Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Το resco explorer νομίζω ότι σου δίνει τη δυνατότητα αυτού που ζητάς. Σχετικά με το πρόγραμμα πλοήγησης, ξεκίνα από iGO, Destinator, miomap κοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε Ελληνικα Τηλεοπτικα καναλια Ζωντανα απο το κινητο αυτο?? α)μεσω ιντερνετ(αν ναι ποια ειναι τα σιγουρα λινκς και τι προγραμματα χρειαζετε)??? β)με καποιο σχετικο προγραμμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Υπαρχει δυνατοτητα να βλεπουμε Ελληνικα Τηλεοπτικα καναλια Ζωντανα απο το κινητο αυτο?? α)μεσω ιντερνετ(αν ναι ποια ειναι τα σιγουρα λινκς και τι προγραμματα χρειαζετε)??? β)με καποιο σχετικο προγραμμα?? Greek TV on PPC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 παιδια οταν γραφω μηνυματα και το γυρναω στο οριζοντιο εξαφανιζετε το πληκτρολογιο και οτνα παταω ok με πεταει εξω,ξερετε πως διορθωνεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Samsung launches Omnia Millionaire Pack II ξέρει κανεις τι πεζή με αυτό το πακέτο ? αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι έχει μέσα ένα bluetooth wep350 μια δερμάτινη θήκη αλλα δεν ξέρω το τηλέφωνο αν είναι το ίδιο με το απλό πακέτο η αν έχει κάτι extra πχ μνήμη:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ποιος καλος θα μου θυμισει πως διωχνω τις τρεις παυλες πανω στο κεντρο της κεντρικης οθονης που αντιστοιχουν στις τρεις οθονες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Greek TV on PPC thanx. αποτι βλεπω παιζει αρκετα περιφεριακα καναλια.κατι ειναι και αυτο. να φανταστω δεν υπαρχει κατι που να δειχνει και τα μεγαλα καναλια ε? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 thanx. αποτι βλεπω παιζει αρκετα περιφεριακα καναλια.κατι ειναι και αυτο. να φανταστω δεν υπαρχει κατι που να δειχνει και τα μεγαλα καναλια ε? :p Δοκίμασε και το SPB TV :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 μπα και το spb δειχνει μονο net,rik,mad απο ελληνικα,αλλα τα δειχνει τελεια. το θεμα ειναι τι θα γινει σε κανα διμηνο που θα μπουμε στα ψηφιακα. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 ξερουμε αν θα ερθει η εκδοση 16gb στην ελλαδα?ή αν διατιθετε ηδη απο τις εταιριες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Κι αν δεν βαλει τον Resco, νομιζω πως αν "ζευγαρωσει" την συσκευη με την αλλη που θελει να στειλει, τοτε γινεται ευκολοτερα. Αυτό είναι ευκολότερο από το να πας να βρεις το αρχείο και να του πεις... στείλτο; Δεν εννοούσα οτι είναι ευκολότερο απο την λύση σου, του Resco. Απλά, αν δεν χρησιμποιήσει Resco (αν δεν ξέρει την εφαρμογή, δεν την εχει, κλπ), γίνεται και έτσι χωρίς πρόβλημα. Σέβομαι απόλυτα την άποψή σου. :) Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_kal Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά!!! Είμαι και εγώ κάτοχος του Omnia II εδώ και μερικές μέρες και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το πληκτρολόγιο. Το πληκτρολόγιο της Samsung έχει καλό μέγεθος αλλά δεν έχει τόνους, αυτό των windows 6.5 είναι πολύ μικρό. Τι προτείνετε Resco keyboard ή fingerkeyboard? Επίσης δεν θυμάμαι να είδα κανένα post σχετικό με antivirus ή security γενικά. Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο? Αν ναι ποιό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Εγώ έχω βολευτεί πολύ με το fingerkeyboard. Για security θεωρώ οτι δεν χρειάζεται. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_kal Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Και κάτι ακόμα για αυτούς που ρωτούν για άλλες εταιρείες. Εγώ πήγα στην Cosmote (φορητότητα), γιατί τα είχα πάρει με την Vodafone. Το θέμα είναι όμως ότι όταν με τηλεφώνησαν από την Vodafone να ρωτήσουν γιατί φεύγω, με ενημέρωσαν ότι θα μπορούσα να πάρω την συσκευή (Omnia II) από κατάστημα Πλαίσιο, με την επιδότηση και αναβάθμιση σύνδεσης κανονικά, δεδομένου ότι vodafone και πλαίσιο συνεργάζονται. Βέβαια μου το είπαν αργά. Δεν ξέρω αν είναι πολιτική που την ανακοινώνουν γενικώς, απλά σας αναφέρω τι μου είπαν στο τηλέφωνο. Επίσης σημειώνω ότι αυτή την εναλλακτική δεν μου την είχαν αναφέρει ποτέ, ούτε από την εξυπηρέτηση πελατών, ούτε και στα καταστήματα vodafone. Ευχαριστώ φίλε!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Τι προτείνετε Resco keyboard ή fingerkeyboard? Φυσικά FingerKeyboard προτείνω και εγώ. Επίσης δεν θυμάμαι να είδα κανένα post σχετικό με antivirus ή security γενικά. Γνωρίζει κανείς τι παίζει? Είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο? Αν ναι ποιό? Δεν έχει κριθεί απαραίτητη η χρήση τέτοιου προγράμματος (μέχρι σήμερα τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 σήμερα πήγα και πήρα το omnia 2 την έκδοση omnia 2 millionaire σε συλλεκτική συσκευασία το κουτί ήτανε κλεισμένο με ζελατίνα αλλα μέσα το κουτί του omnia τα πλαϊνά αυτοκόλλητα ήτανε σκισμένα και δεν είχε μέσα κάρτα μνήμης αυτό με κάνει να υποπτεύομαι ότι δεν είναι καινούργιο :( και θέλω να ρωτήσω το εξής η συσκευασία του omnia έχει μέσα κάρτα μνήμης? τα αυτοκόλλητα παρόλο που είναι συλλεκτική έκδοση δεν θα έπρεπε να είναι άθικτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Και κάτι ακόμα για αυτούς που ρωτούν για άλλες εταιρείες. Εγώ πήγα στην Cosmote (φορητότητα), γιατί τα είχα πάρει με την Vodafone. Το θέμα είναι όμως ότι όταν με τηλεφώνησαν από την Vodafone να ρωτήσουν γιατί φεύγω, με ενημέρωσαν ότι θα μπορούσα να πάρω την συσκευή (Omnia II) από κατάστημα Πλαίσιο, με την επιδότηση και αναβάθμιση σύνδεσης κανονικά, δεδομένου ότι vodafone και πλαίσιο συνεργάζονται. Βέβαια μου το είπαν αργά. Δεν ξέρω αν είναι πολιτική που την ανακοινώνουν γενικώς, απλά σας αναφέρω τι μου είπαν στο τηλέφωνο. Επίσης σημειώνω ότι αυτή την εναλλακτική δεν μου την είχαν αναφέρει ποτέ, ούτε από την εξυπηρέτηση πελατών, ούτε και στα καταστήματα vodafone. Ευχαριστώ φίλε!! --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Οχι ρε μεγάλε. Τώρα το λες. Και εγώ ήθελα το omnia 2 αλλά ήμουν στην voda.Και δεν μου το είπανε αυτό. Και γω το σκέφτηκα αργά αφού αγόρασα το iphone προχθές. Αν και δεν βλέπω να το έχει το plaisio. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 σήμερα πήγα και πήρα το omnia 2 την έκδοση omnia 2 millionaire σε συλλεκτική συσκευασία το κουτί ήτανε κλεισμένο με ζελατίνα αλλα μέσα το κουτί του omnia τα πλαϊνά αυτοκόλλητα ήτανε σκισμένα και δεν είχε μέσα κάρτα μνήμης αυτό με κάνει να υποπτεύομαι ότι δεν είναι καινούργιο :( και θέλω να ρωτήσω το εξής η συσκευασία του omnia έχει μέσα κάρτα μνήμης? τα αυτοκόλλητα παρόλο που είναι συλλεκτική έκδοση δεν θα έπρεπε να είναι άθικτα? Συνήθως κάπου στο πακέτο ή μέσα στα χαρτιά αναφέρεται τι περιλαμβάνει η κάθε συσκευασία. Ψάξε για αυτό. Το ότι δεν έχει κάρτα μνήμης δεν μου λέει τίποτα και αν δεν απατόμαι κανένα δεν έχει (λόγω εσωτερικής μνήμης). Τώρα το σκισμένα αυτοκόλλητα... αυτό σίγουρα δεν είναι καλό. Επικοινώνησε με το κατάστημα που το αγόρασες εάν κρίνεις ότι αποτελούν εμφανή λόγο να έχει ανοίξει από πριν το πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Φυσικά FingerKeyboard προτείνω και εγώ. Δεν έχει κριθεί απαραίτητη η χρήση τέτοιου προγράμματος (μέχρι σήμερα τουλάχιστον). και που το βρισκουμε το FingerKeyboard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looser17 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Μολις σημερα παρελαβα και το δικο μου omnia2 ....και εχω πελαγωσει.Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι αργει απελπιστικα να κανει rotation την οθονη.Καπου διαβασα οτι με εναν reg editor μπορεις να ορισεις καποιο κουμπι για να γυρναει αλλα που θα βρω freeware editor ,γιατι οσοι βρηκα απαιτουν πληρωμη. Και μια ακομα ερωτηση.Τα αρχεια rar πρεπει να τα αποσυμπιεσουμε πρωτα πρωτου τα βαλουμε στην αποθηκη?Γιατι το δικο μου δεν αναγνωριζει τιποτα αλλο περα απο .cab.:mad: Καλαη χρονια να εχουμε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Και μια ακομα ερωτηση.Τα αρχεια rar πρεπει να τα αποσυμπιεσουμε πρωτα πρωτου τα βαλουμε στην αποθηκη?Γιατι το δικο μου δεν αναγνωριζει τιποτα αλλο περα απο .cab.:mad: Pocket RAR και που το βρισκουμε το FingerKeyboard? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xolloth Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 γεμισα χθες την καρτουλα μνημης των 16gib που πηρα και δυστυχως ο media player τα παιξε! του βαλα 1600 mp3 αλλα μολις παταγα για ανανεωση της βιβλιοθηκης για να περαστουν τα αρχεια στον media player,αστα να πανε! το θεμα ειναι οτι καλουσε ολο το τηλ.μετα και για να δουλεψει σωστα ηθελε restart. δοκιμασα και με core player,τα ιδια. το ιδιο προβλημα ειχα και με το n97 αρα μιλαμε οτι ο μυθος οτι μπορεις να γεμιζεις την καρτα μνημης με οσα τραγουδια η βιντεο χωραει,καταριπτεται. Παράθεση http://www.aplanon.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula_2008 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Πως μπορουμε να βάλουμε περισσότερες συντομεύσεις στην αρχική οθόνη; Μέχρι στιγμής παίρνει μόνο 10 σε μόνο 1 από τις 3 οθόνες. Ξέρουμε υπάρχει τρόπος να βάλω και στις άλλες οθόνες συντομεύσεις (εμένα μου αρκει) για τα προγράμματα που δουλεύω συχνά αντί να ανοιγω όλη τη λιστα και να ψαχνω να βρω αυτό που θέλω; Να δοκιμάσω το SPB Mobile Shell; Παράθεση Sony Ericsson G900 >Nokia 5800 >Omnia II>HTC Diamond 2> Nexous S> Galaxy Nexus> Samsung Galaxy tab P7500> Sony Xperia P> Sony Xperia Z> Tablet Sony Xperia Z, Samsung Galaxy Note 10.1[LTE], LG G3, Sony Xperia XA Ultra, Samsung Edge S7, Samsung S8plus, Samsung Gear s3, Samsung S3 tab, Samsung watch, mi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Πως μπορουμε να βάλουμε περισσότερες συντομεύσεις στην αρχική οθόνη; Μέχρι στιγμής παίρνει μόνο 10 σε μόνο 1 από τις 3 οθόνες. Ξέρουμε υπάρχει τρόπος να βάλω και στις άλλες οθόνες συντομεύσεις (εμένα μου αρκει) για τα προγράμματα που δουλεύω συχνά αντί να ανοιγω όλη τη λιστα και να ψαχνω να βρω αυτό που θέλω; Να δοκιμάσω το SPB Mobile Shell; Αν σου χρειάζονται περισσότερες των 10 επιλογές, τότε ίσως το spb να είναι μονόδρομος! Αν δεν το έχεις δοκιμάσει σου προτείνω να το κάνεις... θα εντυπωσιαστείς από την αίσθηση στο άγγιγμα και την παραμετροποίηση που δέχεται σε σχέση με το κλασσικό UI της Samsung!!! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Από χθες είμαι κι εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού. Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια προγράμματα must για το κινητό? Ποιά έκδοση fingerkeyboard να κατεβάσω? Tην WVGA? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts