alex61 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 κατεβασα το Google maps αλλα μου εμφανιζει κατι τετραγωνακια! πυξιδα που μπορουμε να βρουμε? Ομοίως, πως μπορεί να διορθωθεί? Και κάτι άλλο. Κάνουμε συχνές αναβαθμίσεις των windows από το κινητό μας καθώς και καινούργια rom μπορεί το service της samsung να μας την περάσει ή αυτό ήταν και δεν έχουμε γενικότερα αναβαθμίσεις όπως π.χ. έχουν τα νοκια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Πως μπορω να κανω καποιους αριθμους να απορριπτονται αυτοματα? Εχω βαλει τον αριθμο στη λιστα απορριψης, αλλα ακομα μπορει και με καλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Πως μπορω να κανω καποιους αριθμους να απορριπτονται αυτοματα? Εχω βαλει τον αριθμο στη λιστα απορριψης, αλλα ακομα μπορει και με καλει... Βάλε το MagiCall. Κάνει τα πάντα σε αυτό που θες και αξιόπιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Πως μπορω να κανω καποιους αριθμους να απορριπτονται αυτοματα? Εχω βαλει τον αριθμο στη λιστα απορριψης, αλλα ακομα μπορει και με καλει... Μπορείς να βάλεις ένα πολύ καλό προγραμματάκι το MagiCall και να ορίζεις τι θέλεις να κάνεις με κάθε αριθμό.. Να απορρίπτει κλήσεις ή κ να διαγράφει μηνύματα από συγκεκριμένους.. Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petbet71 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Εχω το OmniaII εδώ και 2 εβδομάδες και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: η συσκευή χωρίς λόγω κλείνει από μόνη της. Δεν λειτουργεί κανένα κουμπί, η οθόνη είναι μαύρη και το μόνο που κάνει είναι όταν δέχεται κλήσεις να δονείται! Ο μόνος τρόπος να την επαναφέρω είναι βγάλσιμο μπαταριας ή reset. Έχω εγκαταστήσει τα εξής: SPB Shell 3.5 - NoData - SKTools - Finger Keyboard. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Για κάποιον λόγο σήμερα μου παρουσίασε το ακόλουθο πρόβλημα: όταν πηγαίνω στο "ασύρματη διαχείριση" πατώντας το εικονίδιο της κεραίας που υπάρχει στο πάνω μέρος της οθόνης δε μου βγάζει πουθενά Wi-Fi. Μόνο τηλέφωνο, bluetooth," λειτουργία σε" και "όλες οι συνδέσεις δεδομένων". Επίσης, όταν πατάω από εκεί μενού δεν έχει ρυθμίσεις WiFi. Πατώντας το εικονίδιο του 3G και επιλέγοντας WiFi από το μενού "ρυθμίσεις δικτύου" που εμφανίζεται, ανοίγω το WiFi, αλλά δε βρίσκει δίκτυο! Ούτε μπορεί να συνδεθεί στα δίκτυα που συνδεόμουν μέχρι πριν, αν και το λάπτοπ μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα να κάνω επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου και soft reset, αλλά δεν άλλαξε κάτι... Κάπου διάβασα ότι πρέπει να αναβαθμίσω τη rom για να διορθωθεί. Εγώ έχω την J1 (όπως το αγόρασα, δεν πείραξα κάτι). Ισχύει; Δε λύνεται αλλιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Εχω το OmniaII εδώ και 2 εβδομάδες και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα: η συσκευή χωρίς λόγω κλείνει από μόνη της. Δεν λειτουργεί κανένα κουμπί, η οθόνη είναι μαύρη και το μόνο που κάνει είναι όταν δέχεται κλήσεις να δονείται! Ο μόνος τρόπος να την επαναφέρω είναι βγάλσιμο μπαταριας ή reset. Έχω εγκαταστήσει τα εξής: SPB Shell 3.5 - NoData - SKTools - Finger Keyboard. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Hard Reset έκανες; Αν όχι κάνε το, απλά να ξέρεις ότι θα χάσεις ότι υπάρχει στην μνήμη της συσκευής Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babamix Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 κατεβασα το Google maps αλλα μου εμφανιζει κατι τετραγωνακια! πυξιδα που μπορουμε να βρουμε? ψάξτε μερικές σελίδες πίσω. Τα συγκεκριμένα έχουν απαντηθεί πολλές φορές μέχρι τώρα. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Galaxy Watch 46mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petbet71 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Για κάποιον λόγο σήμερα μου παρουσίασε το ακόλουθο πρόβλημα: όταν πηγαίνω στο "ασύρματη διαχείριση" πατώντας το εικονίδιο της κεραίας που υπάρχει στο πάνω μέρος της οθόνης δε μου βγάζει πουθενά Wi-Fi. Μόνο τηλέφωνο, bluetooth," λειτουργία σε" και "όλες οι συνδέσεις δεδομένων". Επίσης, όταν πατάω από εκεί μενού δεν έχει ρυθμίσεις WiFi. Πατώντας το εικονίδιο του 3G και επιλέγοντας WiFi από το μενού "ρυθμίσεις δικτύου" που εμφανίζεται, ανοίγω το WiFi, αλλά δε βρίσκει δίκτυο! Ούτε μπορεί να συνδεθεί στα δίκτυα που συνδεόμουν μέχρι πριν, αν και το λάπτοπ μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα να κάνω επαναφορά των ρυθμίσεων δικτύου και soft reset, αλλά δεν άλλαξε κάτι... Κάπου διάβασα ότι πρέπει να αναβαθμίσω τη rom για να διορθωθεί. Εγώ έχω την J1 (όπως το αγόρασα, δεν πείραξα κάτι). Ισχύει; Δε λύνεται αλλιώς; και εμένα μου συμβαίνει όμως με soft reset συνήθως λύνεται... Hard Reset έκανες; Αν όχι κάνε το, απλά να ξέρεις ότι θα χάσεις ότι υπάρχει στην μνήμη της συσκευής θέλω να αποφύγω το hard reset. Άλλοστε αν είναι bug του firmware δεν πρόκειται να λυθεί με hard reset... Το θέμα είναι γιατί επί δύο εβδομάδες δεν ύπήρχε πρόβλημα; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 5, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnia2 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 και εμένα μου συμβαίνει όμως με soft reset συνήθως λύνεται... Ας μας πει κάποιος αν πρέπει να αναβαθμίσουμε τη rom για να λυθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 θέλω να αποφύγω το hard reset. Άλλοστε αν είναι bug του firmware δεν πρόκειται να λυθεί με hard reset... Το θέμα είναι γιατί επί δύο εβδομάδες δεν ύπήρχε πρόβλημα; Δεν το γλυτώνεις το hard reset για να αποφανθούμε περί τίνος πρόκειται. Εν τω μεταξύ μην εγκαταστήσεις τίποτα (με το NoData δεν υπάρχει πρόβλημα) και παρατήρησε τη συμπεριφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 1)Στο να γραφεις μηνυματα ειναι βολικο ; το εικονικο πληκτρολογιο χρησιμοποιειται ευκολα ; εχει το χαζο Τ9 του Jet που βγαζει οτι λεξεις να ναι ; επισης η μνημη των sms ειναι ανεξαντλητη ; 2)Απο μπαταρια πως παει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 1) Η οθόνη της συσκευής είναι αρκετά μεγάλη για να μην έχεις πρόβλημα με την πληκτρολόγηση στο on screen keyboard. 2) Σε φυσιολογικά για την κατηγορία επίπεδα. Έχε υπόψιν ότι δεν πρόκειται για ένα απλό κινητό αλλά για ένα pocket pc phone με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Nαι φυσικα και το εχω υποψη,εχει περασει απ τα χερια μου το "τουβλο" TyntII και το KS20 οποτε ξερω απο wm. Ειμαι μεταξυ αυτου,του Satio και το Ν97 mini. Διαφορετικο μεν αυτο απο τα αλλα 2 αλλα προσπαθω να βρω ποιο ειναι ευκολο στη χρηση και δε θα μου βγαλει προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δοκίμασα και εγώ το Opera 5 mini και σε σύγκριση με το 10 b3 ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω πως δεν υποστηρίζει javascript που σημαίνει πως έτσι εξηγείται ο λόγος που είναι ταχύτερος του 10 ωστόσο από την άλλη δεν μπορείς να δεις κάποιες σελίδες...όπως πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Ειμαι μεταξυ αυτου,του Satio και το Ν97 mini. Διαφορετικο μεν αυτο απο τα αλλα 2 αλλα προσπαθω να βρω ποιο ειναι ευκολο στη χρηση και δε θα μου βγαλει προβληματα Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν οι Διαξιφισμοί. Θα σου πρότεινα να ανοίξεις ένα θέμα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Γεια να λειτουργησει το google maps χρειαζεται wifi ? ή Gps? ξερεις καποιος καποια πυξιδα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Μπα τελειωσα απο τους διαξιφισμους...πειτε μου με γεια ! :P Μετα απο 3 χρονια και παλι wm. Athanaso σε ποιο post να δω γενικα για apps ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Επισης...μου δωσαν μαζι ενα προγραμμα πλοηγησης,ginius deluxe. Αξιζει να το περασω ή να καταφυγω στα γνωστα (εντελως γνησια) προγραμματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trexed Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 καλησπερα παιδια, γνωριζετε αν αυτο το τηλεφωνο μπορει να αναβαθμιστει στα νεα win phone 7? Παράθεση NowDoThis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 καλησπερα παιδια, γνωριζετε αν αυτο το τηλεφωνο μπορει να αναβαθμιστει στα νεα win phone 7? απο οτι γνωριζω,οχι. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 παιδια γεια σας μηπως υπαρχει καποιο προγραμματακι σπασμενο για να βλεπω τη φωτογραφια αυτου που με καλει σε ολη την οθονη? ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 καλησπερα παιδια, γνωριζετε αν αυτο το τηλεφωνο μπορει να αναβαθμιστει στα νεα win phone 7? Ακόμα δεν έχουν βγει καν. Πως να μπορέσει να σου απαντήσει κάποιος; Μην περιμένεις όμως να γίνει κάτι τέτοιο μιας και από ότι φαίνεται θα είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις από θέμα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trexed Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 PEACE MAN :lol: μια ερωτηση εκανα διαβαζα κατι αντοιστιχο με ενα htc και μου ειρθε η απορια, μαλλον θα παω στο jet τοτε. Παράθεση NowDoThis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 αν αληθευει οτι εχει γραφει μεχρι σημερα,κανενα απο τα υπαρχοντα κινητα δεν μπορει να φιλοξενησει τα winmo 7 και λογω hardware αλλα και απο ισχυ επεξεργαστη αφου το minimoum ισχυος θα ειναι πανω απο 1 ghz. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts