Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Όπως έχω ξαναπεί, το σημαντικότερο θέμα με τον skyfire είναι ότι χρησιμοποιεί proxy δικό τους που αναδιαμορφώνει τα δεδομένα και τα στέλνει στο browser. Γι αυτό δουλεύει και τόσο απλά και παντού. Ο proxy όμως χρειάζεται πρόσβαση σε στάνταρ πόρτες και δε μπορείς να έχεις τέτοια πρόσβαση από παντού. Αν πχ. ανοίξω skyfire σε κάποιο (δοκιμασμένο) πανεπιστήμιο μου λέει ότι δεν έχει πρόσβαση στο service του στην τάδε πόρτα και δε δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Bαλτε τον ΟPERA mini 5 και θα παθετε πλακα!!! ξεχαστε οτι αλλο ξερατε !!! Ανοιγει και παιζει τα παντα ΣΦΑΙΡΑ!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Όπως έχω ξαναπεί, το σημαντικότερο θέμα με τον skyfire είναι ότι χρησιμοποιεί proxy δικό τους που αναδιαμορφώνει τα δεδομένα και τα στέλνει στο browser. Γι αυτό δουλεύει και τόσο απλά και παντού. Ο proxy όμως χρειάζεται πρόσβαση σε στάνταρ πόρτες και δε μπορείς να έχεις τέτοια πρόσβαση από παντού. Αν πχ. ανοίξω skyfire σε κάποιο (δοκιμασμένο) πανεπιστήμιο μου λέει ότι δεν έχει πρόσβαση στο service του στην τάδε πόρτα και δε δουλεύει. Ναι οντως χρησιμοποιει proxy UK και εχει και ενα θεματακι η τελευταια εκδοση με κρασαρισματα κατα το φορτωμα της αρχικης σελιδας και δυστηχως δεν ξεκολαει αν δεν βγαλεις την μπαταρια. Αλλα η πιστοτητα ειναι απιστευτη, ειναι μακρα καλυτερη του opera 10 και τα video ανοιγουν κανονικοτατα, το πιο ''desktop like'' σερφαρισμα που εχω δει σε κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLASIRA Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Ένα παράδοξο ρε παιδιά Μετά το δεύτερο hart reset και win 6.65 χωρίς να πειράξω τίποτε το gps δουλεύει άψογα και κλειδώνει ταχύτατα 1 με 1,5 λεπτό με XTRA βέβαια και σίγουρα Χωρίς ενεργοποιημένο το AGPS !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Στον explorer όταν ανοίγω facebook δεν μου δείχνει την "κανονική" σελίδα όπως το laptop μου αλλά πετσοκομμένη.... μην περιμενεις να δεις κανονικη σελιδα facebook σε smartphone.ειναι προσαρμοσμενο στα κινητα γιαυτο αλλωστε λεγεται fb mobile. tip:βαλε το "FIM" για να εχεις και chat στο fb απο το κινητο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Μπορείς να δεις και την κανονική έκδοση αν θες. Κάτω κάτω στην σελίδα έχει επιλογή αντι για την mobile να δεις την νορμάλ. Αλλά είναι πολύ βαριά να φορτώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Μπορείς να δεις και την κανονική έκδοση αν θες. Κάτω κάτω στην σελίδα έχει επιλογή αντι για την mobile να δεις την νορμάλ. Αλλά είναι πολύ βαριά να φορτώσει. ναι μπορεις αλλα δεν εχει νοημα ουσιαστικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glykas24 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Ρε παιδια τελικα με τα πρωτα δυο δευτερολεπτα που παιζουν πιο χαμηλα εχει γινει τιποτα ????? Εχω windows 6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Ένα παράδοξο ρε παιδιά Μετά το δεύτερο hart reset και win 6.65 χωρίς να πειράξω τίποτε το gps δουλεύει άψογα και κλειδώνει ταχύτατα 1 με 1,5 λεπτό με XTRA βέβαια και σίγουρα Χωρίς ενεργοποιημένο το AGPS !!! Ποιο είναι το παράδοξο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 μην περιμενεις να δεις κανονικη σελιδα facebook σε smartphone.ειναι προσαρμοσμενο στα κινητα γιαυτο αλλωστε λεγεται fb mobile. tip:βαλε το "FIM" για να εχεις και chat στο fb απο το κινητο ;) Μπορείς να δεις και την κανονική έκδοση αν θες. Κάτω κάτω στην σελίδα έχει επιλογή αντι για την mobile να δεις την νορμάλ. Αλλά είναι πολύ βαριά να φορτώσει. Mε τον Opera10 βλέπεις την κανονική έκδοση χωρίς να σέρνεται. Ρε παιδια τελικα με τα πρωτα δυο δευτερολεπτα που παιζουν πιο χαμηλα εχει γινει τιποτα ????? Εχω windows 6.5 Τίποτα!Κάποιοι τροποποιούν τα τραγούδια ώστε να έχουν δυνατότερο ήχο στα πρώτα 3 δευτερόλεπτα Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Ένα παράδοξο ρε παιδιά Μετά το δεύτερο hart reset και win 6.65 χωρίς να πειράξω τίποτε το gps δουλεύει άψογα και κλειδώνει ταχύτατα 1 με 1,5 λεπτό με XTRA βέβαια και σίγουρα Χωρίς ενεργοποιημένο το AGPS !!! Φυσιολογικό μου φαίνεται . Ποιο είναι το παράδοξο; Αυτό θα αναρωτιόμουνα και εγώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 o μινι 5 opera ειναι ακομα ποιο γρηγορος απο τον 10.Ανοιγει-κλεινει τις σελιδες σφαιρα.παιζει και youtube!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 o μινι 5 opera ειναι ακομα ποιο γρηγορος απο τον 10. Λογικό είναι μιας και συμπιέζει πολύ περισσότερο τις σελίδες και μειώνει αισθητά τον όγκο τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Μα τι ταλαιπωρια ρε Θαναση περασαμε με τον παλιο 9.5 Τωρα με τον μινι5 οπερα ολα μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Γιάννης εδώ... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 (edited) σορυ ΙΩΑΝΝΗ εγραφα αλλου ταυτοχρονα......και τον αλλο ΘΑΝΑΣΗ τον ειπα Γιαννη:lol: και εδω http://www.opera.com/mobile/download/versions/ ανοιξτε τον καταλογο και κατεβαστε τον μινι5 beta για windows-mobile.μετα εγκατασταση στην κυρια μνημη. OXI TON OPERA 1O:down: Edited April 27, 2010 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Υπάρχει και επίσημο θέμα εδώ όπου συζητάμε για τον Opera mini όπου έχω δώσει και το σχετικό .cab http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=267388 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Μια που μιλάμε για browsers, έχω ένα θεματάκι με τον Οπερα 10 (κατα τα άλλα μου αρέσει περισσότερο από Skyfire) Όταν μπαίνω σε κάποιο φορουμ και κάνω σύνδεση, μου βγάζει τη σελίδα "συνδεθήκατε επιτυχώς" κλπ κλπ, αλλά είτε πατήσω στο "πατήστε εδω αν ο browser δεν σας προωθήσει κλπ κλπ", είτε το αφήσω να κάνει redirect μόνο του, είμαι πάλι logged out. Στα email δεν συμβαίνει αυτό, μπαίνω κανονικά(στον Skyfire μια φορά που δοκίμασα μπήκε κανονικά σε φορουμ, και για τον ΙΕ καλύτερα να μη μιλήσω). Τα Cookies είναι ενεργά πάντως. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Μπορείς αν θέλεις να απευθυνθείς στο σχετικό για την εφαρμογή thread... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260545 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Ρε παιδια Εβαλα και εγω τον opera mini 5 . Ναι Παει σφαιρα Ναι Δεν υπαρχει πλεον το προβλημα με τα τετραγωνακια. Ομως εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα που ειχε και ο οπερα 10.Πανω Πανω στο πλαισιο που κανεις ενναλλαγη τον ενεργοποιημενων προγραμματων ΔΕΝ μπορεις να το κανεις αυτο καθοτι οταν χρησιμοποιεις τον οπερα μινι 5 δεν σου βγαζει το πλαισιο του WKTask... Υπαρχει λυση σε αυτο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 εγώ πάντως έχω και τους 2 εγκατεστημένους και ανάλογα τι σελίδα μπορεί να χρησιμοποιήσω έναν από αυτούς. Για μένα δε είναι θέμα ταχύτητας - πάνω κάτω το ίδιο είναι - αλλά θέμα μνήμης μιας και ο 10 καταναλώνει πολύ περισσότερο από τον 5 και λογικά και περισσότερη μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 εγώ πάντως έχω και τους 2 εγκατεστημένους και ανάλογα τι σελίδα μπορεί να χρησιμοποιήσω έναν από αυτούς. Για μένα δε είναι θέμα ταχύτητας - πάνω κάτω το ίδιο είναι - αλλά θέμα μνήμης μιας και ο 10 καταναλώνει πολύ περισσότερο από τον 5 και λογικά και περισσότερη μπαταρία... ναι ομως φιλε john δεν απαντησες στο ερωτημα μου :p Οταν τρεχει ο opera mini 5 ΔΕΝ μπορεις να κανεις εναλλαγη των ανοιχτων προγραμματων.Πρπει πρωτα να τον κλεισεις ουσιαστικα.Υπαρχει αλλος τροπος οταν εινα ιανοιχτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 βασικά δε κατάλαβα το πρόβλημα εγώ για εναλλαγή επειδή έχω τα πάντα περασμένα στην επιφάνεια εργασίας με το Resco κάνω "εναλλαγή" έτσι. Δεν έχω δοκιμάσει το τρόπο σου, οπότε δε ξέρω να απαντήσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 βασικά δε κατάλαβα το πρόβλημα εγώ για εναλλαγή επειδή έχω τα πάντα περασμένα στην επιφάνεια εργασίας με το Resco κάνω "εναλλαγή" έτσι. Δεν έχω δοκιμάσει το τρόπο σου, οπότε δε ξέρω να απαντήσω!! α οκ!το WKTaskδηλαδη δεν ξερεις τι ρολο παιζει?Εγω λεω οτι οταν τρεχει ο οπερα μινι 5(αλλα και ο 10) πανω πανω δεν εμφανιζει τη μπαρα του WKTASK με τα ανοιχτα προγραμματα αλλα εμφανιζει απλως μια κοκινη μπαρα με την ενδειξη οπερα μινι.Αυτο εινα ιτο προβλημα δνε μπορω να κανω εναλλαγη στα ανοιχτα προγραμματα.Πρεπει να κλεισω τον opera mini 5 και μετα.. Athanaso καμια ιδεα?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lonewolf63 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Καλησπέρα σε όλες και όλους. Είναι το πρώτο μήνυμα που γράφω και θα ήθελα την βοηθειά σας. Έχω το i8000 από τον Ιανουάριο και δεν μπορώ να εγκαταστήσω πρόγραμμα gps. Έχω κάνει πολλές προσπάθειες με το Destinator7 κατεβάζοντας το από διάφορα site, έχω ακολουθήσει όλες τις οδηγίες που δίνονται για εγκατάσταση, αλλά ενώ εμφανίζεται η αρχική σελίδα με την επωνυμία και τα βελάκια που δείχνει ότι το πρόγραμμα φορτώνει, πριν εμφανιστεί το τελευταίο βελάκι, με πετάει έξω. Προσπάθησα και με το Mio 3.3 και το igo αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα. Επειδή είναι πρακτικά δύσκολο να ψάξω τις προηγούμενες 200+ σελίδες μήπως υπάρχει κάποια αναφορά, μπορεί κάποιος να μου δώσει λύση; Πληροφοριακά να πω ότι το μόνο πρόγραμμα που έχω εγκαταστήση είναι το spb. Αν υπέβαλλα το ερωτημά μου σε λάθος μέρος, συγχωρέστε με και διορθώστε με. Παράθεση Όταν αγαπάς ..χωράς. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts