Jump to content

Anakontas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Anakontas

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Anakontas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. OMNIA GT I8000 , επίσης έκανα διαγραφή του αρχείου sys.txt όπως γράφετε προηγουμένος ,έκανα επανεκίνηση το κινητό ,το igo ανοίγει πάλι κανονικά ,αλλά το αρχείο sys.txt δεν ξαναδημιουργήθηκε ή δεν το βρίσκω.... σημείωση ,όταν το έβαλα αρχικά το igo ...είχα φορτώσει όλους τους χάρτες της Ευρώπης ,στην συνέχεια τους έσβησα και άφησα μόνο της Ελλάδας με το αντίστοιχο POI ,δηλαδή τώρα στο φάκελο content/map/ έχω μόνο τους χάρτες Greece83TA_2009.09_091 και Basemap83NIMA_2009.09_090930 και στο φάκελο content/poi ,έχω το Greece.poi , από τους άλλους φακέλους δεν έχω διαγράψει τίποτα , επίσης όπως έγραψα παραπάνω,όταν ανοίγω το igo μου εμφανίζει ότι βρίσκομαι στο Παρίση ,τώρα βέβαια που έσβασα τον χάρτη απλά μου βγάζει μία μαύρη οθόνη(στο Παρίση) ,αν κάνω ζοομ out και φύγω από την Γαλλία και πάω στην Ελλάδα μου εμφανίζει κανονικά τις Πόλεις ,αλλά και τους δρόμους αναλυτικά .Όταν κάνω έυρεση και βάζω μία διέυθυνση στην Ελλάδα μου την βρίσκει κανονικά (κάνει αναζήτησει και μου βγάζει διαδρομή 2.250 χιλιόμετρα)... ελπίζω να σας βοήθησα λίγο για να βρούμε μία λύση !!!
  2. Καλησπέρα παιδιά !! μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο πως να κάνω εγκατάσταση το igo 8.3.4. τώρα το έχω σε μορφή zip. κάνω unzip στο pc? ή κάνω αντιγράφη και επικόληση του αρχείου στο κινητό ? Ευχαριστώ!!! Υ.Γ. Ευχαριστώ θερμά τον χρήστη Athanaso77 για τΙς χρήσιμες συμβουλές σε προηγούμενες απορίες !! Τελικά έκανα με επιτυχία την εγκατάσταση και η εφαρμογή ανοιγή κανονίκα !! και με βγαζει ότι βρισκομαι στο Παρισι !!! εχώ κάνει επανεκίνηση ,έχω βγάλει το κινητό στο μπαλκόνι να βλέπει ουρανό ,το έχω αφήσει πολλή ώρα αλλά δεν κάνει τίποτα!! έχω κάνει αυτόματο εντομισμό gps και έχω βάλει το gps test !!καμία βοήθεια σας παρακαλώ ??? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  3. Καλησπέρα Παιδιά !! ποιο πιστεύετε πως ειναι το καλύτερο GPS για το κινητο και κυριώς για Βόρεια Ελλάδα, Θεσσαλονίκη
  4. Καλησπερα παιδιά !! Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιoν που έχει το samsung omnia 2 gτ I8000 ποια έκδοση του igo 8 να χρησιμοποιήσω χωρις να του έχει παρουσιάσει προβλήματα!! Ευχαριστώ .
  5. Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα να ρωτήσω πια έκδοση του igo να περάσω στο samsung omnia ii 8000 που έχω? Αν υπάρχει κάποιος που έχει την ίδια συσκευή και το έχει δοκιμάσει? Και ποιους χάρτες να βάλω για Ελλάδα ,ευχαριστώ!!
  6. Eχω βρει και κατεβασει την εκδοση coreplayer 1.3.2.Την έχω κάνει εγκατάστασει και μου ανοίγει κανονικά .όταν πατάω την τηλεόραση κάτω δεξία για να δω ένα ωιντεάκι στο youtube,ενώ κάνει αναζήτησει και βρίσκει αυτό το οποίο ψάχνω,όταν παταώ play δεν μου πέζει το βιντεάκι !!! έχει κανείς καμιά ιδεά τι να κάνω ?
  7. Γεια σας παιδιά , Α)μπορεί να μου πει κανείς πια εκδοση του core player να κατεβάσω για το κινητό ? Β) πως μπορώ να δώ πια έκδοση rom έχω εγκατεστημένει στο κινητό ?
  8. Καλησπέρα παιδιά ,εχώ το κινητό με σύνδεση cosmote,έχω τοποθετήσει την κάρτα sim στο κινητό και αυτόματα μέσα στην κάρτα sim υπάρχουν αποθηκευμένει κάποιοι αριθμοί από την cosmote !! Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να τις σβήσω. (γιατί δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα,δίπλα από την επαφή μου εμφανίζει μία κλειδαριά,και είναι απενεργοποιημένη η δυνατότητα διαγραφής .)
  9. Καλησπέρα Παιδιά !! Έχω connex !! και ενδιαφέρομαι να αλλάξω πάροχο!! κανείς από Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκη ,να μου πει την γνώμη του για Forthnet ,HOL ,ON ,CYTA!!! περιοχή κοντά στην εκκλησία του Αγ. Παντελεημονα!! Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους!!
  10. επίσης σαν δεύτερη επιλογή αγοράς έχω acer neotouch s200 ,ποιά η γνώμη σας ?όσο αφορά την αξιοπηστία των συσκευών?
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ !! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω καινούργιο κινητό . Η χρήση που το θέλω είναι για να περνώ λίγο ευχάριστα στη δουλειά (όταν ξύνομε )χαχ ,δηλαδή να σερφάρω στο ιντερνετ ,να βλέπω κανένα βιντεάκι και καμία ταινία, και να παίζω κανένα παιχνιδάκι (αλήθεια υπάρχουν διαθέσιμα για την συσκευή και πόσο εύκολα είναι να τα εγκαταστήσω )ή να βλέπω κανένα αρχειακή στο excel , από εκεί και πέρα ίσως να χρησιμοποιήσω κάποια στιγμή και το gps ,αν και αυτή την στιγμή δεν μου χρειάζεται δεν έχω αυτοκίνητο !! από μπαταρία πως πάει? Μπορεί να αντέξει 2 μέρες με normal χρήση . η συσκευή κολάι συχνά ή καθόλου ? Επίσης θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε wm . μου το προτείνετε η λέτε να προσανατολιστώ σε κάποιο άλλο στα ίδια χρήματα ? Ευχαριστώ εκ τον προτέρων !!
  12. Καλησπέρα Παιδιά !! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το HTC TOUCH2 . Χτες πήγα σε ένα κατάστημα Γερμανός να το δω από κοντά . Και αφού επεξεργαζόμουν την συσκευή μπήκα στο internet , στην σελίδα του youtube να δω ένα βιντεάκι. Το αποτέλεσμα του video στην οθόνη του κινητού δεν ήταν το αναμενόμενο .Πολύ Θολά και με πολύ κακή αναπαραγωγή . Θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος ,αν όλα τα βιντεάκια τα παίζει η συσκευή είναι έτσι ή αν έφταιγε κάτι άλλο ? για παράδειγμα ότι δεν υπήρχε κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα εγκαταστημένο στη συσκευή ? η επειδή το άνοιξα μέσω Internet explorer? Γενικά ποια είναι η γνώμη σας για την συγκεκριμένη συσκευή όσον αφορά την αναπαραγωγή βίντεο και σερφαρίσματος στο ιντερνετ . Ευχαριστώ !!
×
×
  • Create New...