Jump to content

Ulticool

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Ulticool

  1. Ω ναι! Καλά ακούσατε. Όσο σερφάρω στο Ιντερνετ και έχω απο πίσω Media Player ή Winamp να παίζει,τα τραγούδια που ακούω παραμορφώνουν (τυπου ηλεκτρονική παραμόρφωση) ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Πως μπορω να το διορθώσω;
  2. eNeRGy σε θυμάμαι που τα λέγαμε στο chat -όταν άξιζε να μπω- και ομολογώ οτι μου είχες κάνει καλή εντύπωση. Γιατί μου το χαλάς τώρα που μιλάς έτσι στο κορίτσι μου; Δε με ενοχλούν τα όσα λες,απλά εσυ χαλάς την εικόνα σου για τους άλλους που σε διαβάζουν. Και δε με ενοχλούν τα όσα λές διοτι αυτά τα λένε αρκετοι οι οποίοι δεν σκέφτηκαν ενα πράγμα. Η Ναντια έχει κάνει το αφελές -και μοναδικό της- λάθος να είναι έντονα εκδηλωτική και δυστυχως την πληρώνει άγρια. Σε διαβεβαιω προσωπικά οτι δεν έχει ανάγκη το "γλύψιμο" απο ανθρώπους που κατα 99,9% δε θα τους δει ποτέ. Πιστεύω οτι ΟΛΑ τα παιδιά που την ψηφίσαμε εδω μέσα το κάναμε για κάποιο λόγο και μάλιστα -τρανταχτο παραδειγμα- εγω που θα ήταν λογικό να την ψηφίσω επειδή είναι κοπελα μου,την ψήφισα για εντελώς άσχετο λόγο που μάλιστα στιγμάτισε και τον χαρακτήρα μου και με έκανε πολύ καλύτερο και με ξέπλυνε απ την καφρίλα που είχα. Θα σου δώσω ενα hint: Όσοι πραγματικά φταίνε γι αυτή τη διαστρέβλωση της εικόνας της την πολεμούν γιατι δεν έπιασαν τίποτα στο κυνήγι! Πίστεψε με ξέρω πολύ καλά με τι κοπέλα είμαι και αυτο δεν χωράει αμφισβήτιση και είμαι και περήφανος για τον τόσο καλό άνθρωπο που με συντροφεύει. Αρκετά όμως μίλησα για τη Νάντια και συγνώμμη που βγήκα εκτός θεματος αλλά το έκανα για να μην προσβάλλονται οι υπολήψεις όσων την ψηφίσαμε τους οποίους και ευχαριστώ ιδιαίτερα για τα καλά τους λόγια.
  3. Είδα σήμερα ενα βίντεακι που το είχα απο πολύ παλια οταν ακόμα είχα άλλο pc το οποίο αχρηστευθηκε και έτυχε να είχα εκει την ίδια οθόνη μόνο που τα εδειχνε πιο φωτεινά. Υπάρχει κανενας τρόπος να πειράξω τις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών για πιο έντονη φωτεινότητα; TFT οθόνη θα πάρω εννοείται και θα τσεκάρω ούτως η αλλως ετσι αν φταίει η κάρτα αλλά ως τότε που λεω να παιξω και κανα παιχνιδι η να δω κανα site ε μη μου τα βγάζει όλα μαυρα....
  4. Ωπα ωπα φίλε εσύ πήρες Vivodi 256/128 δηλαδή και γραμμή και συνδρομή θα την πληρώνεις στην Vivodi και MONO εκεί.... Το τι θα κάνει η Βιβόντι με τον ΟΤΕ είναι δικό της θέμα και ότι παράπονα έχεις,κάντα στη Βιβόντι. Αυτής πελάτης είσαι και όχι του ΟΤΕ. Δεν φαίνεσαι πουθενά μεσα στον ΟΤΕ. Εχεις αυτόματα εξουσιοδοτήσει τη Βιβόντι να πράττει για λογαριασμό σου τα περι της ευθείας στον ΟΤΕ άρα αυτή φαίνεται ως πελάτης του ΟΤΕ και οχι ο Muhaha. Μ' έπιασες; Σε λάθος πόρτα χτυπάς! :cool:
  5. Παίζει κανείς; Απορία φίλου: Εκεί που είσαι στην Ολλανδία μεσα σε μια βίλλα και έχεις σκοτωσει όλους τους Γερμανούς,μετά πας σ ενα roof garden και σου λέει να πηδήξεις μεσα σ ενα φορτηγό με άχυρο. Όμως γύρω γύρω έχει κάγκελα και ο φίλος δεν μπορεί να προχωρήσει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πηδήξει απ την ταράτσα;
  6. Soundblaster Live 5,1 έχω. Μα παλιά δε μου τό κανε αυτό! Και τώρα που ακούω μετά απο 3 ωρες δε το κάνει! Μόνο στην αρχη για 10 λεπτά!
  7. Όχι. Απο αλλού το πισι και απο αλλού (πιο παλιά) την οθόνη.
  8. Έχω μια οθόνη Hundai 15' και μου παρουσιάζει πρόβλημα στην απεικόνιση των χρωμάτων. Βλέπω δηλαδή τα πάντα πιο σκούρα. Είτε μιλάμε πχ για τηλεόραση είτε για κάποιο χρωματιστό κείμενο είτε για φωτογραφίες όλα μα όλα φαίνονται πιο σκούρα. Το ξέρω,ίσως ακουστεί ανόητη ερώτηση αλλά την κάνω γιατί αυτό και άλλα προβλήματα στην οθόνη (όπως σε άλλο,παλαιότερο θέμα παρακάτω) θα με κάνουν να προβώ στην αγορά μιας 17' TFT και αν είναι να δώσω τόσα χρήματα,ας δω διαφορά. Μήπως,λέω μήπως φταίει σε κάποιο βαθμό και η κάρτα γραφικών που έχω; (Manli GForce 4 Ti4200)
  9. Παιδιά εχω τα Creative Inspire 4400 αν τα λεω σωστά και αν και τα ηχειάκια δεν είχαν ως τώρα κανένα πρόβλημα,εδω και λίγες μέρες δυναμώνουν και χαμηλώνουν αυθαίρετα την εντασή τους,χωρίς να πειράξω δηλαδή εγω το ρυθμιστή έντασης του ήχου. :cry: Τι συμβαίνει άραγε; :cry:
  10. Εγω εχω βρεί και το http://www.zargan.com και το χρησιμοποιώ που και που.
  11. oxi nelly mou. aplws h8ela to peiraksw ton jog :) isa isa pou ksereis poso ektimw esena+tis apopseis sou. de 8elw na sou pleksw egkwmio twra :) Ε καλά τώρα,όλοι ξέρουμε την προσφορά της nelly στο forum και αν ήταν απλό μέλος και μπορούσα να την ψηφίσω εδω,θα το έκανα χωρίς δευτερη σκεψη. Κάθε thread τείνει σε πατάτα στο chat n' fun πλέον. Τόση η επιρροή της πατάτας... Λοιπόν στο θέμα μας. Να προσθέσω μια ψήφο: And the -next- vote goes to....GeoGlx!
  12. Κοίτα,αν θεωρήσουμε ως μέλη και τους moderators τότε έχεις απόλυτο δίκιο για τον Πέρη,απλώς υπάρχει ανάλογο thread για τους Moderators και γι αυτό μετράμε μόνο τα απλά μέλη εδω. Όσο για τον Alexkass,πιστεύω οτι η γνώμη μου θα καλύψει τους περισσότερους: "??????????????????????" :lol: :lol: :lol:
  13. Οχι οχι,εγω ακολουθώ την εξής τακτική: Όσοι την συμπαθούν,μου είναι 10 φορές συμπαθείς. Όσοι δεν την συμπαθούν μου είναι πολύ απλά,αδιάφοροι. Εσυ είσαι πολύ καλό παιδί (είπαμε και 10 φορές συμπαθής ;) ) και λυπάμαι ιδιαίτερα που δεν σε συμπεριέλαβα στην αρχική λίστα μαζί με τον κύριο....ελευθεροστυλά :lol: Αυτός δεν μπήκε διότι.... Σε θυμάμαι αλλά δε σε έβαλα μέσα διότι είσαι Co-Mod. :lol: Σε ανάλογο θέμα για τους καλύτερους Co-Mods θα είσαι η μόνη μου επιλογή :) (Μην παρεξηγηθείτε οι υπόλοιποι)
  14. Εγω έχω ξεχωρίσει τα εξής απλά μέλη: Quasimodo sxetikos asxetos Death Match (apaftoulhs) kp86 Γιατί απλούστατα είναι πολύ καλά παιδιά με ευγένεια και καλοσύνη :happy: Τον manos_the_greek διότι είναι πολύ μάγκας και τα λέει όλα στα ίσα. :cool: Τον arischro (Equin0x) για την εξαιρετική συμπεριφορά του. :) Για τους mods δε χρειάζεται να πω τίποτα διότι έχουν δικό τους thread παρακάτω για το ποιός είναι ο καλύτερος εξ αυτών. :) Και βεβαίως ψηφίζω τη Nantia όχι γιατί είναι η κοπέλα μου,αλλά διότι μέχρι να γίνει,μέσα απο όλες τις συζητήσεις μας και τους παλαιότερους τσακωμούς μας,μου έδωσε να καταλάβω πως παντού και για όλους υπάρχει μια μέρα στη ζωη μας που πρέπει να γίνουμε άνθρωποι και να μην πολεμάμε τυφλά και να μη χαρακτηρίζουμε κανένα άτομο εφόσον δεν γνωρίζουμε το ποιόν του.(πράγματα δηλαδή που της έκανα εως τότε)Απο εκείνη την ημέρα διόρθωσα αυτά τα 2 λάθη μου,πράγμα που το οφείλω στη Νάντια και πουθενά αλλού.
  15. Μα κι εγω,είπα ΟΧΙ δώρο. Τσιγκούνης δεν είμαι. Να την πάω ενα ταξίδι μετά την εξεταστική και να διώξω 1000-1500 Ευρώ,δεν έχω καμία αντίρρηση. Αλλά δώρο για κοροϊδιάρικη γιορτή εγω δεν κάνω! ._ (τελεία και παύλα)
  16. Σε μένα πήγαινε αυτό; Αν ναι τότε το ίδιο πράγμα λέμε!
  17. Μπλέ τριαντάφυλλα θέλεις,κινητό θέλεις! ΟΡΙΣΤΕ γυναίκα κύριοι! Με την καρδιά μου και δυο γύρους κομπλέ απο το Πίτα-Παν θα βολευτείς κι ας ζητάς και τον ουρανό με τ' άστρα! :lol: Γιορτή των ανθοπωλών και των ζαχαροπλαστών και τον Χόντοσεντεράδων είναι. :lol: Εγω ουδέποτε γιόρτασα και ούτε και πρόκειται και κατα συνέπεια δεν θα πάρεις δώρο (τουλάχιστον όχι τότε) Για να μη σας ζαλίζω με το τι θα κάνω εγω ας πουμε και 2 λόγια για το θέμα να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί: Άγιος Βαλεντίνος και πράσινα άλογα. Οι κανόνες απαγορεύουν ρητά θρησκευτικές συζητήσεις. Ετσι εγω απλά θα αναφέρω οτι στο Ορθόδοξο Εορτολόγιο ΔΕΝ υπάρχει Άγιος Βαλεντίνος κάτι που μπορείτε και να το διαπιστώσετε εδω Εαν προσέξετε στις 13/2 είναι του Ακίλα και της Πρισκίλλας. Κάποιοι Ορθόδοξοι ερωτευμένοι γιορτάζουν εκείνη τη μέρα. Ψέμματα είναι; Όχι! Γιατί να μη γιορτάζουν όλοι τότε;
  18. Όταν δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των εμπλεκομένων,στη συζήτηση,πλευρών (πχ οχι αντρόγυνο ή αγόρι-κοπέλα,υπάλληλος-αφεντικό,πολίτης-Αρχές-Κράτος) μπορεί το ψέμα να σε βγάλει απο μια δύσκολη κατάσταση.Σε κάθε άλλη περίπτωση νομίζω οτι το ψέμα έστω και μακροπρόθεσμα δυσκολεύει -αν όχι διαλύει- τα πάντα!
  19. Τώρα που έχω κοπέλα υπάρχουν κάποιες διαφορές στην καθημερινή μου ζωή που μπορώ να πω οτι δημιουργούν μια πιο ευχάριστη νότα. Πάντα ψάχνω τρόπους να περνάω καλά,δεν περιμένω μια κοπέλα να κάνει όλη μου τη ζωη καλύτερη ;) Σκέψου τη ζωη σαν ενα αυτοκίνητο! Η κοπέλα για μένα δεν είναι οι ρόδες ή το τιμόνι! Είναι το ηχοσύστημα ή το δερμάτινο σαλόνι! (έκανα και ρίμα :cool: ) Άν λοιπόν εγω,ο οδηγός της ζωής μου είχα την κάθε κοπέλα ως το τιμόνι ή τις ρόδες,κάθε φορά που θα χώριζα ή απλά θα μάλωνα θα έπρεπε να κρεμιέμαι απ τον πολυέλαιο που δεν εχω! :lol: Ενώ όμως αν μου λείψει πχ το ηχοσύστημα ή το δερμάτινο σαλόνι ΝΑΙ ΜΕΝ θα μου κακοπέσει αλλά δε θα κάτσω να σκάσω ή να τρελαίνομαι! Βέβαια τώρα αυτό δεν σημαίνει οτι το να μείνω εφ όρου ζωής χωρίς κοπέλα είναι καλό και αποκλείει οτι θα παντρευτώ κάποια στιγμή και οτι θα μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου με τη γυναικα που θα επιλέξω,απλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ οτι το στήριγμα μου,η βάση μου,είμαι ΜΟΝΟ εγω και κανείς άλλος και καμία άλλη! Ναι φοιτητής είμαι και ρίχνω και κάτι ύπνους ο άτιμος! :lol:
  20. Μα δεν είπα ποτέ οτι νιώθω μόνος. Απλά με το μοναξιά εννοώ οτι δεν είχα κοπέλα. Μοναξιά στην ερωτική μου ζωη δηλαδή! Φίλους και φίλες είχα,όμορφα περνούσα,ότι ήθελα στο σπίτι μου έκανα (πχ ξύπναγα ότι ώρα ήθελα ή έκανα ότι τρελό μου ρχόταν στο μυαλό). Ισως να εκφράστηκα λάθος,απ την άλλη κι εσυ ρε παιδί μου απ τα μούτρα τον αρπάζεις τον άλλο! :p Ούτε ενα λάθος στην έκφραση δε δικαιούμαι; Ουφ! :lol:
  21. exmanos εσυ έδειξες τον καλύτερο Μάνο που μπορούσες; Και αν έκανες κάποια λάθη,νιώθεις οτι πλέον έχεις τα απαραίτητα εφόδια για να μην ξανασυμβούν; Αυτά τα δυο μετράνε. Δεν είσαι μ....ας όπως λες αλλά πιο έμπειρος πλέον και αυτο θα το καλλιεργήσεις τώρα που θα μείνεις για λίγο μόνος και θα γευτείς τα αποτελέσματα του στο μέλλον,με κάποια που θα αξίζει να τα δεχτεί απο σένα. Αυτά αλλά και ευχές απο εμένα για καλή συνέχεια :) Valder_the_Saiyan
  22. Όπως προείπα,τον Ιούνιο βγήκα απο μια σχέση εξ αποστάσεως 3 ετών.Την χώρισα διοτι η συμπεριφορά της ήταν αχαρακτήριστη. Μετά απο κανα μήνα τα εφτιαξα με μια κοπέλα που γνώρισα και που έμενε εδω Αθήνα προσωρινά αλλά δέχθηκα τρομακτική προδοσία. Η επόμενη μου σχέση άρχισε κοντά στα μέσα Δεκέμβρη και την διατηρώ ως σήμερα,πιστεύω με απόλυτη επιτυχία. Αυτά όμως τα ξέρετε,είτε απ το 2ο μου πόστ,είτε απο άλλα γεγονότα.Δεν θέλω να εστιάσω εκει. Αυτη η σχέση διακατέχεται απο ενα συνδιασμό πλήρους ειλικρίνειας και αλληλοεκτίμησης. Προσπαθώ να εκφράζω ότι νιώθω στην κοπέλα μου και την εκτιμώ για όσα έχει καταφέρει! Όλοι αυτοί οι μήνες μοναξιάς με έκαναν άλλον άνθρωπο! Τα παιδιά που σας λένε να μείνετε κάμποσο καιρό μόνοι,έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! Κατάλαβα τι θέλω,κατάλαβα τα λάθη μου,κατάλαβα οτι ίσως να ήταν λάθος μου που επεδίωξα να έχω τέτοια άτομα σαν τις πρωην στο πλάι μου και οτι έκανα κι εγω λάθη που κατέστρεψαν μέρος του εαυτού μου. Κάποτε όμως νιώθεις άτρωτος μπροστά σ'ολα αυτά τα λάθη και λες: "ΔΕΝ φοβάμαι να σε αφήσω διοτι ΔΕΝ μου ταιριάζεις! ΔΕΝ φοβάμαι να μείνω μόνος! ΔΕΝ σε έχω ανάγκη στην τελική διότι ΑΞΙΖΩ κάτι καλύτερο!" Προχωρήστε στη ζωή σας και μη κοιτάτε πίσω! Περάσατε και καλά και άσχημα. Όλα είναι μια ανάμνηση. Όλοι αξίζουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη! ΔΕΝ έχει σημασία λοιπόν αν είχες 1 μήνα ή 10 χρόνια σχέση. Αν δεν σε ικανοποιεί φεύγεις! Και μια συμβουλή: Αν έχετε να πείτε κάτι στο άτομο που αγαπάτε,πείτε του το τώρα μόλις διαβάσετε αυτό το μήνυμα,χωρίς άλλη καθυστέρηση και μην διστάζετε ακόμα κι αν είναι βαρύ ή ακόμα κι αν ρισκάρετε πολλά. Αξίζει να γνωρίζει ολα τα αισθήματα και τις σκέψεις που κάνετε για εκείνο.
  23. 1 φορά στις 5-10 μέρες το κάνει ανεξάρτητα απ τα Ηz και ολα τα καλώδια ή ηχεια γύρω της. Σίγουρα δεν είναι απ τα κινητά παντως. :o Εχω δει δηλαδή σε άλλη οθόνη τις παρεμβολές απ τα κινητά και δεν είναι το ιδιο τρέμουλο. Maybe it depends on her mood :mad:
  24. Είχα μια σχέση εξ αποστάσεως με μια κοπέλα που κράτησε 3 χρόνια (ως τον περασμένο Ιούνιο) και το διαλύσαμε λόγω ανυπόφορης συμπεριφοράς της κυράς :p Θα κάνω μια ανάλυση με τα όσα ζω,πιστεύω πως θα ζούσα ή και έζησα σε 3 αντίστοιχες κατηγορίες: 1η κατηγορία: (Αρχίζω να τη ζω τώρα,πιστεύω πως αξίζει και μου δημιουργεί αίσθημα ευτυχίας) ----------------- Η μακροχρόνια σχέση (και οι 2 ζουν στον ίδιο τόπο) απ τα 20 και μετά: Ζείτε μαζί σχεδόν πάντα και βλέπετε τις συνήθειες του άλλου και κατα συνέπεια προσαρμόζετε ο ενας τη ζωη του στη ζωη του άλλου (κάτι σαν ανεπίσημα αρραβωνιασμένοι δηλαδή). Περιεχόμενα:Διαρκές,ώριμο και πραγματικό αίσθημα αγάπης,κατανόηση,ευχάριστες στιγμές. Κατάληξη: Πιθανότατα γάμος (αν η σχέση γίνει στα/μετα τα 20) 2η Κατηγορία: (Δεν την έζησα ποτέ) ------------------ Η μακροχρόνια σχέση (στον ίδιο τόπο πάντα) πριν τα 20: Περιεχόμενα: Διαφορετικές αρχικές συνθήκες (με άλλα "θέλω" και "ιδιοτροπίες"-"συνήθειες" ξεκίνησες τη σχέση στα 14 κι αλλιώς συνεχίζει στα 17 σου),αβεβαιότητα λόγω ηλικίας και αλλαγών στην εκπαιδευτική διαδρομή του καθενός (οι πανελλαδικες σας στείλανε τον ενα 1000χμ μακρια απ τον άλλο),η ανωριμότητα συναισθημάτων καθότι πολύ μακριά απ το γάμο (αβεβαιότητα σταθερότητας). Αποτέλεσμα: Κατα 90% χωρισμός αλλά ίσως να έχετε πάρει και κάποια καλά στοιχεία απ την όλη ιστορία. 3η Κατηγορία: (Δε το ξανακάααανω που να με πληρώνετε!) ----------------- Μακροχρόνια σχέση ανεξαρτήτως ηλικίας εξ αποστάσεως Περιεχόμενα: Φυσικά εμπόδια (απόσταση,χρόνος) θρυμματίζουν την όποια πιθανή αγάπη,αβεβαιότητα σταθερότητας αναλόγως το άτομο (πιθανότητα παράνοιας λόγω έλλειψης "επαφής"),ζήλεια,ταλαιπωρία. Αποτέλεσμα: Και εν μια νυκτί η Ατλαντίδα σας θα βουλιάξει.
×
×
  • Create New...