Jump to content

S_Torm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    153
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by S_Torm

  1. Εγω για παραδειγμα, εχω απενεργοποιημενο το 3g συνεχεια στο κινητο. Αλλα εχω μονιμως συνδεδεμενη τη συνδεση data για να εχω email κλπ. Οταν με παρει καποιος τηλεφωνο, η συνδεση data διακοπτεται για οσο διαρκει η κληση. Αν μιλαμε για παραδειγμα μαζι, και ταυτοχρονα λαβω email απο καποιον, ΔΕΝ θα μπορει η συσκευη να το παρει ωστε να με ειδοποιησει για το νεο email, οπως ας πουμε θα επαιρνε ενα sms. Αν ειχα το 3g ενεργο απο τις ρυθμισεις, και η συνδεση του κινητου ηταν σε δικτυο 3g εκεινη τη στιγμη που μιλαω, θα μπορουσα να το δεχτω το email. Πιστευω αυτο εννοουσες, και σε αυτο απαντησα.
  2. Το τραγικο ειναι οτι υπηρχε στο συμβολαιο, αν υπηρχε. Αυτο σχολιασα. Δεν γινεται να συγκρινεις αυτους που μου ειπες με τους rhcp, δυστυχως για τους τελευταιους. Μεχρι που εγιναν εμπορικοι μου αρεσαν παντως, ειχαν καλα κομματια. Μετα, μαλακωσαν καπως. Η συναυλια προφανως προβλεπεται αρκετα καλη.
  3. Μα αυτο που λες και εχω σε bold συμβαινει ουτως η αλλως οταν εισαι συνδεδεμενος σε data και λαμβανεις μια κληση. Εκτος αν εισαι σε 3g δικτυο, που σε εμενα προσωπικα πλεον σπανια συμβαινει λογω του σηματος καμπανα ( και καλα ) της Cosmote. Δεν πιστευω να ειναι προβλημα η στιγμιαια αποσυνδεση απο το δικτυο αναφορικα με το data, οταν λαμβανεις μια κληση, εκτος αν η ζωη σου εξαρταται απο αυτο πια. Ετσι συμβαινει σε ολα τα κινητα εξαλλου, οταν εισαι σε gprs. Πιστευω με την χρηση που του κανεις ειναι απολυτως λογικη η διαρκεια ζωης της μπαταριας του. Μονο και μονο τα παιχνιδια και το ανα μια ωρα τσεκαρισμα για email θα την σκοτωνει. Το email καλυτερα να ειναι συνδεδεμνο συνεχεια παρα καθε μια ωρα να κανει login - check - log out. Επισης τα 30 λεπτα ανουσιο πειραγμα ειναι και αυτα μεσα στο παιχνιδι, αλλα μειωνουν και αυτα την μπαταρια οπως και το antivirus που χρησιμοποιει μονιμως πορους και πρακτικα ειναι αχρηστο και δεν πιστευω οτι το χρειαζεσαι. Γιατι κανει μονιμως ( ειτε on demand ) check στα αρχεια και αυτο σημαινει χρηση της μπαταριας. Λογικοτατη μου φαινεται η διαρκεια της. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  4. Δεν τρωει καποια κολληματα οχι. Δεν ειναι σαν το iphone η το galaxy gs2 αλλα δεν κοστιζει και τοσο. Εγω που το εχω φορτωμενο αρκετα και με επαφες και με μηνυματα και με εφαρμογες κλπ η αποκριση του ειναι αριστη και δεν μου δημιουργει προβλημα πουθενα.
  5. Μπορεις να το επαναφερεις το κινητο ανα πασα στιγμη. Δεν χανεται η εγγυηση.
  6. Απο εκει καταλαβαινεις το ποιόν ενος συγκροτηματος.... Να παιζουν γυμνοι βασει συμβολαιου.... Pathetic και tragic μαζι. :lol::lol:
  7. Αν ηταν να σβηστουν, θα ειχε ηδη γινει, καθως ολο και καποιος mod το παρακολουθει. Το τι φτανει για εσενα η/και για εμενα ειναι εντελως ασχετο. :) Υ.Γ. Θα επανελθω να απαντησω στους φιλους που συνομιλουσαμε αργοτερα καθως η συζητηση πηρε ακομα πιο ενδιαφερουσα τροπη.
  8. Συμφωνουμε. Η αστυνομευση και η καταστολη ειναι ο,τι χειροτερο δυστυχως. Θα δω το video πιο μετα η αυριο καθως σε λιγο φευγω. Θα σου γραψω τις εντυπωσεις μου σε pm, εκτος αν δεν θελεις. Η φραση σου που εχω βαλει σε bold πιστευω συνοψιζει ολο το νοημα. Τι περιμενεις οταν ολοι πλενουν τα χερακια τους οπως ο Ηρωδης και κοιμουνται ησυχοι επειδη ριξανε μια ψηφο και τα περιμενουν ολα ετοιμα? ( οπου ψηφος βαλε την οποαδηποτε μεταβιβαση εξουσιας οπως πολυ σωστα λες και εσυ ο ιδιος )
  9. Το εχω δει μπροστα μου και εκανα ο,τι μπορουσα εκεινη τη στιγμη, την απετρεψα απτο να χειροτερεψει την κατασταση λογικευοντας την. Σιγουρα το να στειλεις το παιδι στον καδο απορριματων του συστηματος δεν ειναι το καλυτερο, αλλα το να αδιαφορησεις επειδη το συστημα σε εχει μονιμως γραμμενο ειναι εξισου κακο. Εστω, αν οχι συμβατη ( πεσαμε σε προβλημα εκφρασης-ερμηνειας ) θα πρεπει να με αφορα η ανατροφη που δινεις στο παιδι σου καθως το παιδι σου δεν ζει ουτε θα ζει μονο του. Θα αλληλεπιδρα, και αλληλεπιδρα, με το δικο μου και του γειτονα μας. Οποτε με αφορα και με ενδιαφερει. Οχι τι του μαθαινεις η τι του λες, αλλα πως αυτα τα διδαγματα ερχονται σε επαφη με τα του δικου μου παιδιου. Η αγαπη σιγουρα ειναι ενας κοινος παρονομαστης, αλλα δεν ειναι ο ιδιος σε ολους. Για εσενα μπορει αγαπη να ειναι καποια πραγματα, για εμενα η παροχη υλικων αγαθων, για τον αλλον να μαθει το παιδι του να παιζει πιανο. Ο νομος αλλα και η κοινωνικη συμπεριφορα δεν μπορει να βασιστει πανω σε θεματα αποψης που στον καθενα τυχαινουν διαφορετικης ερμηνειας, αλλα σε κατι συγκεκριμενο. Μπορει τα παιδια μας να εχουν εντελως ασυμβατες ανατροφες μεταξυ τους, αλλα ο ενας να σεβεται τον αλλον αμοιβαια, αλλα και να καταδικαζουν για παραδειγμα τα ιδια κακως κειμενα. Αυτο δεν πιστευεις οτι θα ηταν δειγμα προοδου? Γιατι να μην ποινικοιποησεις την ιδιοτητα του γονεα, οταν αυτη η ιδιοτητα υπαρχει μονο και μονο επειδη αυτο το ατομο γεννησε το παιδι? Και απο εκει και περα δεν θυμιζει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ εναν γονεα? Η εφαρμογη του νομου μπορει να ειναι αρτια, ακομα και οταν προκειται για περιπτωσεις οπου εχουμε να κανουμε με εξαιρετικα λεπτα ζητηματα. Οταν ο νομος καλυπτει καθε πιθανοτητα καταχρησης, και η κοινωνια στο συνολο της ειναι ενημερωμενη για την ανθρωπινη πλευρα της τηρησης του νομου και διατηρησης της οποιας ισορροπιας απο αυτον, τοτε οι περιπτωσεις οπου κατι μπορει να παει στραβα ειναι εξαιρετικα λιγες, προβλεψιμες αλλα και αντιμετωπισιμες. Φυσικα δεν ειμαι υπερμαχος της τιμωριας οταν υπαρχει κατι στραβο, αλλα της ανακατευθυνσης της συμπεριφορας, αλλα πολλες φορες αυτο δεν γινεται για 1000002 λογους. Και το πολλες φορες, στην ελλαδα μεταφραζεται σε : ολες τις φορες. Το αν συμφωνει με τις δικες μου αποψεις η τις δικες σου η γνωστη μου, δεν αποδεικνυει απολυτως τιποτα παρεπιπτοντως. Για τα της συμβατοτητας απαντησα παραπανω, πιστευω να ημουν πιο σαφης. Κατα τα αλλα συμφωνω εν μερη. Για καθε καλο νομο που δεν εφαρμοζεται σωστα, υπαρχει και ενα αντιστοιχο παραθυρο ( ελλειψη αντισταθμισης ) οπου γινεται πατημα για καταχρηση απο μια μεριδα ανθρωπων. Οι παραμετροι που ποτε δεν λαμβανονται υποψιν ειναι η επιμορφωση της κοινωνιας ωστε να φερεται ως κοινωνια και οχι ως αντιπαλα στρατοπεδα.
  10. Εδω κυριως ασχολουνται 1-2 λεπτα με σοβαρα θεματα στην κατηγορια των κινητων φιλε μου, στην ουσια κανεις δεν εμβαθυνει. Μπορεις να ρωτησεις η/και να ψαξεις μεσω γνωστων σου που εχουν γνωσεις προγραμματισμου και μπορουν να εχουν προσβαση σε πραγματα που εμεις ως χρηστες μπορει να μην εχουμε.
  11. Παιδια να σας ρωτησω κατι, εβαλα τον zeam ( galaxy y pro ) και ειναι ακριβως οπως το ηθελα, γρηγορος χωρις πολλα αχρηστα. Μου αρεσαν ομως τα εικονιδια του launcher pro που δοκιμασα και εμφανιζει πχ πανω στο gmail και στο τηλεφωνο τον αριθμο των αναπαντητων κλησεων/email κλπ. Μπορω να αλλαξω με καποιο τροπο τα εικονιδια αυτα ωστε να τα εχω στον zeam?
  12. Αμα δεις τα λεγομενα μου εξαρχης σε αυτο το thread, μιλουσα για σωστες βασεις και οχι για την εφαρμογη τους η οποια κρινεται απο τον ανθρωπινο παραγοντας οπως ανεφερα και παραπανω. Αμφιβαλλεις λοιπον οτι το child protection service ειναι σωστο ως κατι το οποιο μπορει να προστατεψει καποιο παιδι η τελος παντων εναν θιγομενο μεσω της παρεμβασης καποιου που παρατηρει και βλεπει κατι να πηγαινει στραβα? Δεν μιλησα πουθενα για την εφαρμογη, γιατι ποτε δεν μιλαω για πραγματα που δεν ξερω. Αναφερω πως εδω, ειτε εχουμε συναισθηματικη νοημοσυνη ειτε οχι, το ΠΡΩΤΟ πραγμα που θα πουμε ακομα και αν δουμε καποιον να χτυπαει με λυσσα το παιδι του θα ειναι " Δεν με αφορα"... Το βλεπεις εσυ καλυτερο αυτο ας πουμε? Η αληθεια παντα ειναι καπου στην μεση. Φυσικα δεν σκεφτομαι πως θα επρεπε να γινουμε Αμερικη, αλλα ουτε να παραμεινουμε οπως ειμαστε. Αυτο προσπαθω να πω. Γιατι οπως προανεφερα και παλι, το πως θα μεγαλωσεις ΕΣΥ το παιδι ΣΟΥ, ειναι και δικη ΜΟΥ υποθεση. Γιατι αυριο μεθαυριο, το δικο σου το παιδι θα παιζει με το δικο μου το παιδι, και θα υπαρχει μια μονιμη δραση-αντιδραση. Δεν προτιμας λοιπον η ανατροφη που θα παρει το παιδι σου να ειναι συμβατη με αυτη του δικου μου για να εχουμε μια κοινωνια οπου θα νοιαζομαι εγω για εσενα αλλα και εσυ για εμενα επειδη ειμαστε μελη αυτης? Αυτο λεω. Στην Αμερικη δεν εχω ζησει, αλλα κραταω επαφες εδω και 12-13 χρονια κοντα με μια στενη φιλη, που εχει πεσει θυμα αυτης της ιστοριας, και της ειχαν παρει προσωρινα τα παιδια απο καταγγελια γειτονα, και φυσικα η γυναικα αρρωστησε μεχρι να τα ξαναδει και να τα παρει πισω στο σπιτι. Εκει παιζει ρολο η εφαρμογη του νομου, και ο ανθρωπινος παραγοντας γενικοτερα. Οπως και εδω ας πουμε, καποιοι νομοι σχετικα με επιχειρησεις, εργαζομενους κλπ κλπ στα χαρτια ειναι τελειοι, ερχεται η στιγμη που εφαρμοζονται με εξωφρενικο τροπο εκμεταλλευομενοι τα παραθυρακια του συστηματος, και τα αποτελεσματα ειναι τα αντιθετα απο αυτα που φαινομενικα ειχαν υπολογιστει εξαρχης. Δεν ευαγγελιζομαι καποια συγκεκριμενη φιλοσοφια, η ακομα και αν το κανω δεν της δινω καποιο ονομα. Αυτο που επιδιωκω ειναι η προσωπικη προοδος του καθενος απο εμας ωστε να επελθει τελικως και στο συνολο καποια στιγμη, ορθολογισμος και απομακρυνση απο καθε ειδους δογματα ( Θρησκειες για παραδειγμα ) και αναπτυξη οχι βασισμενη σε οικονομικα μοντελα, αλλα στην καλυτερη δυνατη ποιοτητα ζωης. Αλλα ειναι τοσο ουτοπικα ολα αυτα που απλα παραμενουν ιδεες και στοχοι μονο της προσωπικης μου ζωης και τιποτα αλλο.
  13. Ευχαριστω! Θα την δοκιμασω και θα ενημερωσω.
  14. Οπου μπαινει ο ανθρωπινος παραγοντας τα ρημαζει ολα. Ετσι και στην διδασκαλια του Χριστου για παραδειγμα ( που προσωπικα πιστευω πως ο Χριστος δεν ηταν καν ιστορικο προσωπο αλλα δεν το εχω ψαξει εις βαθος για να εχω εμπεριστατωμενη επιχειρηματολογια ) η αναγκη για ελεγχο και χρημα οδηγησε τους μετεπειτα υποστηρικτες της θρησκειας να τα διαλυσουν ολα στο περασμα τους και να καθιερωθουν με αιμα και βια σε οποιον αντιστεκοταν. Οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω, ακομα και ξεχωριστος να εισαι αλλα και να σκεφτεσαι εντελως εκτος των δυνατοτητων του συστηματος που σε περιβαλλει, υπαρχει η περιπτωση να εισαι ακομα ενα κυκλωμα του συστηματος, ενα διαφορετικο σημειο ελεγχου. Οπως ηταν ο Neo για το Μatrix, που στο τελος αποδεικνυεται πως δεν ηταν εκει για να τελειωσει κατι, ουτε για να ξεκινησει τιποτα. Another system of control με λιγα λογια. Απλα, εχει σημασια πιστευω ο καθενας μας να βλεπει τι μπορει αλλα κυριως τι δεν μπορει, και να κινειται βαση αυτου. Γιατι το τι μπορει να κανει καποιος δεν το ξερει μεχρι να κατανοησει πληρως και να μαθαινει καθε λεπτο που περναει τι "δεν μπορει". ( τα εισαγωγικα τα βαζω γιατι η αντιληψη του "Δεν μπορω" προερχεται απο επιρροες εξωτερικες, αυθυποβολη, ψυχαναγκασμο και αλλα τετοια ωραια που μας επιβαλλουν αλλα και που επιβαλλουμε οι ιδιοι στους εαυτους μας, οποτε σπαζοντας τα δικα μας φραγματα μπορουμε μετα να δουμε αν πραγματικα ο διπλανος μας ειναι σε θεση να ειναι οντως διπλα μας σε οποιουδηποτε τυπου αναζητηση μπορει να χρειαστει να ειναι ).
  15. Ισως εγω παρεξηγησα το υφος σου τοτε, κανενα προβλημα. :) Ναι χωρις ακουστικα δεν συμβαινει. Αλλα με ακουστικα και με bluetooth συμβαινει δυστυχως! Εγω παραπανω ρωτουσα μηπως γινεται να κανουμε assign καποιο αλλο πληκτρο εκτος απο το on/off. Αλλα μαλλον δεν γινεται.
  16. :lol::lol::lol::lol: Μπορει να διαφωνουμε, αλλα σιγουρα εχουμε αισθηση του χιουμορ :lol::lol:
  17. Εχεις δικιο. Αλλο το γραπτο και αλλο η κανονικη κουβεντα. Καθολου εκτος θεματος δεν ειμαστε, αλλα ειμαστε οντως πολυ βαθια. Και εγω χαρηκα για την κουβεντα. Καλη συνεχεια.
  18. Το γεγονος οτι οι Αμερικανοι δεν διδαξαν φιλοσοφια δεν αποδεικνυει ουτε δειχνει απολυτως τιποτα. Ουτε εμεις το καναμε, οι αρχαιοι Ελληνες το εκαναν, με τους οποιους εχουμε ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ομοιοτητες, σε ολα τα επιπεδα. Συμφωνουμε στο οτι εγω βλεπω τον νεο-Ελληνα σαν συνολο, γιατι ετσι τον αντιμετωπιζω. Ωχαδερφισμος παντου, ζαμανφου, ιστορια και μαγκια κλανια και κωλος φινιστρινι. Απο 10 μεχρι και 90 χρονων. Ουσια ΜΗΔΕΝ. Το οτι η καθε μοναδα εχει την δυνατοτητα, την προοπτικη, να γινει νοητικα ανωτερη απο οτι αρχικα ηταν, φυσικα και την εχει. Αλλα δεν αντιμετωπιζω τον οποιονδηποτε βαση προοπτικης ( εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων φυσικα ) αλλα βαση αποτελεσματος και αλληλεπιδρασης. Τι να το κανω οταν καποιος ειναι ικανοτατος και απλα πιστευει πως θα πρεπει εγω να κανω κωλοτουμπες για να τον ικανοποιησω ( τρανο παραδειγμα το γεγονος οτι οι Ελληνες δεν καταδεχονται να κανουν συγκεκριμενες δουλειες χωρις ομως να εχουν κατι καλυτερο να προσφερουν, θεωρωντας τις δουλειες αυτες πχ κατωτερου επιπεδου ) και να κανω τη ζωη μου δυσκολη γιατι αυτος ο ανθρωπος δεν χρησιμοποιει την προοπτικη που υπαρχει? Υπαρχουν και αλλοι λαοι και αλλες κουλτουρες, και αλλες φιλοσοφιες και απειρα αλλα διδαγματα. Δες προς Ασια μερια. Πολυ πιο παλιοι ακομα και απο εμας. Βλεπεις ομως σε τι κοινωνια ζουν? Σωματεμπορια, πορνεια μεχρι αηδιας, ναρκωτικα, εμπορια οργανων κλπ κλπ σε μεγιστο βαθμο. Το λοιπον? Ειναι σαπια η κοινωνικη τους δομη κατα κυριο λογο ναι η οχι? Ειναι. Το οτι στα λογια και στα διδαγματα και στα βιβλια ειναι αριστοι φιλοσοφοι και λαος που ειχε προοδευσει και προοδευει ακομα δεν σημαινει κατι. Το παρον και οι πραξεις δειχνουν ακριβως το αντιθετο. Αυτο θελω και προσπαθω να σου πω. Δεν εχω χτισει κανενα τοιχος μπροστα σου. Εχω ζησει τους Ελληνες και απο την καλη και απο την αναποδη. Σου φερνω επιχειρηματα και οχι αντεπιχειρηματα. Εχω ζησει και στο εξωτερικο, εχω δει και τους ρυθμους της επαρχιας, εχω ερθει σε επαφη με αρκετους λαους εκτος απο τους Ελληνες και αυτο που εχω να πω ειναι πως μονο εμεις εχουμε αυτη την αποψη που εχουμε για τον εαυτο μας. Μονο εμεις μας νομιζουμε οτι ειμαστε τοσο ουαου και ιστοριες για αγριους. Και δεν το λεω αυτο για να επικαλεστω την γνωμη αλλων. Σε καμια περιπτωση. Απλα θελω να σου δειξω πως η πραγματικοτητα διαφερει απο αυτο που εχουμε στο μυαλο μας. Για παραδειγμα εμενα την γνωμη μου δεν θα την αλλαξει καποιος Αγγλος που θα πει καλη/κακη κουβεντα για τον Ελληνα. Την γνωμη μου την εχω απο αυτα που εχω ζησει και απο αυτα που ζω. Αλλα αυτα που λεει πχ ο Αγγλος η ο καθε Αγγλος βασιζονται σε μια δοση πραγματικοτητας και θα πρεπει να τα εξεταζουμε καμια φορα για να ξε-τυφλωνομαστε.
  19. Εχει δικιο ο φιλος, μην εισαι τοσο επιθετικος. Αν μιλας αρκετη ωρα, η οθονη κλειδωνει και μετα δεν γινεται να ξεκλειδωσει εκτος αν πατησεις το πληκτρο on/off και τερματιζοντας αναγκαστικα την κληση. Το επαθα αρκετες φορες οταν μιλουσα με ακουστικα και απενεργοποιηση την ρυθμιση. Φανταζομαι δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανουμε assign καποιο κουμπι για τερματισμο κλησης ετσι?
  20. Μιλας για πραγματα τα οποια ειναι εντελως φιλοσοφικα και οχι πραγματικες καταστασεις. Υποσυνειδητα δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ. Αν υπηρχε, δεν θα στελναμε τον Κολοκοτρωνη σε δικη μετα την επανασταση φιλε μου. Δεν θα ειχαμε εμφυλιο μετα τον πολεμο. Αστο, δεν εχουν μεινει και πολλα ( δυστυχως ), και το θεμα ειναι οτι οσοι σκεπτομενοι υπαρχουν τεινουν να γινουν μειοψηφια και δαχτυλοδεικτουμενοι. Παλιοτερα οποιος πεταγε σκουπιδια ΜΕΣΑ στον καδο ηταν *******.... Τι να λεμε τωρα. Ειμαστε η μεγαλυτερη πνευματικοιδεολογικη χωματερη αυτη τη στιγμη. Σεμνοτυφια και τυπολατρεια μεχρι αηδιας, καμια κοινωνικη παιδεια. Στην Ελλαδα βλεπουν τους γειτονες τους να βαρανε τα παιδια τους και λενε "ποιος ασχολειται τωρα μωρε" ενω στην υποαναπτυκτη και ηλιθια Αμερικη, ετσι και κανεις κατι τετοιο σε στελνουν να μαζευεις χορτα στην φυλακη... Δεν εχουμε κοινωνικη συνοχη και αυτο γιατι πιστευουμε πως ο,τι κανουμε δεν επιδεχεται κριτικης και πως μπορουμε για παραδειγμα, να μεγαλωσουμε τα παιδια μας ΟΠΩΣ θελουμε εμεις χωρις να δινουμε λογαριασμο σε κανεναν, ξεχνωντας πως το παιδι του killing_you2 αν γινει κωλοπαιδο/επιτυχημενος θα επηρεασει αντιστοιχα και το παιδι του S_Torm καθως ολα συνδεονται μεταξυ τους. Σοβαρα τα πιστευεις αυτα που λες?? Πανω που νομιζα πως αρχισαμε να κανουμε σοβαρο διαλογο, μου βαζεις την υπερτατη βλακεια απο τα chain mails. Θυμαμαι μια κουβεντα που ειχα με εναν παλιο γνωστο που ειχε τατουαζ την Ελληνικη σημαια και δεν εμπαινε ολος στην θαλασσα δηθεν για να μην την βρεξει ( αληθεια... ) και μου λεει πως ΟΛΟΙ οι αλλοι λαοι δεν εχουν φιλοτιμο επειδη δεν υπαρχει η ΛΕΞΗ.... Ακου επιχειρημα τωρα... ( ξεχναμε βεβαια πως η λεξη "μπεσα" που ειναι ισοδυναμη με το φιλοτιμο ειναι αλβανικη..... ) Τετοια επιχειρηματα μου δινεις, απορω ωρες ωρες πραγματικα. Μαλλον δεν εχεις ζησει Ελληνες στο εξωτερικο η γενικα εισαι υπερ-προκατειλημενος με τους Ελληνες γενικοτερα για να λες τετοια πραγματα. Δεν εξηγειται αλλιως. Οι πιο μικροψυχοι και παρτακηδες ειμαστε, και εδω αλλα και στο εξωτερικο οπου ειχα την "χαρα" να συνυπαρχω μαζι τους για αρκετα χρονια και ειδα τι σοι λαος ειμαστε. Πραγματικα πιστευεις αυτα που παρεθεσες? Οτι ΟΛΟΙ οι λαοι του κοσμου ΔΕΝ ειναι ετσι και μονο οι Ελληνες ειναι? Αν ναι, τοτε καλως σου ειπα οτι ζεις σε αλλη πραγματικοτητα, σε μια ωραιοτατη φουσκα, μια γυαλα. Και εστω οτι τα πιστευεις. Πως γινεται να παραθετεις ΛΟΓΙΑ και να μην βλεπεις καθημερινα τις ΠΡΑΞΕΙΣ ολων? Επειδη καποιος καπου εγραψε αυτα που εγραψε, που ειναι 1000% σωστα και ειναι γνωμονες για μια σωστη κοινωνια, πως γινεται να συνδυαζεις το γεγονος οτι εμεις τα τηρουμε αυτα ολα και τα σεβομαστε ως κοινωνια? Και το χειροτερο, πως γινεται να εισαι τοσο ρατσιστης απεναντι σε ολο τον υπολοιπο κοσμο ανεξαιρετως υπονοωντας πως κανεις δεν ειναι σαν εμας επειδη κανεις δεν εχει γραψει κατι αντιστοιχο? Ελεος...... Αυτοι δεν ειχαν Παρθενωνα πριν 500000 χρονια ρε φιλε, γιαυτο ειναι καθυστερημενοι. Απαξ και κανεις κατι ΜΙΑ φορα, εισαι για ΠΑΝΤΑ ο καλυτερος. Γιαυτο οι Ελληνες ειναι πιθηκοι οι περισσοτεροι. Καγχαζουν για τα κατορθωματα των υπο αμφισβητηση προγονων τους λες και τα εκαναν οι ιδιοι, πινοντας φραπεδια...... ( και καπου εδω ερχεται το επιχειρημα πως το DNA μας ειναι αναλλοιωτο και τετοιες ηλιθιοτητες.... i see it coming )
  21. Αυτα που μου λες σου τα ειπα πριν μερικα post, για την σταση του καθενος μας αλλα και την σταση των "απεναντι" μας. Δεν ειναι σκυλοσοφια, διαλογος λεγεται. Το οτι εκανες παραθεση απο την παραβολη του Πλατωνα δεν σημαινει οτι μου μιλας για φιλοσοφια και πως ξαφνικα ανεβαζει το επιπεδο των λεγομενων σου, μην μπερδευεσαι. Δεν λεω πως πλεον δεν μπορουμε να συνενοηθουμε φυσικα, καθως πανω κατω το ιδιο υποστηριζουμε, αλλα μαλλον με εντελως διαφορετικο τροπο απο οσο φαινεται. Εγω εχω διαλεξει που θελω να ειμαι, αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορω να βλεπω τα κακως κειμενα και να τα δειχνω. Τον εαυτο μου τον εχω αλλαξει τοσο πολυ που πρεπει για το πιο απλο πραγμα να βρισκω διεξοδους για να παρακαμπτω τους ηλιθιους που μας περιβαλλουν. Αλλα αξιζει.
  22. Η παραβολη του Πλατωνα πως μπορει να εχει σχεση με το θεμα μας σε αυτο το νημα? Ειλικρινα ρωταω, δεν ειρωνευομαι. Οταν φιλε killing_you2 ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ στην Ελλαδα ηταν βολεμενοι ( με τον ορο βολεμενοι δεν εννοω καποιον που παιρνει 2-3 χιλιαρικα, αλλα καποιον πχ οπως εμενα που ειναι σχετικα νεος σε ηλικια αλλα τα παντα γυρω του ειναι "φτιαγμενα" ετσι ωστε να εχει μια σιγουρη θεσουλα ΚΑΠΟΥ -οπουδηποτε- και με αποτελεσμα?? Οταν κατσει σε αυτη τη θεση, ΕΓΩ, και ΕΣΥ να χρειαστει να καταβαλουμε ΤΡΙΠΛΗ προσπαθεια για να επιτυχουμε κατι αντιστοιχο ) ηταν μια χαρα ολα. Οταν ξαφνικα μας τα πηραν ΟΛΑ, και καλα εκαναν!, βγηκαμε ΔΗΘΕΝ στους δρομους. Και ξερεις γιατι γελαω προσωπικα? Γιατι ατομα με ΕΛΑΧΙΣΤΗ κοινωνικη παιδεια ( δηλαδη, χωρις τροπους, χωρις να εξεταζουν τα πραγματα σε προσωπικο επιπεδο οπως εσυ λες σε καποια posts σου παραπανω και συμφωνουσα στο σημειο εκεινο, χωρις να λενε "ρε ****το, μηπως αυτο γινεται για να μας ριξουν παραπανω σταχτη στα ματια?" ) ελαχιστο ευρος δημιουργικης σκεψης, ελαχιστα φετιχ ( φετιχ θεωρω την αμοιβαιοτητα σε μια κοινωνια, να υπαρχει μια ευγενης αμιλλα, να μην ντρεπεσαι να πεις καλημερα, οχι επειδη ξαφνικα δεν εχεις να φας και δηθεν σε ενωνει η μιζερια, αλλα επειδη μια καλημερα ειναι κατι το καλοπροαιρετο και δεν κοστιζει - ομως στην Ελλαδα λες μια καλημερα και λενε "τι λεει ο *******..." ), και ελαχιστη ταση προς ψαξιμο γενικοτερα καταφερονται εναντιον σε ατομα πχ οπως εγω η εσυ η καποιος αλλος, που αποφασισε να μη στηριξει καμια τετοια μπουρδα μαζικοποιησης η οποια απλα ηταν θεμα ΜΟΔΑΣ! Εγινε μοδα λοιπον, το να "πηγαινουμε Συνταγμα"!!! Γιατι? Γιατι πριν παιρναμε 600 ευρω και τωρα 400! Δηλαδη ολοι αυτοι ΘΕΛΟΥΝ να παιρνουν 600 ευρω το μηνα. Για τοσο μιζερους ανθρωπους μιλαμε. Οταν οι εργατες κοψομεσιαζονται, σκοτωνονται, και δεν ξερουν αν θα παρουν συνταξη, "εμεις" θελουμε να γυρισουμε στην κατασταση η οποια μας οδηγησε στο μπαχαλο. Οταν πτυχιουχοι μηχανικοι, γιατροι, οδοντιατροι κλπ κλπ κλπ κλπ, παιδια απο ΤΕΙ και απο αλλες αξιολογες σχολες, ακομα και ιδιωτικες που για καποιο λογο τις απαξιωνουμε οικτρα, αναγκαζονται να γινονται σερβιτοροι ( τιποτα κακο με τους σερβιτορους αλλα οταν σπουδαζεις 6 χρονια τουλαχιστον να γινεις μηχανικος ειναι καπως "βαρυ" να σερβιρεις φαγητο αλλα και αυτο δουλεια ειναι σαφως ) και να ξεχνανε τις δουλειες τους και να καταληγουν ανεπαγγελτοι επειδη το συστημα ειναι σαπιο απο ΜΕΣΑ, τοτε σε λενε και βλακα που δεν τους ακολουθεις στην επανασταση τους που κραταει μεχρι τα πρωτα μπανια του καλοκαιριου. Που ακουστηκε πχ, να υπαρχουν ΚΟΜΜΑΤΑ στα πανεπιστημια? Αυτο πως σου φαινεται? Η παλαι ποτε γενετειρα του δυτικου πολιτισμου, η Ελλαδα που συνωνυμο της ηταν η παιδεια, ορθολογισμος, σκεψη, αμφισβητηση και γνωθι σαυτον, να κατακλυζεται απο πασπ, δαπ, εαακ στο πολυτεχνειο και στο πανεπιστημιο και στα ΤΕΙ? Και μετα λεμε τους Αμερικανους βλακες? Ε οχι, δεν το δεχομαι φιλε. Ειμαστε βλακες και ανικανοι με περικεφαλαια. Η τελος παντων ζουμε αναμεσα σε παρα πολλους απο αυτους που ειναι τραγικο. Και οπως σου ειπα και πιο πανω, ποσες φορες εχεις ακουσει στην Ελλαδα την φραση "μην ασχοληθεις θα μπλεξεις" για πραγματα που αφορουν ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ δικαιωματα μας? ( πχ σωστη παροχη υπηρεσιων : πληρωσες κατι με τα λεφτα που δουλεψες, και παιρνεις κατι η μια υπηρεσια η εξυπηρετηση ανταξια καποιου παραπεταμενου και "κατωτερου" ). Σε θεματα οπως της γιαγιας απο την Αμερικη πχ, εγω δινω απολυτο δικιο σε αυτον που κανει μια μηνυση η κυνηγαει το δικιο του με καθε τροπο, γιατι απλα μπορει. Δεν χρωσταει τιποτα σε κανεναν, και το αν αυτο που παει να επιτυχει ειναι καταχρηστικο, θα φανει απο το αποτελεσμα. ΟΧΙ πριν απο αυτο ομως, οπως παντα συμβαινει εδω περα, προεξοφλωντας τα παντα, και μηδενιζοντας τα επειδη δηθεν ειμαστε ανωτεροι.
  23. Δεν διαφωνω, αλλα η κατασταση εδω δεν διορθωνεται. Μετα την επανασταση κυνηγησαμε αυτους που μας ελευθερωσαμε, φεραμε βασιλιαδες κλπ κλπ... μετα τον πολεμο καναμε εμφυλιο, μετα χουντα, και μετα οικογενειοκρατια... Μιλαμε για λαος στοκος οχι αστεια. Τι δεν θελω να καταλαβω ακριβως? Οτι τα παραδειγματα που φερνεις ειναι για γελια? Να μου λες ο καφες που πινουμε σημερα ειναι αντιστοιχος της αρχαιας αγορας? Ειναι δυνατον...? Εχει καμια σχεση ο σημερινος Ελληνας με τον τοτε? Που σημερα το μονο που ακουγεται ειναι " Οταν εμεις χτιζαμε τον Παρθενωνα.... Αυτοι...." και αλλα τετοια αλαζονικα? Δεν εχουμε επιπεδο δυστυχως, σε συλλογικο βαθμο. Δεν βαζω τον εαυτο μου σε κοπαδι, εχω διαφοροποιηθει απο τους γυρω μου σε βαθμο που να μου επιτρεπει να ειμαι αυτονομος και ανεξαρτητος, κυριως απο ατομα σαν αυτα, που κατεβηκαν στους δρομους για να διεκδικησουν μισθους ΠΕΙΝΑΣ οταν χρονια δεν υπηρχε αναπτυξη αλλα ηταν ολοι τους βολεμενοι ( κουτσα στραβα, αλλα βολεμενοι ) και δεν τους ενοιαζε τιποτα. Τσουβαλιαζω οσο μπορω αυτους που εντοπιζω να σκεφτονται με τροπο "εδω ειναι καλυτερα επειδη ειχαμε τους αρχαιους οποτε αυτο μας δινει το εισητηριο για την αιωνια νοημοσυνη και αλαζονια υπερ αλλων λαων" και τις αντιστοιχες νοοτροπιες. Ο Ελληνας δυστυχως ολο λογια ειναι. Αγανακτισμενοι, δεν πληρωνω κλπ κινηματα που αντικατοπτριζουν την προχειροτητα με την οποια αντιμετωπιζει ο Ελληνας το μελλον του. Γαβγιζει αλλα οταν ερχεται η ωρα να αποδειξει με την προσωπικη του επιλογη στη ζωη και την ψηφο του ( καθως ειναι το μοναδικο μας δικαιωμα καθε τεσσερα χρονια στην "δημοκρατια" που εχουμε και υπερηφανευομαστε κιολας για αυτο... ) κανει την παπια και δεν μιλαει. Αραγε, για να ειμαστε και εντος θεματος, ποσες φορες ειπες η ακουσες καποιον να λεει " Μην ασχοληθεις ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ" σε οτιδηποτε εχει να κανει με διεκδικηση δικαιωματων? Ειτε αυτα αφορουν απλα εναν ανθρωπο εν γενη, ειτε εναν εργαζομενο, ειτε εναν ηλικιωμενο, ειτε εναν καταναλωτη, ειτε οτιδηποτε. Αυτο δεν δειχνει οτι τα παντα ειναι πιο δυσκολα επειδη εμεις εχουμε επιλεξει να τα κανουμε ετσι απο ολες μας τις επιλογες στο συνολο τους?
  24. Αν τρώγανε αμάσητο ό,τι τους ταϊζουν δεν θα υπήρχαν δημοσιογράφοι/άνθρωποι όπως ο Alex Jones αλλά και τόσοι άλλοι που καθημερινά εδώ και χρόνια εκθέτουν τα κακώς κείμενα των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά και των γερουσιαστών τους, και της κυβέρνησης αλλά και του στρατού και του λαού τους. Εμείς εδώ έχουμε Κανάκη, Λαζόπουλο άντε και καναν Τριανταφυλλόπουλο και κάτι παρεμφερή τυπάκια που είναι εντελώς για γέλια και τίποτα άλλο. Τρία χρόνια βυθιζόμαστε και να βγει ΕΝΑΣ με @@ να πεί τι παίζει με ΑΠΛΑ λόγια στον λαό, με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και κύρος. Ένας καλλιτέχνης, ένας δημοσιογράφος, ακόμα και ένας αγρότης ή έμπορος. Αλλά που.... Εμείς εδώ είμαστε έξυπνοι ενώ στην Αμερική τρώνε κουτόχορτο... ναι σίγουρα. Όταν μιλάς για τις ΗΠΑ μιλάς για ένα μέρος 300 εκατομμυρίων+ ανθρώπων. Σίγουρα τα λεγόμενα σου έχουν μια βάση, αλλά στο σύνολο τους ΔΕΝ είναι έτσι οι Αμερικάνοι. Εμείς είμαστε σε αρκετά χειρότερο επίπεδο. Το οτι ο καφές που πίνουμε σήμερα είναι η εξέλιξη της αρχαίας Αγοράς ( ιεροσυλία και ΜΟΝΟ να λές κάτι τέτοιο ) μόνο εσύ μπορείς να το δείς. Τότε στην αρχαία Αγορά και σχεδόν παντού υπήρχε πρόοδος, κοινωνικοποίηση, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, στοχασμός ιδεών και ιδεολογιών και 1002 πράγματα. Τώρα ξέρεις τι υπάρχει? Ένα φραπόγαλο και το πόσα στημένα έχει πάρει ο Ολυμπιακός. Έλεος πια, έχουμε προγόνους με @@ αλλά εμείς δυστυχώς είμαστε @@ απόγονοι τους. Πάνε 3000 χρόνια που κάναμε κουμάντο, σε όλα τα επίπεδα. Πνευματικό, πολιτιστικό, κοινωνικό, στρατιωτικό. Τώρα και για άλλα 3000 χρόνια απλά θα ακολουθούμε γιατι δεν έχουμε την στοιχειώδη νοημοσύνη να φαινόμαστε αρκετά "χαζοί" ώστε να γίνεται αυτό που θέλουμε εμείς ( όπως πχ οι Αμερικάνοι την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην ιστορία ) και όχι οι άλλοι. "έχουμε ρίζες" και κουραφέξαλα... Μισό Παρθενώνα έχουμε και αυτό γιατί τον υπόλοιπο μισό τον πούλησαν ή μάλλον τον ΧΑΡΙΣΑΝΕ στους Λονδρέζους.... ποιοι? Έλληνες φυσικά..... Ζείς σε μία φούσκα, αρχαιολαγνείας. Το παρόν σε διαψεύδει πανηγυρικά κάθε λεπτό που περνάει.
×
×
  • Create New...