androu Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 com 7 θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LUKAS_ELLHNAS Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 com 7 θέλει. Ποιο θέλει com7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LUKAS_ELLHNAS Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 έκανα αναβάθμιση στο omnia απο το samsung new pc studio. έγινε με επιτυχία. Πάει πολύ πιο γρήγορα τώρα. Απλά δεν βρίσκω τη ρύθμιση για το κουμπί Χ για να κλείνουν τα προγράμματα. ξέρει κανείς που είναι; Κρατάς παρατεταμένο τον κύβο και σου βγάζει τερματισμό προγραμμάτων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Ποιο θέλει com7 η θύρα υλικού. Το igo συνήθως εντοπίζει απο μόνο του την θύρα άμα βάλεις αυτόματο εντοπισμό. - ναι αλλά είναι σπαστικό κάθε φορά να τα κλείνεις απο τον κύβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Γεια σας ρε παίδες. Μου συμβαίνει το εξής περίεργο. Για να βλέπω video από youtube χρησιμοποιώ τον Core player και όλα ήταν μια χαρά. Πρόσφατα έκανα hard reset στη συσκευή και απ' όταν ξαναφόρτοσα το πρόγραμμα δεν μπορώ να δω πλέον youtube videos. Το search δουλεύει κανονικά, μου βρίσκει αποτελέσματα σε οτι ψάχνω αλλά όταν πατάω διπλό κλικ για να δω κάποιο video από αυτά που μου έφερε, δείχνει να κάνει prebuffering για ένα δύο δευτερόλεπτα και μετά τίποτα. Το έχω δοκιμάσε και με GPRS και με Wi-Fi. Αν ξέρει κάποιος κάτι ας βοηθήσει. Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 η θύρα υλικού. Το igo συνήθως εντοπίζει απο μόνο του την θύρα άμα βάλεις αυτόματο εντοπισμό. Ή χρησιμοποιείς το GPS Test που κάνει μόνο του αυτή τη δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ξανά πάλι την ίσως χαζή ερώτηση. Στο ΟΜΝΙΑ ΙΙ δουλεύει το GPS του και χωρίς το τηλ. να είναι σε λειτουργία? Το έχει κάνει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Ξανά πάλι την ίσως χαζή ερώτηση. Στο ΟΜΝΙΑ ΙΙ δουλεύει το GPS του και χωρίς το τηλ. να είναι σε λειτουργία? Το έχει κάνει κανείς? Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το τηλέφωνο για να δουλέψει το GPS . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 (edited) Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το τηλέφωνο για να δουλέψει το GPS . Ευχαριστώ πολύ kosmus, αλλά δεν είναι λίγο "χαζό" αυτό?:( Edited July 29, 2010 by alex61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 καλησπερα παιδια.μηπως ξερετε που μπορω να βρω το NAVIGON για το ομνια2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 καλησπερα παιδια.μηπως ξερετε που μπορω να βρω το NAVIGON για το ομνια2? Δεν είναι free και κατά συνέπεια σε αυτό το forum δεν πρόκειται να το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Έχω εγκαταστήσει την ver ....10071_32 του KIES και όταν συνδέω το ΟΜΝΙΑ ΙΙ μου λέει καθώς πάω στις samsung apps "this mobile phone is not supported by Samsung Apps". Τι γίνεται ρε παιδιά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 Να επιλεξεις χωρα Ηνωμενο Βασιλειο γλώσσα Αγγλικά και θα εισαι οκ.Προφανως εκανες εγκατασταση το προγραμμα στα Ελληνικά.Θα πρεπει να το κανεις ξανα εγκατασταση στα Αγγλικά Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 ενημερωτικα ,βγηκε σημερα νεα εκδοση kies. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2010 υστερα απο τοσο καιρο στη κυκλοφορια σκεφτομαι και γω να αφησω το omnia I και να παρω το omnia II, αξίζει την προσπάθεια λέτε ?? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Έχω εγκαταστήσει την ver ....10071_32 του KIES Αυτή ειναι η τελευταια έκδοση ενημερωτικα ,βγηκε σημερα νεα εκδοση kies...και εχει μερες που βγηκε Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 υστερα απο τοσο καιρο στη κυκλοφορια σκεφτομαι και γω να αφησω το omnia I και να παρω το omnia II, αξίζει την προσπάθεια λέτε ?? Ανάλογα για τι χρήση το θες. Ίσως Θα ήταν καλή ιδέα να κοιτάξεις και κινητό με Android καθώς είναι πασιφανές ότι η υποστήριξη για WinMo έχει σχεδόν σταματήσει ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Ανάλογα για τι χρήση το θες. Ίσως Θα ήταν καλή ιδέα να κοιτάξεις και κινητό με Android καθώς είναι πασιφανές ότι η υποστήριξη για WinMo έχει σχεδόν σταματήσει ... πολυ κακο αυτο γιατι το θελω κυριως για τις εφαρμογες, ιδιαίτερα τα gps κλπ...τοτε ίσως πρπει να κοιταξω και το iphone.... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 πολυ κακο αυτο γιατι το θελω κυριως για τις εφαρμογες, ιδιαίτερα τα gps κλπ...τοτε ίσως πρπει να κοιταξω και το iphone.... Αν το θες για GPS τότε το Windows Mobile είναι μονόδρομος ... ξέχνα Iphone κτλ ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Καλησπέρα σε όλους! Χθες αναβάθμισα επιτυχώς και πανεύκολα το Omnia II μου μέσω του NPS (λειτουργικό Win. 7 x64). Συνολικά η διαδικασία μου πήρε γύρω στα 20'. Όντως κάνει hard reset η συσκευή μετά την αναβάθμιση, αλλά μόνο στην κύρια μνήμη. Εγώ έκανα και στην αποθήκη, και όλα καλά! :) Η βελτίωση σε όλους τους τομείς είναι εμφανέστατη, με κυρίαρχη αυτή της αφής! Το GPS δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά πιστεύω ότι θα είναι όπως πριν την αναβάθμιση.. Με το θέμα της μπαταρίας τώρα..ΟΚ, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όπως λέγαμε στην αρχή! Κρατάει μια χαρά (σχεδόν όπως πριν), αλλά όταν το έχεις συνέχεια και το "σκαλίζεις" πέφτει (όπως και πριν την αναβάθμιση)! Μια ερώτηση που έχω είναι αν ξέρει κάποιος πως αλλάζουμε το φόντο για το Samsung Today. Θέλω δλδ να αλλάξει αυτό το μπλε που έχει.. Άλλη μία είναι σχετικά με το πληκτρολόγιο. Για τα wm 6.5.3 το πληκτρολόγιο φαίνεται σαν αυτό: http://www.redmondpie.com/wp-content/uploads/2009/11/WindowsMo.3GetsNewNativeOnScreenKeyboard_14A4E/WindowsMobile6.5.3Keyboard.jpg Εγώ (μάλλον και εσείς) έχω αυτό: http://www.redmondpie.com/wp-content/uploads/2009/08/WindowsMobile6.5Build230361.jpg Εννοείται ότι χρησιμοποιώ της samsung και όχι αυτό, αλλά των 6.5.3 φαίνεται όμορφο και βολικό. Ξέρετε που μπορούμε να το βρούμε?? :rolleyes: Sorry για το μακροσκελές post! Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Παιδιά εσείς που είστε πιο ψαγμένοι, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σαν αυτό "Sheriff Android Lite" που έχει βγει για τα android κινητά αλλά για το δικό μας κινητό? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Τι κάνει αυτό ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Χοντρικά, αν το τρέξεις, όποιος σου "πάρει" το κινητό από εκεί που το άφησες, αρχίζει και σφυρίζει όπως όταν κλέβουν ένα μαγαζί ο συναγερμός. googlαρισέ το και θα δεις και βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 καλησπερα παιδια.εχω το ομνια 2 με αναλυση οθονης 400.800 και το ιγκο μου παιζει μονο καθετα...γνωριζεται μηπως οριζοντια πως μπορω να το τρεξω γιατι μου το βγαζει μισο οταν το δοκιμαζω.ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 καλησπερα παιδια.εχω το ομνια 2 με αναλυση οθονης 400.800 και το ιγκο μου παιζει μονο καθετα...γνωριζεται μηπως οριζοντια πως μπορω να το τρεξω γιατι μου το βγαζει μισο οταν το δοκιμαζω.ευχαριστω! Σου έχουν ήδη απαντήσει εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3262906#post3262906 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts