Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φαίνεται πολύ καλό τηλέφωνο, αν και λίγο τσουχτερό...δεν μου αρέσει που είναι touch screen και που είναι πιο λεπτό ακόμα, αλλά αν έπαιρνα κάτι τέτοιο πάλι, μάλλον αυτό θα έπαιρνα.Θα 'χει και τη σκυλίσια μπαταρία όπως του Ε72 ελπίζω!

Είχα το Ε71 και τωρα έχω το Ε72 και το Ε6. Μπορώ να πω οτι με βολευει η οθονη αφης πολυ περισσοτερο απο το Ε71 και Ε72. Ειναι γουστα αυτα. Πραγματικα απο αυτονομια σκιζει και η οθονη αφης ειναι αριστη

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

Ξαφνικά σήμερα η εφαρμογή maps δεν τρέχει!!!! πάει να φορτώσει και κλείνει. Υπάρχει τρόπος να διαγραφεί και να εγκατασταθεί ξανά η εφαρμογή? Εκανα ένα soft reset αλλά τίποτα. Να πω επίσης ότι δεν εγκατέστησα κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο update μετά από το οποίο εφμανίστηκε το πρόβλημα. Καμία ιδέα?

Ούτε επίσης με hard reset έφτιαξε.

Το θέμα χάρτες έχει αρκετά πρόβλήματα με την συγκεκριμένη συσκευή.

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ίσως το πρόβλημα να μην οφείλεται στο πρόγραμμα αυτό καθ’ αυτό, αλλά στους χάρτες.

Δοκίμασε να τους διαγράψεις από τη κάρτα μνήμης και έπειτα να τους περάσεις τους εκ νέου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

ειμαι κάτοχος του Ε72 εδώ και δύο χρόνια. Η μπαταρία του όπως είναι φυσιολογικό δεν εχει την αυτονομία που είχε τους πρώτους μήνες. Παράδειγμα ενώ η συσκευή ήταν πρόσφατα φορτισμένη, μιλώντας λίγα λεπτά έβλεπες να μπαίνει η συσκευή σε κατάσταση εξοικόμισης ενέργειες, πράγμα που δεν είναι φυσιολογικό! Τυχαία διάβασα σε γνωστή σελίδα τεχνολογίας (αν δεν παρεβαίνει τους κανόνες, πολύ ευχαρίστως να δώσω το link για να διαβάσουν όλοι και τα σχόλια των επισκεπτών!), συμβουλές για να βελτιώσουμε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το άρθρο αναφερόταν στην μπαταρία του Sony Ericsson Xperia Χ10. Θα μου πείτε τι σχέση μπορεί να έχει αυτή η συσκευή με την δική μας! αναφέρεται ότι λίγο πολύ όλες οι μπαταρίες των κινητών είναι της ίδιας τεχνολογίας και ίσως υπάρχει αποτέλεσμα και σε άλλες συσκευές. Το δοκίμασα και είδα ήδη αποτέλεσμα! Πιστεύω για όσους είχαν τέτοια προβλήματα με την μπαταρία τους, ότι θα σας κάνει χαρούμενους το αποτέλεσμα! αρκετά σας κράτησα σε αγωνία, σας παραθέτω τα βήματα:

Βήμα 1

Έχοντας ανοιχτό το κινητό, φορτίστε το 100%.

Βήμα 2

Αποσυνδέστε τον φορτιστή απ το κινητό και κλείστε τη συσκευή.

Βήμα 3

Αφαιρέστε το πίσω καπάκι του κινητού, βγάλτε την μπαταρία και συνδέστε το καλώδιο φόρτισης στο κινητό.

Βήμα 4

Τοποθετήστε την μπαταρία του κινητού και το καπάκι. Περιμένετε 10-20 δευτερόλεπτα και ανοίξτε την συσκευή. Αν και φορτίσατε πριν την μπαταρία στο 100%, θα παρατηρήσετε οτι τώρα η ένδειξη του battery widget είναι περίπου 88%.

Βήμα 5

Παρακολουθείστε το κινητό όσο φορτίζει. Αν και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, στην περίπτωση που το κινητό ζεσταθεί πολύ, αφαιρέστε το πίσω καπάκι για να βοηθήσετε την μπαταρία να μένει κρύα. Προσέξτε όμως να μην βγεί η μπαταρία κατα την διάρκεια της φόρτισης.

Βήμα 6

Επαναλάβετε τα βήματα 1 έως 5 το πολύ 4 φορές.

Η ένδειξη της μπαταρίας μπορεί να μείνει σταθερή οπουδήποτε μεταξύ 70% και 99%. Αν στην 4η φορά, η μπαταρία συνεχίζει και φορτίζει, είστε σχεδόν έτοιμοι. Αφήστε την μπαταρία να φτάσει 100% και συνεχίστε στο βήμα 7.

Βήμα 7

Αποσυνδέστε τον φορτιστή και αφήστε το κινητό σας να ξεφορτίσει πλήρως. Μην ανοίξετε παιχνίδια/ μουσική/ βίντεο και μην κάνετε κλήσεις και browsing αν δε χρειάζεται.

Βήμα 8

Φορτίστε το κινητό σας το συντομότερο δυνατό. Μην αφήνετε την μπαταρία άδεια. Αν δεν ανοίξει αμέσως το κινητό, μήν πανικοβληθείτε. Απλά αφήστε το στον φορτιστή και καποια στιγμή θα αρχίσει να φορτίζει μόνο του. Όταν αρχίζει να φορτίζει, ανοίξτε το και αφήστε το να φορτίσει μέχρι 100%.

Η μπαταρία σας τώρα είναι πλήρως βελτιστοποιημένη!

Αν στο βήμα 8 δεν φτάσει στο 100%, επαναλάβετε τα βήματα 7 και 8 μερικές φορές. Κάθε φορά που το κάνετε η μπαταρία θα φτάνει ποιο κοντά στο 100%.

-------------------------------------------

Σημείωση! Με ατομική σας ευθύνη παίρνετε το ρίσκο να κάνετε τα παραπάνω βήματα. Η διαδικασία ονομάζεται battery calibration!Η εφαρμογη το μονο που κανει ειναι να σβηνει το αρχειο(batterystats.bin) που κρατα ιστορικο σχετικα με τι καταναλωνει η μπαταρια.

Σας ξαναλέω, ότι είδα διαφορά στην απόδoση της μπαταρίας.Δεν είναι ιδέα μου, γιατί είδα πότε το ξαναφόρτισα. Επίσης το πρόβλημα που ανέφερα στην αρχή, έπαψε να εμφανίζεται!εμφανίζεται μόνο όταν πρέπει, όταν δηλαδή η μπαταρία εξαντληθεί.

Edited by giannis1304

• 2 weeks later...
Νομίζω ότι η τελευταία έκδοση είναι η 081.003 που βγήκε τον Οκτώβριο.Αν είναι ελληνικό το τηλέφωνο φυσικά και δεν θα χάσεις τα ελληνικά.Τα nokia e72 της cosmote είναι ελληνικά φυσικά.Έχει ελληνικά γράμματα στα πλήκτρα? Αν ναι, τότε σίγουρα είναι ελληνικό.

Ναι, εχει ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο.

Αλλα το product code δεν αντιστοιχει στο ελληνικο black...

Οποτε ποιο ειναι το τελευταιο firmwire για το product code της κοσμοτε?

Για το product code που αναφέρεις η τελευταία διαθέσιμη έκδοση είναι η 054.005.

μόλις το αναβάθμισα στην 054.005. ελληνικά δε χάθηκαν.

ποιές οι διαφορες ανάμεσα σε 054.005 και 081.003?

αξίζει να αλλάξω το product code για να πάρω την 081.003;

(επίσης αν κάτι πάει στραβά κατα την διαδικασία αλλαγής product code και μετέπειτα στο update, με καλύπτει η εγγύση;)

Καλησπέρα,

Έχω το Ε72 εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και τώρα τελευταία η 1 από τις 2 κύριες εργασίες που το χρησιμοποιώ (SMS & voice calls) παρουσιάζει πρόβλημα. Συγκεκριμένα όταν γράφω SMS το κινητό κολλάει με συνέπεια να πατάω πλήκτρα και αργούν να εμφανιστούν τα γράμματα στην οθόνη. Στην αρχή νόμισα ότι φταίει το Τ9 αλλά δεν αφού το απενεργοποιήσα και δεν άλλαξε κάτι. Το σύνδεσα με το PC και το OVI και μου πρότεινε να μεταφέρει τα SMS στο PC πράγμα που το έκανα και πλέον έχω SMS μόνο των 2 τελευταίων εβδομάδων αλλά το πρόβλημα παραμένει.......

Να σας αναφέρω ότι δεν έχει γίνει ποτέ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Λοιπόν έκδοση λογισμικού : 081.003

Να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Πως γίνεται αυτό;

Πώς να πάρω backup ώστε στο restore να μου μεταφέρει "σκουπίδια" στο κινητό μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;

Ευχαριστώ για τον οδηγό. Έκανα hard reset τελικά και το κινητό πετάει. 2 Προβλήματα ανέκυψαν:

1. Όταν πατάω το μεσαίο πλήκτρο ανάμεσα στο volume up & down μου πετάει μήνυμα "Σφάλμα φωνητικού συστήματος". Το ίδιο συμβαίνει όταν κρατάω το πλήκτρο το ΒΤ ακουστικού. Πριν γίνει το hard reset δούλευε κανονικότατα.

2. Κατά την διαδικασία restore δεν μου έφερε τα περίπου 100 SMS που είχα στο κινητό παρά μόνο τις αναφορές!

Έχουμε καμία ιδέα για αυτά τα θέματα;

Ευχαριστώ :)

• 2 weeks later...

Παιδιά, κατέβασα το ΤheftAware στο ΝΟΚΙΑ μας και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: οκ, δουλεύει αν κάποιος στο κλέψει και βάλει άλλη sim κάρτα.Και σου στέλνει μήνυμα στα τηλέφωνα που δήλωσες όταν το εγκατέστησες με το νούμερο του "κλέφτη".Αλλά τι γίνεται.Αυτό για λόγους ασφαλείας ΔΕΝ φαίνεται στις εφαρμογες αλλά είναι αόρατο! Αν εγώ θέλω να βάλω μια άλλη sim στο κινητό, στέλνει μηνύματα χρεώνοντάς με, και δεν μπορώ να βρω το πρόγραμμα και να κάνω κάποιες αλλαγές.Να το ενεργοποιώ και να το απενεργοποιώ εγώ όταν θέλω.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ευχαριστώ.Ή αν γνωρίζετε κάποιο πιο απλό πρόγραμμα όπως αυτά που έχουν και τα πιο απλά samsung!

Τελικά βρήκα άκρη αν και κάτι πιο απλό δεν θα 'ταν άσχημα!

Edited by camerakias
τελικά βρήκα άκρη

ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ email!

Χαίρεται! Έχω δύο λογαριασμούς στο κινητό μου έναν hotmail και έναν gmail. Πριν λίγο καιρό ο πρώτος δεν μπορούσε να συνδεθεί αυτόματα, ήταν μόνιμα απενεργοποιημένος και έπρεπε χειροκίνητα να κάνω συγχρονισμό. Το gmail δούλευε κανονικά και άμεσα. Αρχικά υπήρχε και θέμα στην εγκατάσταση του λογαριασμού hotmail όπως είχατε διαπιστώσει και πολλοί από εσάς. Είχα και κάποια άλλα προβλήματα με το κινητό, πχ δεν μπορούσα να συγχρονίσω τις επαφές με τον υπολογιστή (mac os), δεν μπορούσε να βρει τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις και πρόβλημα με το EMAIL. Έκανα ένα hard reset, κάποιες ρυθμίσεις στον υπολογιστή όλα οκ. Τελικά κατάφερα να περάσω και την τελευταία αναβάθμιση. Και διαπίστωσα ότι αφού είχα εγκαταστήσει το gmail μετά από καμιά εβδομάδα περίπου είχε μείνει απενεργοποιημένο και δεν συνδεόταν => Απεγκατάσταση και φτου κι απ'την αρχή. Εκτός αυτών το hotmail μου είχε αδειάσει και τον όγκο δεδομένων του προγράμματός μου, προσπαθώντας να συνδεθεί, κατέβαζε και ανέβαζε άχρηστα δεδομένα (εκεί έφαγε delete). Τώρα ξαναεγκατέστησα και τους δύο λογαριασμούς, σχετικά με μεγάλη ευκολία, δούλεψαν μια χαρά τρεις μέρες... ΚΑΙ ΤΩΡΑ, πάλι αποσυνδεδεμένοι και αδυναμία να τους συνδέσω και χειροκίνητα ή να "δεχτούν", έστω, να κάνουν συγχρονισμό. Αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη και με έχει κουράσει. Τώρα δεν ξέρω αν κάποιος ξέρει τι φταίει ή αν έχει ίδιο πρόβλημα, αλλά η nokia πάει απ'το κακό στο χειρότερο... Δηλαδή βγάζουν updates που σκαρτεύουν τις συσκευές για να πηγαίνεις στις καινούριες τους? Ε, όχι! Δεν μας τρέχουν λεφτά απ'τα παντζάκια!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Profimail φιλε μου...

Το email client της Nokia ειναι για τα σκουπιδια. Πολυ απλα πραγματα.

Το κετάβασα από ένα site που λεγόταν lonely cat κάτι τέτοιο.Ήταν το πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης στο google κι έτσι το εμπιστεύτηκα.

Συνέδεσα το κινητό, το κατέβασα από το pc,και το μετέφερα μέσω pc suite (το software της nokia).Θα το εγκαταστήσω.οκ, καλό φαίνεται, είναι λίγο μικρά τα γράμματα βέβαια, μου έγραψε όμως ότι είναι demo version.Λοιπόν, από το tools, configuration ρυθμίζει κανείς τη γλώσσα, το μέγεθος των γραμμάτων κλπ.Ωραίο είναι τελικά.Αλλά είναι demo...Τί γίνεται με το βασικό πρόγραμμα? Θέλει αγορά?...

Edited by camerakias
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Φίλε μου, μπήκες που μπήκες στον κόπο να γράψεις στο forum, γράψε μας κάτι παραπάνω από 1 λέξη!

Δεν είναι όλοι γνώστες όλων των προγραμμάτων, software, κλπ! Τί είναι αυτό το profimail? Είναι δωρεάν? Μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα είδα ότι το αγοράζεις.Λειτουργεί όπως το nokia mail? Πώς λειτουργεί? Συγνώμη που "διαμαρτύρομαι" ειρηνικά αλλά λίγη παραπάνω επεξήγηση δεν είναι κακό!

Καλησπέρα φιλε.

Έχεις δίκιο.

Το profimail είναι εφαρμογη για email ( προφανώς ), το οποίο έχει σχεδόν όσες δυνατότητες έχει και το κανονικό mail στον υπολογιστή ( πχ google mail - φυσικά λείπουν τα πολύ εξειδικευμένα features αλλά είναι πανίσχυρο client ).

Λειτουργεί με την τεχνολογία push η οποία σου παραδίδει το email τη στιγμή που έρχεται και όχι μετά απο 5-10-15 λεπτά όπως πχ το Nokia email.

Μπορείς να κάνεις update όλους τους φακέλους σου χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις σε κρυμμένα μενού, μπορείς να ορίσεις κάθε ποτε θα συγχρονίζει, αν θα είναι ενεργή συνεχώς η σύνδεση ή κάθε πότε θα ανανεώνεται, φυσικά μπορείς να έχεις πολλαπλά accounts κλπ.

Επίσης έχει έναν καλό file explorer και image viewer.

Είναι επι πληρωμή αλλά αξίζει κάθε cent που θα δώσεις, και αν αλλάξεις συσκευή μπορείς να τους στείλεις email ώστε να στο ξαναενεργοποιήσουν χωρίς κανέναν πρόβλημα.

Αν σε ενδιαφέρει το email στο Ε72 σοβαρά και εξαρτάται πχ η δουλειά σου απο αυτό, σου προτείνω να το αγοράσεις καθώς δεν πιστεύω να το μετανιώσεις.

Ελπίζω να βοήθησα λίγο παραπάνω.

http://www.lonelycatgames.com/?app=profimail&page=download&platform=symbian

Εδώ είναι και το link.

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ευχαριστώ.Όντως είναι καλό.Θα δω το trial version που κατέβασα μερικές μέρες...Πάω να στειλω όμως ένα email για τεστ σε μένα και πατάω ανανέωση θυρίδας λογαριασμού για να συνδεθεί (αφού το ρύθμισα στο Cosmote Internet να μπαινει) και μου γράφει αποτυχία σύνδεσης (invalid ssl message received).! γιατί?...

Τώρα που λες ότι μπορείς να το μεταφέρεις και σε άλλη συσκευή, σκέφτομαι μήπως το αγοράσω... Γιατί με τη ΝΟΚΙΑ έχω τσαντιστεί απίστευτα...

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

• 1 month later...

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Whats App από το Οvi Store, παρατηρώ οτί το κινητό μπαίνει από μόνο του συνέχεια στο Διαδίκτυο.

Μπήκα στις Ρυθμίσεις του Whats App και επέλεξα να επιλέγει πρώτα WiFi και μετά το δίκτυο της Wind και παρόλαυτα όταν δε βρίσκει ξεκλείδωτο WiFi συνέχεια από μόνο του μπαίνει στο Wind Internet.

Δεν υπάρχει ρύθμιση ωστέ να συνδέεται στο διαδίκτυο μόνο όταν θες εσύ και όχι πάντα;

Λειτουργεί κάποιος αυτήν την εφαρμογή και γνωρίζει κάτι περισσότερο;

Κατεβάζοντας την εφαρμογή Whats App από το Οvi Store, παρατηρώ οτί το κινητό μπαίνει από μόνο του συνέχεια στο Διαδίκτυο.

Μπήκα στις Ρυθμίσεις του Whats App και επέλεξα να επιλέγει πρώτα WiFi και μετά το δίκτυο της Wind και παρόλαυτα όταν δε βρίσκει ξεκλείδωτο WiFi συνέχεια από μόνο του μπαίνει στο Wind Internet.

Δεν υπάρχει ρύθμιση ωστέ να συνδέεται στο διαδίκτυο μόνο όταν θες εσύ και όχι πάντα;

Λειτουργεί κάποιος αυτήν την εφαρμογή και γνωρίζει κάτι περισσότερο;

Φίλε, πριν κάποιο καιρό την είχα βάλει κι εγώ την εφαρμογή αυτή αλλά δεν θυμάμαι γιατί, γρήγορα την έβγαλα! Δεν θυμάμαι όμως τι μου έφταιγε και δεν μου άρεσε! μπορεί να είναι αυτό που λες!

Το whatsapp στο symbian εχει περιεργη συμπεριφορα και το κακο ειναι οτι ακομα και αν το κλεισεις αυτο ξαναξεκιναει απο μονο του με αποτελεσμα να χαλαει την μπαταρια μεσα σε λιγες ωρες και το κινητο να κλεινει.

Παιδιά μη πληροφορία παρακαλώ αν κάποιος ξέρει! Μετά από σχεδόν 2 χρόνια με το κινητό αυτό, ο κεντρικός κέρσορας σε ένα μικρό σημείο έχει ξεβάψει λίγο.Ίσως και από τη φυσιολογική φθορά, ίσως και από κανά πεσιματάκι! Υπάρχει κάτι, σαν μαρκαδόρος ειδικός, ώστε να το περάσω με μαύρο να φαίνεται πιο καλό? Τα κοινά μαρκαδοράκια (για cd) δεν κρατάνε φυσικά...Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

• 3 weeks later...
Καλημέρα σε όλους. Μάλλον είμαι και εγώ από τους χιλιάδες που ξέμειναν απο το messaging της ΝΟΚΙΑ. Το θέμα όμως είναι ότι εμένα ... αποδιοργανώθηκε πριν κάνω την τελευταία αναβάθμιση. Όταν είδα ότι ενώ υπήρχαν οι λογαριασμοί αλλά δεν κατέβαινε τίποτα, τους έσβησα όλους και άφησα μόνο έναν hotmail και έναν gmail. αλλά και πάλι τίποτα. Διαβάζοντας σε ξένα φόρουμ, είδα ότι κάποιοι έφτιαχναν εμαιλ, βάζοντας για παράδειγμα ggmail.com. Στη συνέχεια έβαζαν χειροκίνητα τους σέρβερ εισερχόμενης και εξερχόμενης και φυσικά διόρθωσαν το εμαιλ τους σε χχχχ@gmail.com. Μόνο που έτσι συγχρονίζει περίεργα. Το παράδοξο είναι ότι σε συγγενικό μου άτομο, επίσης Ε72, λειτουργεί άψογα, με ένα μόνο εμαιλ. Κάποιοι άλλοι πάλι, απλά και μετά από οδηγίες της ΝΟΚΙΑ, μπήκαν στις ρυθμίσεις, και έβαλαν τον ίδιο κωδικό, οπότε ξαναδούλεψε. Η σύμπτωση είναι, ότι το πρόβλημα παρουσιάσθηκε όταν ανακοινώθηκε από τον ΟΤΕ τι υπάρχει κάποιο πρόβλημα το οποίο διορθώθηκε την επομένη. Μπορεί να είναι για τα μπάζα, όμως δύο χρόνια τώρα, με μικροεξαιρέσεις εξυπηρετούσε αφάνταστα με 6 λογαριασμούς εμαιλ. Αν κάποιος έχει βρει το ... φάρμακο, καλό θα είναι να τον ακούσουμε.

Καλημέρα σε όλους. Μάλλον είμαι και εγώ από τους χιλιάδες που ξέμειναν απο το messaging της ΝΟΚΙΑ. Το θέμα όμως είναι ότι εμένα ... αποδιοργανώθηκε πριν κάνω την τελευταία αναβάθμιση. Όταν είδα ότι ενώ υπήρχαν οι λογαριασμοί αλλά δεν κατέβαινε τίποτα, τους έσβησα όλους και άφησα μόνο έναν hotmail και έναν gmail. αλλά και πάλι τίποτα. Διαβάζοντας σε ξένα φόρουμ, είδα ότι κάποιοι έφτιαχναν εμαιλ, βάζοντας για παράδειγμα ggmail.com. Στη συνέχεια έβαζαν χειροκίνητα τους σέρβερ εισερχόμενης και εξερχόμενης και φυσικά διόρθωσαν το εμαιλ τους σε χχχχ@gmail.com. Μόνο που έτσι συγχρονίζει περίεργα. Το παράδοξο είναι ότι σε συγγενικό μου άτομο, επίσης Ε72, λειτουργεί άψογα, με ένα μόνο εμαιλ. Κάποιοι άλλοι πάλι, απλά και μετά από οδηγίες της ΝΟΚΙΑ, μπήκαν στις ρυθμίσεις, και έβαλαν τον ίδιο κωδικό, οπότε ξαναδούλεψε. Η σύμπτωση είναι, ότι το πρόβλημα παρουσιάσθηκε όταν ανακοινώθηκε από τον ΟΤΕ τι υπάρχει κάποιο πρόβλημα το οποίο διορθώθηκε την επομένη. Μπορεί να είναι για τα μπάζα, όμως δύο χρόνια τώρα, με μικροεξαιρέσεις εξυπηρετούσε αφάνταστα με 6 λογαριασμούς εμαιλ. Αν κάποιος έχει βρει το ... φάρμακο, καλό θα είναι να τον ακούσουμε.

Εγώ πάντως με cosmote δεν είχα κανένα πρόβλημα με το νοκια messaging.Παλιότερα είχα 1-2 φορές, τον απεγκατέστησα και τον έβαλα ξανά και όλα οκ.

Εγώ πάντως με cosmote δεν είχα κανένα πρόβλημα με το νοκια messaging.Παλιότερα είχα 1-2 φορές, τον απεγκατέστησα και τον έβαλα ξανά και όλα οκ.

Φίλε και εγώ cosmote έχω. Και μένα στο παρελθόν το έκανε στο παρελθόν αλλά έφτιαξε από μόνο του. Τώρα μου αντιστέκεται. Όταν λες το απεγκατέστησες τι εννοείς;

Τώρα δουλεύει με pop 3 αφού το έχω βάλει χωριστά, αλλά όχι όπως το ήθελα πριν αφού καταναλώνει περισσότερα mb.

Σε ευχαριστώ και για την απάντησή σου.

Φίλε και εγώ cosmote έχω. Και μένα στο παρελθόν το έκανε στο παρελθόν αλλά έφτιαξε από μόνο του. Τώρα μου αντιστέκεται. Όταν λες το απεγκατέστησες τι εννοείς;

Τώρα δουλεύει με pop 3 αφού το έχω βάλει χωριστά, αλλά όχι όπως το ήθελα πριν αφού καταναλώνει περισσότερα mb.

Σε ευχαριστώ και για την απάντησή σου.

Είχα διαγράψει τελείως τον λογαριασμό μου (hotmail) και τον έφτιαξα πάλι.Κι έτσι δούλεψε.Μήπως δεν λέμε το ίδιο?! Πήγα στο μενού που λέει email κι από κει διέγραψα τον λογαριασμό μου, και μετά τον ξαναδημιούργησα.Πάτησα μετά συγχρονισμός και όλα όκ.

Είχα διαγράψει τελείως τον λογαριασμό μου (hotmail) και τον έφτιαξα πάλι.Κι έτσι δούλεψε.Μήπως δεν λέμε το ίδιο?! Πήγα στο μενού που λέει email κι από κει διέγραψα τον λογαριασμό μου, και μετά τον ξαναδημιούργησα.Πάτησα μετά συγχρονισμός και όλα όκ.

To ίδιο λέμε φίλε μου. απλά το απεγκατάσταση με παραξένεψε. Θεώρησα ότι εννούσε απεγκατάσταση του προγράμματος. Το έκανα και αυτό, έκανα είσοδο με άλλο εμαιλ αλλα και πάλι τίποτα. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ. Θα συ νεχίσω να προσπαθώ.

To ίδιο λέμε φίλε μου. απλά το απεγκατάσταση με παραξένεψε. Θεώρησα ότι εννούσε απεγκατάσταση του προγράμματος. Το έκανα και αυτό, έκανα είσοδο με άλλο εμαιλ αλλα και πάλι τίποτα. Πάντως σε ευχαριστώ πολύ. Θα συ νεχίσω να προσπαθώ.

Τι να πω κι εγώ τώρα που δε με αφήνει να απεγκαταστήσω καθόλου τους λογαριασμούς μου... :S

Xiaomi Mi Air 13.3 W10