Metallica_James Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 εγώ είμαι του χέβι μεταλ-classic rock-punk rock kyrios 1. metallica 2. bon jovi 3. evanescence 4. green day 5. busted 6. simple plan def leppard e.t.c.:cool: Παράθεση I don't know what's wrong with me :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ε θα με τρελανετε σημερα. Ολο το απογευμα αυτο λεγαμε :lol: Εγω ξερω στα ιταλικα τσούκερο λεγεται. Ολο και καποιος (πιο) ιταλομαθης θα υπαρχει να μας πει :p ζουκερο, και αν δε κανω λαθος σημαινει ζαχαρη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Μηπως προφερεται ζουκερό? Ετσι το ειχα ακουσει σε ραδιοφωνικη εκπομπη..! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Εγω παλι νομιζω οτι ειναι ζούκερο. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 εγώ είμαι του χέβι μεταλ-classic rock-punk rock kyrios 1. metallica 2. bon jovi 3. evanescence 4. green day 5. busted 6. simple plan def leppard e.t.c.:cool: kyrios:blink:h kyria apofasise:D Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funky Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 ξενη rock(κυριως classic) forever!! με αγαπημενα συγκροτηματα whitesnake & led zeppelin. επισης rainbow, pink floyd, deep purple, doors, dio, scorpions, κατι λιγα απο rory gallagher κλπ κλπ :D ε, που και που βεβαια μου κολλαει και κανενα beatακι... επισης αν το απαιτουν οι καταστασεις δεν θα πουμε οχι σε κανενα τσιφτετελι πχ... :p αυτα... :) Παράθεση •*•Let the music be your master, will you heed the master's call?•*• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 -Rock / Metal 125 43,25% :blink: :worry: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 trance,beat/dance,(deep)house,electronica,(house)progressive.klp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Ο,τι τύχει (απ' όλα τα είδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Rock γενικά και πιο συγκεκριμένα classic rock!!(ξένα) Αλλά και disco επιτυχίες κυρίως δεκαετία 80!!(ξένα) Τα ελληνικά τα χω ψιλοξεχάσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 post-rock Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 pezei poli rock re pedia...alla fysika trance/beat is the best!!! Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 1)house 2)dance/beat/rmx 3)trance Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 pezei poli rock re pedia...alla fysika trance/beat is the best!!! Αφού η rock είναι μουσική που αγγίζει τους πάντες!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Εγω ακούω τα πάντα,αρκεί να είναι hip hop :) Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d1ad1k0s Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Rock, Punk, Metal, Nu metal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sh4d0w Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Rock, hard rock, classic rock.... h**p://www.last.fm/user/sh4d0w-pl4y/ Παράθεση https://irenegr.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Osiris2000 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Σημερα επεσε στην προσοχη μου το παρων topic και μου δημιουργησε μια τεραστια απορια.... Γιατι ενω μια μεγαλη πλειοψηφια οπως φαινεται απο τα αποτελεσματα ακουει rock/metal (including me),εχει γεμισει ολη η Ελλαδα τσιφτετελοσκυλαδικα..... Φαινεται παντως πως υπαρχει ελπιδα.... Παράθεση If you are frightened of dying, and you are holding on, you see devils tearing your life away. If you have made your peace, then the devils are really angels, freeing you from the earth... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Γιατί οι τσιφτετέλληνες δεν είναι online. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 τωρα τελευταια το χω γυρισει στο ξενο,ειδικα σε rock ballands,μιας και δεν ειμαι και τοσο καλα ψυχολογικα τελευταια λογω μιας καταστασης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Pop, Rock και λίγο electro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos13 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 1)house 2)dance/beat/rmx 3)trance +1!Apla ta apoluta....Alla kai ligo gab-gab de blaptei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 rmx = ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Προφανως εννοει remixes. Αναλογως διαθεσης ακουω R'N'B/gothic rock/dance και πολυ ΕΝIGMA/ENYA Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 απ' όλα τα είδη και αναλογα με το κεφι και την παρεα...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts