Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia II (I8000)

NTROPIC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

must ειναι

spb mobile shell

no data

resco explorer

sktools

opera 10 beta3

papadimitriou-eortologio

soft reset

sprite backup

netCF

ADOBE FLASH LITE 3.1

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί δουλεύω συχνά με το κινητό όταν οδηγώ με ανοιχτή ακρόαση και τοποθετημένο σε βάση στο παρμπριζ. Υπάρχει τρόπος για βιντεοκλήση άμεσα (με το πάτημα 1 κουμπιού μόνο;). Το ρωτάω γιατί όταν κανείς οδηγεί δεν έχει την πολυτέλεια να ψάχνει από μενου για βιντεο κληση κλτ;

Υπ'όψιν έχω spb mobile shell και αυτό σημαίνει ότι στις επαφές -όπως και στις επαφές του γνήσιου τηλεφωνικου καταλόγου, βγάζει ένα σωρό επιλογές για κλήση, αποστολή MMS, SMS, E-mail αλλά πουθενά (άμεσα) τη βιντεοκλήση.

Δεν είδα να έχει κάπου αναφερθεί, σας ευχαριστώ αν έχετε κάποια λύση.

Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro

Παιδια αν μπορει καποιος σας παρακαλω να μου εξηγησει τι ρυθμισεις χρειαζεται για τα mms επειδη μου ερχεται καποιο site για ατα δω και οχι η εικονα στην συσκευη μου. Χρειαζονται και ενεργοποιηση στελνοντας καποιο sms? (εχω cosmote)

Ρε παιδια υπηρχε εφαρμογη που σου επιτρεπει να κανεις chat στο facebook με τους φιλους σου ΚΑΙ απο pocket pc με windows mobile και δε μιλατε???????

Το λεγομενο Fim που ανακαλυψα κατα τυχη χθες!!!!

νομιζω φιλε xolloth παρελυψες να το βαλεις στις must have εφαρμογες οπως επισης και το Spb Wireless Monitor που σε πληροφορει ποσα δεδομενα εχεις καταvαλωσει στο ιντερνετ για οποια περιοδο θες(μερα, μηνα κλπ)

Οσοι ενδιαφερονται (για το Fim) το κατεβαζουν απο εδω freeware ειναι http://www.mosko.mobi/

Τα σπαει!!! :w00t:

Edited by rebelion

3) Στον τηλεφωνικό κατάλογο μπορώ να προσθέσω δεύτερο πεδίο για κινητό; Δεύτερο αριθμό κινητού τηλεφώνου στο ίδιο άτομο δηλαδή.

8) Μπορώ κάπως να απενεργοποιήσω τον ήχο κλείστρου της φωτογραφικής μηχανής;

3- Υπαρχει το Inesoft AddressBook το οποιο χρησιμοποιω εδω και χρονια, και ενας λογος που δεν το αλλαζω ειναι οτι μονο με αυτο μπορεις να προσθεσεις οσα πεδια και οσα νουμερα θελεις. Και 100 κινητα να θελεις σε ενα ονομα τα περναει. Μονο που επειδη τα windows δεν εχουν τετοια επιλογη, το προγραμμα αυτο τα περναει σαν σημειωσεις, τις οποιες σημειωσεις μονο αυτο το προγραμμα μπορει να τις δει σαν επαφες. Δηλαδη αν ανοιξεις τις επαφες αυτες (που εχουν πολλα νουμερα) με το προγραμμα των windows η με οποιοδηποτε αλλο προγραμμα επαφων, η τις μεταφερεις σε αλλο κινητο, τα επιπλεων νουμερα θα ειναι περασμενα σαν σημειωσεις. Εαν σε ενδιαφερει ακομη, υπαρχει και θεμα ανοιγμενο για αυτο το προγραμμα.

4- Και βεβαια υπαρχει, αλλα δεν μπορω να το ανεβασω ουτε να το βρω τωρα. Σιγουρα υπαρχει εδω

http://www.bytheway.gr/

Κωστας - Κατερινη

Σήμερα πήρα κ γω το omnia II σε άσπρο. Μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ καλό, αν και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ τώρα (αυτή η εξεταστική μας έχει καταστρέψει):lol:. Οπότε το βράδυ μια και καλή. Και αν χρειαστώ κάτι διαβάζω όλο το forum και αν δε βρω άκρη θα ζητήσω τη βοήθειά σας.

• Administrators
Παιδια αν μπορει καποιος σας παρακαλω να μου εξηγησει τι ρυθμισεις χρειαζεται για τα mms επειδη μου ερχεται καποιο site για ατα δω και οχι η εικονα στην συσκευη μου. Χρειαζονται και ενεργοποιηση στελνοντας καποιο sms? (εχω cosmote)

Δες εδώ αν θες.

Modpic.gif

Δεν προσεξα εαν εχει αναφερθει ξανα, αλλα το ελληνικο site της Samsung επιτελους ανακαλυψε οτι υπαρχει το Ομνια 2

http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/mobile-phone/smart-phones/GT-I8000KKAEUR/index.idx?pagetype=prd_detail&%20mode=C&pid=gr_tlp_mobilephones_kv1_gti8000_20012010

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

κατι τετοιες στιγμες αναπολω το online service της nokia,ολα με ενα κλικ,αναβαθμισεις,updates κ.λ.π.

Εχω ενα θεμα με τον picture viewer της samsung. ανοιγει και μοθ δειχνει μεν ολουσ τους φακελουσ με τισ εικονεσ αλλα μαζι με τισ κανονικες μου εμφανιζει και φακελους με εικονες απο τα εγκατεστημενα αρχεια!!! πολυ κουραστικο. εμφανιζει πολλες φορες και οτι εμεινε απο μνημη... ξερει κανεισ πως μπορω να του πω εγω ποιες φωτος να δειχνει κ οχι να εμφανιζει ολα τα jpeg του κινητου?? ευχαριστω!!!

• Administrators
Το link που έστειλες παραπέμεπει σε σελιδα της HTC\Qtec...

Δεν έχει σημασία, οι ρυθμίσεις είναι οι ίδιες.

Modpic.gif

καλησπερα παιδια.. εχω μερικες αποριες κ μαλλον ειστε οι καταλληλοι να μου τις λυσετε. Προκειται να παρω το ομνια.. αλλα μ ειπαν στην wind πως το i8000 εχει 477 € και το ι900με 16gb μνημη 599€. Πως γινεται αυτο? βγαινει κ το ι8000 με 16gb μνημη? ποιο μου προτεινετε να παρω? εχω 550€ επιδοτηση. θα επαιρνα το iphone αλλα η wind ζηταει πολλα νταβατζιλικι για ενα κινητο που κανει 550.. ποιο εινια το καλυτερο ομνια? ευχαριστω προκαταβολικα

αυτο το προβλημα το αντιμετωπισα και εγω μετα απο εγκατασταση του resco explorer και το οποιο μολις εβγαλα επανηλθε το σηματακι αλλα και η ενεργοποιηση του wi-fi,αλλα και με το spb backup και το οποιο αφαιρεσα.

εχω και εγω το spb mobile shell αλλα ειναι σιγουρο οτι απο μονο του δεν δημιουργει αυτο το προβλημα.

Απλά για ενημέρωση: μετά από επικοινωνία μου με την υποστήριξη της samsung 8011164000 με ενημέρωσαν πως πρέπει να απευθυνθώ στο service στη Θεσσαλονίκη. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, μπορώ να ενημερώσω σχετικά με την ποιότητα της εξυπηρέτησης αλλά και το είδος του προβλήματος που υπήρξε, όταν από βδομάδα; έχω νεώτερα από το service.

Samsung Galaxy S8+

Galaxy Watch 46mm

• Administrators
καλησπερα παιδια.. εχω μερικες αποριες κ μαλλον ειστε οι καταλληλοι να μου τις λυσετε. Προκειται να παρω το ομνια.. αλλα μ ειπαν στην wind πως το i8000 εχει 477 € και το ι900με 16gb μνημη 599€. Πως γινεται αυτο? βγαινει κ το ι8000 με 16gb μνημη? ποιο μου προτεινετε να παρω? εχω 550€ επιδοτηση. θα επαιρνα το iphone αλλα η wind ζηταει πολλα νταβατζιλικι για ενα κινητο που κανει 550.. ποιο εινια το καλυτερο ομνια? ευχαριστω προκαταβολικα

Εννοείται ότι το i8000 είναι καλύτερο (υπάρχει και με 16GB). Για περισσότερες γνώμες, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα στου Διαξιφισμούς.

Modpic.gif

καλησπερα,επειδη ειμαι νεος χρηστης σε κινητο με windows mobile θα ηθελα να με βοηθησετε σε οτι μπορειτε :

1. σχετικα με την ram υπαρχει καποια λυση ωστε να μην κολλαει το τηλεφωνο γενικοτερα?

2. το active sync δεν βρισκει το τηλεφωνο μου

3. απο εφαρμογες και παιχνιδια θα ηθελα να μου στειλει καποιος τα link παλι

4. οσον αφορα το πλοηγο ginious θα ηθελα να τον μεταφερω σε μια memory

με μεγαλυτερη μνημη που εχω αγορασει και μου ειπαν απο την εταιρεια τους

οτι μονο αυτοι μπορουν να το κανουν.επισης αν υπαρχει κανενας καλος σπασμενος

πλοηγος ευπροσδεκτος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και συγνωμη για το αν ρωταω πραγματα που εχουν ειπωθει :blink:

• Administrators

Έχεις πρόβλημα περιορισμένης RAM; Διάβασε πιο πίσω να δεις κάποιες προτάσεις κατόχων.

Για τον συγχρονισμό, πρέπει να έχεις εγκατεστημένο το activesync εάν έχεις windows xp στον υπολογιστή σου ή το windows mobile device center εάν έχεις windows vista ή 7.

Σχετικά με το λογισμικό που ζητάς, δεν μας επιτρέπεται να συζητάμε δημόσια στο forum για κάτι τέτοιο.

Modpic.gif

• Administrators
εχω προβλημα με το active sync,δεν συνδεεται με το κινητο μου!!!!!????????:worry:

Δώσε μας περισσότερες λεπτομέρειες αν θες για να καταλάβουμε που είναι το πρόβλημα ούτως ώστε να βρούμε τη λύση.

Modpic.gif

Και εμενα δεν μου το εντοπιζε. Το προβλημα ηταν οτι το συνδεα στην μπροστηνη USB. Για δοκιμασε :happy:

εχω προβλημα με το active sync,δεν συνδεεται με το κινητο μου!!!!!????????:worry:

και γω ειχα ενα παρομοιο προβλημα..

αφου συνδεσεις το κινητο στην usb δες που θα σου βγαλει κατω δεξια ενα καρτελακι με οδηγο προσθηκης/εγκαταστασης νεου υλικου.ακουλουθησε τις οδηγιες και μετα θα στο βρισκει λογικα.

Επισης τσεκαρε και αν η ρυθμιση στο ρυθμισεις-γενικες ρυθμισεις-συνδεση USB ειναι επιλεγμενο το ActiveSync και οχι το μαζικη αποθηκευση

Xiaomi Redmi Note 3 Pro kate -->> Xiaomi Mi 10T -->> Xiaomi 14

Παιδιά συνδέω το τηλέφωνο σε Windows 7, έχοντας επιλέξει active sync και ενεργοποίηση προηγμένης λειτουργίας δικτύου από το menu του κινητού. Το θέμα είναι πως ο Η/Υ κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει όταν συνδέεται κάποια συσκευή, αλλά δε βλέπω το τηλέφωνο... Το κέντρο συσκευών των Windows Mobile μου λέει πως δεν έχει γίνει σύνδεση... Η μοναδική περίπτωση που το βλέπω είναι έχοντας επιλέξει μαζική αποθήκευση, σαν εξωτερικό δίσκο. Έχω εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα του CD και έχω ακολουθήσει τις οδηγίες εγκατάστασης νέου υλικού των Windows. Τι πρόβλημα υπάρχει; Edited by Omnia2

Επισης τσεκαρε και αν η ρυθμιση στο ρυθμισεις-γενικες ρυθμισεις-συνδεση USB ειναι επιλεγμενο το ActiveSync και οχι το μαζικη αποθηκευση

Εχω δοκιμασει ολες τις θυρες του υπολογιστη....

Στις πισω, σε μια συγκεκριμενη, μου το αναγνωριζει κ ενω δειχνει οτι παει καλα το πραγμα, εμφανιζοντας connecting, τελευταια στιγμη, μου βγαζει not connected και προσπαθω κι εγω με το A.S.Troubleshouting και ενω παει κατι να γινει παλι, μου πεταει μια φουσκα οτι και καλα πρεπει να παω στον πινακα ελεγχου και να δημιουργησω λογαριασμο... Τι ειδους λογαριασμος ειναι αυτος??? μου ζηταει mail κλπ... Τι να κανω?