Jump to content

frederik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    200
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by frederik

  1. Ειχα 4 εισερχομενα...Και οσο για τα εξερχομενα οταν πατουσα για να μπω μου κολλαγε...Δεν μπορουσα να πμω να σβησω..Ηταν μονο 7.. Μια ερωτηση..Τα μηνυματα με τις εικονες και ολα τα αλλα μοιραζονται την ιδια μνημη???
  2. Ρε παιδια χτες το 525 μου οταν πηγα στα μηνυματα και ειδικα στα εξερχομενα κολλαγε..και επρεπε η να το ανοιγωκλεισω εντελως το κινητο η μονο το πορτακι.. Εχει τυχει σε κανεναν??Το στειλα στην βοντα τωρα...Να δω ποσο καιρο θα παρει.. :( :(
  3. Το τραγουδι της διαφημισης ''yes or no'' ? Το ποτο... :)
  4. Προσπαθω να το κανω επισυναψη αλλα τπτ..Ειμαι στο οριο των bytes αλλα δεν μπορω.. :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
  5. Μαλλον ο τυπος θα ανακαλυψε το χειροφρενο... :D :D :D :p :p :p Εχω κανει 3.40...
  6. Βασικα το 1 το εχουμε πει απο την αρχη οτι ειναι καλυτερο.. Ασχετως την τιμη του 2.. :whistle: :D :D
  7. Insight υπαρχει handy clock , world clock και εγω με to E profiles αλλαζω τον ηχο του ξυπνητηριου και το βαζω απο αυτο που εχει ..
  8. Ποια η διαφορα ? :o :o :o
  9. Sorry αλλα η ηλικια σου ειναι 17 ε ??Πως γινεται να γεννηθηκες και ερωτευτηκες ταυτοχρονα ? :wacko: απλως αλλαξε ενα απο τα δυο για να καταλαβουμε..
  10. Ο καθενας πρεπει να δει το προγραμμα οπως τον ιδιο τον συμφερει.. Εγω πηρα το V120 με 50 sms και 10 mms και εχω και καθε μηνα τσαμπα ιντερνετ.. Και δινω 25 ευρω περιπου.. Δεν ειναι και ασχημα..
  11. Εγω μολις γυρισα απο το σχολειο.. Φυσικη εγραψα.. Οποιος βρει τα θεματα ασ τα ανεβασει...
  12. Στην τριτη σελιδα να πατε και θα καταλαβαιτε Πιστευω αξια νικητρια ... Τα σχολια δικα σας.. :p :p :p :cool: :rolleyes: :D :alien:
  13. frederik

    Lyrics

    Εχει κανεις τα λογια απο ημισκουμπρια το ''greek lover'' ???? Και απο goin through το ''λογια πολλα ''???
  14. Yooooooooooooooooo!!!!!!!!! Τωρα εβλεπα λιγο μακεδονια και εδειξε και κατι αλλο καλο.. Οποιος μπορει κανα screenshot.. :alien: :alien: :alien:
  15. Ρε παιδια με τοσα ποστ που εχω δει δεν ξερω τι να πρωτοκανω... Τι απο ολα αυτα που ειπωθηκαν να κανω για να μην κολλησω τον ιο ??
  16. Αλλα τετοια μπορουμε να βρουμε ???? :p :p :p :p :p :p
  17. To ποδοσφαιρο σκετη μουφα βασικα...Το σιμς............Το εχω λιωσει...Δινω και πανελληνιες ρε γμτ και δεν μπορω να διαβασω οταν το εχω διπλα μου...Σκετο ΚΟΛΛΗΜΑ.. :p :p :p
  18. Λοιπον... Αρχιζω πρωτα λεγοντας πως το low bap και το hip hop δεν ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!! Ειναι ασπρο μαυρο οπως λεμε...ΕΙναι εντελως ακυρο να τα υποστηριζεις και τα δυο..Οι active member ΕΙΝΑΙ LOW BAP δηλαδη ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ TO THREAD... Τωρα οσον αφορα το θεμα βητα πεις... Ειχα παει στο στιγμα στον πειραια στο live τους μαζι με το συγκροτημα στοιχημα και ηταν πολυ καλοι...Καμια σχεση με τα βορεια κυκλωματα...Ειχε πεσει θαψιμο εκεινη την μερα στους βλακες των ΒΚ.. ΞΑΝΑΛΕΩ... ΑΛΛΟ HIP HOP ΚΑΙ ΑΛΛΟ LOW BAP !!!!!!
  19. Μου φαινεται πως της ζηλευετε!!! ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα...Χιουμορ που το χω ο ατιμος
  20. Και πως θα γινεται αυτο ??? Ενοοω ποιος θα καθεται να βαθμολογει καθενα απο τα ποστ που γραφει ο καθενας...??? :wacko: :blink: :wacko: :blink: Κατι αλλο θα ειναι..Εγω πρωσοπικα αποκλειω το γεγονος της ποιοτητας... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  21. HI-5 Μονο για διαλυση δεν μιλαει το επισημο site.. :whistle: :whistle: :whistle:
  22. Κοιτα...Εχω κατι φιλους που εχουν αρχισει να φτιαχουν κατι...αλλα προσπαθουν .. Βασικα ψαχνουν στιχους.. Τους δινω που και που οτι μπορω...Θα τους πω για σενα και θα δουμε τι θα γινει αλλα σου λεω οτι δεν χρειαζεται να ξερεις κανενα μουσικο οργανο αφου μπορεις με ενα προγραμματακι στον υπολογιστη σου...
  23. Ακουστε ιστορια... Ενας φιλος αποφασισε να το παρει και απο την πρωτη κιολας εβδομαδα του παρουσιασε προβλημα... Το κινητο το εχει κανα διμηνο και τον ενα μηνα και κατι παραπανω του το εχει η νοκια... Το εχει κρατησει 20 μερουλες στα χερια του και καθε 3-4 μερες σιγουρα του παρουσιαζε προβλημα..Και το λυπηρο ειναι οτι του ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!ΕΛΕΟΣ!!! Δεν μπορουσε να παρει τηλεφωνο ουτε να τον παρουν οτι και αν εκαναν αυτη και μετα απο τοσο καιρο προβληματων αγανακτησε και αναγκαστηκε να τους μιλησει καπως και του ειπαν οτι θα παρει τα λεφτα του πισω η θα παρει αλλο μοντελο... ΝΟΚΙΑ στο μεγαλειο σου..
  24. Δηλαδη αν δεν με χαλαει το μεγεθος κραταω αυτο που εχω ετσι ??
×
×
  • Create New...