Jump to content

[Επίσημο] Nokia E72

Werra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Κάθε φορά που συνδέομαι για να διαβάσω ή να κάνω ενημέρωση στα e-mail μου, συνδέεται αυτόματα (χωρίς ερώτηση) μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και όχι μέσω wifi, ακόμα κι όταν είμαι εντός εμβέλειας wifi.

Ξέρει λοιπόν κανείς πως μπορώ να επιλέγω εγώ τον τρόπο σύνδεσης (δηλαδή wifi ή δίκτυο κινητής τηλεφωνίας) όταν συνδέομαι;

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πέρισυ είχα πάρρει το Ε71 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Έκανα το λάθος και το έδωσα και πήρα το iphone. Το πούλησα και ξαναγόρασα το Ε71. Το ξαναπούλησα και πήρα άλλο. Τελικά πήρα το Ε72. ΑΠΑΙΧΤΟ. Όπως και το Ε71 δεν έχει προβλήματα σε τίποτα. Μπαταρία 3 - 4 μέρες με σκληρή χρήση (wifi, GPS). Ταχύτατο. Θεωρώ ότι είναι το κορυφαίο κινητό της Nokia :):):)

Φιλε dimperts σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου! ειχα τελειως αντιθετη αποψη για το κινητο...!το θεωρουσα "προβληματικο" κινητο αλλα μαλλον εκανα λαθος τελικα...!παντως αν θελει και καποιος αλλος να απαντησει ετσι για να μου παρει τον φοβο και να εχω και μια δευτερη αποψη θα ηταν ευπροσδεκτη

min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

Φιλε dimperts σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου! ειχα τελειως αντιθετη αποψη για το κινητο...!το θεωρουσα "προβληματικο" κινητο αλλα μαλλον εκανα λαθος τελικα...!παντως αν θελει και καποιος αλλος να απαντησει ετσι για να μου παρει τον φοβο και να εχω και μια δευτερη αποψη θα ηταν ευπροσδεκτη

Παρτο αφοβα

Αριστο κινητο με Ε κεφαλαιο δηλαδη για δουλεια και οχι παιγνιδια

:)

παιδια καλησπερα. θελω να κανω μια ερωτηση. οταν παω πιν.ελεγχου->τηλεφωνο->ενημερωση λογισμικο. στη λιστα με τις ενημερωσεις μου εμφανιζει την ενημερωση τηλεφωνου με θαυμαστικο διπλα. τι πρεπει να κανω;

Παρτο αφοβα

Αριστο κινητο με Ε κεφαλαιο δηλαδη για δουλεια και οχι παιγνιδια

Εννοειτε πως το θελα καθαρα για δουλεια! Ευχαριστω και σενα φιλε trinity

min kaneis tpt ayrio otan mporeis na to kaneis me8ayrio

Καλημέρα.

Κάθε φορά που συνδέομαι για να διαβάσω ή να κάνω ενημέρωση στα e-mail μου, συνδέεται αυτόματα (χωρίς ερώτηση) μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και όχι μέσω wifi, ακόμα κι όταν είμαι εντός εμβέλειας wifi.

Ξέρει λοιπόν κανείς πως μπορώ να επιλέγω εγώ τον τρόπο σύνδεσης (δηλαδή wifi ή δίκτυο κινητής τηλεφωνίας) όταν συνδέομαι;

Ευχαριστώ

πηγαινε μενου-> ρυθμισεις->συνδεση->προορισμοι

Στο διαδικτυο αναφερει τα σημεια προσβασης νομιζω με την σειρα που συνδεονται.

Εχω και εγω το e72 εδω και μιση εβδομαδα και εχω να πω τα καλυτερα μεχρι τωρα. Βεβαια νοκια ειναι νοκια ακομα και στο θεμα της μπαταριας. αργουν να αδειασουν οι πρωτες γραμες αλλα μετα τελειωνουν γρηγορα. παντως 4ημερο με λιγο παραπανω απο φυσιολογικη χρηση το βγαζει.

Ξερει κανεις αν θελω να παρω ενα τηλεφωνο και πληκτρολογω τα πρωτα νουμερα του τηλεφωνου πχ 694436 αν γινετε να εμφανιζει ολες τις επαφες που ξεκινανε με αυτο το νουμερο?

Καλημέρα.

Ευχαριστώ

Μενού > Διαδίκτυο > Ιστός > Επιλογές > Ρυθμίσεις > Γενικές > Σημείο πρόσβασης > Ερώτηση πάντα. Έτσι θα επιλέγεις εσύ τι σύνδεση θέλεις

Edited by dimperts

παιδια υπαρχει καποια συντομευση για να αλλαζω την γλωσσα γραφης απο ελληνικα σε αγγλικα? οπως στο pc εχουμε πχ alt+shift κατι τετοιο αντιστοιχο?
Vespa

Shift+ Sym

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

βδομαδες τωρα ειμαι αναμεσα στο e72 και το blackberry 9700. αλλαζω γνωμη συνεχεια.. εχω το e71 και με τα email ειμαι ευχαριστημενος, ερχονται αμεσα με το nokia messaging. μεγαλο + του e72 οτι εχει την συντομευση για τις επαφες και την ωρα που μιλας μπορεις να ψαχνεις τις επαφες.. με εχει βοηθησει απιστευτα. δεν ξερω τι να διαλεξω!!! :(
Το μεγαλύτερο ρίσκο στην ζωή είναι να μην πάρεις κανένα

Καλημερα σε ολους...

Οπως και πολλοι απο εσας, βδομαδες ειμουν αναποφασιστος για το ποιο θα ειναι το καινουργιο μου κινητο. IPhone, Omnia, Blackberry κοκ.

Οσο ομορφο και να ειναι, το Touchscreen δεν με βολευε... Προσπαθισα το IPhone και το Omnia, αλλα δυστιχως δεν μου καθοταν καλα στο χερι... εκτος του οτι και τα 2 ειναι σχετικα μεγαλα.

Μην αγχωνεστε, δεν τα βγαζω αχριστα, απλα ενα Blackberry ή το Ε72 ειναι πιο σημαζεμενα και ταιριαζουν κατ' εμε καλητερα σε μια τσεπη αντρικου σακακιου ή ακομα και στο παντελονι.

Αρα πηγα στον Γερμανο και συνοπτικα αγορασα το Ε72! Εδω λοιπον οι εντυπωσεις μου...

1) Απιστευτα γρηγορη πλοηγηση στα μενου και σε ολα τα applications

2) το optical navigation key ειναι απλα ευχρηστο!

3) Ναι, χρειαστηκα λιγο χρονο (1-2 μερες) να προσαρμοστω στα πληκτρα, αλλα τωρα δεν μπορω να φανταστω να εγραφα σε touch ή με στηλο :wacko:

4) Η κάρτα ειναι τινγκα στους χαρτες παιδια (γυρω στα 2,5 GB!!). Εαν θελετε να να ειστε ανετοι, κατεβαστε, μετα απο εγγραφη, το Ovi Suite (λειτουργικο οπως το NokiaSuite), και απλα αφιαρεστε ολους τους χαρτες (γυρω στα 2,5 GB!!). Μετα κανετε ανετα install μονο τους χαρτες των χωρων που εσεις θελετε!

5) Η συνδεση για νεο email ειναι πανευκολη και με WIFI πολυ ωραια. Προσοχη με ποιον τροπο συνδεεστε καθε φορα, για οσους δεν εχουν πακετο ιντερνετ. Καλητερη επιλογη ειναι να σας ρωταει πρωτα με ποιον τροπο να συνδεθει.

6) Η μπαταρια κρατησε 3 μερονυχτα, με σχεδον συνεχεια ανοικτο το WIFI, πλοηγηση σε ολα τα μενου και περιπου 1,5 ωρα ομιλια!!!

7) Η αισθητικη/αφη των πληκτρων και της συσκευης ειναι πολυ καλη! Μπορει να ειναι πλαστικο οπως λενε μερικοι, αλλα αψογο κατασκευασμενο και δεν δειχνει σε τιποτα φτηνο ή και σκαρτο.

8) Μικρο μειονεκτημα ειναι το μεγαφωνο στην πλατη του κινητου, αλλα αυτο το συνηθίζει η nokia, ασχετος αν μου αρεσει.

9) Η ακουστικη στα τηλ. ειναι πεντακαθαρη!

10) Υπαρχει προγραμματακι MSN Messenger (πρεπει να γινει download), με το οποιο συνδέθηκα χωρις προβλημα.

11) Δεν μπορεσα ακομα να "παιξω" με το πακετο office και να το τεσταρω. Προσπαθω αυτην την στιγμη να βγαλω ακρη στους φακελους της καρτας, τι ειναι εγκαταστημενο, τι ΔΕΝ χρειαζετε, που αποθηκευονται ολα τα αρχεια κτλ.

12) Επισης, δεν ξερω αν το εχει πει ως τωρα κανεις, αλλα το κινητο πωλείται με λουρακι, ακουστικα και δερματινη θηκη!

Θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομα, αλλα αυτα ειναι σε γενικες γραμμες... ως τωρα. Παντως ειμαι ξετρελλαμενος με το κινητο... ειναι τελειο (για μενα)!

Ενα/Δυο μικροπροβληματα που εχω... (χρησιμοποιησης). Αν μπορει να βοηθήσει κανεις!?

1) Ακομα δεν εχω καταλαβει πληρως πως λειτουργει το navigation με Ovi

2) Το κινητο ρωταει κατ' εμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορες να συνδεθει με το ιντερνετ ή με WIFI. Αναρωτιεμε μηπως το WIFI ειναι ελλατωματικο ή απλα οχι τοσο δυνατο ή μπορει να φταίει και το WIFI Modem μου ή μηπως δεν το εχω κανει σωστο setup :worry:.

3) Ακομα δεν εχω καταλαβει πληρως πως διαχωριζω και κανω setup τις διαφορετικες συνδεσεις ιντερνετ (επιλογες: μεσω cosmote internet, cosmoste gprs, WLAN).

4) Υπαρχει τροπος να επιλεξω 2-3 WLAN της αρεσκειας μου (σπιτι, δουλεια, 1-2 φιλους) και να συνδεετε κατευθειαν σε αυτα οταν ειναι σε εμβελεια?? Γιατι ως τωρα το κανω δια χειρος καθε φορα ξεχωριστα! Η μηπως ειμαι εγω ο ατζαμης?

Αυτα για τωρα...

Ευχομαι να σας διαφωτισα και να σας βοηθισα με τα δικα μου σχολια/εμπειρία κτλ.

παιδια καλησπερα.Εμα και εγω κατοχος ενος nokia e 72 και θα ηθελα να ρωτησω κατι.Εχω ενα ποβλημα με την καμερα και πίο συγκεκριμενα με το βιντεο.Μου κολαη συνεχεια δηλ την ωρα που κανεις ληψη τρωη κοληματα.Μπορει καποιος να με συμβουλεψη στο τι πρεπει να κανω?

να το πας στο service αφού πρώτα κάνεις ένα hard reset για να βεβαιωθείς πως δεν φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει
Ας επιχειρήσουμε...

παιδια καλησπερα.Εμα και εγω κατοχος ενος nokia e 72 και θα ηθελα να ρωτησω κατι.Εχω ενα ποβλημα με την καμερα και πίο συγκεκριμενα με το βιντεο.Μου κολαη συνεχεια δηλ την ωρα που κανεις ληψη τρωη κοληματα.Μπορει καποιος να με συμβουλεψη στο τι πρεπει να κανω?

φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και γω και μου ειχε φανει παραξενο. Μολις εκανα αναβαθμιση στην 0.22 το προβλημα λυθηκε εντελως συμπτωματικα. Ελπιζω να γινει ετσι και με το δικο σου.

φιλε μου το ιδιο προβλημα ειχα και γω και μου ειχε φανει παραξενο. Μολις εκανα αναβαθμιση στην 0.22 το προβλημα λυθηκε εντελως συμπτωματικα. Ελπιζω να γινει ετσι και με το δικο σου.

Αν αποθηκεύετε τα βιντεό σας στην κάρτα μνήμης τότε δοκιμάστε να α αποθηκεύσετε στην μνήμη της συσκευής ή σες κάποια άλλη κάρτα μνήμης. Αν μετά την συγκεκριμένη αλλαγή σταματήσουν τα κολλήματα τότε κατά πάσα πιθανότητα φταίει η κάρτα μνήμης. Αν συνεχίζουν τα κολλήματα τότε κάνετε hard format σε κινητό και κάρτα μνήμης και δοκιμάστε ξανά.

Σας το προτείνω, γιατί το ίδιο πρόβλημα το είχα συναντήσει σε ένα Ν85 με την εργοστασιακή κάρτα μνήμης που είχε μέσα το πακέτο.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΜΗΧΑΝΗ! ΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΨΟΓΑ. ΕΙΧΑ ΒΒ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΜΕΝΟΥ + ΧΙΛΙΑΔΕΣ FREE APPLICATIONS ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ BATTERY REMAINING ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ FREE?:rolleyes:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΜΗΧΑΝΗ! ΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΨΟΓΑ. ΕΙΧΑ ΒΒ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ - ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΜΕΝΟΥ + ΧΙΛΙΑΔΕΣ FREE APPLICATIONS ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ BATTERY REMAINING ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ FREE?:rolleyes:

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

iON Battery κάτι.. (σόρρυ αλλά δεν το θυμάμαι ολόκληρο...)

παιδια ευχαριστω για την αναποκριση αλλα λογο οτι πρωτη φορα παιρνω εχω τετοιο κινητο και τωρα ψιλομαθαινω μπορειτε να μου πειτε πωσ κανω format η reset και ακομα αυτη η αναβαθμιση στο 0.22 πως γινετε.Ευχαριστω ολους!!!

καλημέρα.

Η συσκευή (λόγω οθόνης) τρέχει άλλη εφαρμογή πλοήγησης εκτός της ΝΟΚΙΑ; (π.χ. Ndrive, Garmin... κλπ)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

καλημέρα.

Η συσκευή (λόγω οθόνης) τρέχει άλλη εφαρμογή πλοήγησης εκτός της ΝΟΚΙΑ; (π.χ. Ndrive, Garmin... κλπ)

Ναι, κανονικά, τις εκδόσεις για s60 βέβαια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ως μακρόχρονος χρήστης του e71 (τώρα με το τελευταίο διαθέσιμο nokia update εγκατεστημένο) και περιστασιακός του e72 θα ήθελα να σημειώσω τα εξής, που πιθανόν βοηθήσουν όποιον εξετάζει το ενδεχόμενο αναβάθμισης:

#1. Η γενική ποιότητα κατασκευής του e71 είναι σαφώς υψηλότερη του e72, τόσο σε επίπεδο υλικών κατασκευής όσο και σε επίπεδο συναρμογής.

#2. Η πραγματική διαφορά ταχύτητας για συνήθεις επαγγελματικές εργασίες (αναζήτηση επαφών, χειρισμός αρχείου κλήσεων, ανάγνωση/συνταξη email/sms, απάντηση κλήσεων κτλ) μεταξύ των δύο μοντέλων είναι πρακτικά ανύπαρκτη.

#3. Η ένταση και καθαρότητα ήχου του μεγαφώνου του e71 είναι καλύτερη αυτής του e72.

#4. Οι οθόνες και των δύο είναι το ίδιο εξαιρετικά ευανάγνωστες – ακόμα και κάτω από τον ήλιο – ενώ το πληκτρολόγιου του e72 λειτουργικότερο του e71.

#5. To optical navy-key του e72 είναι στην καλύτερη περίπτωση δύσχρηστο – συνεπώς δεν συνεισφέρει ούτε στο ελάχιστο στην γενικότερη εργονομία της συσκευής.

Για τους λόγους αυτούς θα ήμουν εξαιρετικά επιφυλακτικός στο να προτείνω γενικώς και αορίστως την αναβάθμιση από e71 σε e72 παρά μόνον αν κάποιος ενδιαφέρεται για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του νέου (πχ ταχύτερα file transfers, processing intensive εφαρμογές κτλ)

Η καλύτερη λύση για τους κατόχους του e71 που σκέφτονται να αναβαθμιστούν είναι να περιεργαστούν από κοντά για κάμποση ώρα 2-3 εκθεσιακά e72 σε περισσότερα από ένα καταστήματα (ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ελαττωματικής demo συσκευής που πχ είναι αδικαιολόγητα αργή ), ή να δανειστούν κάποιο e72 από φίλο-κάτοχο και μετά να αποφασίσουν.

Προσωπικά παραμένω, μέχρι νεωτέρας, με το θρυλικό e71 …

παιδια help!!!

μολις εκανα update στο ε72 και.....τουβλο!!!!!!!!

τι κανω?????

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.

το πηγα στο σερβις και αντε να δουμε σε ποσες δεκαετιες θα μου το φερουν πισω

επεισης το θεικο απο την κοπελα που ηταν εκει και το παρελαβε το κινητο ειναι

"μη κανετε updates αν δεν εχει καποιο σοβαρο προβλημα το τηλεφωνο,απο το ΝSU....Ειναι ευαισθητα κινητα αυτα τα bussiness".............

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes.