Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει τρόπος να διορθώσουμε τα άσπρα κουτάκια που εμφανίζονται κάνοντας scrolling με τον Opera10?Κάτι είχε πάρει το μάτι μου παλιότερα αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ και δεν θυμάμαι και για ποια έκδοση ήταν........

Kάποιος??

Επίσης αυτό που το βρίσκουμε?To Increase 4 MB Program Ram remove Lnkmgr from startup manager.

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει τρόπος να διορθώσουμε τα άσπρα κουτάκια που εμφανίζονται κάνοντας scrolling με τον Opera10?Κάτι είχε πάρει το μάτι μου παλιότερα αλλά δεν μπορώ να το ξαναβρώ και δεν θυμάμαι και για ποια έκδοση ήταν........

Ας με διορθωσει καποιος αλλα εχω την εντυπωση πως αυτο το προβλημα με τα κουτακια(σκακι) του opera 10 ΔΕΝ λυνεται.Το ειχα ρωτησει και εγω και νομιζω δεν υπαρχει λυση σε αυτο.

ΑΠο οτι πηρε το αυτι μου στον opera mini 5 αυτο το προβλημα δεν υφισταται ομως δεν τον εχω δοκιμασει για να ξερω απο πρωτο χερι.

Εγω Χρησιμοποιω Interent Explorer που μου ειναι πιο βολικος.Αυτο θα μπορουσε να πει κανεις ειναι μια λυση στο προβλημα.

Καλησπέρα, αν στο mode για το γράψιμο επιλέξω το "12 πληκτρολόγιο" δεν υπάρχει το γράμμα "Ζ" στο πλήκτρο 3 αλλά υπάρχει το "Φ" στη θέση του. Σκέφτηκα μήπως βρίσκεται στη θέση του "Φ" δηλαδή στο πλήκτρο 8 αλλά και εκεί έχει πάλι το "Φ". Επίσης έψαξα σε όλα τα άλλα πλήκτρα μήπως το έβαλαν κάπου αλλού αλλά δεν υπάρχει πουθένα!

Γνωρίζει κανένας τίποτα;

Once you 'll have me, you will love me.

στην τελευταια εκδοση του οπερα 10 δεν υφισταται προβλημα με κουτακια και εχει αυτοματο portrait -landscape.

στην τελευταια εκδοση του οπερα 10 δεν υφισταται προβλημα με κουτακια και εχει αυτοματο portrait -landscape.

εισαι σιγουρος φιλε xolloth?γιατι μολις δοκιμασα τον opera mobile 10 και παλι εχει αυτο το προβληματακι αυτη τη φορα εμφανιζει κατι ροζ σημαδακια αντι για το σκακι που ηταν στην προηγουμενη εκδοση...το αυτοματο portrait landscape πραγματι ισχυει.

καποιος που εχει δοκιμασει τον mini opera 5 (νομζιω ετσι λεγεται) να μας πει αν ισχυει το προβημα με τα κουτακια(εχω ακουσει δεν ισχυει)

καπου πιο πισω εχει δωσει ο φιλος mod μια εκδοση του οπερα την tx mobile 10 η οποια περιλαμβανει και flash,ψαξε βρες την και βαλτην,αυτην εχω και εγω.

τον mini 5 τον ειχα πριν βαλω την tx εκδοση,ειναι πιο γρηγορος στο μπουταρισμα.

Tην version 10.00 έχω δεν είναι η τελευταία?Έχει αυτόματο portrait-landscape αλλά όποτε κάνω scrolling σε μια σελίδα μου βγάζει ένα άσπρο πλαίσιο για λίγη ώρα...σαν να φορτώνει στη σελίδα ενώ έχει ήδη ανοίξει:ninja:

• Administrators
καπου πιο πισω εχει δωσει ο φιλος mod μια εκδοση του οπερα την tx mobile 10 η οποια περιλαμβανει και flash,ψαξε βρες την και βαλτην,αυτην εχω και εγω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3123348#post3123348

Modpic.gif

To είχα βάλει χθες αλλά δεν είδα καμία διαφορά...το άσπρο πλαίσιο συνεχίζει να υπάρχει και για το flash μου λέει ότι θέλει ανανέωση:confused:

Εκτός αν έκανα κάτι λάθος...είχα ήδη τον Opera 10 και εγκατέστησα αυτόν οπότε τον αντικατέστησε φαντάζομαι

Δοκιμαστε τον Skyfire, γνωστο περιοδικο εκανε συγκριτικο και ττον εβγαλε ως τον καλυτερο. Τον δοκιμασα κι εγω και επαθα πλακα .Καταρχιν παιζει flash ακομα και εφαρμογες πολυ βαριες πχ facebook τα παιχνιδια!!! Φιρτωνει μονο το κομματο που "βλεπεις" στην οθονη, εμφανιζει τετραγωνακια οταν scrollαρεις αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Μονο και μονο που παιζει κανονικοτατα flash, μου αρκει. Σελιδες που δεν μπορω να δω πχ τηλεοραση μεσα σε παραθυρο, μ τον Skyfire.... κανονικοτατα!!!!

Kατι που θελω να ρωτησω, εχω κατεβασει καποια wallpapers, οπως ενα απο αυτα που εχει ονομασια Bkg_31.png , που ακριβως το μεταφερω για να τα επιλεξω μεσα απο την συσκευη?

Edited by jimmys

Δοκιμαστε τον Skyfire, γνωστο περιοδικο εκανε συγκριτικο και ττον εβγαλε ως τον καλυτερο. Τον δοκιμασα κι εγω και επαθα πλακα .Καταρχιν παιζει flash ακομα και εφαρμογες πολυ βαριες πχ facebook τα παιχνιδια!!! Φιρτωνει μονο το κομματο που "βλεπεις" στην οθονη, εμφανιζει τετραγωνακια οταν scrollαρεις αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Μονο και μονο που παιζει κανονικοτατα flash, μου αρκει. Σελιδες που δεν μπορω να δω πχ τηλεοραση μεσα σε παραθυρο, μ τον Skyfire.... κανονικοτατα!!!!

Kατι που θελω να ρωτησω, εχω κατεβασει καποια wallpapers, οπως ενα απο αυτα που εχει ονομασια Bkg_31.png , που ακριβως το μεταφερω για να τα επιλεξω μεσα απο την συσκευη?

προτιμω να μη βλεπω τα αναθεματισμενα αυτα τετραγωνακια παρα να παιζει flash..προς το παρον internet explorer για μενα.

προτιμω να μη βλεπω τα αναθεματισμενα αυτα τετραγωνακια παρα να παιζει flash..προς το παρον internet explorer για μενα.

Eγώ εξακολουθώ να βλέπω τετραγωνάκια στον Οpera 10:wacko:

Στον explorer όταν ανοίγω facebook δεν μου δείχνει την "κανονική" σελίδα όπως το laptop μου αλλά πετσοκομμένη....

Ας μου απαντήσει κάποιος, το GPS έχει χρέωση;

Δεν νομίζω αρκεί να έχεις χάρτες-πρόγραμμα κ.λ.π

Δεν νομίζω αρκεί να έχεις χάρτες-πρόγραμμα κ.λ.π

Εστω ότι αγοράζω το τηλέφωνο και θέλω να συνδεθώ στο GPS, τι γίνεται μετά;

Εστω ότι αγοράζω το τηλέφωνο και θέλω να συνδεθώ στο GPS, τι γίνεται μετά;

Το gps είναι στην ουσία μια ενσωματωμένη κεραία .

Βάζοντας ένα πρόγραμμα πλοήγησης πχ IGO η Destinator η ginius κλπ αυτό θα βρει αυτόματα συνήθως την κεραία gps και μέσω αυτής θα λαμβάνει σήμα από δορυφόρο ώστε να μπορεί να σε καθοδηγήσει σε σημείο που θα του ορίσεις εσύ .

Παιδια καλησπερα ειμαι νεος και ψηλοασχετος !!!!θελω να ρωτησω κατι.

εχω κι'εγω το τηλ.και του εβαλα το Destinator7 δουλευε κανονικα , αλλα μια ωραια μερα σταματησε να το φορτωνει!!! εκανα hard reset το ξαναεβαλα δουλεψε μια χαρα!!!! αλλα τωρα παλι τα ιδια!!!!!

Και η ερωτηση μου ειναι... πρεπει παλι να κανω hard reset ή υπαρχει καποια αλλη λυση??????

Ευχαριστω Πολυ!!!!

Και που τα βρίσκω αυτά τα προγράμματα;

Tα αγοράζεις!!Μπορείς όμως και να:X

Πάρε εσύ το κινητό και τα υπόλοιπα τα φροντίζεις στην πορεία

Μα τα τετραγβνακια τα βλεπεις μονο οταν μετακινεισαι στην σελιδα φιλε μου. Προτιμας να μην παιζεις flash στο internet, δηλαδη να μην εχεις το ιντερνετ που εχει ολος ο κοσμος απο το να μην βλεπεις στιγμιαια τα τετραγωνακια?:worry:

Τι να πω.. οτι προτιμας.

• Administrators
Παιδια καλησπερα ειμαι νεος και ψηλοασχετος !!!!θελω να ρωτησω κατι.

εχω κι'εγω το τηλ.και του εβαλα το Destinator7 δουλευε κανονικα , αλλα μια ωραια μερα σταματησε να το φορτωνει!!! εκανα hard reset το ξαναεβαλα δουλεψε μια χαρα!!!! αλλα τωρα παλι τα ιδια!!!!!

Και η ερωτηση μου ειναι... πρεπει παλι να κανω hard reset ή υπαρχει καποια αλλη λυση??????

Ευχαριστω Πολυ!!!!

Μπες στον φάκελο που έχεις το destinator.exe και εκεί θα βρεις ένα αρχείο smsmodule.dll. Το σβήνεις άφοβα και είσαι έτοιμος.

Modpic.gif

O skyfire ειναι ανωτερος απο τον opera 10 και τον explorer φυσικα.

Το μονο που θελει ειναι το κολπο για να κανει το omnia 2 rotation σε landscape σε ολες τις περιπτωσεις και οχι σε ορισμενες εφαρμογες μονο.

Δεν εχω λυσει το θεμα με το country location στο webtv του αντ1 ακομα, αν εχεις καποια λυση θα χαρω να την ακουσω.