Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν περασω το spb shell χανω την εγγυηση σε περιπτωση βλαβης του κινητου ευχαριστω

υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα για sms/call reminder?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

• Administrators
καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν περασω το spb shell χανω την εγγυηση σε περιπτωση βλαβης του κινητου ευχαριστω

Φυσικά όχι. Μια απλή εφαρμογή είναι.

Modpic.gif

Φυσικά όχι. Μια απλή εφαρμογή είναι.

ευχαριστω φιλε μου σκεφτομαι να το παρω με τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα δεν εχει καποιο ουσιαστικο προβλημα

δυο ερωτησουλες στα γρηγορα.

1)Υπαρχει δυνατοτητα να δουμε Justin tv και Sopcast μεσω windows mobile 6.5 απο το Omnia II ???αν ναι πως?

2)Υπαρχει καποιο προγραμμα P2P ειδικο για windows mobile που να μπορουμε να κατεβαζουμε τραγουδακια mp3 απευθειας στο κινητο??αν ναι ποιο?

Από το Modaco όπως το βλέπετε χωρίς την λέξη Appointments(πιο σωστό κατ'εμέ) και χωρίς την κάτω μπάρα,κάντε copy/paste με Resco Explorer τα αρχεία από την Αποθ. μου (που τα βάζετε με καλώδιο όπως είναι στον φάκελο) στον φάκελο των Windows (overwrite all).

http://rapidshare.com/files/332820042/Lockscreen.zip

Γεια σας παιδια!Απεκτησα κ εγω το δικο μου ομνια εδω κ τρεις μερες κ ψαχνομαι ακομα.

Θα ηθελα να μου προτεινεται κανενα αξιοπιστο προγραμματακι που θα πρεπει να εχω στο κιν μου για καλυτερη λειτουργια κ ευκολεια καθως κ ενα καλο gps.

Το ξερω οτι τα εχετε πει χιλιαδες φορες αλλα οι 130σελιδες ηταν πολλες για να τις διαβασω ολες.

Ευχαριστω για την κατανοηση .....

Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρηση, το εικονιδιο που γραφει G στην αρχικη οθονη, αλαζει σε E. Γιατι συμβαινει αυτοο? Εχει σχεση με το σημα πιστευω, αλλα δεν καταλαβαινω τι σημαινει. Ευχαριστω.

Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρηση, το εικονιδιο που γραφει G στην αρχικη οθονη, αλαζει σε E. Γιατι συμβαινει αυτοο? Εχει σχεση με το σημα πιστευω, αλλα δεν καταλαβαινω τι σημαινει. Ευχαριστω.

Αυτό που πιστεύεις είναι..Το G σημαίνει οτι το δίκτυο GPRS είναι διαθέσιμο και το E οτι τι EDGE είναι διαθέσιμο.

Ρίξε μια ματιά και στο manual. Περιγράφει κάθε εικονείδιο που μπορεί να σου εμφανιστεί στην περιοχή ειδοποιήσεων..;)

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Συνοπτικά, το EDGE ή Enhanced Data rates for GSM Evolution είναι η τεχνολογία, που δίνει στα υπάρχοντα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας την απαιτούμενη χωρητικότητα και «ταχύτητα», ώστε να επιτραπεί η χρήση τους για την παροχή υπηρεσιών «τρίτης γενιάς». Με τη χρήση του EDGE μπορούν να εξυπηρετηθούν τρεις φορές περισσότεροι συνδρομητές ανά περιοχή από ότι με το GPRS, να τριπλασιαστεί η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων ή απλά να απελευθερωθεί «χώρος» για την βελτίωση της ποιότητας των φωνητικών υπηρεσιών. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται θεωρητικά εφικτή η παροχή υπηρεσιών τηλεσυνδιάσκεψης, αναπαραγωγής video σε πραγματικό χρόνο καθώς και Web Browsing σε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες.

Το οτι εχω απενεργοποιησει τα παντα μεσω του NO DATA, λογικα δεν θα επρεπε να εμφανιζετε το Ε γιατι πιο πανω την διευκρινηση απο το myphone λεει:

.....Web Browsing σε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες.

Αν κανω λαθος, διωρθωσε με σε παρακαλω.

Το οτι εχω απενεργοποιησει τα παντα μεσω του NO DATA, λογικα δεν θα επρεπε να εμφανιζετε το Ε γιατι πιο πανω την διευκρινηση απο το myphone λεει:

Άν το εικονίδιο έχει μαύρο φόντο τότε δεν είσαι συνδεμένος με δίκτυο EDGE..Άν το εικονίδιο έχει άσπρο φόντο, τότε είσαι συνδεμένος..

Το EDGE χρεώνει όπως και το GPRS..Όταν δηλαδή επιλέξεις εσύ να συνδεθείς.

Aφού το έχεις απενεργοποιήσει απ' το nodata δέν υπάρχει πρόβλημα..Απλά η συσκευή σε ενημερώνει οτι είναι διαθέσιμο αυτό το δίκτυο. :)

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

• Administrators

Μην σε φοβίζει. Τα σήματα στην πάνω μπάρα είναι απλά ενδείξεις για το τι είναι διαθέσιμο από τον provider σου ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι. Αυτό δεν σημαίνει ότι συνδέεσαι κιόλας και αν τα έχεις απενεργοποιήσει όλα με το NoData... δεν συνδέεσαι σίγουρα.

Modpic.gif

υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα για sms/call reminder?

Εγώ χρησιμοπούσα στο Omnia I, αλλά και τώρα στο II το MSentinel.

Eύχρηστο και λειτουργικό.

Και μία ερώτηση: επειδή είναι δύσκολο να διαβάσω όλες τις σελίδες του thread, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν γνωρίζει το εξής: το s2u2 (v 2.24) δεν δουλεύει σωστά (δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης και κολλάει ολόκληρο η συσκευή), το απεγκατέστησα και χρησιμοποιώ το κλείδωμα των windows.

Yπάρχει τρόπος κατά την κλήση να απενεργοποιηθούν τα hard keys του κινητού και να υπάρχει μόνο η δυνατότητα απάντησης και απόρριψης από το screen (όπως μπορείς να το ρυθμίσεις s2u2), γιατί στην τσέπη πατιούνται;

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Kαι εμενα παρόλο που έχω κάνει disable σε όλα το G υπάχει ακόμα Edited by DARKMAN74

• Administrators
Όπως είπα παραπάνω, σημαίνει απλά ότι υπάρχει διαθεσιμότητα από τον provider, δεν σημαίνει ότι συνδέεσαι κιόλας.

Modpic.gif

Για τη χρήση του Quick Reply θα πρέπει να κάνετε κλικ στο πλήκτρο με τον ομώνυμο τίτλο, που βρίσκεται κάτω από κάθε μήνυμα.\r\n

ΒΑΣΙΛΗΣ

IPHONE 4 32GB

kαλησπερα.ξερει κανεις γιατι αμα ειμαι στο wifi του σπιτιου αργει πολυ να ανοιξει και να αλλαξει σελιδες στο internet και ενω εχω 8 mbbs ταχυτητα,και στο explorer kai sto opera.ποιεσ ειναι οι τελευταιες εκδοσεις:

ΒΑΣΙΛΗΣ

IPHONE 4 32GB

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Τα widgets πως τα απενεργοποιω? Οπως και τις τρεις παυλες που δειχνουν σε ποιο οθονη ειμαστε, πως τα απενεργοποιω?

Edited by jimmys

Παω Εναρξη-Ρυθμισεις-Γενικες ρυθμισεις αλλα δεν βρισκω το today που μου λες.

Το βρηκα ειναι στο στοιχεια στην οθονη, αλλα εγω θελω να εχω μονο μια οθονη, και κανενα widget. Γινετε αυτο?

Οκ athanaso, thanks και παλι

Edited by jimmys