SHOG_ST Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 rostropol said: Εννοείται στην αποθηκη,περίπου 21 ΜΒ καταλαμβάνει,ειδικά στο flash δουλεύει άμεσα και χωρίς κανένα κόλλημα. Thanks! Μπορούμε να βάλουμε το exe του φακού σαν συντόμευση σε ένα απ' τα hard button? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Παιδια με τις αναβαθμισεις τι παιζει? Επισης δεν εχω κανει ποτε clean ram, πρεπει? Κι αν κανω χανεται τιποτα απο αποθηκη μου? Και τελος... δεν μπορω να μπω στο appstore. Πως θα γινει να το καταφερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 SHOG_ST said: Thanks! Μπορούμε να βάλουμε το exe του φακού σαν συντόμευση σε ένα απ' τα hard button? Ναι,βεβαια και μέσα απο τις Ρυθμίσεις>Γενικές Ρυθμίσεις>Κουμπί>Αντιστοίχηση ενός προγράμματος και μπορείς να το βάλεις πχ. στο Κουμπί 1 σε παρατεταμένη πίεση ή στο κουμπί που ανοίγει την εφαρμογή "Κύβος" ή......;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 πως μπορώ να προσθέσω ένα αρχείο .exe (σαν συντόμευση) που είναι σε ένα φάκελο στο μενού έναρξη; Να σημειώσω ότι το αρχείο δεν είναι εγκατεστημένο αλλίως θα το έβγαζε στο μενού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 johnb said: πως μπορώ να προσθέσω ένα αρχείο .exe (σαν συντόμευση) που είναι σε ένα φάκελο στο μενού έναρξη; Να σημειώσω ότι το αρχείο δεν είναι εγκατεστημένο αλλίως θα το έβγαζε στο μενού! athanaso77 said: Πήγαινε με τον file explorer της συσκευής σου στο πρόγραμμα με κατάληξη .exe του οποίου θέλεις να φτιάξεις την συντόμευση και με παρατεταμένο πάτημα πάνω του επέλεξε Copy. Μετά πήγαινε στον φάκελο /Windows/Start Menu/Programs και με παρατεταμένο πάτημα στο κενό επέλεξε Paste Shortcut (Προσοχή!!! όχι Paste). Με αναζήτηση ;) Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Εάν καταφέρεις να βρεις τρόπο να τις περάσεις από το ΝΟΚΙΑ σου στον υπολογιστή, μετά κάτι μπορούμε να κάνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPOOKY Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Παιδια βλεπω οτι αρκετοί κάτοχοι omnia εχουν πρόβλημα με το internet δεν ξερω αν θα μου συμβεί κι εμενα , αλλά μεχρι στιγμής εγώ ειμαι ενθουσιασμένος ! Αυτή τη στιγμή σας γράφω από αυτό. Παράθεση λάθε βιώσας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 (edited) Παιδια γνεται να βαλουμε καποιο δικο μας .mp3 για την ειδοποιηση στα μνματα? Edited February 8, 2010 by SoNiCK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotrek Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 SoNiCK said: Παιδια γνεται να βαλουμε καποιο δικο μας .mp3 για την ειδοποιηση στα μνματα? στο omnia pro b7160 που έχω ρίχνεις το mp3 "χύμα" στον φάκελο windows και επιλέγεις το mp3 από τις ρυθμίσεις για τον ήχο sms. λογικά το ίδιο θα παίζει και σε εσένα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Sotrek said: στο omnia pro b7160 που έχω ρίχνεις το mp3 "χύμα" στον φάκελο windows και επιλέγεις το mp3 από τις ρυθμίσεις για τον ήχο sms. λογικά το ίδιο θα παίζει και σε εσένα..:) και σε όλες τις wm συσκευές.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis_pipakos Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Παιδεια εχω παρει εδω και 6 μερες ενα bluetooth turbo-x το οποιο φυσικα εχει συμβατοτιτα και λογικα δεν φταιει το μικροφωνο του.. εχω αλλαξει ηδη 2 ιδια μικροφωνα ..... θελω να ρωτησω αν ξερετε να υπαρχει κανα κρυφο μενου που να αλλαζεις τισ ρυθμισεις του bluetooth του μικροφωνου γιατι πολλα ατομα παραπονιουντε οτι δεν με ακουνε ενω εγω τουσ ακουω καθαροτατα.... αλλοι λενε οτι δεν με ακουνε καθολου και αλλοι οτι με ακουνε ελαχιστα.. ή λες και μιλω απο καμια σπηλια... το γνωριζετε το προβλημα αυτο.?? εχω ψαξει στο site σας για κανα αλλο σχετικο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη..... ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Sotrek said: στο omnia pro b7160 που έχω ρίχνεις το mp3 "χύμα" στον φάκελο windows και επιλέγεις το mp3 από τις ρυθμίσεις για τον ήχο sms. λογικά το ίδιο θα παίζει και σε εσένα..:) Για να γλυτώνεις όμως τον χώρο της κύριας μνήμης, υπάρχει και η επιλογή της /Internal Storage/My Documents. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 σωστο αυτο,γιατι αντε εγω να ριξω τα .ape αρχεια μου στην κυρια μνημη,ουτε 2 δεν χωρανε[το καθενα ειναι απο 25mb και πανω.]. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) Έχω ένα πρόβλημα περίεργο με το κινητό...έχω βάλει για ήχο κλήσης κάτι πού έγραψα από το ράδιο.Όταν όμως παίξω λιγάκι με το κινητό,για κάποιο λόγο μετά δεν χτυπάει όταν με παίρνουν (δεν βγάζει καθόλου ειδοποίηση για κλήση) .Το δοκίμασα πολλές φορές από το σπίτι και είδα ότι χτυπάει μόνο αν πατήσω επάνω εκεί που είναι το εικονίδιο του σήματος,τότε κάνει κάτι σαν να ξανά πιάνει σήμα,και αρχίζει να χτυπάει.Τι στο καλό είναι αυτό.... Edit:Το έλυσα το πρόβλημα :) Edited February 9, 2010 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 pipis_pipakos said: Παιδεια εχω παρει εδω και 6 μερες ενα bluetooth turbo-x το οποιο φυσικα εχει συμβατοτιτα και λογικα δεν φταιει το μικροφωνο του.. εχω αλλαξει ηδη 2 ιδια μικροφωνα ..... θελω να ρωτησω αν ξερετε να υπαρχει κανα κρυφο μενου που να αλλαζεις τισ ρυθμισεις του bluetooth του μικροφωνου γιατι πολλα ατομα παραπονιουντε οτι δεν με ακουνε ενω εγω τουσ ακουω καθαροτατα.... αλλοι λενε οτι δεν με ακουνε καθολου και αλλοι οτι με ακουνε ελαχιστα.. ή λες και μιλω απο καμια σπηλια... το γνωριζετε το προβλημα αυτο.?? εχω ψαξει στο site σας για κανα αλλο σχετικο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη..... ευχαριστω... Σε άλλα κινητά σου δουλεύει κανονικά το bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Dj kourampies said: και σε όλες τις wm συσκευές.;) Ναι ομως στη δικια μου θελει να γινει :-D παω Ρυθμισεις-Ρυθμισεις Ηχου-Ηχος Ειδοποιησεις-Νεο Μηνυμα κειμενου και στην μπατα για επιλογη εχει μονο κατι δικα του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Για τα sms πρέπει οι ήχοι σου να είναι σε μορφή wav και μικρής διάρκειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 pipis_pipakos said: Παιδεια εχω παρει εδω και 6 μερες ενα bluetooth turbo-x το οποιο φυσικα εχει συμβατοτιτα και λογικα δεν φταιει το μικροφωνο του.. εχω αλλαξει ηδη 2 ιδια μικροφωνα ..... θελω να ρωτησω αν ξερετε να υπαρχει κανα κρυφο μενου που να αλλαζεις τισ ρυθμισεις του bluetooth του μικροφωνου γιατι πολλα ατομα παραπονιουντε οτι δεν με ακουνε ενω εγω τουσ ακουω καθαροτατα.... αλλοι λενε οτι δεν με ακουνε καθολου και αλλοι οτι με ακουνε ελαχιστα.. ή λες και μιλω απο καμια σπηλια... το γνωριζετε το προβλημα αυτο.?? εχω ψαξει στο site σας για κανα αλλο σχετικο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη..... ευχαριστω... Έχω το bluetooth της itech και έχω το ίδιο πρόβλημα. Το ίδιο ακουστικό με το iPhone και ένα ΝΟΚΙΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Καλσ=ησπέρα, εξακολουθώ να αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Wifi, όταν το αποσυνδέω από το Κέντρο Συσκευών Windows Mobile (Win 7), το νέο δηλ. Activesync, και πάω να ανοίξω το Wifi, ανοίγει και το χάνει αμέσως !!! Μερικές φορές καταφέρνω και το επαναφέρω με soft reset, αλλά αυτό δεν είναι λύση φυσικά. Ούτε έχει πρόβλημα η κάρτα Wifi γιατί και καλή εμβέλεια έχει και όταν ανοίγει βρίσκει όλα τα δίκτυα. Επίσης, στις ρυθμίσεις σύνδεσης έχω επιλέξει και τα "επιτρέπεται ο αυτόματος έλεγχος ταυτότητας..." και "δυνατότητα συνδέσεων δεδομένων..." όπως μου πρότεινε κάποιο παιδί στο φόρουμ, Καμιά ιδέα ; Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Samsung Omnia II ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ PUSH MAIL ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ YAHOO, HOTMAIL GMAIL? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 (edited) bbbb said: Ισως σου κάνει δουλειά το blimkeys http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1759612#post1759612 http://sala.sallala.hu/pda/blimkeys/blimkeys_en.html και βάζοντας το blimkeys.txt που παραθέτω θα έχεις μεγάλα πλήκτρα ειδικά για wvga οθόνη Παλιότερα είχαν αναφερθεί κάποιες περιπτώσεις htc κυρίως συσκευών που μετά την εγκατάσταση αυτού του πληκτρολογίου και soft reset η συσκευή κολλούσε και ήθελε hard reset.Προσωπικά το έχω δοκιμάσει και δουλεύει σε omnia 1,acer s200,htc hd2 χωρίς πρόβλημα Πες μας εντυπώσεις αν το εγκαταστήσεις και δουλέψει, με ενδιαφέρει κι εμένα:) Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να συγχρονίζει τις επαφές από το outlook με το τηλέφωνο εκτός του Activesync? rostropol said: O2 Compass V.3.1 με πολλές δυνατότητες και ξεχωριστό shortcut για το Flash...:);)...freeware http://img69.imageshack.us/img69/3476/100207160022.th.png http://img525.imageshack.us/img525/5574/100207155715.th.png DOWNLOAD Το έγκατέστησα και δε λειτουργεί, βγάζει μήνυμα: "configuration data not found.Defaults loaded". Τι δεν πάει καλά? Edited February 10, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της Τροποποίησης ή της Πολλαπλής Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinsky Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Δυστυχώς τα SMS δεν κατάφερα να τα περάσω.Όλα καλά με την συσκευή, το μόνο εκνευριστικό οτι δεν εμφανίζει στην αναφορά παράδοσης SMS το όνομα της επαφής παρά μόνο το νούμερο. Τεσπα, σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας Παράθεση Trust NO ONE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Το activesync είναι απαραίτητο για την επικοινωνία συσκευής και υπολογιστή. Σε περίπτωση βέβαια που έχεις windows vista ή 7 θα χρειαστείς το windows mobile device center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan75 Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 Καλημέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα στην ηχογράφηση είτε μέσω του voice recorder είτε μέσω της videocamera. Οταν το θέμα απομακρύνεται πάνω απο 2 μέτρα η ηχογράφηση σχεδόν δεν ακούγεται. Αντίθετα όταν μιλάω κοντά στο μικροφωνο το πρόβλημα λύνεται. Επίσης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Φαίνεται ότι το μικρόφωνο δεν είναι αρκετά ευαίσθητο ωστε να ηχογραφεί ήχους πάνω απο 2-3 μέτρα. Στο ι780 και η ένταση του ήχου ηχογράφησης είναι δυνατή και καθαρή, καμία σχέση με το Ι8000 δηλαδή. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Υπάρχει κάποια λύση? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. February 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2010 (edited) spartan75 said: Καλημέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα στην ηχογράφηση είτε μέσω του voice recorder είτε μέσω της videocamera. Οταν το θέμα απομακρύνεται πάνω απο 2 μέτρα η ηχογράφηση σχεδόν δεν ακούγεται. Αντίθετα όταν μιλάω κοντά στο μικροφωνο το πρόβλημα λύνεται. Επίσης κατά τη διάρκεια της συνομιλίας δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Φαίνεται ότι το μικρόφωνο δεν είναι αρκετά ευαίσθητο ωστε να ηχογραφεί ήχους πάνω απο 2-3 μέτρα. Στο ι780 και η ένταση του ήχου ηχογράφησης είναι δυνατή και καθαρή, καμία σχέση με το Ι8000 δηλαδή. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Υπάρχει κάποια λύση? ευχαριστω Εδώ η λύση;) (μετά θα ακούσεις την ένταση της εγγραφής βίντεο πολύ πιο δυνατή όπως και όλοι οι ήχοι-μουσική,ήχοι κλήσης) Edited February 10, 2010 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts