαν αντικείμενα. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι από τις 1/12 που έφυγε δεν πρέπει να έχει φτάσει ακόμη στην Ελλάδα. Με γαιδούρι έρχεται;:lol::lol::lol: φιλε εμενα στο τελευταιο που παρηγγειλα μου εβγαζε οτι δεν βρεθηκε και την ιδια μερα βρηκα την ειδοποιηση στο σπιτι μου απο το ταχυδρομειο Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Ακόμη 1 μοντέλο (2 χρώματα) που πήρε το μάτι στο παρακάτω μαγαζί. Κλασσικά με iphone μενού και ελληνικά. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31634 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31635 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 φιλε εμενα στο τελευταιο που παρηγγειλα μου εβγαζε οτι δεν βρεθηκε και την ιδια μερα βρηκα την ειδοποιηση στο σπιτι μου απο το ταχυδρομειο συμβενει αυτο πολλες φορες!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnidis_46 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Τόσο πάει αν το στείλεις με το πόρτα-πόρτα.Αν στείλεις με συστημένο μόνο τη συσκευή θα σου πάει 6-7 ευρώ και σε 4-5 μέρες θα είναι στην Κίνα * Please ONLY send your package by normal Post Office Air Mail or EMS, not couriers . This will enable us to receive your item(s) faster. * Please do not send your package by courier such as DHL, Fedex, UPS or TNT. If you do so, your shipment is likely to be delayed or blocked in Customs, or even in rare cases, rejected and lost. In such a case we cannot accept liability. Αυτά μου είπανε στο απαντητικό e-mail που μου έστειλαν.. Μακάρι να γίνεται με 10Ε οπως είπες παραπάνω.. Γίνετε λες? Και στο ελτα τι πρέπει να τους πω για να το στείλουν οπως λες? Υ.Γ. Θα το στείλο πακέτο όπως μου ρθε! Όλο το κουτι δλδ επειδή υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση όπως μου είπαν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 * Please ONLY send your package by normal Post Office Air Mail or EMS, not couriers . This will enable us to receive your item(s) faster. * Please do not send your package by courier such as DHL, Fedex, UPS or TNT. If you do so, your shipment is likely to be delayed or blocked in Customs, or even in rare cases, rejected and lost. In such a case we cannot accept liability. Αυτά μου είπανε στο απαντητικό e-mail που μου έστειλαν.. Μακάρι να γίνεται με 10Ε οπως είπες παραπάνω.. Γίνετε λες? Και στο ελτα τι πρέπει να τους πω για να το στείλουν οπως λες? Υ.Γ. Θα το στείλο πακέτο όπως μου ρθε! Όλο το κουτι δλδ επειδή υπάρχει περίπτωση να γίνει αντικατάσταση όπως μου είπαν.. φιλε μου βαλτο πακετο σε ενα φακελλο,γραψε τη διευθυνση αποστολεα-παραληπτη,πηγαινε στο ταχυδρομειο και πες τους να το διωξουν συστημενο.Αυτοι θα το ζυγισουν και θα σου πουν την τιμη.Αφου θα στειλεις ολο το κουτι θα ειναι λιγο παραπανω απο 10 ευρω σε καμια περιπτωση μως 40 Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnidis_46 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 φιλε μου βαλτο πακετο σε ενα φακελλο,γραψε τη διευθυνση αποστολεα-παραληπτη,πηγαινε στο ταχυδρομειο και πες τους να το διωξουν συστημενο.Αυτοι θα το ζυγισουν και θα σου πουν την τιμη.Αφου θα στειλεις ολο το κουτι θα ειναι λιγο παραπανω απο 10 ευρω σε καμια περιπτωση μως 40 Τηλεφωνικώς που μίλησα με μια απ τα ΕΛΤΑ μου είπε οτι τπτ δεν παει σαν επιστολή! Ούτε καν ένα cd! Κ οτι πρέπει να φύγει σαν δεμα.. Αρα 40Ε φέσι! Τάρα αν άλλα λένε στο τηλέφωνο κ άλλη ειναι η αλήθεια δεν ξέρω.. Πολύ πιθανό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 φιλε πηγεναι σε ενα ταχυδρομειο να κανεις την δουλεια σου.ετσι κανουμε και εμεις και δεν υπαρχει προβλημα . αν το δεμα ειναι κατω απο 500γραμμαρια δεν θα ειναι πανω απο 7-10 € τα τελη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardas Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Τηλεφωνικώς που μίλησα με μια απ τα ΕΛΤΑ μου είπε οτι τπτ δεν παει σαν επιστολή! Ούτε καν ένα cd! Κ οτι πρέπει να φύγει σαν δεμα.. Αρα 40Ε φέσι! Τάρα αν άλλα λένε στο τηλέφωνο κ άλλη ειναι η αλήθεια δεν ξέρω.. Πολύ πιθανό! φιλε μαλλον δεν βλεπεις τι σου γραφουμε ,ολοι εμεις που στα λεμε εχουμε στειλει κινητο πισω στην κινα,το οτι θα φυγει σαν δεμα δεν σημαινει οτι κοστιζει 40 ευρω.Καντο κι αν σου πει οτι κοστιζει 40 ευρω αφου το ζυγισει,μην το στελνεις Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!! HTC G1 rooted CYANOGENMOD 6.1.0 HTC DESIRE MIUI 1.4.29 Data2Ext Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnidis_46 Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 φιλε μαλλον δεν βλεπεις τι σου γραφουμε ,ολοι εμεις που στα λεμε εχουμε στειλει κινητο πισω στην κινα,το οτι θα φυγει σαν δεμα δεν σημαινει οτι κοστιζει 40 ευρω.Καντο κι αν σου πει οτι κοστιζει 40 ευρω αφου το ζυγισει,μην το στελνεις Δε λέω ότι δε σας πιστεύω, για να το λέτε κάτι θα ξέρετε! Απλά αναρωτιέμαι τι βλακίες μου λεγε η άλλη στο τηλ! Ωραία λοιπόν! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts