Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαβάζοντας σχόλια σε blogs...

Τελικά έχει αρκετά κολλήματα στην οθόνη αφής όντως, ή ο καθένας ό,τι θέλει λέει;Κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει αρκετά;

αν είχες ποτέ κινητό με capacitive οθόνη, τότε θα απογοητευτείς από το omnia, αν όχι, τότε νομίζω πως για resistive οθόνη θα είσαι ok.

Χαιρετιζω το φορουμ και θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με τη πρωτη φορτιση της μπαταριας. Α) Με την ενεργοποιση της συσκευης αδειαζω τη μπαταρια και τη βαζω για φορτιση για ποσες ωρες; B) Με το που αγοραζω το κινητο το βαζω κατευθειαν για φορτιση; Ευχαριστω

• Administrators
Βάλτο να φορτίσει μέχρι να γεμίσει και μετά παίζεις κανονικά. Δεν ισχύει εδώ η λογική των αποφορτίσεων και πολύωρων φορτίσεων. Τέλος σε γενικές γραμμές να μην αφήνεις τη μπαταρία να πέφτει κάτω του 10%.

Modpic.gif

Tελικα βρηκα ακρη με το igo και παιζει στην οθονη καθετα το προβλημα τωρα ειναι οτι δεν κλειδωνει σε κανενα δορυφορο !!

στο gps ηταν στο 1 και στα 4800 ...... δεν κλειδωνε , το εβαλα στο αυτοματο παλι δεν κλειδωνει, εχω κανει disable με το nodata τα cosmote internet kai cosmote wap . δεν νομιζω να φταιει αυτο ομως.

Ξερετε γιατι δεν κλειδωνει πουθενα το gps ;;;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

δεν κλειδωνει με τπτ ....... στην com7 ψαχνει και στα 9600 απο τα settings που ειδα ....εκει πρεπει να ειναι ; να το βαλω στο auto ; και το αλλο να το αφησω 9600 ; Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

δεν κλειδωνει με τπτ ....... στην com7 ψαχνει και στα 9600 απο τα settings που ειδα ....εκει πρεπει να ειναι ; να το βαλω στο auto ; και το αλλο να το αφησω 9600 ;

Δοκίμασε Θύρα: να βάλεις 3

• Administrators
δεν κλειδωνει με τπτ ....... στην com7 ψαχνει και στα 9600 απο τα settings που ειδα ....εκει πρεπει να ειναι ; να το βαλω στο auto ; και το αλλο να το αφησω 9600 ;

Δηλαδή το gps test κολλάει στο gps starting; Το άφησες λίγη ώρα σε ανοιχτό ουρανό;

Modpic.gif

εμενα εχει αρχισει τα διαφορα περιεργα πχ τωρα δεν ακουγεται ο ηχος κλησης οταν χτυπαει κανει μονο δονηση κι ας το εχω στη σωστη ρυθμιση και οταν παω να αλλαξω ηχο λεει οτι η μνημη δεν ειναι αρκετη...

επισης θα ηθελα συμβουλη για θηκη

ποια εχετε και που θα βρω μια καλη θηκη διαφανη κατα προτιμηση

εγω θηκη παρηγειλα απο ebay μια silicone ..... και ειναι μια χαρα

• Administrators
εμενα εχει αρχισει τα διαφορα περιεργα πχ τωρα δεν ακουγεται ο ηχος κλησης οταν χτυπαει κανει μονο δονηση κι ας το εχω στη σωστη ρυθμιση και οταν παω να αλλαξω ηχο λεει οτι η μνημη δεν ειναι αρκετη...

Μάλλον πας για hard reset.

Όσον αφορά τη θήκη, το ebay είναι μονόδρομος από θέμα ποικιλίας αλλά και τιμής.

Modpic.gif

Εμενα τα ιδια μου εκανε το htc και μολις του εκανα hard reset εφτιαξε.

Εμένα το iGo κλειδώνει στην com7 στα 4800.

Δεν χρειάστηκε να τρέξω το GPS Test. Την πρώτη φορά να είσαι αρκετά υπομονετικός..Μετά κλειδώνει αρκετά γρήγορα..;)

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

Εμένα το iGo κλειδώνει στην com7 στα 4800.

Δεν χρειάστηκε να τρέξω το GPS Test. Την πρώτη φορά να είσαι αρκετά υπομονετικός..Μετά κλειδώνει αρκετά γρήγορα..;)

thx ! μου δουλεψε !

Κατι αλλο , με hard reset χανονται προγραμματα που εχουν εγκατασταθει ; γενικα τι χανεται αν γινει αυτο ; γιατι κατι εκανα και δεν εχω εικονιδιο απο τη μπαταρια....δεν ξερω ποση μπαταρια εχει

H καποια λυση να μου εμφανιζει ποση μπαταρια εχω ;;;;

Edited by MAFIA

• Administrators
Κατι αλλο , με hard reset χανονται προγραμματα που εχουν εγκατασταθει ; γενικα τι χανεται αν γινει αυτο ;

Επανέρχεται η συσκευή σε κατάσταση όπως όταν την πρωτοάνοιξες.

Modpic.gif

thx ! μου δουλεψε !

Κατι αλλο , με hard reset χανονται προγραμματα που εχουν εγκατασταθει ; γενικα τι χανεται αν γινει αυτο ; γιατι κατι εκανα και δεν εχω εικονιδιο απο τη μπαταρια....δεν ξερω ποση μπαταρια εχει

H καποια λυση να μου εμφανιζει ποση μπαταρια εχω ;;;;

Τίποτα! :)

Με το hard reset όπως είπε και ο athanaso77 επανέρχεται η συσκευή όπως όταν την αγόρασες..

Μην κάνεις όμως hard reset γι' αυτό! Λογικά για να μην σου εμφανίζεται η μπαταρία θα έχεις επιλέξει να εμφανίζεται το ρολόι παντού. Αυτό φταίει και δεν βλέπεις την μπαταρία. Κάπου στις ρυθμίσεις ρολογιού είναι αυτή η επιλογή, δεν θυμάμαι που ακριβώς τώρα..

http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987

να ρωτήσω 2 πράγματα

1. υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται κάθε λίγο και λιγάκι τα καινούργια ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν; ας εμφανίζεται μόνο η κεραία επάνω και αν θέλω να τα βρίσκω εγώ.

2. κάπου στις προηγούμενες σελίδες, όταν τις διάβασα όλες στην αρχή, θυμάμαι πως υπήρχε κάποιος δωρεάν μετρητής δεδομένων για σύνδεση gprs. Δεν μπόρεσα να το βρω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για να μην ψάχνω όλες τις σελίδες ξανά μία-μία;

Samsung Galaxy S8+

Galaxy Watch 46mm

παιδια καλησπερα.

ξαφνικα το κινητο μου παρουσιασε ενα προβλημα και δεν μου παιζει τα αρχεια βιντεο ουτε με τον wmp αλλα ουτε και με τον player της samsung.αν και μυριζομαι hard reset μηπως εχει καποιος καμια ιδεα μηπως κ το αποφυγω?

Κλαημερα κι απο μενα, το disable driver signature που βρισκετε στα win 7 χ64? Στο BIOS δεν το βρισκω, εχω ρωτησει δυο φορες αλλα καμια απαντηση, δεν νομιζω πως καποιος δεν μπορει να απαντησει αφου τοσοι και τοσοι κανετε αναβαθμισεις. Με F2 μπαινω στο BIOS αλλα πουθενα....

Τι λαθος κανω? Πρεπει ντε και καλα να βαλω ΧΡ μονο και μονο για αναβαθμιση του κινητου? HELP PLS !!!!

Κλαημερα κι απο μενα, το disable driver signature που βρισκετε στα win 7 χ64? Στο BIOS δεν το βρισκω, εχω ρωτησει δυο φορες αλλα καμια απαντηση, δεν νομιζω πως καποιος δεν μπορει να απαντησει αφου τοσοι και τοσοι κανετε αναβαθμισεις. Με F2 μπαινω στο BIOS αλλα πουθενα....

Τι λαθος κανω? Πρεπει ντε και καλα να βαλω ΧΡ μονο και μονο για αναβαθμιση του κινητου? HELP PLS !!!!

Δεν ειναι στο bios. Την ωρα που ξεκιναν τα win πατας F8 συνεχομενα αν θυμαμαι καλα.

παιδια ταινιες βλεπεις ανετα στο ομνια2 ειχα psp και εβλεπα χαλαρα ταινιες με υποτιτλους....τωρα σε αυτο θα μπορω(μπαινω στρατο και αν ειναι να το φορτωσω με ταινιες....η μονο στο htc hd2???)

δεν μπορω στο ιντερνετ να βρω ποσο μεγαλη ηταν η οθονη που ειχε το psp για να συγκρινω....αλλα ετσι οπως το βλεπω και θυμαμαι πρεπει να ειναι στανταρ πιο μεγαλη!!!

το βρηκα μονος οποτε απλα το γραφω εδω εαν ενδιαφερθει κανενας....

PSP-3000 480 x 272, pixels 4.3-inch display

Samsung I8000 Omnia II 480 x 800 pixels, 3.7 inches

Edited by sakisdani

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

παιδια ταινιες βλεπεις ανετα στο ομνια2 ειχα psp και εβλεπα χαλαρα ταινιες με υποτιτλους....τωρα σε αυτο θα μπορω(μπαινω στρατο και αν ειναι να το φορτωσω με ταινιες....η μονο στο htc hd2???)

δεν μπορω στο ιντερνετ να βρω ποσο μεγαλη ηταν η οθονη που ειχε το psp για να συγκρινω....αλλα ετσι οπως το βλεπω και θυμαμαι πρεπει να ειναι στανταρ πιο μεγαλη!!!

το βρηκα μονος οποτε απλα το γραφω εδω εαν ενδιαφερθει κανενας....

PSP-3000 480 x 272, pixels 4.3-inch display

Samsung I8000 Omnia II 480 x 800 pixels, 3.7 inches

βλεπεις ανετα ταινιες κ με υποτιτλους!η οθονη του OMNIA 2 ειναι αψογη!!! στην αρχη πριν το παρω ελεγα γιατι ομως εχει μονο 65Κ χρωματα..??? ειναι ΑΨΟΓΗ! Θα σου πω κ κατι αλλο κινητο παιρνεις,το HTC HD2 δε το ξερω αλλα το εχω δει.. 4,3 ιντσες ειναι υπερβολη κ ειναι αβολο...

Y.Σ:τα ματια σου 14 στο στρατο..