Aldebaran_ Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Καλημέρα... Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε σε κάποια από τις αρχικές οθόνες να προβάλλονται τα καθημερινά ραντεβού, όπως στο tf3d της htc ή το spb mobile shell ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Καλημέρα... Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε σε κάποια από τις αρχικές οθόνες να προβάλλονται τα καθημερινά ραντεβού, όπως στο tf3d της htc ή το spb mobile shell ?? Έχεις κάνει την ίδια ερώτηση και εδώ και στο thread του omnia1. Για ποιο από τα δύο σε ενδιαφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Παιδια υπαρχει κανενα .cab ή καποιο "trick" me την registry? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 (edited) Bρές και εγκατέστησε τα: CyberionVoiceSD_for_WM6_v1.2_build_61226_1_fixed.cab JetBTHFExt-PPC-1.31.178.1.cab On the Hands-free Config application you will find Advanced Options page. From that page you can choose to have the JETware Extension handle Caller ID. Τα εγκατέστησα, αλλά εξακολουθώ να έχω πρόβλημα. Με το Νοκια που είχα πατούσα το κουμπί του handsfree έλεγα το όνομα και έκανε την κλήση. Τώρα δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω αυτό... Πρέπει να ανοίξω πρώτα χειροκίνητα μέσα από το μενού το CyberionVoiceSD και μετά να κάνω την φωνητική κλήση. Υπάρχει λύση για αυτό; Και κάτι άλλο... Αναβάθμισα το τηλ μου αλλά δεν πέρασα το τελευταίο eBoot. Υπάρχει πρόβλημα; Προέκυψε κάτι ακόμη πριν από λίγο.... Γέμισε ξαφνικά ο χώρος αποθήκευσης μου (512 ΚΒ). Δεν έχω εγκαταστήσει τπτ εκεί και πριν από ώρες που τον είχα τσεκάρει είχε περίπου 60 ΜΒ. Τί να κάνω;;;; Edited January 24, 2010 by physikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Παιδια υπαρχει κανενα .cab ή καποιο "trick" me την registry? ...που να κάνει τι; Εάν απλά ζητάς έναν registry editor: http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Καλορίζικο φίλε! Έτσι είναι...Πρέπει να λέγονται τα καλά..Απο hardware η συσκευή είναι top! :) Είναι εύκολο να δείς ποια rom έχει? Απο που το πήρες? φιλε ακομα δεν εχω ψαξει ποια rom φοραει(ακομα δεν ξερω πως).οταν τη βρω θα στο πω.το πηρα απο wind.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 (edited) φιλε ακομα δεν εχω ψαξει ποια rom φοραει(ακομα δεν ξερω πως).οταν τη βρω θα στο πω.το πηρα απο wind.:) φιλε μ ποσο το πηρες? εγω γ καποιο λογο τ πηρα 440.... δεν μ χαλασ απλα μ φανηκε περιεργο γτ εγω το περιμενα στα 520 τοσο τ ειχε η wind! ...που να κάνει τι; Εάν απλά ζητάς έναν registry editor: http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml Στο ν βελτιωνει κατι, εστιαση,ζουμ, διαφορα τετοια! γτ στο ericsson π ειχα(g900) μ κατι τροπους καπως τ πειραζες κ αλλα αλλαζε λιγο! κ λεω μηπως γντ κ εδω κατι.... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited January 24, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 φιλε ακομα δεν εχω ψαξει ποια rom φοραει(ακομα δεν ξερω πως).οταν τη βρω θα στο πω.το πηρα απο wind.:) Κάπου στις ρυθμίσεις υπάρχει ένα About και ένα Device Information. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Κάπου στις ρυθμίσεις υπάρχει ένα About και ένα Device Information. παιδες το πηρα 320 με επιδοτηση (παγιο 25Ε)..ειναι windows 6.5.η εκδοση pda ειναι.. I8000 NXXIJ3 CSC..I8000EURIJ5:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravechiefgr Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Καλημερα παιδες! Και εγω το πήρα με επιδοτηση την παρασκευη!!!!!! Του εβαλα την Α1 και ειναι τελειο!! Η ΣΠΒ δεν με πολυ τρελαινει (εβαλα την 3.5.3) αλλα λειτουργει σαν καλο συμπληρωμα στο μαμα σοφτ. Ξερετε πως αλλαζει το μπακραουντ στην οθονη του σπβ??? επισης υπαρχει τροπος να παιζει υποτιτλους ο μεντια πλαιερ??? Ο κορε που εβαλα μ φαινεται λιγο μυστηριος... Θανκσ!!! Α και ο ακροβατ ριντερ δεν περιστρεφει την οθονη για να δειξει πλαγια τα αρχεια........ Φταιω εγω??? ποιο αλλο ειναι καλο προγραμμα??? Edited January 25, 2010 by bravechiefgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 επισης υπαρχει τροπος να παιζει υποτιτλους ο μεντια πλαιερ??? Ο κορε που εβαλα μ φαινεται λιγο μυστηριος... Θανκσ!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251 Α και ο ακροβατ ριντερ δεν περιστρεφει την οθονη για να δειξει πλαγια τα αρχεια........ Φταιω εγω??? Πρόκειται για περιορισμός του Acrobat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μολις ειδα το ομνια σε λευκο.... :D πειτε μου οτι γινεται αλλαγη προσοψης απο μαυρο να το κανουμε λευκο.... Ξερει καποιος ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Παιδια σαν εργοστασιακο που ειναι.. δεν εχει καποιο gps-χαρτες απο μονο του αποως ολα τα κιν? Επισης πας ρυθμισεις->γενικα-> gps-> xtra και παταω την ληψη δεδομενων αλλα αυτη κραταει 3-6 δευτ. και απο κατω φραγει χρονο ληψης κατι μερες και ωρες...(6μερες 23 ωρες!) μπορειτε να μου δωσετε κανα φως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Παιδια σαν εργοστασιακο που ειναι.. δεν εχει καποιο gps-χαρτες απο μονο του αποως ολα τα κιν? Οι περισσότερες συσκευές της κατηγορίας δεν συνοδεύονται από κάποιο πακέτο προγράμματος πλοήγησης και χαρτών. Επίσης... τι εννοείς εργοστασιακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelpap4 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ολα ωραια και καλα με το omnia μου αλλα εχει ενα ελαττωμα, Για ακυρο λογο μερικες φορες δε λειτουργει η επιλογη ''μενου'' στα μηνυματα και στις εργασιες, δε θυμαμαι να το εχω δει και σε αλλο μενου αλλα εκει σιγουρα... Εννοω δεν ανεβαινει το παραθυρακι που εχει τις επιλογες της διαγραφης, αντιγραφης κτλ κτλ... Με soft reset επανερχεται... Γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Οι περισσότερες συσκευές της κατηγορίας δεν συνοδεύονται από κάποιο πακέτο προγράμματος πλοήγησης και χαρτών. Επίσης... τι εννοείς εργοστασιακό; Ελεγα οπως στα Nokia η στο iphone η στα ericsson εχουν κατι σαν προγραμμα που εχουν χαρτες και κλπ. και νομιζω περνουσες καποιο προγραμμα! αλλα απ'οτι καταλαβα πρεπει να βαλλω μονος μου! η εγκατασταση ειναι μπελαλιδικη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Έχεις κάνει την ίδια ερώτηση και εδώ και στο thread του omnia1. Για ποιο από τα δύο σε ενδιαφέρει; Ουπς, συγνώμη, για το ΟΜΝΙΑ ΙΙ, ενδιαφέρομαι....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravechiefgr Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) υπάρχει τροπος να βάλω στην επιφανεια εργασίας του ui της samsung δικα μου widgets?? στην μπαρα που έχει αριστερά εμφανιζει μονο λιγα εξειδικευμένα κ δεν μπορω να προσθεσω περισσοτερα. Επίσης ξέρει κανείς πως εγκαθιστω java εφαρμογες??? Οτι δοκίμασα μεχρι τώρα σε ξαρ κατάληξη δεν το εγκαθιστα!! Edited January 25, 2010 by bravechiefgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 η εγκατασταση ειναι μπελαλιδικη?? Σε άλλα περισσότερο, σε άλλα λιγότερο και σε άλλα καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Pε παιδιά ελληνικές εφαρμογές για omnia 2 που μπορούμε να βρούμε ? υπάρχουν ?:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Ελληνικές εφαρμογές που να κάνουν τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Σε άλλα περισσότερο, σε άλλα λιγότερο και σε άλλα καθόλου. Εγω προσπαθησα να βαλω το garmin ηταν καπως μπελας! οσο για τα igo8 kai destinator7 δεν ξερω τι παιζει και αν ειναι καλα! αλλα γενικς αυτα τα 3 ακουω συχνα! να ξανα δοκημασω το garmin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ελληνικές εφαρμογές που να κάνουν τι; Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο γενικά για ελληνικές εφαρμογές, έως τώρα έχω βρει μονο εορτολόγιο. Δεν υπάρχουν άλλες? πχ πρώτες βοήθειες, ζώδια, διετές, λεξικά, fun apps,εγκυκλοπαίδειες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο γενικά για ελληνικές εφαρμογές, έως τώρα έχω βρει μονο εορτολόγιο. Δεν υπάρχουν άλλες? πχ πρώτες βοήθειες, ζώδια, διετές, λεξικά, fun apps,εγκυκλοπαίδειες . Εορτολόγιο ψάχνω και εγώ ποιό έβαλες, παίζει καλά; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 (edited) Εορτολόγιο ψάχνω και εγώ ποιό έβαλες, παίζει καλά; Papadimitriou Hellenic Callendar ναι παιζει μια χαρα. http://www.papadi.gr/Default.aspx?TabId=253 Edited January 26, 2010 by DARKMAN74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts