Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Παιδεια εχω παρει εδω και 6 μερες ενα bluetooth turbo-x το οποιο φυσικα εχει συμβατοτιτα και λογικα δεν φταιει το μικροφωνο του.. εχω αλλαξει ηδη 2 ιδια μικροφωνα ..... θελω να ρωτησω αν ξερετε να υπαρχει κανα κρυφο μενου που να αλλαζεις τισ ρυθμισεις του bluetooth του μικροφωνου γιατι πολλα ατομα παραπονιουντε οτι δεν με ακουνε ενω εγω τουσ ακουω καθαροτατα.... αλλοι λενε οτι δεν με ακουνε καθολου και αλλοι οτι με ακουνε ελαχιστα.. ή λες και μιλω απο καμια σπηλια... το γνωριζετε το προβλημα αυτο.??

εχω ψαξει στο site σας για κανα αλλο σχετικο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη.....

ευχαριστω...

Σε άλλα κινητά σου δουλεύει κανονικά το bluetooth;

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και σε όλες τις wm συσκευές.;)

Ναι ομως στη δικια μου θελει να γινει :-D παω Ρυθμισεις-Ρυθμισεις Ηχου-Ηχος Ειδοποιησεις-Νεο Μηνυμα κειμενου και στην μπατα για επιλογη εχει μονο κατι δικα του!

Παιδεια εχω παρει εδω και 6 μερες ενα bluetooth turbo-x το οποιο φυσικα εχει συμβατοτιτα και λογικα δεν φταιει το μικροφωνο του.. εχω αλλαξει ηδη 2 ιδια μικροφωνα ..... θελω να ρωτησω αν ξερετε να υπαρχει κανα κρυφο μενου που να αλλαζεις τισ ρυθμισεις του bluetooth του μικροφωνου γιατι πολλα ατομα παραπονιουντε οτι δεν με ακουνε ενω εγω τουσ ακουω καθαροτατα.... αλλοι λενε οτι δεν με ακουνε καθολου και αλλοι οτι με ακουνε ελαχιστα.. ή λες και μιλω απο καμια σπηλια... το γνωριζετε το προβλημα αυτο.??

εχω ψαξει στο site σας για κανα αλλο σχετικο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη.....

ευχαριστω...

Έχω το bluetooth της itech και έχω το ίδιο πρόβλημα. Το ίδιο ακουστικό με το iPhone και ένα ΝΟΚΙΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Καλσ=ησπέρα, εξακολουθώ να αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Wifi, όταν το αποσυνδέω από το Κέντρο Συσκευών Windows Mobile (Win 7), το νέο δηλ. Activesync, και πάω να ανοίξω το Wifi, ανοίγει και το χάνει αμέσως !!! Μερικές φορές καταφέρνω και το επαναφέρω με soft reset, αλλά αυτό δεν είναι λύση φυσικά. Ούτε έχει πρόβλημα η κάρτα Wifi γιατί και καλή εμβέλεια έχει και όταν ανοίγει βρίσκει όλα τα δίκτυα. Επίσης, στις ρυθμίσεις σύνδεσης έχω επιλέξει και τα "επιτρέπεται ο αυτόματος έλεγχος ταυτότητας..." και "δυνατότητα συνδέσεων δεδομένων..." όπως μου πρότεινε κάποιο παιδί στο φόρουμ, Καμιά ιδέα ;
Konstantinos Metaxas - 6972727220

Ισως σου κάνει δουλειά το blimkeys http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1759612#post1759612

http://sala.sallala.hu/pda/blimkeys/blimkeys_en.html

και βάζοντας το blimkeys.txt που παραθέτω θα έχεις μεγάλα πλήκτρα ειδικά για wvga οθόνη

Παλιότερα είχαν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις htc κυρίως συσκευών που μετά την εγκατάσταση αυτού του πληκτρολογίου και soft reset η συσκευή κολλούσε και ήθελε hard reset.Προσωπικά το έχω δοκιμάσει και δουλεύει σε omnia 1,acer s200,htc hd2 χωρίς πρόβλημα

Πες μας εντυπώσεις αν το εγκαταστήσεις και δουλέψει, με ενδιαφέρει κι εμένα:)

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να συγχρονίζει τις επαφές από το outlook με το τηλέφωνο εκτός του Activesync?

O2 Compass V.3.1 με πολλές δυνατότητες και ξεχωριστό shortcut για το Flash...:);)...freeware

http://img69.imageshack.us/img69/3476/100207160022.th.png http://img525.imageshack.us/img525/5574/100207155715.th.png

DOWNLOAD

Το έγκατέστησα και δε λειτουργεί, βγάζει μήνυμα: "configuration data not found.Defaults loaded". Τι δεν πάει καλά?

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της Τροποποίησης ή της Πολλαπλής Παράθεσης.

Δυστυχώς τα SMS δεν κατάφερα να τα περάσω.Όλα καλά με την συσκευή, το μόνο εκνευριστικό οτι δεν εμφανίζει στην αναφορά παράδοσης SMS το όνομα της επαφής παρά μόνο το νούμερο.

Τεσπα, σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας

Trust NO ONE!

• Administrators
Το activesync είναι απαραίτητο για την επικοινωνία συσκευής και υπολογιστή. Σε περίπτωση βέβαια που έχεις windows vista ή 7 θα χρειαστείς το windows mobile device center.

Modpic.gif

Καλημέρα,

αντιμετωπίζω πρόβλημα στην ηχογράφηση είτε μέσω του voice recorder είτε μέσω της videocamera. Οταν το θέμα απομακρύνεται πάνω απο 2 μέτρα η ηχογράφηση σχεδόν δεν ακούγεται.

Αντίθετα όταν μιλάω κοντά στο μικροφωνο το πρόβλημα λύνεται.

Επίσης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα.

Φαίνεται ότι το μικρόφωνο δεν είναι αρκετά ευαίσθητο ωστε να ηχογραφεί ήχους πάνω απο 2-3 μέτρα.

Στο ι780 και η ένταση του ήχου ηχογράφησης είναι δυνατή και καθαρή, καμία σχέση με το Ι8000 δηλαδή.

Το έχει παρατηρήσει κανείς; Υπάρχει κάποια λύση?

ευχαριστω

Καλημέρα,

αντιμετωπίζω πρόβλημα στην ηχογράφηση είτε μέσω του voice recorder είτε μέσω της videocamera. Οταν το θέμα απομακρύνεται πάνω απο 2 μέτρα η ηχογράφηση σχεδόν δεν ακούγεται.

Φαίνεται ότι το μικρόφωνο δεν είναι αρκετά ευαίσθητο ωστε να ηχογραφεί ήχους πάνω απο 2-3 μέτρα.

Στο ι780 και η ένταση του ήχου ηχογράφησης είναι δυνατή και καθαρή, καμία σχέση με το Ι8000 δηλαδή.

ευχαριστω

Εδώ η λύση;) (μετά θα ακούσεις την ένταση της εγγραφής βίντεο πολύ πιο δυνατή όπως και όλοι οι ήχοι-μουσική,ήχοι κλήσης)

Edited by rostropol

Καλημέρα,

ευχαριστω

Ακομα κι αν το ρυθμισω στην υψηλη ποιοτητα και mp3, εχω το ιδιο προβλημα με σενα. Ο ηχος ηχογραφησης ειναι απαραδεκτος.

Ακουγεται πολυ χαμηλα αλλα απο πολυ κοντα, αλλα πολυ κοντα, ειναι οκ.

Στο Ν95 ειναι τελεια η ηχογραφηση.

rostropol Για ποια λυση λες?

Κατι αλλο, που παρατηρησα ειναι οτι η οθονη, εχει ενα screen protector απο την μανα του κολημενο πολυ καλα, εκτς απο την ζελατινα που ειχε μεσα απο την μανα του.

Το προσεξα τωρα που πηγα να βαλω μια της brando η οποια παρεπιπτοντος ειναι απιστευτη. Πρεπει να βγαλω απο την οθονη αυτην την κολλημενη ζελατινα? Ρωτω γιατι κανει ενα σκαλοπατι πανω και κατω απο την οθονη τωρα η νεα ζελατινα αφου ειναι πιο μεγαλη απο αυτη που εχει καλα κολλημενη πανω της.

και κατι τελευταιο, εχω βαλει το resco today plug in αλλα δεν μπορω να βαλω συντομευση που να μου δειχνει αν εχει ερθει γραπτο μυνημα και ποσα. Γινετε κατι τετοιο αντι για την μονη συντομευση που μπορω να βαλω και με παει στα εισερχομενα?

Edited by jimmys

Εδώ η λύση;) (μετά θα ακούσεις την ένταση της εγγραφής βίντεο πολύ πιο δυνατή όπως και όλοι οι ήχοι-μουσική,ήχοι κλήσης)

αυτες τις ρυθμισεις τις εχω κανει και εγω και οντως δυναμωνει ο ηχος,αλλα το προβλημα ειναι το μικρο ηχειο που δεν αντεχει και ψιλοπαραμορφωνει λιγο τον ηχο.

παντως ειναι καλη λυση.

Έβαλα το S2U2 αλλά ήταν πολύ βαρύ και επιπλέων χρειαζόταν να ξεκλειδώνω το τηλέφωνο δύο φορές μια με το S2U2 και μια με το κλείδωμα του τηλεφώνου.

Επίσης δούλευε όποτε ήθελε.

Γι αυτό αποφάσισα να εγκαταστήσω το Pocket Shιeld .

Αλλά μπερδεύτηκα δεν ξέρω ποιο αρχείο να κατεβάσω για OMNIA II (i8000)

1. HTC Diamond / Diamond2 / Pure / TouchPro / Fuze / TouchPro2 / Tilt2 / HD / HD2 (Leo)

Version 3.2.8 - Updated 28/Jan/10

2. Samsung Omnia i900 / i910

3. All other QVGA devices in special mode.

Δεν αναφέρει πουθενά το OMNIA II (i8000)

Επίσης αν γνωρίζεται κάποιο πιο απλό πρόγραμμα ή ρύθμιση,

γιατί το μόνο που θέλω να κάνω είναι να κλειδώνει το τηλέφωνο αυτόματα

και όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο να μην λειτουργεί κανένα κουμπί αν δεν το ξεκλειδώσω.

Macxt για το ομνια 2 ειναι ακομη σε Beta εκδοση. Θα το βρεις εδω

http://forums.jdbp.mobi/phorum/read.php?9,5680

Αλλα εγω μολις το επεγκατεστησα γιατι εκανε διαφορα χαζα και ξαφνικα εχθες και σημερα κλειδωνε και δεν ξεκλειδωνε. Και το S2U που εβαλα μου εκανα διαφορα χαζα. Ειμαι και εγω στο ψαξιμο για κατι καλο

Κωστας - Κατερινη

Macxt για το ομνια 2 ειναι ακομη σε Beta εκδοση. Θα το βρεις εδω

http://forums.jdbp.mobi/phorum/read.php?9,5680

Αλλα εγω μολις το επεγκατεστησα γιατι εκανε διαφορα χαζα και ξαφνικα εχθες και σημερα κλειδωνε και δεν ξεκλειδωνε. Και το S2U που εβαλα μου εκανα διαφορα χαζα. Ειμαι και εγω στο ψαξιμο για κατι καλο

http://www.modaco.com/content-page/294547/wm6-5-omnia-2-customising-the-wm6-5-lockscreen-and-other-default-screens/page/260/

Η lockscreen αλλάζει και βάζουμε μια απ΄αυτές(και με κωδικό κλειδώματος),διαβαστε και τις 14 σελίδες....;)

Επίσης μια αξιόλογη lockscreen που χρησιμοποιώ και ΄γω είναι του gchris:)

http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showpost.php?p=79920&postcount=112

http://www.modaco.com/content/uploads/monthly_01_2010/post-611355-1264370173_thumb.png

Ουσιαστικά το S2U2 κάτι τέτοιο είναι και καλύπτει κακώς την λειτουργία άλλων προγραμμάτων(πχ. iGO8),βέβαια μέσα από τις ρυθμίσεις του βρίσκεις την λύση αλλά γιατί όλα αυτά αφου με τα άλλα που προτείνω δεν υπάρχει ποτέ ζήτημα.

Χαίρετε!

Τελικά, βρέθηκε καμιά λύση με την απενεργοποίηση της αυξανόμενης έντασης του ήχου κλήσης; Είναι πολύ εκνευριστικό. :mad:

Και εν πάσει περιπτώσει, εγώ θέλω να τρομάζω όταν καλεί το κινητό. Να μην τους νοιάζει στην Samsung για την καρδιά μου...:p

«Διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να τα λες» (Βολτέρος) [sIGPIC][/sIGPIC]

τι ακριβώς είναι αυτό;

Ειναι η παράδοση των emails σε πραγματικο χρονο ταυτοχρόνως την ώρα που φτάνουν στο inbox του λογαριασμού σου. Δηλαδη να μπορεις να λαμβανεις τα mail σου στο κινητο χωρις να χρειαζεται να συνδεθεις στο ιντερνετ να πας στη σελιδα του λογαριασμου του mail σου να βαλεις password kai email για να μπεις να δεις αν εχεις κανουργια mail.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσπαθώ να εφαρμόσω ένα διαφορετικό θέμα από αυτό που έχει προεπιλεγμένο αλλά το φόντο του θέματος δεν εφαρμόζεται.Αλλά και να προσπαθήσω να ορίσω απλώς μια άλλη εικόνα ως ταπετσαρία,την ορίζει μεν,όμως κάνει κάτι άλλο που δεν μου το έκανε καμία φορά ως τώρα.Όταν είναι κλειδωμένο το τηλ και πατάω το κουμμπί για ξεκλείδωμα το φόντο που εμφανίζεται είναι μία σκέτη γαλάζια εικόνα αντί για μία άλλη πιο σκόυρη που εμφανιζόταν πάντα άσχετα από τις αλλαγές που έκανα σε φόντο και ταπετσαρία.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει πλέον αυτό...

ευχαριστώ πολύ. Δεν βλεπω όμως κάποια αλλαγή στην ένταση της ηχογράφησης,

έχει καταφέρει να ρυθμίσει κανείς επιτυχώς τα settings για

VOICE RECEIVER

INPUT VOLUME ?

Τα δικά μου (defaults) είναι:

(Mic Amp Gain)

MGNR7-4 0011

MGNL3-0 0101

Lch Input Volume

IVL7-00011001111100001

Rch Input Volume

IVR7-0 10011001

PCM volume

BLV7-0 00011000

Thanks!

Ερώτηση: Το εορτολόγιο που είχα στο i900 και έβγαζε τις γιορτές καθημερινά στο "σήμερα" , δουλεύει το ίδιο και στο ΟΜΝΙΑ i8000. Μήπως δεν θα έπρεπε?

• Administrators
Ερώτηση: Το εορτολόγιο που είχα στο i900 και έβγαζε τις γιορτές καθημερινά στο "σήμερα" , δουλεύει το ίδιο και στο ΟΜΝΙΑ i8000. Μήπως δεν θα έπρεπε?

Τι εννοείς; Εάν σου δουλεύει γιατί να μην έπρεπε; :confused:

Modpic.gif