alex61 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Υπάρχει τρόπος να "αλλάζουμε" τρόπο εμφάνισης του τηλεφώνου? Θέλω να μου εμφανίζεται της Samsung ενώ τώρα τελευταια μου εμφανίζεται το παρακάτω (ξέρει κανένας ποιανού είναι αλλά και πως το σβήνω - αλλάζω?) Βέβαια έχω εγκαταστήσει το Espresso Mobile shell μαζί με το SPB shell αλλά όλα δούλευαν κανονικά μέχρι πριν από λίγο (τα Windows όμως όπως πάντοτε). ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Βγάζω την κάρτα αποθήκευσης (8gb), μεταφέρω τυχόν αρχεία που μπορεί να υπάρχουν στην συσκευή (ringtones, photo, έξυπνες σημειώσεις, όλο το program files μιας και έχει μέσα το handy safe) και πάω "ο χώρος αποθήκευσης μου" και κάνω επαναφορά. Χρειάζεται κάτι άλλο για τον "καθαρισμό" της συσκευής ? Please HELP!!! Φίλε Soublaki-3 νομίζω ότι τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του. Το πιο πλήρες για μένα κινητό αλλά χρειάζεται και από καιρού εις καιρόν τα format του σαν windows που είναι. Edited September 26, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) θελω να αλλαξω το e mail κ το password απο το windows live messenger του κινητου κ ενω το password μπορω να το επεξεργαστω δε μ αφηνει να γραψω αλλο e mail ουτε καν να σβησω το παλιο!!! πως μπορω να σβησω το παλιο e mail για να βαλω το καινουριο? Edited September 26, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλησπερα παιδια, Γνωριζουμε αν η καμερα μπορει να διαβασει barcode αν το λεω καλα, κατι εικονες τετραγωνες που σε συνδεουν στο internet , μαλλον σε καποια σελιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο. Στην συνέχεια το Ομνια δεν αναγνωριζόταν από το λαπτοπ μου. Απεγκατάσταση Kies και hard reset χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά με απεγκατάσταση των USB drivers του laptop και επανεγκατάσταση είδα φως :). Το θέμα είναι τώρα οτι το Kies μου βγάζει ότι το Ομνια δεν χρειάζεται αναβάθμιση :worry: Καμμιά ιδέα ; :cry: Η αναβάθμιση έγινε με το nps κανονικότατα, απενεργοποιώντας το firewall των windows 7 (36βιτ) και τρέχοντας το πρόγραμμα run as administrator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Επειδή στο θέμα του customization αναφερθηκε ο φιλος μου alex61 να προσθεω οτι εχω το spb shell 3.5.3 και το mobile sense που ειναι τελειο. Αλλαζει πολυ εμφανιση και ειναι σχετικα γρηγορο ακομα και απο την καρτα μνημης που το εχω εγκαταστησει. Απλα επεδιη μονο με αλλη ROM μπορουμε να το δουμε με διαφορετικο look εχουμε κανενα νεα για νεο spb shell ωστε να δουμε sense ui με κινουμενα εικονιδια για καιρο και οχι μονο? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Φίλε Soublaki-3 νομίζω ότι τα αξίζει και με το παραπάνω τα λεφτά του. Το πιο πλήρες για μένα κινητό αλλά χρειάζεται και από καιρού εις καιρόν τα format του σαν windows που είναι. Tο Πλαίσιο το δίνει μεταχειρισμένο ή ανοιγμένο σε αυτήν την τιμή, οπότε το θεωρώ κανονικότατη τιμή για μεταχειρισμένο, και όχι προσφορά. Αν και πλέον θέλει σκέψη η αγορά ενός WM 6 κινητού με 240 ευρώ την ώρα που υπάρχουν τόσες επιλογές, και με σχεδόν μηδενική πλέον υποστήριξη. Καλησπερα παιδια, Γνωριζουμε αν η καμερα μπορει να διαβασει barcode αν το λεω καλα, κατι εικονες τετραγωνες που σε συνδεουν στο internet , μαλλον σε καποια σελιδα? μάλλον αναφέρεσαι στα τετράγωνα barcodes με τα κουτάκια που έχουν οι εφαρμογές android. Όχι δεν μπορεί να τις διαβάσει, αλλά δεν υπάρχεικαι λόγος. Για κανονικά barcodes με γραμμές νομίζω κάτι υπάρχει για βιβλιά, και σε πάει κατευθείαν στο αμαζον, αλλά τώρα μου διαφεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Απλα επεδιη μονο με αλλη ROM μπορουμε να το δουμε με διαφορετικο look εχουμε κανενα νεα για νεο spb shell ωστε να δουμε sense ui με κινουμενα εικονιδια για καιρο και οχι μονο? Υπάρχει και skin που να μοιάζει αρκετά στο Sense της HTC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Υπάρχει και skin που να μοιάζει αρκετά στο Sense της HTC. Του naong και το espresso εννοείς. Έχει βρεί όμως κανείς με κινούμενα εικονίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Αυτά ήδη τα έχω εγκαταστήσει και είναι άλλο κινητό, πολύ πιο όμροφο και λειτουργικό. Το θέμα είναι ότι όσο κι αν έψαξαδεν βρήκα κατι ακόμα με κινούμενα εικονίδια για τα 6.5. Το ιδανικό στη περίπτωσή μας απο τη στιγμή που τα skin δουλεύουν άψογα με το spb shell θα είναι να βρούμε κανένα έτοιμο .cab που να ταιριάζει πάνω στο spb. Ψαξτε το το θέμα μήπως και βγάλουμε άκρη...γιατί βλέπω οτι το spb shell 5.0 αργεί πολύ να κυκλοφορήσει, το ειχαν ανακοινώσει απο τον Ιανουάριο απο ότι γνωρίζω... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Μεταξύ μας ίσως και να μην κυκλοφορήσουν ποτέ. Δες Windows 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. September 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2010 Ρε παιδια εχω το iGo 8.3.4 και σκεφτομαι τι διαφορα εχει με το iGo Primo ? Ειναι οι διαφορες μονο αισθητικες (αν υπαρχουν) ? Μηπως δεν μπαινει στο omnia 2 ? Μπορω να εχω μια πληροφορηση για τις διαφορες τους κι αν το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Γίνεται να παίξει ταινία με srt υπότιτλους?Όχι ενσωματομένους δλδ Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Γίνεται να παίξει ταινία με srt υπότιτλους?Όχι ενσωματομένους δλδ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251&highlight=tcpmp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251&highlight=tcpmp Thanks!Θα το δοκιμάσω!:) Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Ρε παιδια εχω το iGo 8.3.4 και σκεφτομαι τι διαφορα εχει με το iGo Primo ? Ειναι οι διαφορες μονο αισθητικες (αν υπαρχουν) ? Μηπως δεν μπαινει στο omnia 2 ? Μπορω να εχω μια πληροφορηση για τις διαφορες τους κι αν το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο? Ευχαριστω. Μπες εδώ και ενημερώσου για τα δύο λειτουργικά... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 To primo είναι το τελευταίο iGO, πιο βαρύ αλλά μπαίνει στη συσκευή σου κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 θελω να αλλαξω το e mail κ το password απο το windows live messenger του κινητου κ ενω το password μπορω να το επεξεργαστω δε μ αφηνει να γραψω αλλο e mail ουτε καν να σβησω το παλιο!!! πως μπορω να σβησω το παλιο e mail για να βαλω το καινουριο? μια απαντηση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει την διαφορά του hard reset που γίνεται με μια ακολουθία κουμπιών που πατάμε (να σας πω την αλήθεια δεν την θυμάμαι και αν κάποιος την ξέρει ας την πει και εδώ) από το κουμπί που πατάμε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και αφού γράψουμε το 1234? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Είναι ένα και το αυτό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSeanKon Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Παιδια που στον αγυριστο υπαρχει ο ΙΕ για να τον κατεβασω? Εψαξα στη σελιδα της Microsoft αλλα δεν εβγαλα ακρη. Η εκδοση του λειτουργικου ειναι η 6.5 κι αναρωτιεμαι μηπως υπαρχει πουθενα καποια ενημερωση του ΙΕ γιατι δεν παιζει να αλλαξω κινητο (4 μηνων ειναι)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Και πόσες φορές "σηκώνει" hard reset η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δεν υπαρχει νουμερο..Οσες θες.οπως στον υπολογιστη δεν υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος format ετσι και στο κινητο.Hard reset = φορματ τα σβηνει ολα απο μνημη κινητου κ "αποθηκη" . Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δεν υπαρχει νουμερο..Οσες θες.οπως στον υπολογιστη δεν υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος format ετσι και στο κινητο.Hard reset = φορματ τα σβηνει ολα απο μνημη κινητου κ "αποθηκη" . Σε αυτό το hard reset μπορώ να 'εχω "μέσα" την κάρτα η θα πρέπει να την βγάζω όταν κάνω hard reset μην σβηστούν και από αυτήν τα δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δεν υπαρχει νουμερο..Οσες θες.οπως στον υπολογιστη δεν υπαρχει συγκεκριμενος αριθμος format ετσι και στο κινητο.Hard reset = φορματ τα σβηνει ολα απο μνημη κινητου κ "αποθηκη" . Δεν σβήνει την αποθήκη(κάρτα μνήμης) Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Το κινητο εχει 3 μνημες.Μνημη κινητου, "Αποθηκη" 8 γιγα ,καρτα μνημης.....ξερω τι λεω κ γραφω.Με το hard reset δεν σβήνονται τα αρχεια στη καρτα μνημης. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) Συγνωμη αλλα μπορεί να μου πει κάποιος πως απενεργοποιούμε τα threaded sms??Στο παλιο μου ομνια εβαζα το No threaded sms της Μοdaco και δεν ειχα κανενα προβλημα, στο Omnia II της κοπελας μου παρόλο που το εγκατέστησα δεν άλλαξε κατι..Μου προτεινε ο Athanaso77 το ThreadingSMS αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι... Edited October 3, 2010 by dimis_pj Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts