SCORPIONE69 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 (edited) την εχω βαλει εγω. ειναι πολυ καλη κ βγαινει ανετα.. απλως να ξερετε οτι θελει λιγο πιο πολυ πιεση η οθονη. την εχω βαλει κ στο πισω μερος του κινητου.. καμια νεα εφαρμογη για το κινητο γιατι μπαινω στρατο??? κανα παιχνιδι που να αξιζει ομως.. Την έχω βάλει κι εγώ ολόσωμη, έχει τέλεια εφαρμογή και τέλεια αίσθηση στην αφή. Δεν χρειάζεται περισσότερη πίεση πιστεύω. Επίσης έχει πολύ καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση, γιατί χρειάστηκε να την αλλάξω μια φορά Κλήσεις μέσω Skype μπορούμε να κάνουμε? Τι χρειάζεται για να γίνει αυτό? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited April 19, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portwolf_omnia2 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλημέρα σε όλους. Αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι για το πρόβλημα που ανέφερα πιο πάνω θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Στο τηλέφωνο υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του Touchwiz ετσι ώστε να το λειτουργείς μόνο με τo interface των win mob 6.5; Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Στο τηλέφωνο υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης του Touchwiz ετσι ώστε να το λειτουργείς μόνο με τo interface των win mob 6.5; ευτυχώς ναι. Θα πας ρυθμίσεις>προβολή και φωτισμός και θα αφήσεις ενεργή μόνο την προεπιλογή windows Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Παιδιά μια "χαζή" 'ισως ερώτηση αλλά θα την κάνω. Όταν συνδέετε το κινητό στον υπολογιστή και θέλετε μετά να το ξεσυνδέσετε απλώς βγάζετε το βύσμα από το κινητό ή ακολουθείτε μια διαδικασία όπως όταν βγάζετε ένα usb stick (δηλ. κατάργηση από κάτω δεξιά?) και πως μπορώ να την κάνω αυτή την διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Απλώς τραβάς το βύσμα. Δεν χρειάζεται τπτ άλλο. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Παιδιά μια "χαζή" 'ισως ερώτηση αλλά θα την κάνω. Όταν συνδέετε το κινητό στον υπολογιστή και θέλετε μετά να το ξεσυνδέσετε απλώς βγάζετε το βύσμα από το κινητό ή ακολουθείτε μια διαδικασία όπως όταν βγάζετε ένα usb stick (δηλ. κατάργηση από κάτω δεξιά?) και πως μπορώ να την κάνω αυτή την διαδικασία? Για σύνδεση μέσω activesync δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Απλά βγάζεις το καλώδιο. Για σύνδεση σαν usb storage device κάνεις ασφαλή κατάργηση από το PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Βρε παιδιά ξέρει κανείς πως να σταματήσω το Συγχρονισμό κάθε φορά που συνδέω τη συσκευή με το pc?? Έχει γίνει λίγο εκνευριστικό και κάθε φορά πατάω να σταματήσει.. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portwolf_omnia2 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο myphone και μπήκα μετά απο σύσταση ενός φίλου. Για να μη μακρηγορώ έχω ένα Samsung Omnia II και ενώ όλα λειτουργούν ρολόι σε τακτά χρονικά διαστήματα ενώ έχω συντάξει ένα sms και πάω να εισάγω τον παραλήπτη μέσω του menu που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις είτε απο τηλεφωνικό κατάλογο είτε απο πρόσφατες κλήσεις κτλ...με το που διαλέξω κάτι το κινητό παγώνει σε αυτή την οθόνη. Ο μόνος τρόπος είναι να βγάλω τη μπαταρία και να επανεκκινησει το τηλέφωνο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Το έχει ξανασυναντήσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλημέρα σε όλους. Αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι για το πρόβλημα που ανέφερα πιο πάνω θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ Το κανουν σχεδον ολα (και το δικο μου) που εχουν την ρομ της μαμας.Η λύση ειναι αλλαγή της ρομ. Προτεινω την Α5. ΑΝ ειναι μονο αυτο το προβλημα σου ομως, μην κανεις τιποτα και απλα βαζε πρωτα το ονομα και μετα γραφε το μηνυμα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο myphone και μπήκα μετά απο σύσταση ενός φίλου. Για να μη μακρηγορώ έχω ένα Samsung Omnia II και ενώ όλα λειτουργούν ρολόι σε τακτά χρονικά διαστήματα ενώ έχω συντάξει ένα sms και πάω να εισάγω τον παραλήπτη μέσω του menu που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις είτε απο τηλεφωνικό κατάλογο είτε απο πρόσφατες κλήσεις κτλ...με το που διαλέξω κάτι το κινητό παγώνει σε αυτή την οθόνη. Ο μόνος τρόπος είναι να βγάλω τη μπαταρία και να επανεκκινησει το τηλέφωνο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Το έχει ξανασυναντήσει κανείς? Ναι το έχω πάθει και εγώ άπειρες φορές.. Η μόνη σου λύση είναι πρώτα να πατάς τον παραλήπτη και μετά να γράφεις το μήνυμα, δυστυχώς. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω πλεον..:( Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι καινούριος στο myphone και μπήκα μετά απο σύσταση ενός φίλου. Για να μη μακρηγορώ έχω ένα Samsung Omnia II και ενώ όλα λειτουργούν ρολόι σε τακτά χρονικά διαστήματα ενώ έχω συντάξει ένα sms και πάω να εισάγω τον παραλήπτη μέσω του menu που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις είτε απο τηλεφωνικό κατάλογο είτε απο πρόσφατες κλήσεις κτλ...με το που διαλέξω κάτι το κινητό παγώνει σε αυτή την οθόνη. Ο μόνος τρόπος είναι να βγάλω τη μπαταρία και να επανεκκινησει το τηλέφωνο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Το έχει ξανασυναντήσει κανείς? Μου ειχε συμβει κ μενα στις αρχες! Εγω εκανα ενα hard reset κ απο τοτε δε μου ξαναπαρουσιαστηκε κανενα προβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 συμφωνω και γω,κανε ενα hard reset. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Παιδιά μία ερώτηση. Κατεβάζω το .Net Framework απο εδώ, και στα βήματα τις εγκατάστασης δεν αναφαίρει κάτι για τη συσκευή, όπως γίνεται σε κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάται μέσω Active Sync. Φαίνεται σαν να κάνεις εγκατάσταση εφαρμογής στον Η/Υ. Κατέβασα λάθος πακέτο? Μηπως πρέπει να το εγκαταστήσω κανονικά στο PC όπως με παει ο οδηγός και ταυτόχρονα θα γίνει και στο κινητό? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 νομιζω οτι υπαρχει και σε .cab που εγκαθισταται απευθειας στη συσκευη. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) νομιζω οτι υπαρχει και σε .cab που εγκαθισταται απευθειας στη συσκευη. Θα ψάξω να το βρω..Thanks! Μετά την εγκατάσταση χρειάζεται ενεργοποίηση? Κάτι τέτοιο έχω ακούσει.. edit: Οκ, το εγκατέστησα.. Ένας τρόπος για να δείτε ποια έκδοση Framework έχετε στη συσκευή σας είναι να πάτε στον φάκελο Windows και να βρείτε το cgacutil.exe. το ανοίγετε και σας εμφανίζεται ενα pop-up που λέει ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη στη συσκευή! Εμένα λέει και την 2.0.xxx που είχε by default (και πορφανώς δεν μπορεί να φύγει) και την 3.5 που μόλις εγκατέστησα! Edited April 20, 2010 by SHOG_ST Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 πρέπει να την ενεργοποιήσεις όμως από το registry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 πρέπει να την ενεργοποιήσεις όμως από το registry παιδια εχω ενα προβλημα οταν τραβηξω φωτογρ και μετα παω να τη ανοιξω η μιση απο πανω ειναι κανονικη και απο κατω η αλλη μιση δεν φαινετε τιποτα ειναι γκρι τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 πρέπει να την ενεργοποιήσεις όμως από το registry Δεν είναι υποχρεωτικό. Και να μην το κάνει, πάλι θα δουλεύουν κανονικά οι εφαρμογές που το απαιτούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Δεν είναι υποχρεωτικό. Και να μην το κάνει, πάλι θα δουλεύουν κανονικά οι εφαρμογές που το απαιτούν. Σωστός! Το O2compass δουλεύει κανονικά.. :cool: Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί παλαιότερα αυτό: Ψάχνοντας βρήκα αυτό, που λέει ότι κερδίζουμε 20mb στην κύρια μνήμη μεταφέροντας τους φακέλους που λέει στην αποθήκη. Χωρίς το sktools δεν γίνεται μεταφορά? Με τον resco δεν μπορώ να τους μεταφέρω, αφού υπάρχει η δυνατότητα? Edited April 21, 2010 by SHOG_ST Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Χρειάζεται μέσω του SKTools γιατί δεν μεταφέρονται απλά οι φάκελοι αλλά και όλα τα shortcut και links που απαιτούνται για να δουλεύει σωστά η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Πως μπορούμε παιδιά να αλλάξουμε προφίλ ήχων (δηλ. θέλω όταν έχω δόνιση να χτυπά και ένας ήχος ταυτόχρονα μικρής διάρκειας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Δεν είναι υποχρεωτικό. Και να μην το κάνει, πάλι θα δουλεύουν κανονικά οι εφαρμογές που το απαιτούν. Τότε, τι νόημα έχει το tweak ενεργοποίησης; Προφανώς κανένα; Ή σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Πως μπορούμε παιδιά να αλλάξουμε προφίλ ήχων G-Profile (δηλ. θέλω όταν έχω δόνιση να χτυπά και ένας ήχος ταυτόχρονα μικρής διάρκειας) Το συγκεκριμένο βέβαια δεν ξέρω αν γίνεται. Edited April 21, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μολις διαπηστωσα οτι το κινητο μας δεν εχει αντιστροφη μετρηση.. υπαρχει κατι γι'αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts