Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες....απεκτησα προσφατα ενα νεο ομνια 2 κ εχω την εξης απορια.....πως γινεται να απενεργοποιησω να μπαινω στο ιντερνετ κ τις λοιπες εφαρμογες(facebook) χωρις να συνδεομαι στο δικτυο της κινητης τηλεφωνιας γιατι χρεωνομαι....θελω να μπαινω στο ιντερνετ μονο μεσω wifi οπου αυτο ειναι διαθεσιμο.....ευχαριστω

καλησπερα φιλε θα βαλης το no data και θα απενεργοποιησης το wap ειναι πολυ απλο

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα

στο omnia ii δεν μπορω να δω τα video απο το youtube μου βγαζει κατι για χρονικο οριο δικομιστη

γνωριζει κανεις κατι που θα μπορουσα να κανω?

Ευχαριστω

• Administrators
Καλησπερα παιδες....απεκτησα προσφατα ενα νεο ομνια 2 κ εχω την εξης απορια.....πως γινεται να απενεργοποιησω να μπαινω στο ιντερνετ κ τις λοιπες εφαρμογες(facebook) χωρις να συνδεομαι στο δικτυο της κινητης τηλεφωνιας γιατι χρεωνομαι....θελω να μπαινω στο ιντερνετ μονο μεσω wifi οπου αυτο ειναι διαθεσιμο.....ευχαριστω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266958

Modpic.gif

Καλησπερα! Ψαχνω για φορτιστη αυτοκινητου (μιας και το χρησιμοποιώ αρκετα σαν navigator)και δυσκολευομαι να βρω, Κανα δυο που βρηκα στο ebay δεν στελνουν ελλαδα. Εχετε τιποτα υποψιν?

ευχαριστω πολυ.....σε ενα αγγλικο site διαβασα οτι πηγαινεις στις Ρυ8μισεις/Προχωρημενες Ρυθμισεις/Συνδεσεις/Συνδεσεις/πας στο tab για προχωρημενους κ βαζεις my work network......ισχυει αυτο??.....ευχαριστω κ παλι...

Καλησπερα! Ψαχνω για φορτιστη αυτοκινητου (μιας και το χρησιμοποιώ αρκετα σαν navigator)και δυσκολευομαι να βρω, Κανα δυο που βρηκα στο ebay δεν στελνουν ελλαδα. Εχετε τιποτα υποψιν?

Με 20ευρω υπαρχει στον Γερμανο το γνησιο...

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

• Administrators
ευχαριστω πολυ.....σε ενα αγγλικο site διαβασα οτι πηγαινεις στις Ρυ8μισεις/Προχωρημενες Ρυθμισεις/Συνδεσεις/Συνδεσεις/πας στο tab για προχωρημενους κ βαζεις my work network......ισχυει αυτο??.....ευχαριστω κ παλι...

Βάλε καλύτερα το NoData.

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά ,εχώ το κινητό με σύνδεση cosmote,έχω τοποθετήσει την κάρτα sim στο κινητό και αυτόματα μέσα στην κάρτα sim υπάρχουν αποθηκευμένει κάποιοι αριθμοί από την cosmote !! Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τις σβήσω. (γιατί δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα,δίπλα από την επαφή μου εμφανίζει μία κλειδαριά,και είναι απενεργοποιημένη η δυνατότητα διαγραφής .)

• Administrators

Μπορείς αν θέλεις να απενεργοποιήσεις τη δυνατότητα να φαίνονται οι επαφές της SIM...

http://www.myphone.gr/forum/images/attach/zip.gif ING HideSIM V 2.1.zip

Modpic.gif

HELPPPPPPPPPPPP!!! Απεγκατέστησα ακόμα κ όλα τα προγράμματα που είχα βάλει στη συσκευή μήπως ήθελε το SPΒ Mobile Shell "άπλετο" χώρο αλλά και πάλι, ΔΕΝ με αφήνει να το εγκαταστήσω.. Πάλι η μπάρα λίγο πριν το τέλος της εγκατάστασης σταματάει και μου γράφει η εγκατάσταση είναι ανεπιτυχής.. PLZZZZZZZ πείτε μου τι σκ%^#& συμβαίνει.. Ε ρε να θες το SPB και να μη το χεις γκρρρρρρρρρρρρρρρ

Καμμία απαντησουλίτσα???:cry::cry:

Άντε ρε παιδιά κανείς δεν ξέρει?Βοηθείστε την κοπελιά τόσες φορές ρώτησε!:)

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

Παιδια δοκιμασα το samsung today και μου αρεσε αλλα δεν ξερω αν υπαρχει τροποπς να επιλεξω μονος μου ποιες συντομευσεις θα εμφανιζονται η οχι. Γνωριζεται κατι για αυτο?

Παρατεταμενα παταω επανω στο εικονιδιο και το αλλαζω, το βρηκα, σορρυ.

Edited by jimmys

Γεια σας παιδιά ,

Α)μπορεί να μου πει κανείς πια εκδοση του core player να κατεβάσω για το κινητό ?

Β) πως μπορώ να δώ πια έκδοση rom έχω εγκατεστημένει στο κινητό ?

Γεια σας παιδιά ,

Α)μπορεί να μου πει κανείς πια εκδοση του core player να κατεβάσω για το κινητό ?

Β) πως μπορώ να δώ πια έκδοση rom έχω εγκατεστημένει στο κινητό ?

Β)Ρυθμίσεις>Προχωρημένες>Σύστημα>Έκδοση>Συσκευή

http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg

• Administrators

Την τελευταία (1.3.6).

Modpic.gif

Μήπως να ξαναδοκίμαζες μετά από hard reset;

Είπα μήπως το γλύτωνα αλλά μάλλον δε θα το γλυτώσω να το κάνω.. Thanx πάντως..:(

τελικά μετά το hard reset, το εγκατέστησα..:confused: Βαριέμαι πάλι όλα τα progs απο την αρχή..:mad:

Edited by linaki_gr

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Eχω βρει και κατεβασει την εκδοση coreplayer 1.3.2.Την έχω κάνει εγκατάστασει και μου ανοίγει κανονικά .όταν πατάω την τηλεόραση κάτω δεξία για να δω ένα ωιντεάκι στο youtube,ενώ κάνει αναζήτησει και βρίσκει αυτό το οποίο ψάχνω,όταν παταώ play δεν μου πέζει το βιντεάκι !!! έχει κανείς καμιά ιδεά τι να κάνω ?

Ρε παιδιά τι είναι το Samsung Today; Επίσημο skin της Samsung ή καμιά μόντα; Και πως μπορώ να το πάρω για να το δοκιμάσω;

Παιδια βρισκω στο wifi δικτυα με κλειδακια!υπαρχει καμια εφαρμογη που να βρισκει δικτυα χωρις κλειδακια?απο χθεσ δεν βρισκω τετοια δικτυα οπως παλια!σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω?

χαιρετε...μπορει καποιος να μου πει πως βαζω ενα θεμα στο spb mobile shell 3.5.3??????το κατεβαζω...μετα τι κανω??που περναω(εγκαθιστω) το .cab αρχειακι?????

Ρε παιδιά τι είναι το Samsung Today; Επίσημο skin της Samsung ή καμιά μόντα; Και πως μπορώ να το πάρω για να το δοκιμάσω;

Αν πας στις ρυθμίσεις / στοιχεία οθόνης σήμερα , θα αποεπιλέξεις το samsung widget και κάπου πιο πάνω στην λίστα είναι το samsung today , το τικάρεις και εμφανίζεται στη αρχική οθόνη .

Ναι, κάνεις κανονική εγκατάσταση όπως κάθε άλλο πρόγραμμα.

το κανω αυτο,αλλα δεν γινεται τιποτα..πως αλλαζει το θεμα και πως επαναφερω το αρχικο αν αλλαξω γνωμη?????

Αν πας στις ρυθμίσεις / στοιχεία οθόνης σήμερα , θα αποεπιλέξεις το samsung widget και κάπου πιο πάνω στην λίστα είναι το samsung today , το τικάρεις και εμφανίζεται στη αρχική οθόνη .

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά αυτό το στοιχείο δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις προβολής μου. Από Σαμσουνγκ έχει μόνο το γνωστό WidegtPlus.

Edited by drlacan