Jump to content

Ποια μέλη του myphone συμπαθείτε περισσότερο;

VIDEOMIX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy ( 6 Φεβ. 2004 , 18:20)

:cry: :( οχι δεν με ειπες και στεναχωρεθηκα κητα κλαιω :cry: (λιγμ, σνιφ σνιφ.)

χεχε να σαι καλα ρε ναντιουλα thnx ;) :p

prospa8w na se ftasw sta mhnymata vre an k o kryfos mou po8os einai na ftasw ton johner :D

ti na kanoume einai arketoi edw pou tous agapame k eisai k esy enas :)

ksexasa+to mikroulh ths pareas ton manos_the_greek :D

Ulticool thanks gia ola...poso dikio exeis :*

• Απαντήσεις 766
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγώ φυσικά θα πω οτι το καλύτερο μέλος είναι ο exmanos γιατί μας κρατάει ενήμερους στο πιο hot θέμα του myphone.. το πιάσαμε το υπονοούμενο έτσι; :D
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia ( 6 Φεβ. 2004 , 18:29)

prospa8w na se ftasw sta mhnymata vre an k o kryfos mou po8os einai na ftasw ton johner :D

ti na kanoume einai arketoi edw pou tous agapame k eisai k esy enas :)

χεχε εχω γινει στοχος βλεπω... :D

με συγκινεις τωρα αλλα anw ελπιζω να καταλαβαινεις οτι και εγω τα ιδια νιοθω (δεν πιστευω τωρα να μου την πεσει ο Ulticool σε καμια γωνια και να με ξυλοφορτωσει...αμαν....)

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuRfeRCy ( 6 Φεβ. 2004 , 18:37)

με συγκινεις τωρα αλλα anw ελπιζω να καταλαβαινεις οτι και εγω τα ιδια νιοθω (δεν πιστευω τωρα να μου την πεσει ο Ulticool σε καμια γωνια και να με ξυλοφορτωσει...αμαν....)

lol oxi vre o Ulticool einai cool :D besides einai amoivaia ektimhsh :)

ksexasa k ton mike-dee, ton dj kourampieeee\

ALTSXA'I'MER EXW PA8EI :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος suRfeRCy ( 6 Φεβ. 2004 , 18:37)

Οχι οχι,εγω ακολουθώ την εξής τακτική: Όσοι την συμπαθούν,μου είναι 10 φορές συμπαθείς. Όσοι δεν την συμπαθούν μου είναι πολύ απλά,αδιάφοροι.

Εσυ είσαι πολύ καλό παιδί (είπαμε και 10 φορές συμπαθής ;) ) και λυπάμαι ιδιαίτερα που δεν σε συμπεριέλαβα στην αρχική λίστα μαζί με τον κύριο....ελευθεροστυλά :lol: Αυτός δεν μπήκε διότι....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος freestyler

ulticool(me thimase?)

Σε θυμάμαι αλλά δε σε έβαλα μέσα διότι είσαι Co-Mod. :lol: Σε ανάλογο θέμα για τους καλύτερους Co-Mods θα είσαι η μόνη μου επιλογή :) (Μην παρεξηγηθείτε οι υπόλοιποι)

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα!

Βρε παιδια μην ξεχναμε τον Florinaperis . Εχει προσφερει τα απιστευτα στο τομεα P800/P900. Παντα παρων και εξυπηρετικοτατος. Επισης ο Alexkass μεσα απο το ψωνιο του -με τη πολυ καλη σημασια της λεξης, ας το πουμε.. ιδιαιτερο μερακι- νομιζω μας εχει δωσει πρωτος παρα πολλες πληροφοριες για πραγματα που θα θελαμε να τα εχουμε εμεις πρωτοι.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geokaza ( 6 Φεβ. 2004 , 19:01)

Βρε παιδια μην ξεχναμε τον Florinaperis . Εχει προσφερει τα απιστευτα στο τομεα P800/P900. Παντα παρων και εξυπηρετικοτατος. Επισης ο Alexkass μεσα απο το ψωνιο του -με τη πολυ καλη σημασια της λεξης, ας το πουμε.. ιδιαιτερο μερακι- νομιζω μας εχει δωσει πρωτος παρα πολλες πληροφοριες για πραγματα που θα θελαμε να τα εχουμε εμεις πρωτοι.

Κοίτα,αν θεωρήσουμε ως μέλη και τους moderators τότε έχεις απόλυτο δίκιο για τον Πέρη,απλώς υπάρχει ανάλογο thread για τους Moderators και γι αυτό μετράμε μόνο τα απλά μέλη εδω.

Όσο για τον Alexkass,πιστεύω οτι η γνώμη μου θα καλύψει τους περισσότερους: "??????????????????????" :lol: :lol: :lol:

www.valder.tk

Η νεα εποχή έφτασε!

Επίσης επισκεφθείτε το forum μας! Όλοι μια παρέα!

Alexkass , kp86 , Nikos_S3 , kai polla alla paidia - to giati to kseroyn ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Psifizo ton G.M. an kai den postarei polu panta vriskei protoporiakes luseis gia tin epilisi provlimaton! Akoma psifizo Nantia kai ivan giati etsi thelo! Kai xeirotero melos ton Jog pou nomizei oti me post mias seiras tha anevasei ton arithmo ton post tou! Filika Manos!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος a1234a ( 6 Φεβ. 2004 , 19:12)

O phadomas γιατί προσφέρει απίστευτα για θέματα για το λειτουργικό σύστημα Symbian OS (και σε άλλα)

Σε ευχαριστώ πολύ

Symbian OS - the mobile operating system

Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ulticool ( 6 Φεβ. 2004 , 18:55)

Οχι οχι,εγω ακολουθώ την εξής τακτική: Όσοι την συμπαθούν,μου είναι 10 φορές συμπαθείς. Όσοι δεν την συμπαθούν μου είναι πολύ απλά,αδιάφοροι.

Εσυ είσαι πολύ καλό παιδί (είπαμε και 10 φορές συμπαθής ;) ) και λυπάμαι ιδιαίτερα που δεν σε συμπεριέλαβα στην αρχική λίστα μαζί με τον κύριο....ελευθεροστυλά :lol: Αυτός δεν μπήκε διότι....

ωραια τοτε δεν φοβαμαι :D Thnx man για τα λογια σου...και μην ανυσηχεις για το οτι δεν με ψηφισες, δεν χρειαζεται να ψηφισουμε καποιον για ναν δειξουμε οτι τον εκτιμουμε κιολας ή οτι τον συμπαθουμε...και εγω συμπαθω παρα πολλους εδω μεσα αλλα δεν νομιζω να ειναι σωστο να κατσω να τους γραψω ολους..... ;) :p

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

Wirelessly posted (Siemens SX1: SIE-SX1/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από manos the greek

Psifizo ton G.M. an kai den postarei polu panta vriskei protoporiakes luseis gia tin epilisi provlimaton! Akoma psifizo Nantia kai ivan giati etsi thelo! Kai xeirotero melos ton Jog pou nomizei oti me post mias seiras tha anevasei ton arithmo ton post tou! Filika Manos!

Akoma psifizo ton Ulticool evala tin nantia alla xehasa ton cool! Nantia + Ulticool=L.F.E. Kai ton kp86 giati eimaste filarakia! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nantia ( 6 Φεβ. 2004 , 18:09)

iliasp olous agapas alla emena de me evales :D

quasimodo glykie mou se ksexasa :*

ma kala pes moy twra pws den to eides....tha se malwsw!!!

.........NANTIA ........!!!Na bre paraponemenh kai esena sagapaw!

Oloys bre sas agapaw(e magkes mh me parekshghsete etsi?str8 eimai... :innocent: )XEXE!!!Keep on talking about ya love people!!! :p :up:

P.S. THA ITAN KAKO NA POSTAROYME FWTO MAS?Κατα καποιο τροπο θα μπορουσαμε να σχηματισουμε μια καλυτερη αποψη για το ατομο στο οποιο σχεδον καθημερινα απευθυνομαστε για ποικιλα θεματα...τι λετε? :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 6 Φεβ. 2004 , 19:16)

nai alla emena moy thymizei kati ayto....xmxmxmx....mikre(milhse o papous twra... :p )!!kapoion sta prwta bhmata toy saythn thn koinothta!

Alla dike moy aytos o kapoios ekselixthike se antiprwsopeytikotato melos ths koinothtas!Eyge Manos!You have my Vote!

P.S. Exw Akoma mia idea!ti lete gia eswterikes ekloges?EKLOGES KOINOTHTAS MYPHONE :rotfl: :devil:

http://www.my-smileys.de/smileys_1/01_2.gifΕυχαριστώ πολύ τους ψηφοφόρους μου.http://www.capnwacky.com/election2000/images/011901release.jpg

Ευχαριστώ και τις θαυμάστριές μου.http://www.my-smileys.de/smileys_1/ladysman.gif (καλά, που τις είδα;_)http://www.my-smileys.de/smileys_1/grinorange.gif

Θέλω να αναφερθώ και στον "ελεύθερο το εύψυχο" για τα πολιτικοεθνικά σχόλιά του που με βρίσκουν σύμφωνο. Και δεν είναι ο μόνος, απλά αυτόν θυμάμαι πιό έντονα.

Ξέχασα να αναφέρω ενα άτομο που μου έχει φερθεί πολύ φιλικά. Τον gregorisvas. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Το ίδιο υσχίει και για τον "Epicouros", στον βαθμό που του αναλογεί.

http://www.my-smileys.de/smileys_1/herz.gif

Απ'τον fabo έχω παράπονο διοτι δεν μου εγκατέστησε στο meeting, το πληκτρολόγιο του Ρ900. Αλλα... θα του τα πώ την μέρα που θα βολτάρουμε με το GOLF.

Ωραιο θεμα!!! ........Η Nantia εχει την τιμητικη της ή μου φαινεται?? Λοιπον Εxmanos, NikosS3, Videomix, Tifosi για την βοηθεια που μου εχουν δωσει κατα καιρους. Την Νantia που μου την ειπε μια φορα κιολας και συγνωμη αν ξεχασα καποιον!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 6 Φεβ. 2004 , 19:08)

Alexkass , kp86 , Nikos_S3 , kai polla alla paidia - to giati to kseroyn ;)

αμοιβαία τα αισθήματα φίλε μου.. :) ;)

συμαθώ όλα τα παιδιά και χαίρομαι που σε αυτό το όμορφο φόρουμ προάγεται η επικοινωνία και η αλληλοβοήθεια και υποστήριξη.. :)

είμαστε όλοι μια χαρά,καλά παιδιά και το απολαμβάνουμε.. :)

μπράβο μας,και εις ανώτερα.. :)

Εγώ νομίζω δεν πρέπει να διακρίνουμε ποιός είναι ο καλύτερος ή ποιός είναι ο χειρότερος...όλοι προσφέρουν το κομματάκι τους στο myphone και όλοι αξίζουν! :D :up: Βέβαια υπάρχουν και μερικοί (mods) που προσφέρουν μεγάλα κομματάκια... ;)

Έμενα δεν με θυμήθηκε κανείς... :cry: Καλά καλα...θα σας δείξω εγώ...θα σας χακάρω και θα σας κάνω ban το Ip! :p :devil: :shifty:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 6 Φεβ. 2004 , 23:39)

Kai na fantastite oti o puretos me epiase otan milousa simera to mesimeri sto chat!

Μάλλον θα σε κόλλησε κάποιος από το chat! :p

Στις μέρες μας οι ιοί μεταφέρονται πολύ εύκολα... :rolleyes: :blink: :alien:

Στο θέμα μας, θα ψηφίσω Nantia γιατί μου αποκάλυψε οτι είμαι ο κρυφός της πόθος!!! :D

Επίσης θα ψηφίσω Vervil γιατί μου έχει προσφέρει άτελείωτες στιγμες γέλιου... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Δεν πιστεύω να μου θυμώσετε οι υπόλοιποι! :worry:

Όλους σας αγαπώ!!!http://homepages.pathfinder.gr/Johner1/wub.gif

Σας ευχαριστω ολους :o ... Δεν ηταν αναγκη παντως. :happy: .. Περα απ'την πλακα( :whistle: ) εγω συχναζω πιο πολυ στο my cars&bikes...και ξεχωριζω τον pininfarina...και εμενα....... :rolleyes: ...........και τον cmaniac... :cool: ...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 ( 6 Φεβ. 2004 , 16:20)

Bayernovlakas, pafman, supradin kai sallax ruleZz

users είπαμε κι όχι mods!

χοχοχοχο :*

gkr41 re eggyhsh (de leme pou :p )

epishs anipsios1 rulez, giati exei kalo humour se sxesh me kati allous poy apapapapa! :up:

Μου αρεσουν και άλλοι βέβαια, και λυπάμαι ακόμα περισσότερους

Εγω ψηφιζω noisex και Jheremias ..Ο πρωτος για συναισθηματικους λογους :0 :) και ο δευτερος για τις γνωσεις που εχει...

Και τελος ψηφιζω τον OveLix γιατι εχει κανει κατι ποστ που με αφησαν με ανοιχτο το στομα.... :P :)

I love this Myphone Stuff.......

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...