john_kal Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλησπέρα!! Μετά από τις πρώτες εβδομάδες με το Omnia II αναφέρω τις πρώτες εντυπώσεις. Μπαταρία: Αρκετά καλή Hardware: Πολύ καλό Software: Με τα γνωστά προβλήματα το software της Samsung Οθόνη: Πολύ καλή. Πρόβλημα μόνο με τον δυνατό ήλιο, αλλά νομίζω ότι όλα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα σε ήλιο. Ερώτηση: Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να εγκαταστήσω παραπάνω από 1 email account? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokstratos Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 παιδια μπορει να βοηθησει κανενας με το geo tagging?παταω το γπσ ον στις ρυθμισεις τις φωτογραφικης πριν βγαλω φωτογραφια αλλα μου λει δεν βρεθηκε σημα gps . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο καλό java manager? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frosti Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 μηπως μπορει να μου πει καποιος πως δουλεβει το DataDisconnect? To εκανα εγκατασταση αλλα οταν παταω το εικονιδιο δεν κανει τπτ το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Υπάρχει τρόπος να δούμε αν λειτουργεί το gps χωρίς να έχω περάσει κάποιο πρόγραμμα πλοηγήσεις ? γιατί με αυτά που ακούω αρχίζω και ανήσυχο :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmk2 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 (edited) μηπως μπορει να μου πει καποιος πως δουλεβει το DataDisconnect? To εκανα εγκατασταση αλλα οταν παταω το εικονιδιο δεν κανει τπτ το τηλεφωνο. το ιδιο κανει και σε μενα . αν θελεις να κλεισεις το gprs δοκιμασε το εξης. πηγαινε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ και πατα κατω αριστερα -τελος- . μετα το gprs τουλαχιστον σε μενα κλεινει. Υπάρχει τρόπος να δούμε αν λειτουργεί το gps χωρίς να έχω περάσει κάποιο πρόγραμμα πλοηγήσεις ? γιατί με αυτά που ακούω αρχίζω και ανήσυχο :(:(:( μηπως με το gps test? Edited January 8, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της «Τροποποίησης» ή της «Πολλαπλής παράθεσης». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Δοκίμασε το με το GPS Test. Είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 thanks :):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδιά υπάρχει τρόπος να αποσυνδέεστε απο μια σύνδεση GPRS και χωρίς να γεμίζετε το κινητό σας με τέτοιου είδους προγράμματα.. Πατάτε στην περιοχή ειδοποιήσεων και μετά στο 2ο εικονείδιο (κατάσταση σήματος).Απο εκεί μπορείτε να δείτε τις συνδέσεις που είναι ενεργοποιημένες και να αποσυνδεθείτε πατώντας το κουμπί "Όλες οι συνδέσ.δεδομένων" :) Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Καλησπερα παιδια... Χρονια πολλα και καλη χρονια! Πηρε η κοπελα μου το Ομνια 2 και το κινητο ειναι σχετικα αργο... Ολα τα προγραμματα ειναι κλειστα απο το τασκ μανατζερ αλλα μεσα στο μενου που σου δειχνει ποση RAM ειναι κατειλημμενη και ποση ελευθερη, εχει συνολο 256 (λογικο), κατειλημμενη 226ΜΒ και ελευθερη ΜΟΝΟ 30ΜΒ... Αυτο πιστευω οτι εξηγει γιατι ειναι τοσο αργο αλλα γιατι εχει τοση κατειλλημενη RAM??? Συμβαινει και σε αλλους αυτο??:mad: Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 να βαλει πεστης το spb. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 να βαλει πεστης το spb. Αυτο ειναι καποιο προγραμμα που πρεπει να κατεβασω? Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 13 16/512 Black MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 να βαλει πεστης το spb. Για να κάνει τι; Και ποιο απ' όλα της Spb; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2010 Παιδιά στο phonepad έχει ελληνικούς χαρακτήρες (όπως τα νοκια) για να βρίσκουμε τα ονόματα ή μονο αγγλικούς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Για να κάνει τι; Και ποιο απ' όλα της Spb; :confused: το spb shell mobile,εννοουσα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν περασω το spb shell χανω την εγγυηση σε περιπτωση βλαβης του κινητου ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 υπαρχει καποιο αξιοπιστο προγραμμα για sms/call reminder? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 καλημερα παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν περασω το spb shell χανω την εγγυηση σε περιπτωση βλαβης του κινητου ευχαριστω Φυσικά όχι. Μια απλή εφαρμογή είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Φυσικά όχι. Μια απλή εφαρμογή είναι. ευχαριστω φιλε μου σκεφτομαι να το παρω με τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα δεν εχει καποιο ουσιαστικο προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 δυο ερωτησουλες στα γρηγορα. 1)Υπαρχει δυνατοτητα να δουμε Justin tv και Sopcast μεσω windows mobile 6.5 απο το Omnia II ???αν ναι πως? 2)Υπαρχει καποιο προγραμμα P2P ειδικο για windows mobile που να μπορουμε να κατεβαζουμε τραγουδακια mp3 απευθειας στο κινητο??αν ναι ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Από το Modaco όπως το βλέπετε χωρίς την λέξη Appointments(πιο σωστό κατ'εμέ) και χωρίς την κάτω μπάρα,κάντε copy/paste με Resco Explorer τα αρχεία από την Αποθ. μου (που τα βάζετε με καλώδιο όπως είναι στον φάκελο) στον φάκελο των Windows (overwrite all). http://rapidshare.com/files/332820042/Lockscreen.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios81 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Γεια σας παιδια!Απεκτησα κ εγω το δικο μου ομνια εδω κ τρεις μερες κ ψαχνομαι ακομα. Θα ηθελα να μου προτεινεται κανενα αξιοπιστο προγραμματακι που θα πρεπει να εχω στο κιν μου για καλυτερη λειτουργια κ ευκολεια καθως κ ενα καλο gps. Το ξερω οτι τα εχετε πει χιλιαδες φορες αλλα οι 130σελιδες ηταν πολλες για να τις διαβασω ολες. Ευχαριστω για την κατανοηση ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Πολλοί χρησιμοποιούν το Spb Mobile Shell. Δες και τα iGO8.3.4, Destinator7 και Miomap2008 για GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρηση, το εικονιδιο που γραφει G στην αρχικη οθονη, αλαζει σε E. Γιατι συμβαινει αυτοο? Εχει σχεση με το σημα πιστευω, αλλα δεν καταλαβαινω τι σημαινει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρηση, το εικονιδιο που γραφει G στην αρχικη οθονη, αλαζει σε E. Γιατι συμβαινει αυτοο? Εχει σχεση με το σημα πιστευω, αλλα δεν καταλαβαινω τι σημαινει. Ευχαριστω. Αυτό που πιστεύεις είναι..Το G σημαίνει οτι το δίκτυο GPRS είναι διαθέσιμο και το E οτι τι EDGE είναι διαθέσιμο. Ρίξε μια ματιά και στο manual. Περιγράφει κάθε εικονείδιο που μπορεί να σου εμφανιστεί στην περιοχή ειδοποιήσεων..;) Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts