stefanos_79 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 1.Σημαινει οτι υπάρχει διαθέσιμο 3g δικτυο δεν ειναι ομως συνδεδεμένο ,τσέκαρε τα εικονίδια στο manual να δεις πότε είναι συνδεδεμένο. 2.Μπορεις να το αλλαξεις αν βαλεις τον ηχο που θελεις στο φακελο της μνημης του κινητού My Documents-> Κουδουνισματα 3.Οτι σε βολευει ,προσωπικά πηρα μια απο τα Public και δεν έμπλεξα με online παραγγελιες Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlimData Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 1.Σημαινει οτι υπάρχει διαθέσιμο 3g δικτυο δεν ειναι ομως συνδεδεμένο ,τσέκαρε τα εικονίδια στο manual να δεις πότε είναι συνδεδεμένο. 2.Μπορεις να το αλλαξεις αν βαλεις τον ηχο που θελεις στο φακελο της μνημης του κινητού My Documents-> Κουδουνισματα 3.Οτι σε βολευει ,προσωπικά πηρα μια απο τα Public και δεν έμπλεξα με online παραγγελιες Πολύ κατατοπιστικός, ευχαριστώ. Και για τη μεμβράνη δίκιο έχεις. Θα περάσω μια βόλτα από το public να δω τι έχει Παράθεση Τα πεταμένα αδέσποτα δεν θα δαγκώσουν το χέρι αυτού που τα φρόντισε και τα τάισε... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους από τους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 παλι νεα εκδοση kies,εδω Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 παλι νεα εκδοση kies,εδω Εμένα πάλι γιατί δεν λέει ότι υπάρχει νέα έκδοση όταν το βάζω να ψάξει μόνο του? (win xp, ελληνικό kies) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 μην το δοκιμαζεις ετσι γιατι παντα βγαζει οτι δεν υπαρχει νεα εκδοση,στην σελιδα του kies θα πηγαινεις θα πατας download θα σου δειχνει ποια εκδοση θα σου κατεβασει και εαν ειναι αυτη που εχεις θα πατας ακυρο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 μην το δοκιμαζεις ετσι γιατι παντα βγαζει οτι δεν υπαρχει νεα εκδοση,στην σελιδα του kies θα πηγαινεις θα πατας download θα σου δειχνει ποια εκδοση θα σου κατεβασει και εαν ειναι αυτη που εχεις θα πατας ακυρο. Είναι το ελληνικό KIES ή το αγγλικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 το kies ειναι ενα,απλως μονο του βρισκει οταν αρχιζει η εγκατασταση ,την γλωσσα που χρησιμοποιεις και στο εγκαθιστα σε αυτην. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 καλησπερα παιδια.μηπως ξερει κανεισ που μπορω να βρω ενα πληκτρολογιο της προκοπης για το ομνια με μεγαλα πληκτρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 το kies ειναι ενα,απλως μονο του βρισκει οταν αρχιζει η εγκατασταση ,την γλωσσα που χρησιμοποιεις και στο εγκαθιστα σε αυτην. OK θα το κατεβάσω και θα προσπαθήσω να το εγκαταστήσω, αλλά γιατί να μην "βρίσκει" και το "ελληνικό" KIES ότι υπάρχει καινούργια έκδοση? Δεν θα έπρεπε να το κάνει? Λίγο "κουφό" το βρίσκω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 καλησπερα παιδια.μηπως ξερει κανεισ που μπορω να βρω ενα πληκτρολογιο της προκοπης για το ομνια με μεγαλα πληκτρα? Αυτό σου κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbouras Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Παιδιά εγκατέστησα και εγώ την έκδοση CE 5.2.23103 εσωτερική έκδοση 23103.5.3.3 μέσω kies σε windows xp, καθότι στα windows 7 δε μου συνέχιζε την αναβάθμιση. Η ερώτηση μου είναι πως ενεργοποιείται το κουμπί X που κλείνει τα προγράμματα! Από μπαταρία δεν έχω δει μεγάλη διαφορά σε διάρκεια, νομίζω ότι κρατάει το ίδιο. Από ελέυθερη ram τα πράγματα χειροτερεψαν καθώς στην καλύτερη βλέπω κοντά στα 60 ελεύθερα ενώ πριν έπιανα και 70+. Σε ταχύτητα ένα κλίκ βελτιωμένα, αν και όχι εμφανές σε όλες τις εφαρμογές. Τέλος η touch οθόνη είναι πράγματι λίγο καλύτερη (πιο ευαίσθητη) στο άγγιγμα! Παράθεση Nexus 5, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlimData Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Κράτα πατημένο το ρόμβο, το κανονικό κουμπί κάτω από την οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα. Σου εμφανίζει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις όποιες θέλεις ή και όλες. Παράθεση Τα πεταμένα αδέσποτα δεν θα δαγκώσουν το χέρι αυτού που τα φρόντισε και τα τάισε... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους από τους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbouras Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Κράτα πατημένο το ρόμβο, το κανονικό κουμπί κάτω από την οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα. Σου εμφανίζει όλες τις ανοιχτές εφαρμογές και σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις όποιες θέλεις ή και όλες. Εγώ όμως θέλω να πατάω το x και να κλείνει ότι πρόγραμμα τερματίζω. Η προηγούμενη version το προέβλεπε! Και μία άλλη ερώτηση. Μετά την αναβάθμιση δε συνδέεται στο internet (έχω πρόγραμμα cosmote με 750 mb το μήνα). Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δε μπορώ να συνδεθώ? Παράθεση Nexus 5, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Έχει αφαιρεθεί από τα 6.5.3 , κάπου κυκλοφορεί σε μορφή .cab όμως αλλά θέλει ψάξιμο . edit , το βρήκα : http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showpost.php?p=92582&postcount=1602 Δεν δουλεύει αυτό ... το έχω προσπαθήσει αλλά μάταια Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 παρατηρησα το μεσημερι ,κατα τυχη,οτι στην σελιδα του kies ,βγαλανε τις νεες εκδοσεις και βαλανε μια παλαιοτερη. τι να σημαινει αραγε αυτο,μηπως δημιουργουσαν προβληματα και τις αποσυρανε; Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Εγώ όμως θέλω να πατάω το x και να κλείνει ότι πρόγραμμα τερματίζω. Η προηγούμενη version το προέβλεπε! Και μία άλλη ερώτηση. Μετά την αναβάθμιση δε συνδέεται στο internet (έχω πρόγραμμα cosmote με 750 mb το μήνα). Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δε μπορώ να συνδεθώ? Θα συμφωνήσω και εγώ, το Χ πρέπει να με κάποιο τρόπο να ενεργοποιέιται ωστε να κλειενι τα ανοιχτα προγράμματα. Δεν είναι λύση το παρατεταμενο πατημα του κυβου. Βρήκε κανεις μήπως λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2010 Το κουμπι αυτο ειναι προγραμματιζομενο αν θελεις μπορεις να το ορισεις να ανοιγει το προγραμμα εναλλαγης με ένα πατημα .Οπως προγραμματιζομενο ειναι και το κουμπι διπλα απο την κάμερα.Τωρα οσο για το "Χ" εχει βγει τελειως απο τα win mo 6.5.3.Μπορεις να βρεις μια λυση στο forum.xda-developers.com Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 2, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Το "Χ" μπορεί να εμφανιστεί. Δείτε για τη λύση του Ameba στο xda-devs για να κλείνετε τα προγράμματα με το "Χ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Καλημέρα . Εγώ θέλω να μου εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει αυτό το αρχείο mainmenu που χρησιμοποιούν κάποιοι για να τρέχουν το touchwiz UI menu από την έκδοση 6.5 σε 6.5.3 Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Το "Χ" μπορεί να εμφανιστεί. Δείτε για τη λύση του Ameba στο xda-devs για να κλείνετε τα προγράμματα με το "Χ". μπορείς να μας παραπέμσεις αν θες που ακριβώς να ψάξουμε γιατί έτσι σκεtο ameba δεν διευκολύνει και πολύ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 μπορείς να μας παραπέμσεις αν θες που ακριβώς να ψάξουμε γιατί έτσι σκεtο ameba δεν διευκολύνει και πολύ? Ευχαριστώ ρίξτε μια ματιά εδώ, λίγο πρν λίγο μετά, συζητιέται σε έκταση το θέμα http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=13152&page=150 Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 μπορείς να μας παραπέμσεις αν θες που ακριβώς να ψάξουμε γιατί έτσι σκεtο ameba δεν διευκολύνει και πολύ? Ευχαριστώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=583002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlimData Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Λοιπόν, η κανονική και συνηθισμένη διαδικασία είναι να στέλνεις μήνυμα και να χτυπάει όταν έρχεται η αναφορά. Δεν ξέρω αν το αντιμετωπίζει κανένας άλλος, αλλά κάποιες φορές εκεί που μου λέει ότι το έστειλε και μετά το παρέδωσε μου χτυπάει 4-5 φορές. Ξεκινάει δηλαδή την αναπαραγωγή του ήχου του μηνύματος αλλά μετά από 1 δευτερόλεπτο αρχίζει πάλι και πάλι.... Το έχετε αντιμετωπίσει? Μπορώ να το διορθώσω κάπως? Παράθεση Τα πεταμένα αδέσποτα δεν θα δαγκώσουν το χέρι αυτού που τα φρόντισε και τα τάισε... Και αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους από τους ανθρώπους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 To KIES τρεχει και στα ΧΡ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 To KIES τρεχει και στα ΧΡ ? Ναι τρέχει κανονικά! Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts