Jump to content

vaggos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    81
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vaggos

  1. Για βροχή ΚΑΝΕΝΑ. Επειδή ως κάτοχος Μετεωρολογικού σταθμού έχω ψάξει ότι υπάρχει και ότι δεν υπάρχει κανένα δεν θα σε ικανοποιήσει. Αν είναι για το ποδήλατο, βγες έξω πριν και δεν τον ουρανό. Μία εφαρμογή που πάει κάπως καλύτερα είναι για μένα το wunderground. Όμως να ξέρεις, ότι ειδικά Φθινόπωρο και Άνοιξη, τα καιρικά μοντέλα χάνουν τον μπούσουλα. Για παράδειγμα: Σήμερα κανένα μοντέλο δεν είχε προβλέψει τόσα πολλά μμ. Κάποιο, το Bolam, το έδειξε προχθές, αλλά χθες το άλλαξε.
  2. Αναμφισβήτητα, είναι θέμα μπαταρίας. Υπάρχουν πολλά ανάλογα προηγούμενα ποστ. Και εμένα το ίδιο παρουσίασε πριν μια βδομάδα. Άλλαξα μπαταρία και όλα οκ.
  3. Φυσικά και οχι. Αλλο σύστημα λειτουργικό έχει.
  4. Τελικά το ξέχασα και έφτιαξε μόνο του. Σε ευχαριστώ πολύ
  5. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Καλή Χρονιά να έχουμε. Αντιμετωπίζω ξαφνικά ένα πρόβλημα με την εργοστασιακή εφαρμογή μηνυμάτων. Πριν μερικές ημέρες εγκατέστησα το airDroid. Ξαφνικά διαπίστωσα ότι δεν μου λειτουργούν τα μηνύματα. Με το που ανοίγω την εφαρμογή μου βγάζει ότι διακόπηκε και τέλος. Απεγκατάστησα την εφαρμογή, αλλά δυστυχώς δεν έφτιαξε. Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ
  6. Μερικές απλές "συνταγές" για τα τάμπλετ μας. όπως αλλαγή μπαταρίας. Με εικόνες. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=368310&page=34#
  7. Για το bluetooth δεν ξέρω γιατί δεν το χρησιμοποιούσαν. Για την κάρτα, ναι ισχύει. Όπως και βγάζει και ενημέρωση για τους NY Times. Επίσης, καταργήθηκε η ενημέρωση των SMS με email, που για μένα ήταν πολύ εξυπηρετικό. Εκτός και αν δεν το είδα.
  8. Την πήρα και εγώ χθες στο 315. Έκανε κάπου μιάμιση ώρα για να την κατεβάσει και να την εγκαταστήσει. Ουσιαστικές διαφορές δεν είδα, αλλά κάτι αλλαγές μόνο στον τρόπο εμφάνισης των φωτογραφιών στο εμαιλ, στο χρώμα της κάμερας, ενώ πρόσθεσε κάποιες εφαρμογές τις οποίες διέγραψα αμέσως. Πιο γρήγορο δεν μπορώ να πω ότι έγινε. Βλέπω όμως ότι γίνεται καλύτερη διαχείριση στην ραμ.
  9. Καλησπέρα. Σε TAB3 10,1 αγορασμένο τον Φεβρουάριο. Δείχνει ότι φορτίζει αλλά η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη από όσο ρεύμα παίρνει και πέφτει η στάθμη. Κλειστό δείχνει ότι φορτίζει αλλά δεν. Η μπαταρία έφθασε στο 1% και το έκλεισα. Είναι θέμα μπαταρίας; Δοκίμασα και με άλλο φορτιστή, το ίδιο αποτέλεσμα. Αν αδειάσει η μπαταρία τελείως θα ανοίγει αν επιχειρήσω φόρτιση;
  10. Καλορίζικο. Δεν θα μετανιώσεις σίγουρα. Το 4g το χρησιμοποιώ και εγώ σαν κύριο τηλέφωνο πια. Και για έξω με bluetooth είναι μια χαρά. Αναβάθμιση έχω διαβάσει ότι θα έρθει. Ήδη έχει γίνει η αρχή σε Γαλλικής προέλευσης.
  11. Μόνο από εξωτερικό 3g router. Υπάρχουν και κάποια με μπαταρία gia 4-5 χρήστες. Αν το χρειάζεσαι. δίνεις κάτι παραπάνω όμως και παίρνεις με 3g ή 4g και γλυτώνεις τα περιττά αξεσουάρ.
  12. Με αυτό που λέω εγώ με πρόγραμμα cosmote δεν χρειάζεται να κλείσεις τίποτα. Για whatsup είναι άλλο
  13. Ξέρω ότι η Cosmote δίνει μια ακόμα κάρτα, κανονική ή μικρή μόνο για data. Που ανάλογα με το πρόγραμμα, ενεργοποιεί το 3g ή το 4g. Για τις λοιπές δεν γνωρίζω.
  14. Για μένα το μόνο αξιόπιστο για καιρό είναι της Weather Underground . Παίρνει από Μετεωρολογικούς Σταθμούς δεδομένα απ' όλον τον κόσμο και έχεις πραγματική εικόνα των συνθηκών, όπου και να βρίσκεσαι.
  15. Απ' ότι έχω διαπιστώσει και έχω διαβάσει, αν η μπαταρία φορτίζει κανονικά και μετά από λίγο διάστημα πέφτει, φταίει αποκλειστικά και μόνο αυτή. Τα ίδια έκανα και σε ένα άλλο Samsung και τελικά μόλις αγόρασα άλλη μπαταρία δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο που στην ταμπλέτα μας είναι λίγο δύσκολο να αλλάξουμε μόνοι μπαταρία. Αλλά όχι και ακατόρθωτο.
  16. Τελικά ποιο ήταν το πρόβλημα για να ξέρουμε τι μπορεί να μας περιμένει;
  17. Kαι πάλι σε ευχαριστώ. Ναι δεν γίνεται διαφορετικά. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1. Την μικρή. 2. Άλλο 8 ίντσες και άλλο 15,6. Εμένα κάποιες στιγμές με βολεύει. Εκτός αυτού από το λαπτοπ σπάνια βλέπω ταινίες. 3. Δεν το έχω δοκιμάσει, δεν το γνωρίζω. 4 Γιατί να συνδεθεί με μόντεμ; Εκτός και αν εννοείς το wifi. Φυσικά και γίνεται. Να σημειώσω ότι είναι 4G και πρέπει να έχεις ειδικό πακέτο στην Cosmote που ξέρω για να δουλέψει με 4 G.
  18. Nαι μεν, αλλά μετά από 1.5 λεπτά που έχω την αρχική ρύθμιση για να σβήνει η οθόνη, πέφτει πολύ η φωτεινότητα και ίσα που διακρίνεται η οθόνη. Υπάρχει κάτι για αυτό;
  19. Σωστός. Σε ευχαριστώ πολύ. Done
  20. Υπάρχει ρύθμιση όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα και φορτίζει η οθόνη να είναι ανοιχτή; Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάτι.
  21. Καλησπέρα. Αν γνωρίζει κάποιος: Επειδή τελευταία μου έκανε φοβερά κολλήματα ειδικά όταν ήμουν με 3G, πήγαν να κάνω επανεγκατάσταση λογισμικού με το ΚIES. Το κατέβασε κανονικά, εγκατέστησε τους drivers και ξαφνικά το KIES έβγαλε αποτυχία. Από τότε έχει κολλήσει το κινητό στο downloading do not turn of tαrget. Γνωρίζετε πως μπορεί να επανέλθει ή αν πρέπει να περιμένω; Φυσικά το ΚΙΕΣ έκλεισε. Solved: Το πήγα σε download mode. το άφησα αρκετή ώρα, έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα και λειτούργησε κανονικά. Καλού κακού και περισσότερο για δοκιμή, του επανέφερα τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξαναπέρασα τις ρυθμίσεις από backup που είχα.
  22. Καλημέρα. Τελικά πήρα το SAMSUNG GALAXY TAB 3 8.0 LTE T315 8'' 16GB 4G WI-FI GPS BT USB WHITE. Δύο μέρες το ψάχνω και δεν έχει κάνει το παραμικρό κόλλημα. Πέρασα ότι εφαρμογές χρησιμοποιούσα, κάπου στις 70 και ελάχιστες δεν δούλεψαν λόγω ανάλυσης οθόνης. Ως τηλέφωνο, λειτουργεί άψογα. Ως 4G δεν έχω κατεβάσει τίποτα για να δω πως ανταποκρίνεται. Η μπαταρία αρκούντως ικανοποιητική. Η οθόνη ευκρινής, αρκεί να μην είναι στο αυτόματο, γιατί είναι λίγο σκοτεινή. Κατά τα άλλα άψογο. Φοβερή φορητότητα, γρήγορο το gps, αλλά ως τηλέφωνο λόγω μεγέθους, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε με ακουστικό.
×
×
  • Create New...