tsomby Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Έναρξη -> SMS-MMS -> Μενού -> Επιλογές -> Όλες οι κλήσεις -> Ενεργοποίηση νηματικής προβολής SMS Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Καλησπέρα..εδώ κ λίγο μέρες,ενώ συνδέω το κινητό με το usb,δείχνει ότι ενεργοποιείτε το activesync,αλλά τελικά δεν βλέπει την συσκευή και βγάζει μηνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα.αλλά δεν καταλαβαίνω τι φταίει.Ξέρεις κανείς τί μπορεί να συμβαίνει? Στις ρυθμισεις USB απενεργοποιησε την προηγμενη λειτουργια δυκτιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinara13 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Καλημέρα σας! θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν με βοηθούσατε λίγο με το νέο μου τηλέφωνο καθώς δεν ξέρω πως να ενεργοποιήσω το gps... ενώ ανοίγω το genius δεν πιάνει ποτέ σχεδόν δορυφόρο, και αν πιάσει μετά από περίπου 1,5 ώρα βγάζει λάθος διεύθυνση... επίσης, δεν ξέρω αν διαθέτει φωνητική καθοδήγηση... δεν ξέρω αν αυτό είναι λογικό (που δεν νομίζω) αλλά σίγουρα δεν είναι πρακτικό... μέχρι να εντοπίσει ένα σημείο έχεις φτάσει ακόμα και μπουσουλώντας στον προορισμό σου... σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορώ να κάνω...μήπως φταίει το κινητό? ή η κεραία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Βάλε το GPS Test στη συσκευή σου και άστο να βρει μόνο του τη θύρα και να κλειδώσει δορυφόρους. Βγες σε ανοιχτό ουρανό για αυτή τη διαδικασία και περίμενε λίγο παραπάνω την πρώτη φορά. Μετά χρησιμοποίησε το πρόγραμμα πλοήγησης της επιλογής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki_zor Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Στις ρυθμισεις USB απενεργοποιησε την προηγμενη λειτουργια δυκτιου. Δυστυχώς αυτό δεν με βοήθησε...κανείς άλλος καμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 έχει κάποιος dual sim στο omnia να μας πεί αν αλλάζει αμέσως δίκτυο? Έχω βάλει Dual sim και δουλεύει τέλεια. Κάνει μια αποσύνδεση του τηλ. και μετά αμέσως συνδεση με το νέο νούμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Έχω βάλει Dual sim και δουλεύει τέλεια. Κάνει μια αποσύνδεση του τηλ. και μετά αμέσως συνδεση με το νέο νούμερο Απο πού την πήρες την dual sim και πιας "μάρκας" είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OldNewbie Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 niki_zor> είχα το ίδιο πρόβλημα. Λύθηκε κάνοντας επαναφορά συστήματος στον υπολογιστή μου. Είχα απεγκαταστήσει μια version PCStudio που δε δούλευε και μάλλον και κάτι άλλο μαζί μ' αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vip000 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 παιδια καμια βοηθεια κανεις???ψαχνω καιρο να βρω ελληνικους χαρτες για το gps αλλα τζιφος...μπορει κανεις να μου δωσει ενα λινκ να κατεβασω καποιο τορρεντ κλπ..? ειμαι αρκετα ασχετος απο τα προγραμματα gps οποτε κανενα καλουτσικο αν γινεται! ευχαριστω εκ των προτερω! Παράθεση Εκείνοι που γνωρίζουν, δεν μιλάνε πολύ. Εκείνοι που μιλάνε πολύ, δεν γνωρίζουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Υπαρχει προγραμμα σαν to kies που να διαχειριζομαι το κινητο μεσω pc ? δηλαδη να διαβαζω sms να στελνω κτλ κτλ Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 παιδια καμια βοηθεια κανεις???ψαχνω καιρο να βρω ελληνικους χαρτες για το gps αλλα τζιφος...μπορει κανεις να μου δωσει ενα λινκ να κατεβασω καποιο τορρεντ κλπ..? ειμαι αρκετα ασχετος απο τα προγραμματα gps οποτε κανενα καλουτσικο αν γινεται! ευχαριστω εκ των προτερω! Δεν μας επιτρέπεται να διακινούμε δημόσια στο forum παράνομο λογισμικό. Εντούτοις, για ενημέρωση πάνω στα προγράμματα πλοήγησης για αυτές τις συσκευές μπορείς να απευθυνθείς εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Έχω βάλει Dual sim και δουλεύει τέλεια. Κάνει μια αποσύνδεση του τηλ. και μετά αμέσως σύνδεση με το νέο νούμερο Κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό.... Πως έβαλες dual sim και... εκτός από τους 2 αριθμούς... είναι και διαφορετικές εταιρίες ή πρέπει να είναι στην ίδια ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) sos !!! εβαλα το kies και μου εβγαλε να κανω αναβαθμιση το κινητο, το εκανε κανονικα...σβυστικαν ολα ευτυχως οχι οι φωτο. αλλα εχασα τις επαφες !! υπαρχει τροπος να τις ξαναβρω ;;;; μου εκανε τρελη ζημια γμτ. τωρα οταν ξανασυνδεω το κινητο με το pc δεν μπορει το kies να συνδεθει μαζι του, μου εμφανιζει οτι προσπαθει να συνδεθει αλλα δεν κανει τιποτα... εχω win 7 x64 helpppppppppp Edited September 5, 2010 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 υπαρχει τροπος να τις ξαναβρω ;;;; Είχες κάνει κανένα συγχρονισμό ή είχες πάρει κανένα backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Είχες κάνει κανένα συγχρονισμό ή είχες πάρει κανένα backup; νομιζα πως ειχα κανει συγχρονισμο με το λαπτοπ .... και βασικα ακομα και τωρα το νομιζω αλλα δοκιμασα επαναφορα με το συγχρονισμο και τιποτα... Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αν έχεις κάνει συγχρονισμό, θα έπρεπε στο Outlook του PC σου να υπήρχαν οι επαφές σου, υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Καλημέρα. Σύμφωνα με φήμες σε φόρουμ η Samsung έχει σταματήσει την υποστήριξη του o2 όσον αφορά Roms ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Καλημέρα. Σύμφωνα με φήμες σε φόρουμ η Samsung έχει σταματήσει την υποστήριξη του o2 όσον αφορά Roms ... και το % ποιος θα το διορθώσει????????????????;) (εξ'αλλου παίδες ξέρει κανείς σε ποιο forum μπορούμε να γράψουμε τα "παράπονα" μας?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (εξ'αλλου παίδες ξέρει κανείς σε ποιο forum μπορούμε να γράψουμε τα "παράπονα" μας?) Γιαυτό δεν είμαστε εμείς εδώ; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Γιαυτό δεν είμαστε εμείς εδώ; :rolleyes: Έχουμε δηλ. ενδείξεις ότι μας διαβάζουν και από την SAMSUNG οπότε θα διορθώσουν στο κομπιουτεράκι το "λαθος" με το %!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 μπα δεν νομιζω....εχώ την εντυπωση οτι αυτη η ρομ που εχουμε ειναι και η τελευταια.Δεν ελπιζω για περαιτέρω εξέλιξη-διορθωση..Μαλλον εχουν πεσει με τα μουτρα για τα winmo 7 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 μπα δεν νομιζω....εχώ την εντυπωση οτι αυτη η ρομ που εχουμε ειναι και η τελευταια.Δεν ελπιζω για περαιτέρω εξέλιξη-διορθωση..Μαλλον εχουν πεσει με τα μουτρα για τα winmo 7 Μήπως ρε μαμώτο (κάποιος το είπε κάπου...) "είναι προτιμότερο να πάρεις iOS που τουλάχιστον έχουν ένα τηλ. και αβέρτα-κουβέρτα το υποστηρίζουν"? (λέω εγώ τώρα, έτσι μου ήρθε και το σκέφτηκα!:confused:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytie Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Καλησπερα, μπορει καποιος με το gchris Titanium 1.3.1 να ανεβασει το Titanium_480x800.cpr και το .mscr απο το System plug-in ? Το τελευταιο βρισκεται στο φακελο My Documents/Themes/Titanium System Panel. Αν μπορουσε καποιος θα του ημουν υποχρεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 Κι εμένα με ενδιαφέρει αυτό.... Πως έβαλες dual sim και... εκτός από τους 2 αριθμούς... είναι και διαφορετικές εταιρίες ή πρέπει να είναι στην ίδια ; Την αγόρασα από το e-bay.Υπάρχουν κάρτες που μπορείς να έχεις μέχρι και 16 διαφορετικούς αριθμούς σε μία κάρτα! Δε χτυπάνε ταυτόχρονα βέβαια,κάθε φορά έχεις ένα νούμερο συνδεδεμένο. Η μάρκα είναι SIM MAX. Αναζητήστε πληροφορίες στο Google και στο e-bay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_788 Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 καλησπέρα παίδες ! μου προέκυψε ενα πρόβλημα ! ενεργοποιώ το wifi . . . και απενεργοποιείτε αυτόματα αμέσως μόνο του. όσες φορές και αν το κάνω ! καμία ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts