Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 χμμμ...και αυτο σημαινει περισσοτερα χρηματα?ή σταθερα γυρω στα 500ευρω που λενε? Δεν διαφοροποιείται η τιμή του ανεξαρτήτως έκδοσης λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathiskorn7 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις σας..κ κατι τελευταιο:τι ειναι παλι αυτο με τα 65000 χρωματα μονο??????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις σας..κ κατι τελευταιο:τι ειναι παλι αυτο με τα 65000 χρωματα μονο??????????????? ε και? και τα νοκια εχουν 17μυρια χρωματα αλλα την ευκρινεια οθονης του ομνια δεν την φθανουν[ειδικα το μαυρο ειναι ολα τα λεφτα]. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathiskorn7 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 καλο αυτο.. :) απ οτι καταλαβα φιλε xolloth το εχεις αγορασει εσυ ε? σου κανει τπτ κολληματα ή ολα κομπλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 καλο αυτο.. :) απ οτι καταλαβα φιλε xolloth το εχεις αγορασει εσυ ε? σου κανει τπτ κολληματα ή ολα κομπλε? μια χαρα δουλευει απο την ωρα που το σεταρα,ουτε κοληματα ,ουτε γενικα προβληματα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις σας..κ κατι τελευταιο:τι ειναι παλι αυτο με τα 65000 χρωματα μονο??????????????? Μην παρασύρεσαι από τα κόλπα του marketing, το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και όχι οι δήθεν ονομαστικές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bravechiefgr Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) εχει και την amoled οθονη η οποια εκτος απο πιο ζωντανα χρωματα του δινει και μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας!! και εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενοσ!!! θελει βεβαια να δοκιμασεις πολλες εφαρμογες για να το φερεις στα μετρα σου. οπως ολες οι wm συσκευεσ!!! χεχε Edited January 28, 2010 by bravechiefgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 @bravechiefgr: --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 εγω εχω βολευθει με τον οπερα 10 beta2u και περιμενω εναγωνιως τον fennec. Εχω ακουση οτι ειναι αρκετα καλος αλλα λενε οτι δεν υποστηριζει flashplayer ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Θα χρειαστείς το Core Player αλλά εναλλακτικά και αυτό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224251 Για την πρόσοψη δεν έχω ιδέα. Και πως κανω την εικονα να γυρναει οταν γυρναω και την οθονη? Γιατι κανονικα θα βγαλουμε τα ματια μας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 μα και με τον player του κινητου οταν βλεπεις βιντεο γυριζει μονο του αυτοματα απο portraite σε landscape. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 μα και με τον player του κινητου οταν βλεπεις βιντεο γυριζει μονο του αυτοματα απο portraite σε landscape. Και γιατι με τον core player δεν γυριζει? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Δοκίμασα και τις 2 ρομ(Α5 & L5) αλλα εχω παλι το ιδιο πρόβλημα! Το οποίο εχει ως εξής: Οτι και αν εγκαταστήσω στην μνημη των 8GB το πρόγραμμα βγαίνει ως "εσφαλμένο" και οταν πατάω πανω του,για ανοιγμα, μ βγάζει οτι το αρχειο δεν εχει αξιόπιστο πιστοποιητικό η οτι λείπει κάποιο αρχειο....! παρατηρησα οτι αυτο το μνμα μ το έβγαζε οταν με το ClearTemp έσβηνα κάποια αρχεία απο το Program Files της μνήμης (8GB) αλλα τωρα δεν εσβησα τιποτα....! Μήπως εχουν πρόβλημα τα Windows...? Μήπως η αρμόδια ρουτίνα για την εγκατάσταση εχει προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 sdkcert Βρες το και εγκατέστησέ το.. Αν το βρώ εγώ θα στο ποστάρω:) Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Υπαρχει τροπος να κανω hard reset και να μην χασω τιποτα απο τις εγκαταστασεις που εχω κανει στην αποθηκη μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Υπαρχει τροπος να κανω hard reset και να μην χασω τιποτα απο τις εγκαταστασεις που εχω κανει στην αποθηκη μου? προγραμματα κ.λ.π. θα σβηστουν και ας τα εχεις κανει εγκατασταση στην αποθηκη μου. δεν ξερω αν θα σβηστουν αλλα αρχεια οπως mp3.photo γιατι εγω ολα αυτα τα εχω σε αλλη καρτα . Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smak5 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Παιδια γεια σας κ απο μενα ,σε αυτη τη τεραστια παρεα του Samsung Omnia II ! Ειμαι και εγω κατοχος πλεον! :D . Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποια ειναι τα πιο απαραιτητα προγραμματα για να βλεπω βιντεος σε μορφη dvix,avi και xvid? Που μπορω να τα βρω? και κατι ακομη για να χρησιμοποιησω το GPS πρεπει παντα να ειμαι στο internet ? ευχαριστω εκ το προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Παιδια γεια σας κ απο μενα ,σε αυτη τη τεραστια παρεα του Samsung Omnia II ! Ειμαι και εγω κατοχος πλεον! :D . Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποια ειναι τα πιο απαραιτητα προγραμματα για να βλεπω βιντεος σε μορφη dvix,avi και xvid? Που μπορω να τα βρω? και κατι ακομη για να χρησιμοποιησω το GPS πρεπει παντα να ειμαι στο internet ? ευχαριστω εκ το προτερων! θα πας ρυθμισεις>γενικες ρυθμισεις>δηλωση divx,και θα σου πει τι θα κανεις για να ενεργοποιηθει το divx. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 παιδια καλησπερα εβαλα χτες το spb mobile shell και μου εφαγε την μπαταρια σημερα λοιπον το εβγαλα παλι αλλα πως μπορω να καθαρισω το κινητο χωρις να σβησω τιποτα αλλο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 βαλε το sktools και κανε ενα καθαρισμα[clean]. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Παιδιά μάζεψα τις ερωτήσεις μου και θέλω λίγη βοήθεια: 1. Γραφή ελληνικών με τόνους. Χρειάζομαι πρόσθετο πρόγραμμα για να γράφω με τόνους ή υπάρχει αυτό προεγκατεστημένο; 2. Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης θα μπορώ να γυρίσω στη λίστα επαφών, πχ για να πω στον συνομιλητή μου κάποιο τηλέφωνο μέσα από τις επαφές; ή ακόμα να πάω πχ στο ημερολόγιο για να δω κάτι ή σε μια σημείωση κλπ; 3. Στο ημερολόγιο, εκτός από ραντεβού, μπορώ να ορίσω συμβάντα με alarm? 4. Ο προεγκατεστημένος file explorer μπορεί να "δει" όλα τα αρχεία; πχ ακόμη και τα κρυφά. Μήπως είναι συμβατός μόνον με ορισμένους τύπους αρχείων ("βλέπει" ή ανοίγει μόνον ορισμένα από αυτά) 5. Μπορώ να κάνω στον τηλεφωνικό κατάλογο αναζήτηση μιας επαφής πληκτρολογώντας τα πρώτα γράμματα του ονόματος; 6. Χρήση αλφαριθμητικού πληκτρολογίου όπως τα κανονικά κινητά με πλήκτρα: Μπορώ να γράφω sms ή ένα κείμενο στις σημειώσεις με τον "συμβατικό" τρόπο που θα περιλαμβάνει τονισμούς, ελληνική και αγγλική γραφή; 7. Μπορώ να έχω ως γλώσσα τηλεφώνου τα αγγλικά αλλά ως γλώσσα γραφής τα ελληνικά+αγγλικά; Θα χρειαστώ πρόσθετο πρόγραμμα για κάτι τέτοιο; 8. Χάρτες: Ποιός είναι ο πιο πλήρης χάρτης για την Ελλάδα; Πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο ή μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάποια πρόσθετα skins για να τρέξει ο χάρτης σε WM 6.5? 9. Τυχόν αρχεία ήχου, έγγραφα κλπ που μπορεί να λαμβάνω μέσω bluetooth, μπορώ να τα αποθηκεύσω σε φάκελο δικής μου επιλογής; 10. Ασχέτως επιπλέον τρίτων εφαρμογών που είναι προαιρετικές (πχ media players, photo viewers κλπ), υπάρχουν κάποιες πρόσθετες εφαρμογές που να είναι απολύτως απαραίτητες για τη χρήση του τηλεφώνου; πχ για τη διαχείρηση της RAM, κάποια skins κλπ. Πολλά είναι, το ξέρω αλλά τα ρωτάω όλα αυτά για να δω αν τελικά αξίζει να κάνω το βήμα από Symbian σε WM, καθώς βλέπω πως αυτό το λειτουργικό έχει αρκετή φασαρία για να το χρησιμοποιήσεις :cry: Πολλοί γράφουν για ειδικό σετάρισμα, το οποίο δεν με πειράζει, αρκεί να γίνεται πάνω σε ρυθμίσεις του προεγκατεστημένου λειτουργικού κι όχι να χρειάζεται 10-20 πρόσθετες εφαρμογές για να το λειτουργήσεις! Ευχαριστώ για την υπομονή σας :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
male21 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Εγκατέστησα κάποια παιχνίδια και οι συντομεύσεις τους μου εμφανίζονται στην Έναρξη.Κάποιων άλλων όμως παιχνιδιών εμφανίζονται στην Έναρξη<Παιχνίδια.Μπορώ να τις μετακινήσω όλες στην Έναρξη<Παιχνίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 καλησπερα και παλι που θα βρω εναν οδηγο για το κινητο ως προς το τι μπορουμε να κανουμε και πως,καπου το ειχα δει απο εσας αλλα δεν θυμαμαι που ρε παιδια ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) Εγκατέστησα κάποια παιχνίδια και οι συντομεύσεις τους μου εμφανίζονται στην Έναρξη.Κάποιων άλλων όμως παιχνιδιών εμφανίζονται στην Έναρξη<Παιχνίδια.Μπορώ να τις μετακινήσω όλες στην Έναρξη<Παιχνίδια? Θα πας file explorer - windows - start menu - προγραμματα - και θα μετακινησεις την συντομευση του παιχνιδιου στο φακελο που λεει παιχνιδια. Με πρατεταμενη την γραφιδα στο αρχειο σου εμφανιζει επιλογες. καλησπερα και παλι που θα βρω εναν οδηγο για το κινητο ως προς το τι μπορουμε να κανουμε και πως,καπου το ειχα δει απο εσας αλλα δεν θυμαμαι που ρε παιδια ευχαριστω και παλι Μπες στο ByTheWay.gr και θα βρεις αυτο που θες. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 29, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Θα μπορουσε καποιος να μου πει ποια ειναι τα πιο απαραιτητα προγραμματα για να βλεπω βιντεος σε μορφη dvix,avi και xvid? Βάλε το Core Player. Υποστηρίζει τα περισσότερα format video. και κατι ακομη για να χρησιμοποιησω το GPS πρεπει παντα να ειμαι στο internet ? Όχι. Η συσκευή σου έχει ενσωματωμένο αυτόνομο GPS δέκτη. Υπαρχει τροπος να κανω hard reset και να μην χασω τιποτα απο τις εγκαταστασεις που εχω κανει στην αποθηκη μου? Πάρε ένα backup με το Spb Backup ή το Sprite Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts