Jump to content

Diampap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Diampap

  • Ημ. Γέννησης 01/09/1969

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Diampap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και σε μένα το ίδιο κάνει. Υπάρχει κάποιος που δεν το συμβαίνει η ανακατεύθυνση σε ρωσική ιστοσελίδα;
  2. Τώρα που ολοκλήρωσα το step 2 και μου επανέφερε το κινητό σε ALE-21 (αν και παραμένει η έκδοση balong) μπορώ να προχωρήσω σε κάποιο άλλο βήμα για να περάσω την Β132;
  3. Δούλεψε! Ευχαριστώ haki ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ!
  4. haki, που μπορεί να βρει κανείς το link για να κατεβάσει το αρχείο και να κάνει αυτό το step 2; Το link στην πρώτη σελίδα (που μάλλον εκεί αναφερότανε) δεν λειτουργεί.
  5. Από το βιντεάκι έχω ξεκινήσει. Έχω φτάσει στο σημείο να βάλω το product model (δοκίμασα το Υ300-0000 και το Υ300-0100) και μου βγάζει : "Please input the correct Product ID"
  6. Δες εδώ : http://emui.huawei.com/en/plugin.php?id=unlock&mod=detail Δεν υπάρχει ο κωδικός μου
  7. Εμένα μου έχει πειραχτεί ο κωδικός μοντέλου (από ALE-021 σε BalongC508311 και δεν υπάρχει τρόπος να βρω το ανάλογο unlock password.
  8. Μπορείς σε παρακαλώ να ελέγξεις το email που παραθέτεις, γιατί μου επιστρέφει το μήνυμα; (Mail Delivery Failure)
  9. Δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω. Δώσε link αν έχεις.
  10. Αφού η εγγύηση δεν χάνεται (ούτε και με root) κι αν - κι εφόσον - θα υπάρχει η δυνατότητα ενημερώσεων OTA, αναμένω οδηγίες. Ευχαριστώ
  11. Αυτό σημαίνει ότι χάνω την εγγύηση; Για πες πάντως μήπως και το αποφασίσω.
  12. Μόλις το έκανα. Πάλι "Software install failed" έβγαλε. Υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω πιο "βαθύ" reset ώστε να επανέλθει η Β130 που είχα;
  13. Όχι. Και μου έκανε εντύπωση από την πρώτη αλλαγή (σε Β052) που μου έδειχνε έκδοση Balong! Τώρα κατέβασα την Β132 και πάλι δεν μου την περνάει! Το όνομα του κινητού από ALE-21 έγινε hi6210sft. Στην "έξυπνη βοήθεια" ο "έλεγχος κίνησης" είναι κενός (δεν δίνει επιλογές). Επίσης, έχει χαθεί η δυνατότητα ενεργοποίησης της οθόνης με double klik. Τα εικονίδια των εφαρμογών παραπέμπουν σε παλιότερες εκδόσεις android.
  14. Μάλλον την πάτησα Είχα την μαμακίσια Β130. Κατέβασα τα αρχεία zip από τα links του myphone.gr. Πέρασα με επιτυχία την Β052 (η οποία μου έβγαλε στο EMUI ότι ήταν Balong!). Στη συνέχεια την Β136 (η οποία κι αυτή ήταν Balong!!!!!). Τώρα μου δίνει αριθμό έκδοσης BalongC50B311. Το κινητό πήγε πολλά ... βήματα πίσω. Προσπάθησα να ξαναπεράσω την Β052, μήπως κάτι δεν είχα κάνει καλά. Δεν με άφησε. Προσπάθησα να κάνω factory reset. Η επαναφορά έγινε, έχασα όλα τα δεδομένα, αλλά ο αριθμός έκδοσης παραμένει BalongC50B311. Δεν ξέρω τι να κάνω!
×
×
  • Create New...