Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Μπορείς τότε με δοκιμάσεις ένα εκ των Spb ή Sprite Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bobfr150 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Πως ενεργοποιειται το Appstore??? Πηγα να ανοιξω το .exe αλλα δν μ βγαινει το εικονιδιο και δεν ξερω πως να βρω να του κανω upgrade! ιδιο προβλημα... ξερει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παίδες που θα βρω? η ποιος καλός σαμαρίτης θα μου στήλη τίποτα παιχνιδάκια που να παίζουν σε omnia 2 γιατί έχω τρελαθεί στις απεγκατάστασης και στην κολλημένες οθόνες ? :ninja::ninja: thanksssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ρίξε μια ματιά εδώ. Το εχω δει αυτο το ποστ πολυ καλο αλλα δεν εχει να κατεβασεις:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 οταν παταω ενεργοποιηση wi fi μου βγαζει διαφορα δικτυα.τα περισοτερα ειναι κλειδωμενα.αν μπω σε καποιο απο αυτα που δεν ειναι κλειδωμενα ο αλλος θα δει στο pc του οτι εγω χρησιμοποιω τη συνδεση του απο το κινητο μου???θα φαινεται ο αριθμος του κινητου μου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) οταν παταω ενεργοποιηση wi fi μου βγαζει διαφορα δικτυα.τα περισοτερα ειναι κλειδωμενα.αν μπω σε καποιο απο αυτα που δεν ειναι κλειδωμενα ο αλλος θα δει στο pc του οτι εγω χρησιμοποιω τη συνδεση του απο το κινητο μου???θα φαινεται ο αριθμος του κινητου μου?? oxi δεν φαινεται ο αριθμος αλλα οτι καποιος ειναι στο νετ φαινεται μεσα απο το router του αν ξερει . κοινος μπες αφοβα :) αλοστε το traffic του κινητου σου πρεπει να ειναι πολυ χαμηλο :P Edited January 18, 2010 by DARKMAN74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 αν εχεις το network magic στο pc σου βλεπεις ποσοι ειναι συνδεδεμενοι με το ρουτερ σου[υπο τον ορο να ειναι wireless]. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Το εχω δει αυτο το ποστ πολυ καλο αλλα δεν εχει να κατεβασεις:( Registration έκανες; θα φαινεται ο αριθμος του κινητου μου?? Σε καμία περίπτωση. Εάν ο άλλος δεν έχει το wifi κλειδωμένο, δεν φταίει η συσκευή σου που το βρίσκει και μπαίνει στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Παίδες που θα βρω? η ποιος καλός σαμαρίτης θα μου στήλη τίποτα παιχνιδάκια που να παίζουν σε omnia 2 γιατί έχω τρελαθεί στις απεγκατάστασης και στην κολλημένες οθόνες ? :ninja::ninja: thanksssss http://wvga.pda4you.org/;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Registration έκανες; Ναι εδω και μερες :) αλλα links δεν βλεπω:D http://wvga.pda4you.org/;) Ολα ειναι οκ thanks :D Edited January 19, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της «Τροποποίησης» ή της «Πολλαπλής παράθεσης». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 thanx για τις απαντησεις! ...αλλα ακομη περιμενω να μου πειτε εαν και πως ειναι δυνατον να βλεπουμε Justin tv η freedocast η Sopcast μεσω των windows mobile! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 thanx για τις απαντησεις! ...αλλα ακομη περιμενω να μου πειτε εαν και πως ειναι δυνατον να βλεπουμε Justin tv η freedocast η Sopcast μεσω των windows mobile! Εισαι γραμενος στο justin tv ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Σήμερα αγόρασα και εγώ ένα i8000 για δεύτερο τηλέφωνο. Έχει κανείς να προτείνει καμία ρομ που να μην έχει όλη τη σαβούρα και το άθλιο interface της samsung, αλλά να διατηρεί τα στοιχειώδη (πληκτρολόγιο, t9, taskbar mods, κτλ κτλ?) Edited January 18, 2010 by Dj kourampies Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 για freeware apps,βρηκα αυτο. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Σήμερα αγόρασα και εγώ ένα i8000 για δεύτερο τηλέφωνο. Έχει κανείς να προτείνει καμία ρομ που να μην έχει όλη τη σαβούρα και το άθλιο interface της samsung, αλλά να διατηρεί τα στοιχειώδη (πληκτρολόγιο, t9, taskbar mods, κτλ κτλ?) Μπορείς απλά να απενεργοποιήσεις το interface της samsung και να βάλεις ένα άλλο τύπου spb mobile shell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Εισαι γραμενος στο justin tv ? ναι ειμαι γραμμενος.αλλα τι σημασια εχει?αφου απο το pc βλεπω κανονικα χωρις να κανω login.γενικα το login χρησιμευει μονο για να μπορεις να μιλησεις στο chat του καθε καναλιου νομιζω... απο το κινητο δεν επιχειρησα να κανω login στο justin tv ,μηπως αυτο φταειι που δεν μπορω να δω μεσω κινητου? Sopcast για windows mobile υπαρχει? Edited January 19, 2010 by rebelion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) ναι ειμαι γραμμενος.αλλα τι σημασια εχει?αφου απο το pc βλεπω κανονικα χωρις να κανω login.γενικα το login χρησιμευει μονο για να μπορεις να μιλησεις στο chat του καθε καναλιου νομιζω... απο το κινητο δεν επιχειρησα να κανω login στο justin tv ,μηπως αυτο φταειι που δεν μπορω να δω μεσω κινητου? Sopcast για windows mobile υπαρχει? Eγώ ξέρω ότι όταν μπαίνω στο justin για να δω άγονες κύριος η**a σε μερικά δευτερόλεπτα αν δεν έχεις πλήρωση σε πετα έξω λέγοντας σου ότι έχεις υπερβεί τον αριθό χρηστών και χρειάζεσαι ειδικό αρχειακή για να λύσης το πρόβλημα όλα αυτά τα λέω γιατί αν θες να μπεις free από το κινητό το βλέπω δύσκολο. ναι ειμαι γραμμενος.αλλα τι σημασια εχει?αφου απο το pc βλεπω κανονικα χωρις να κανω login.γενικα το login χρησιμευει μονο για να μπορεις να μιλησεις στο chat του καθε καναλιου νομιζω... απο το κινητο δεν επιχειρησα να κανω login στο justin tv ,μηπως αυτο φταειι που δεν μπορω να δω μεσω κινητου? Sopcast για windows mobile υπαρχει? Προσοχή δεν το έχω δοκιμάσει mobile sopcast ακυροοοοο δεν ειναι για mobile Δεν υπαρχει ακομα για κινητο :( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 20, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Eγώ ξέρω ότι όταν μπαίνω στο justin για να δω άγονες κύριος η**a σε μερικά δευτερόλεπτα αν δεν έχεις πλήρωση σε πετα έξω λέγοντας σου ότι έχεις υπερβεί τον αριθό χρηστών και χρειάζεσαι ειδικό αρχειακή για να λύσης το πρόβλημα όλα αυτά τα λέω γιατί αν θες να μπεις free από το κινητό το βλέπω δύσκολο. κ εγω το εχω το αρχειακι στο pc κ βλεπω κανονικα justin. αποτι λετε δεν παιζει στα w.mobile ουτε sopcast ουτε free justin.κριμα.ισως στο μελλον. thanx για την ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) Γεια σας. Είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του omnia ΙΙ, εδώ και 2 εβδομάδες περίπου. Εχθές άλλαξα τη rom του. Είχα την I8000XXIJ3 και πέρασα την τελευταία. Πέρασα τα pda, phone και csc. Πειράζει που δεν πέρασα το eBoot; Μετά πέρασα το "αγορασμένο" spb mobile shell. Πολύ καλό από πρώτη άποψη, αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Ενώ ρυθμίζω το προφίλ μου δεν μπορώ να το επιλέξω (το επιλέγω αλλά δεν το δέχεται το τηλ και μένει στο custom). Και κάτι άλλο... Υπάρχει τρόπος να κάνουμε φωνητική κλήση μέσω του buetooth; Υ.Γ. Σίγουρα θα βρώ και άλλα άλυτα προβλήματα με το spb οπότε θα επανέλθω.......... Edited January 20, 2010 by physikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Και κάτι άλλο... Υπάρχει τρόπος να κάνουμε φωνητική κλήση μέσω του buetooth; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3045561#post3045561 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Την βοηθεια σας, εχω φτιαξει ενα φακελο στην αποθικη μου με ονομα My music και εχω βαλει αρκτους ηχους mp3 για κλησεις. Αυτο τον φακελο θελω να τον βλεπω στο start menu του κινητου και λογικα οτι βαζω σε αυτον τον φακελο μουσικης. Οταν το αντιγραφω στη συσκευη μου μου λεει οτι ειναι μεγαλος. Αρα πρεπει να φτιαξω μια συντομευση στη συσκευη μου-start menou. Πως μπορω ? Με το Sktools? και πως? η με αλλο τροπο? Μπορω να στειλω τον φακελο κατευθειαν οπς ειναι γεματος με μια συντομευση στο αρχικο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Την βοηθεια σας, εχω φτιαξει ενα φακελο στην αποθικη μου με ονομα My music και εχω βαλει αρκτους ηχους mp3 για κλησεις. Αυτο τον φακελο θελω να τον βλεπω στο start menu του κινητου και λογικα οτι βαζω σε αυτον τον φακελο μουσικης. Οταν το αντιγραφω στη συσκευη μου μου λεει οτι ειναι μεγαλος. Αρα πρεπει να φτιαξω μια συντομευση στη συσκευη μου-start menou. Πως μπορω ? Με το Sktools? και πως? η με αλλο τροπο? Μπορω να στειλω τον φακελο κατευθειαν οπς ειναι γεματος με μια συντομευση στο αρχικο μενου? Mε τον file explorer πας στο φάκελο που θες κρατάς την ακίδα πατημένη πάνω στον φάκελο και επιλεγεις copy μετα windows --- start menu ----- programs κλικαρεις κατω δεξια στο menu και paste shortcut και θα εμφανιστη στην αρχικη οθονη τωρα δεν ξερο αν θα ανοιγη ο φακελος απο εκει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Εχεις δικιο σε ολα, ακομα και στο οτι δεν ανοιγει ο φακελος, ευχαριστω παντος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Analyzer Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Ρε παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα εδω και καιρο θηκη για το omnia 2 σαν τις buggati των iphones που βγαινει με ενα κορδονακι το κινητο. Εχει κανεις υπόψην του που και τι? Η καποια αλλη προταση Επίσης ψαχνω software που να δειχνει υπολειπόμενο εκτιμωμενο χρόνο αναμονης και ομιλίας (οχι μονο % της μπαταρίας. Υπαρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts